ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Tilegonos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PeronosporosΜέλος
01/11/2005, 11:48:04
quote:
22 ΑΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙ WWALKER PERONOSPORE ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΄΄ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ΄΄ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΄΄ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ΄΄ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Φίλε Κυριακόπουλε απλά δεν μπορούσα να το "κολλήσω" κάπου είναι δύσκολο να ερμηνεύσεις το δύο πασχαλιές μαζί (αν εννοείς αυτό βέβαια) και να το συσχετίσεις με τον 15αύγουστο. Αν έχεις κάτι υπόψιν σου μοιράσου το με εμάς. Θα σου πώ κάτι να χρησιμοποιήσεις αν θες: Λάχανα φυτεύονται και τον Αύγουστο (τέλη),καί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώμβριο, (όχι μόνο Νοέμβριο), και τα συγκομίζουν μετά από 4 μήνες περίπου.
Ας κάνουμε και μια εικασία: αρχίζει ο πόλεμος Τουρκίας-Ρωσίας, τέλη Αυγούστου ή μέσα Αυγούστου. Οι ρώσοι καταλαμβάνουν την Τουρκία και
κρατούν την Πόλη 5-6 μήνες. Μάρτιο οργανώνεται η αντεπίθεση των Δυτικών και για 3 μέρες σφαγιάζονται όλοι στην Πόλη. 25 Μαρτίου εμφανίζεται το άστρο και ισχύουν όλες οι προφητείες
όσο για την χρονιά,θα δούμε...

Βαρέστε με ελεύθερα εικασία είναι...

quote:
Εσύ,γεωπόνος,και τα λες αυτά;

Αν ρωτάς αν είμαι γεωπόνος έπεσες διάνα (για αυτό ξέρω και μετεωρολογία)

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

AetosΜέλος
01/11/2005, 11:56:07
quote:

22 ΑΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙ WWALKER PERONOSPORE ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΄΄ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ΄΄ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΄΄ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ΄΄ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Αλήθεια είναι αυτό, αλλά επειδή το αναφέρεις ξανά, μου χτύπησε καμπανάκι (και μη γελάσεις) με 2 πράγματα:
1) Το 2007 & το 2012, 15 Αυγούστου πέφτει Τετάρτη (που σύμφωνα με τον Άγιο Ανδρεά θα εμφανιστεί το άστρο και μετά 3 μέρες θα γίνει η ανάδειξη του Βασ.Ιωάννη.

2)πρόσεξες τι έγραψε ο Γιώργος με την Αριθμολογία? Για δες τα ξανά:

2781 ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΓΔΟΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΙ
2781 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΟΜΑΡ
2781 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

1419 ΕΦΤΑ ΟΓΔΟΟΥ
1419 ΣΗΜΑΔΙ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ
1419 ΣΩΤΗΡΙΑ

2718 ΕΝΤΕΚΑ ΟΓΔΟΟΥ ΔΥΟΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΤΑ
2718 ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

1451 ΔΩΔΕΚΑ ΟΓΔΟΟΥ
1451 ΘΑΥΜΑ ΚΥΡΙΟΥ

1837 ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΟΓΔΟΟΥ
1837 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

2109 ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2109 ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΡΜΑΤΑ

Σημείωσε δε, ότι τρία πολύ σημαντικά γεγονότα για την Ελλάδα, έγιναν στην εορτή της Παναγίας μας:
1) 25 Μαρτίου: Επανάσταση 1821
2) 15 Αυγούστου: Πυρπολισμός Έλλης
3) 28 Οκτωβρλιου (Αγίας Σκέπης): Επέτειος του ΟΧΙ - πόλεμος με Ιταλία.

Κάθε τι σημαντικό για το Έθνος μας γίνεται ανήμερα στην εορτή της Παναγίας μας.

Edited by - Aetos on 01/11/2005 12:03:02

kyriakopoulosΜέλος
01/11/2005, 11:58:58
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΦΙΛΕ PERONOSPORE ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΧΟΖΕΒΙΤΗΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΙΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ(ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.
PeronosporosΜέλος
01/11/2005, 12:05:52
quote:
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΦΙΛΕ PERONOSPORE ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΧΟΖΕΒΙΤΗΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΙΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ(ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Δεν τρέχει τίποτα σε καλοπροαίρετη κριτική πάντοτε ανοιχτός, άλλωστε απλά το ανέφερα, μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο από μένα

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

01/11/2005, 12:09:54
quote:

Βασικά φίλε Κυριακόπουλε, θέλω να μου επισημάνεις αν μπορείς το πότε πρωτοχρησιμοποιήθηκε η έκφραση αυτή για τον 15αύγουστο.

Την προφητεία για 2 πασχαλιές και 2 καλοκαίρια την έχει ο Πατροκοσμάς. Αν στα χρόνιά του ίσχυε αυτό, τότε είναι πιθανόν.
Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση η παραπάνω προφητεία μπορεί να μην αναφέρεται στην εποχή μας.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

01/11/2005, 12:14:49
quote:
WWALKER Ο Π.ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΥΧΝΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ.

Ευχαριστώ φίλε Κυριακόπουλε.
Το έχω καταλάβει ότι πρέπει να πολεμιέται πολύ.
Τα θέματα που συχνά αγγίζει στον λύχνο είναι πολύ λεπτά, και λέει πράγματα που ενοχλούν πολλούς.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

stratis79Μέλος
01/11/2005, 12:24:41
Είχα πει ότι σταματώ εδώ αλλά Orfeas σε παρακαλώ αδερφέ μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Είπα εγώ ότι όσοι είναι από τη Μικρασία είναι Τούρκοι; Κι εμένα οι δικοί μου μικρασιάτες είναι και η οικογένεια της γυναίκας μου από τον Πόντο. Στη Μικρασία όμως πέρα από Έλληνες έμεναν και Τούρκοι.

Τουλάχιστον αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι πρέπει να σεβόμαστε τους νεκρούς
===
δεν το κατάλαβα ούτε αυτό. Δηλαδή ο νεκρός δεδικαίωται; Ή όποιος πει τη γνώμη του συνεπάγεται ασέβεια;

Για την Κύπρο απλά αποτελείωσε ότι οι άλλοι πανέξυπνοι άρχισαν.

Τέλος πάντων αν θες συνεχίζουμε την κουβέντα αυτή έξω από εδώ για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους.

Κυριακόπουλε το είχα δει αυτό αλλά ρε παιδιά ένα δεν καταλαβαίνω, λέει όταν συμπέσουν 2 πασχαλιές και 2 καλοκαίρια μαζί, μα ουσιαστικά κάθε χρόνο δε συμπίπτουν; Νομίζω ότι το καλοκαίρια πρέπει να τύχει διαφορετικής ερμηνείας.

01/11/2005, 12:56:40

.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ ΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ.

ΣΤΟ ΒΟΡΑ Ο ΜΠΟΥΣΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ "ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΡΩΝ" ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΩΣ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ:

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!

ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΣΚΟΠΑ - ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ!!!

.

ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑΧΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ κτλ κτλ

ΥΓ. οσον αφορα την αποκαλυψη του συνονοματου μου Ιωαννη, ακομη απορω "τι επινε ο ανθρωπας, κι αφου τονε χαλουσε γιατι τοπινε?"

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

GDS1Μέλος
01/11/2005, 13:07:11
Αχχχχχ JBG λες και δεν είσαι γνώστης για τα σχέδια της Τρελής Αγελάδας......

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

orfeas7Μέλος
01/11/2005, 13:30:51
Μεγαλειότατε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!