ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Χριστιανισμός φταίει για ΟΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Χριστιανισμός φταίει για ΟΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

19/10/2002, 20:02:50
FILOI MOU GEIA SAS.

XERWMAI POLY GEIA AYTHN THN SYZHTHSH.

Se kapio apo ta dokimanter pou dysthxws dixnoun to metamesonyxtio elege gia thn epithesi sthn IAPWNIA.

O 1os logos eitan gia na dokimasoun thn bomba panw apo to edafos alla o kyrioteros eitan pws eithelan na tous DIALISOUN TO HTHIKO TELEIWS ..

DYSTHXWS EGW PISTEYW PWS AYTOS EITAN KAI O KYRIWS LOGOS.
ALLA AYTO DEN EINAI TIPOTA ALLO APO MIA APOFASH ENOS IERATEIOU
(POLITIKOU BEBAIWS ).

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
19/10/2002, 22:38:14
Καλησπέρα σε όλους

Ναι έτσι είναι συμφωνώ μαζί σας

Η Ουσία όμως για τον καθένα μας είναι το τι κάνουμε εμείς!

Καλό βράδυ

Darkangel_78Μέλος
20/10/2002, 00:54:58
Καλησπέρα φίλοι μου!
Αγαπητέ μου Φώτιε,οι καλές προθέσεις μετράνε πάντα.ΟΜΩΣ χρειάζεται και μαζικότητα.

quote:
Ποιοί είναι σήμερα οι "Κύριοί" μας, και ποιοί προσπαθούν να ελέγξουν τα συναισθήματα και τον τρόπο σκέψης μας;

Και γω αναρωτιέμαι.Πάντως οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για μοντέλο (κοινωνικο- πολιτικο-οικονομικό) ζωής που ισχύει στις "πολιτισμένες" δυτικές χώρες.Αυτό το μοντέλο που μετατρέπει την καθημερινότητα σε ανελέητο κυνήγι χρήματος,ανάγοντάς το σε αυτοσκοπό παρά σε μέσο.Το ίδιο μοντέλο που καθιερώνει τον ωχαδερφ-ΙΣΜΟ σε τρόπο σκέψης και αποτρέπει το μυαλό από σκέψεις εσωτερικές και ελεύθερες.
Θα με ρωτήσετε με το δίκιο σας: ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? Προσπαθώ να διατηρήσω το ανυπόταχτο (και πολλές φορές μαχητικό) πνεύμα μου ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
Φυσικά και έχω το μερίδιο της ευθύνης μου...Ενίοτε αφήνομαι στην υποταγή γιατί είναι πιο εύκολος δρόμος,το ομολογώ.Ευτυχώς αυτό συμβαίνει λίγες φορές...
Χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
20/10/2002, 12:11:48
Καλημέρα Αρχαγγελέ, Καλημέρα Άβαταρ (αλήθεια ποιού Ελληνικού θεού;)
Καλημέρα σε όλους.

Η ως τώρα Ιστορία μας έχει αποδείξει πως κάθε μαζικό κίνημα που ξεκίνησε ως Επανάσταση κατέληξε, αργά ή γρήγορα, σε Κατεστημένο.
Με την προϋπόθεση βέβαια ότι υπερίσχυσε του προηγούμενου Κατεστημένου!
Κάθε κίνημα, κάθε προσπάθεια, ασχέτως των ιδεών και των ιδανικών της υπέπεσε σε "αμαρτήματα" μέχρι και εγκλήματα προς τους άλλους συνανθρωπούς, στην διαδρομή και τον αγώνα της Αλλαγής του Κατεστημένου.
Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις (βέλπε Γκάντι!)

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!

Σίγουρα μετράει το ύψος των και η ποιότητα των Ιδεών!
Άλλο πράγμα είναι ένα κίνημα για αλλαγή φύλαρχου σε μια νομαδική φυλή και άλλο η Γαλλική Επανάσταση.
Σε κάθε επαναστατική δράση υπάρχουν δύο (ας πούμε) συντελεστές.
Ο 1ος είναι το Κατεστημένο που επικρατεί.
Πόσο ικανοποιεί τους ανθρώπους μέσα σε αυτό;
Τους εφυσηχάζει και τους καρατάει σε "ηδονικό" ύπνο;
Τους "απομυζά" ζωτική ενέργεια & χρόνο ώστε να μην έχουν την δυνατότητα αντίδρασης;
Ελέγχει τα κύρια μονοπάτια σκέψης, δημιουργώντας κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας για την σταδική εκτόνωση των όποιων αντιδράσεων;
Δημιουργεί "ψευδοεπαναστάτες" ώστε να διαστρεβλώνει τον πραγματικό για αυτό κίνδυνο και για να μπορεί να παγίδεύει & να εξουδετερώνει πιθανούς ηγέτες;
Θέτει με διάφορους τρόπους προπαγάνδας πρόσγειους, υλικούς και φθαρτούς στόχους για να αναλώνεται καθημερινά το ανθρώπινο ψυχικό δυναμικό;
Είναι ΒΕΒΑΙΟ πώς είναι τέχνη & επιστήμη η διαχείρηση και ο έλεγχος του πλήθους, της μάζας (όχι του λαού, κανένας δεν τον δέχεται) ώστε να υπηρετεί το κάθε Κατεστημένο!
Αν πολλές, ή κάποιες, από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ικανοποιούνται τότε το πλήθος, η μάζα, δυσανασχετεί και αντιδράει με διάφορους τρόπους!

Ο 2ος συντελεστής είναι ο Άνθρωπος
Ακόμα και όταν ικανοποιούνται όλες οι "καλές" προυποθέσεις για υποτέλεια, υπάρχει ένας Καταλύτης που δεν μπορεί να δεσμευθεί!
Είναι γνωστός σε όλους τους δυνάστες και τυρράνους της Γης και ονομάζεται Ανθρώπινο Πνεύμα!
Είναι αυτό που έλκεται από Υψηλές Ιδέες, Αγάπης, Ελευθερίας, Δικαιοσύνης και Ενότητας και φουντώνει την Ανθρωπινη Ψυχή για την ανατροπή αυτού που αναγνωρίζει ως Λάθος.
Όλοι μας γνωρίζουμε αυτή την ΦΩΝΗ στην Ψυχή μας. Υπάρχει μέσα μας "κάποιος" που πονάει και υποφέρει, κάποιος που αφυκτιά γαι τα δεσμά της Ψυχής μας στην καθημερινότητα.
Αυτός είναι Ο Θείος Εαυτός του κάθε ανθρώπου, που ενεργοποιεί, έλκει, καθοδηγεί, ως σπινθήρας, παλμός, φως τον Εαυτό του Άνθρωπο.
Είναι ο "ξεχασμένος" μας Αρχαίος Εαυτός "φυλακισμένος", στα άδυτα της ψυχής μας, που περιμένει υπομονετικά την Ελεύθερη Βούλησή μας.

Συνήθως σε κάθε Επανάσταση υπάρχει ένα σύστημα ιδεών που αποτελεί και το υπόβαθρό της. Όσο Υψηλότερο το Επίπεδο Ιδέων, (κοντύτερα δηλαδή σε Πανσυμπαντικές Αρχές & Θείους Νόμους) τόσο ισχυρότερο το μακροβιώτερο είναι το κίνημα που ενεεργοποιήται (με τις ανάλογες βέβαια "συνθήκες περιβάλλοντος")!

Δεν αρκούν όμως μόνο οι Ιδέες. Το αποδυκνύει η Ιστορία!
Βέβαια οι Ιδέες παραμένουν συνήθως διαχρονικά και αποτελούν την εξελικτική μαγιά για τα επόμενα κινήματα (χε, χε, εδώ έχει μεγάλη αξία για κάθε κατέστημενο η σύγχυση αξιών και ιδέων).

Είναι απαραίτητη η ΑΡΕΤΗ για όσους συμμετέχουν σε Επανάσταση!

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά για κάθε επαναστάτη. Αυτή είναι ο τρόπος που θέτει ο ίδιος τον ευατό του μέσα στην όποια επανάσταση.
Είναι Οπαδός, Συμμέτοχος, ή Συνεργάτης;
Ακολουθεί ένα πρότυπο, έναν ηγέτη, ή γίνεται ο ίδιος Προτύπο και Ηγέτης πρώτα του εαυτού του.

Εδώ, κατ' εμένα, είναι η εκπληκτική αξία του Χριστιανισμού!
Το είπε ο Χριστός "ότι κάνω εγώ μπορείτε και εσείς και ακόμη περισσότερα!" και σίγουρα δεν αναφερόταν μόνο στα θαύματα!

Πιστεύω πως κάθε "Επανάσταση" είναι καταδικασμένη να υποκύψει στην φθορά όσο ΟΛΟΙ της οι επαναστάτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην Πράξη (και όχι στα λόγια) στο ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ που αποτελεί την βάση της Επανάστασης.

Εδώ φτάνουμε λοιπόν στην ΑΞΙΑ του ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!!!

Περίεργο, είναι σήμερα και εκλογές, αλλά έχει αξία η κάθε ψήφος.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! όχι το ποσοστό που μας μοιράζουν, αλλά η ΚΑΘΕ ψήφος!
Η Πράξη, Ενέργεια του κάθε Ενός μας καθορίζει το Σύνολο!
Είναι γνωστό αλλά και πόσο παρεξηγήσιμο!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΜΟΔΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλά ΜΑθηματικά

Έτσι ξαναγυρίζω στο απλό ερώτημα!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Σας χαιρετώ με Σεβασμό & Αγάπη!

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
20/10/2002, 12:15:33
Διόρθωση!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΧΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!!!!!!!

nagualΜέλος
20/10/2002, 13:39:34
Kαλημέρα σας.
Αγαπητέ Φώτιε συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά γράφω από την ανάγκη να ΤΟΝΙΣΩ κάποια ζητήματα που έθιξες.
η ΑΡΕΤΗ είναι απαραίτητο γνώρισμα των επαναστατών!!
θα ΤΟΝΙΣΩ και την ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ που αναφέρεις οι οποίοι υποκινούνται από το υπάρχον κατεστημένο.
Και τελικά οι επαναστάτες υπηρετούν το ίδιο κατεστημένο.
Συγχαρητήρια γιά την ανάλυση.
Και μία ερώτηση:
Πιστεύεις οτι οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν τίποτα;(οχι θεωρητικά αλλά πρακτικά).
Μήπως και αυτές έχουν καταντήσει τέχνασμα επιβίωσης του υπάρχοντος κατεστημένου;
Μήπως εφησυχάζεται ο άνθρωπος ότι έχει ένα όπλο στα χέρια του και αυτό δεν είναι παρά ένα νεροπίστολο;
Θα ήθελα να προσθέσω και ένα 3ο συντελεστή στους 2 που αναφέρεις:
το ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ που δεν μπορεί να συλλάβει ο τεράστιος εγκέφαλος μας και εγώ θα το ονόμαζα ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ-ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Κάπου υπάρχει ένα topic-το μέλλον ήδη έχει γίνει-.
ΧΑΙΡΕΤΩ

21/10/2002, 12:42:34
FILOI MOU GEIA SAS.

EXOUME BROSTA MAS MIA APANDISH APO MIA FILH THN Darkangel_78

quote:
: ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? Προσπαθώ να διατηρήσω το ανυπόταχτο (και πολλές φορές μαχητικό) πνεύμα μου ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

AS GINOUME LOIPON ANYPOTAXTOI KAI ELEYTHROI ....
ENAS DYNATOS SYNDIASMOS.
KANENAS DEN MAS EKANE DOULOUS.
MONOI MAS GINAME.....

EYXARISTW

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
21/10/2002, 14:33:45
Φίλοι Nagual & AvatarGR

Συμφωνώ και με τους δυο σας!

Βέβαια, ή πολλές φορές, άλλο νομίζουμε για τον εαυτό μας και άλλο πράττουμε!

Συμφωνώ και επαυξάνω για τον 3ο Συντελεστή εξάλλου το Ανθρώπινο Πνεύμα υπόκεινται σε Αυτόν καθώς είναι Εικόνα (έστω λίγο μουτζουρωμένη) και Ομοίωση Αυτού!

Όσο για το θέμα των εκλογών.
Δεν θεωρώ τίποτε ως «όπλο», στην δικά μου τουλάχιστον, Εσωτερική Πορεία.
<Το Μαστίγιο (για μένα) και το Σπαθί (για τους άλλους) τα έχω κρεμάσει, πριν καιρό, στον τοίχο του σπιτιού μου!>

Είμαι της γνώμης να αξιοποιώ, όσο μπορώ, «θετικά» το περιβάλλον μου.
Καθετί γύρω μας αποκτά ανάλογη αξία, από το «ύψος» που το εξετάζουμε.
Πχ. «άνθρωπος» είτε είναι Άνω-Θρώσκων, είτε ανθρωπάκι!
Έτσι και στις εκλογές ο λαός, ο καθένας μας δηλαδή, έχει κάποιες επιλογές.

Αν πιστεύουμε πως είμαστε ώριμοι, αξίζει να ακολουθήσουμε την συμβουλή-πρόταση του Πλάτωνα και να αναζητήσουμε ανθρώπους τίμιους, «πνευματοκινούμενους», έτοιμους να αντισταθούν στο σάπιο κατεστημένο και να κινηθούν δημιουργικά και ΑΥΤΟΥΣ να τους ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

Όχι δεν κάνω προεκλογικό αγώνα!

Κάπως έτσι φαντάζομαι την ψήφο μας να παίρνει αξία, καθώς «άξιοι», κατά το δυνατόν, ηγέτες θα διαχειρίζονται εξουσίες που σήμερα κακοποιούνται!

Εξάλλου ή λέξη-έννοια ΕΞΟΥΣΙΑ μπορεί και να σημαίνει ΕΚ της ΟΥΣΙΑΣ!
Μια διαφορετική πρόταση-ματιά για το θέμα.

Σας χαιρετώ με Αγάπη.

dixΜέλος
21/10/2002, 15:43:59
Καλησπερίζω άπαντες από τα πάτρια εδάφη και πάλι ...

Φίλε Φώτιε έγραψες:

Αν πιστεύουμε πως είμαστε ώριμοι, αξίζει να ακολουθήσουμε την συμβουλή-πρόταση του Πλάτωνα και να αναζητήσουμε ανθρώπους τίμιους, «πνευματοκινούμενους», έτοιμους να αντισταθούν στο σάπιο κατεστημένο και να κινηθούν δημιουργικά και ΑΥΤΟΥΣ να τους ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

Αν έχεις βρεί κάποιον δεν μου τον λες και εμένα να το γνωρίζω γιατί έχω βαρεθεί να ρίχνω λευκά !!!
Κάθε πέρισυ και καλύτερα

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
21/10/2002, 17:58:32
Καλώς τον ,
(αναρωτιόμουν που χάθηκες!)

Δυστυχώς δεν έχω συγκεκριμένη πρόταση

Και εγώ λευκό συνήθως ψηφήζω! (το χρώμα της Αγνότητας !)

Πάντως χρειάζονται πρώτα ιδέες για να μπορέσουν να υπολποιηθούν!

Χαίρομαι που είσαι πάλι πίσω καθώς αφήσαμε συζήτηση στην...μέση!!!

21/10/2002, 18:12:00
Filoi mou geia sas.

Mia kai thesate ena thema pou einai h pshfos....
tolmw na pw pw
to mh xirotero einai to veltistw

OSO FILOI MOU GIA TO NA RIXNOUME LEYKO DEN EINAI LYSH....
KAI AS MHN TO ANAGAGOUME LEYKO ME AGNOTHTA
NOMIZW PWS LEYKO EINAI NA GYRNAME TA MATIA MAS APO TA PROBLHMATA
STA KATHE EIDOUS PROBLHMATA.
OI LYSEIS ERXONDAI ME THN SHMETOXH OLWN MAS EITE SE FYSIKO EPIPEDO EITE SE YPER--FYSIKO.

OXI LEYKO DEN EINAI LYSH.

KAI GIA NA GYRISOUME STA KAT' YMAS PISTEYW MOU EINAI
GIA NA GINEI KAPIOS LEYKOS ISWS LEW ISWS NA EITAN MAYROS.
EAN EISAI MONO STO LEYKO KAI DEN PERASES POTE SE ALLO XRWMA PWS BOREIS NA PEIS PWS SE AYTO POU BRISKESAI EINAI TO LEYKO ??????
TO KATHE EPIPEDO TO KATAKTAS.

DEN FIAXNEIS OMELETTA XWRIS NA SPASEIS AYGA.

EYXARISTW FILOI MOU

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
21/10/2002, 18:27:10
Αμάν βρε Άβαταρ

Ένα αστείο έκανες ..."Διδασκαλία"!

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
21/10/2002, 18:28:39
Εξάλλου το Λευκό δεν είναι ...Λύση

αλλά Επίλογή !

21/10/2002, 19:44:45
FILE FWTH

MALLON DEN KATALABA TO XIOUMOR SOU....
EXEIS DIKIO...
ALLA PWS THA GNORISEIS TO LEYKO EAN DEN GNWRISEIS TO MAYRO????????

EYXARISTW

nagualΜέλος
21/10/2002, 22:58:23
Καλησπέρα και εδώ.
Φίλε Φώτιε ελπίζω,λόγω της λέξης «όπλα», να μη με παιρνάς γιά τον «ΡΑΜΠΟ Νο 25».
Αν σ‘ενοχλεί η λέξη(και μένα δεν μ‘αρέσει) μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη «εργαλεία».
«Πνευματοκινούμενοι» άνθρωποι στην εκλογική αναμέτρηση!!!!
Θέλω κι εγώ να μου δείξεις.
Πρακτικά είπαμε φίλε μου.
ΧΑΙΡΕΤΩ

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
22/10/2002, 10:38:11
Καλημέρα!

Φίλε Ναγουάλ και εγώ τους ψάχνω!

Κοίτα άν ήδη υπήρχαν στην πολιτική σκηνή, ο κόσμος μας θα ήταν ήδη καλύτερος!!

Πάντως υπάρχουν. Και αυτή την σιγμή που μιλάμε.

Συμφωνώ, όταν ανακαλύψουμε κάποιον αρχίζουμε τα...σήματα καπνού

Η Θεωρία παύει να είναι θεωρία, όταν κάποιοι προσπαθούν να την "Υλοποιήσουν"!!!

Με Αγάπη!

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
22/10/2002, 10:44:51
Φίλε Άβαταρ

Δηλαδή προτείνεις Μαύρο Δακγωτό στους πολιτικούς!!!

Είναι και αυτό ένα είδος "Επανάστασης" (χαοτικής λίγο )!!!

23/10/2002, 14:11:49
FILE FWTH.

KAI TO XAOS MEROS THS DHMIOURGIAS EINAI...
AS DEXTOUME LOIPON KAI TO XAOS ..

EYXARISTW

25/10/2002, 20:02:07
Καλησπερίζω όλα τα νέα μέλη(τα οποία είναι και πολλά!!!),αλλά ιδιώς τα παλιά όπως ο φίλος Nagual
Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς ένα από τα αγάπημένα μου topic κατάντησε σε εκλογολογία???
Θα μου πείτε ότι είναι σημεία των καιρών και δυστυχώς αυτή η τηλεόραση δεν έδειχνε και τίποτε άλλο,ακόμα και τώρα!!!
Αλήθεια εσείς πήρατε κάποιο μήνυμα,γιατί το μόνο που πήρα εγώ ήταν από το Υπουργείο Μεταφορών(το γνωστό περί ζώνης και κράνους...)!!!
Καλή συνέχεια σε όλους...
Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχηθώ βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους στον μέλος Πλωτίνο,μιάς και την τελευταία φορά τον είχα αφήσει στα "μέλια"!!

ATLASΜέλος
26/10/2002, 13:40:34

XΡONOΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ...

Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΑΙΝΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ.(ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΙΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ ΤΟΥ;;;)... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΜΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ...ΠΡΙΝ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΤΗ" ΟΡΦΕΑ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ "ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(!),ΣΑΝ ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ Κ.Λ.Π...

Ο Ρ Φ Ι Κ Ο Ι: MΥΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΡΦΕΥΣ. Κ Υ Ρ Ι Α Μ Ο Ρ Φ Η ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΖΑΓΡΕΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ,ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ...

(ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο 3ος ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ(!) ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...ΑΡΑ(!;) Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ).
Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ(!) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ...
ΚΑΤΑ ΤΟΝ 5ο ΑΙΩΝΑ π.Χ. Η ΟΡΦΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Π Υ Θ Α Γ Ο Ρ Ε Ι Ο Υ Σ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΟΡΦΕΑ,ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΤΟΝ
ΗΡΑΚΛΗ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΡΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ), ΤΟΝ Θ Ε Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟ,ΤΟΥΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ Κ.Λ.Π , ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ...
Η ΑΡΓΩ ΕΙΧΕ ΝΑΥΠΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
(πάνω στον αριθμό 72).

Ο ΠΟΛΥΘΕ'Ι'ΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...

ΠΗΓΗ: ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΙΚΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ(ΕΚ ΤΟΥ ΜΥ-ΘΕΩ, ΔΙΗΓΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ...)

Φ Α Ν Η Σ: EΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ [ΟΡΦΙΚΩΝ] ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΦΑΝΗΣ ΕΚΠΗΔΗΣΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΩΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΓΕΝΝΗΣΑΣ ΔΕ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑΝ ΚΑΙ [ΑΛΛΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ].ΕΙΧΕ ΔΕ ΧΡΥΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ(ΦΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ...

ΠΗΓΗ:ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ ΕΚΔ. ΠΑΠΥΡΟΣ 1961

A)OI MYHMENOI MΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΥΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ... Μ'ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ,ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.

(Π.Χ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ".Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο Λ Ο Ν ΤΟΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟ.)

Ο ΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΣ.ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΥΘΕ'Ι'ΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...

Ο ΦΑΝΗΣ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ...ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ:
TO XAOΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΟΣ (Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ 'Ομικρον),ΕΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥΝ Ω-ΟΝ (Ο-ΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Ο ΦΑΝΗΣ.Ο ΦΑΝΗΣ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΕΒΟΝ...Η ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΕΒΟΣ ΕΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ...

Ο ΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Α Ρ Χ Α Ι Ο Τ Α Τ ΟΣ...

Β)ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ "Θεός" ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ "Θέω" AΛΛΑ ΚΑΙ "Θεώ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.

1)Θεός: (ΠΑΡ'ΑΡΧΑΙΟΙΣ) ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΟΝ,ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΚΥΡΙΑΡΧΟΝ
ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...
(ΠΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΣ) Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΟΝ,ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝ ΠΝΕΥΜΑ...

2)Θέω: ΠΡΟΧΩΡΩ ΓΟΡΓΩΣ,ΤΡΕΧΩ // ΜΑΧΟΜΑΙ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ //
ΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ,ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΟΜΑΙ,ΑΠΛΟΥΜΑΙ,ΠΕΡΙΤΡΕΧΩ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΩ //
Λ Α Μ Π Ω , Α Σ Τ Ρ Α Π Τ Ω...

3)Θεώ: ΘΕΟΠΟΙΩ ΤΙΝΑ...

4)Θεούμαι: ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΟΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;Η ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ;;;

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ'Ο ΓΥΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ...

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΤΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΡΑΨΕΙ "ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ". ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑ. ΔΟΞΑ ΤΟΙΣ ΘΕΟΙΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΑΤΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΗΣΕ "ΜΕΓΙΣΤΟ" Η ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ "ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟ";

ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΡΜΗ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ(!;).

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;;
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟ;;;
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ [ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ]...
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ...ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ "ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ"...

Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ "ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ"(!!!).

ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΛΕΓΕΣΘΑΙ...

Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΤΗΣ"...

ΑΛΛΑ Δ Ε Ν ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
"ΟΥΔΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ"...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΝ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΡΑΔΙΚΙΑ...

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΕΑΝ Ο (XΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ) ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΧΡΟΝΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ" ΩΣ [ΑΧΡΟΝΟΣ].
ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε Ξ Ω ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

...Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ο Ν...

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ(ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΤΟΥ) ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ...

"ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ"...

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ,ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ
ΠΡΩΗΝ "ΚΑΛΩΝ" ΑΓΓΕΛΩΝ,ΤΗΝ "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ"...ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ"...

ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ...

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ...

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ...

ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΜΟΙΩΣΙΝ"...

ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ...

ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΠΛΑΣΕ (ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ!;) ,ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΙΔΕΑ" ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΦΙΔΙ ΕΞΕΤΡΕΦΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ;;;

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ;;;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ:

-ΜΠΟΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΑ;

--ΝΑΙ.

-ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ
ΣΗΚΩΣΕΙ;;;;;;;;;!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ-ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...

ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ-ΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...

Ο ΦΤΩΧΟΣ (ΝΟΗΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΟΥ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ --ΙΕΡΑΡΧΙΑ--...

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ, "ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ"...

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ...
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ"...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ "ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ,
ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ"...

ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

O ANΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΘΝΗΤΟΣ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ ΘΕΟΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

O ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΠΟΤΕ,ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΘΕΟ...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ,ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ...

...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

Edited by - ATLAS on 30/10/2002 19:59:45

Edited by - ATLAS on 01/11/2002 02:13:30