- Ο Χριστιανισμός φταίει για ΟΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
KAI ENA LENE KAPION DHMHTRH XRONIA TOU POLLA (APO XRISTIANIKHS PLEYRAS).
FILE ATLA.
Poly mou aresan ayta pou egrapses...
APANTHISMA APO ARXAIOUS FILOSOFOUS ORFIKA... KAI BEBAIA NITSE.
ALLA FILOI MOU THA MOU EPITREPSETAI NA GINW KAI KAPWS KAKOS.
TO THEMA MAS EINAI O XRISTIANISMOS EAN FTAIEI GIA OLA ?????????
LOXODROMISAME (GNWMH MOU BEBAIA).
BALAME NA METRAME TON THEO TON OPOINDIPOTE THEO ME TA DIKA MAS METRA KAI STATHMA.
Kai exoume merika kala paradigmata h Darkangel_78 anaferh kati poly kalo as to doume as to prosexoume AXIZEI
quote:
1. Υπάρχουν τόσοι θεοί όσοι και άνθρωποι, AKΡΙΒΩΣ γιατί η θρησκεία είναι εμπειρία βιωματική,δεν μπορείς να τη μάθεις από τα βιβλία αλλά πρέπει να τη ΖΗΣΕΙΣ.2. Αν ο θεός σε βοηθά στην εσωτερική σου αναζήτηση και την προσωπική σου ανέλιξη,λίγο με νοιάζει αν λέγεται Βούδας,Δίας,Θεός, Αλλάχ,Τζεσουάχ,Ιησούς κλπ κλπ...Η ΠΙΣΤΗ είναι έμφυτη,η ΘΡΗΣΚΕΙΑ επίκτητη...
APLA KAI KATHARIA PRGMATA.....
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Ας δούμε λοιπόν για άλλη μία φορά πως μπορεί να προσεγγίσει κάποιος άλλος τα ίδια θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι, και να βγούν ελαφρώς τροποποιημένα συμπεράσματα.
Ας αρχίσουμε με τον χωροχρόνο όπως καταγράφεται απο τους Ορφικούς στούς οποίους αναφέρεσαι.
Σύμφωνα λοιπόν με την Ορφική κοσμογονία, όλα τα πράγματα προέρχονται από μία αρχή που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον ανθρώπινο νου, αλλά της δίνεται ένα όνομα από εμάς τους ανθρώπους έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε για αυτή. Πριν από όλα υπήρχε ο Χρόνος- η εκδήλωση του χρόνου - που είναι ταυτόσημη με την πρώτη κίνηση προς δημιουργία. Από την στιγμή που υπήρξε κίνηση υπήρξε και ο χρόνος, διότι δεν μπορεί να νοηθεί η δημιουργία αν δεν κινούταν το αιώνιο ουσιαστικό αίτιο. Ο χρόνος φανερώνει την έννοια της δημιουργίας σε σχέση με το άλλο συστατικό της δημιουργίας του χώρου που οι Ορφικοί ονόμαζαν Χάος. Έχουμε δηλαδή την κίνηση στον χωροχρόνο. Τα αίτια της δημιουργίας λοιπόν είναι αφενός μεν η μονάδα το ΕΝΑ που περικλείει τα πάντα στην μήτρα του, και η πολλαπλότητα που εκπορεύεται από αυτό. Με την κίνηση των στοιχείων δημιουργείται μία περιδίνηση που σχηματίζει το κοσμογονικό αυγό, το πρώτο μορφικό φανέρωμα της δημιουργίας, από το οποίο δημιουργήθηκαν οι κόσμοι με την επέμβαση του Φάνη , του Έρωτα που ενώνει τα στοιχεία μεταξύ τους. Με το σχίσιμο λοιπόν του αβγού, έχουμε την πρώτη δύναμη του Αιθέρα-Δία στην τρισυπόστατη μορφή του Φάνητα που δονήθηκε σε αιθερινή δύνη, που είναι ο Νούς-μήτις. (Αξιοσημείωτο είναι ότι η λέξη αβγό–ΩΟΝ αναγραμματιζώμενο μας δίνει την λέξη Ο-ΩΝ -αλλά και ΝΩΟ-, γράμματα που υπάρχουν και στο φωτοστέφανο του Ιησού.). Στον καθοδικό στροβίλισμα του σε αυξάνουσα συνεχώς ταχύτητα συνακολούθησε η γονιμοποιός δύναμη-Έρως. Μετά από αυτόν ακολούθησε με επιταχυνόμενο ρυθμό δίνης, το φως ο δεύτερος δηλαδή Φάνης των ορφικών. Το φως όμως όχι το υλικό αλλά εκείνο το αίτιο των νοητικών όντων, που στην αριθμητική δυναμική του εξέλιξη του στις ζώσες μορφές ονομάζεται από τους φιλοσόφους και τους Αλχημιστές οντογονικό ζωντανό φώς-φιλοσοφική λίθος ή «πεμτουσία».
Ας πάμε τώρα άλλο μέγιστο τώρα τον Πυθαγόρα. Οι βασικές γραμμές διδασκαλίας του για τους αριθμούς είναι:
Η Μονάδα αντιστοιχούσε με το πνεύμα, τον αιθέρα, την ενέργεια, τη δύναμη από τη οποία γίνεται το παν.
Η δυάδα είναι η ύλη που αποτελείται από νερό και γη. Η τριάδα είναι ο Χρόνος σαν θεότητα, δηλαδή το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Η τετράδα είναι ο Χώρος, η τάξη του Κόσμου. Εδώ βρίσκεται η περίφημη Τετρακτύς, πάνω στην οποία δομήθηκε το καμπαλιστικό Δέντρο της Ζωής.
Ο έτερος μέγιστος της αρχαιότητας ο Πλάτωνας έχει σαφώς επηρεαστεί από την κοσμοθεώρηση του Πυθαγόρα. Το έργο του Τίμαιος ξεκινά με το ερώτημα:
«Τι είναι εκείνο το οποίον υπάρχει πάντοτε, αλλά δεν γεννάται ποτέ, και τι είναι εκείνο το οποίον πάντοτε γεννάται αλλά ποτέ δεν υπάρχει;».
Πρωταγωνιστής λοιπόν στο έργο της πλάσης είναι Ο Δημιουργός, τον οποίο ο Πλάτωνας άλλοτε τον αναφέρει με αυτό το όνομα , άλλοτε τον αποκαλεί Θεό , και Αγαθόν. Δεν γίνεται αναφορά στους Δώδεκα Θεούς, παρά μόνο αναφέρεται σε κατώτερους Θεούς όπου ο Θεός σύμφωνα με τον Πλάτωνα τους λέει :
«αφού γεννηθήκατε δεν είστε βέβαια αθάνατοι ούτε τελείως άφθαρτοι..».
Και συνεχίζει γαι το σύμπαν και τον δημιουργό:
" Το εφιλοτέχνησε (Ο Δημιουργός) κυκλικόν και σφαιρικόν, που το κέντρον του απέχει εξίσου απο όλα τα σημεία της περιφέρειας του, σχήμα δηλαδήπου είναι το τελεότερο απο όλα τα σχήματα. Επίσης το έκαμε λείο γύρω-γύρω, διότι τίποτα ούτε θα έβγαινε έξω ούτε ε΄πρόκειτο να δεχθεί. Τα πάντα θα γίνονταν μέσα του και εξ αιτίας του. Διότι Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του ενόμισεν ότι αν ο κόσμος είναι αυτάρκης θα είναι καλύτερος , παρά εάν είχε ανάγκη άλλων πραγμάτων."
.." Ο κόσμος έχει δημιουργηθεί απο ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΤΗΝ του τετοιος ώστε να δίδει ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΥΤΟΝ ΤΟΥ ως τροφ'ή εκείνο που καταστρέφεταιι απο τον ευτό του.
Ό Σαλλούστιος αναφέρει :
«Οι δευτερεύουσες Ουσίες δημιουργήθηκαν από την πρώτη. Ό,τι έχει γίνει έγινε είτε με τέχνη, είτε με φυσική διαδικασία, είτε σύμφωνα με κάποια δύναμη. Στην τέχνη και τη φύση ο δημιουργός πρέπει να προηγείται της δημιουργίας: αλλά ο δημιουργός κατά δύναμη, συγκροτεί τα δημιουργήματα μαζί με τον εαυτό του, εφόσον η δύναμή τους είναι αδιαχώριστη από αυτά. Όπως ο ήλιος δημιουργεί το φως,η φωτιά τη θερμότητα, το χιόνι το ψύχος. Αν οι Θεοί έκαναν τον κόσμο με τέχνη, δεν τον έκαναν να είναι, τον έκαναν να είναι τέτοιος. Διότι κάθε τέχνη δημιουργεί τη μορφή του αντικειμένου. Επομένως, τι είναι εκείνο που τον έφερε σε ύπαρξη; Αν έγινε με φυσική διαδικασία, τότε ο δημιουργός πρέπει να έδωσε κομμάτι από τον εαυτό του στο δημιούργημα. Καθώς οι Θεοί είναι ασώματοι, πρέπει και ο Κόσμος να είναι ασώματος. Αν υποθέσουμε ότι οι Θεοί είναι σώματα, τότε από πού προέρχεται η δύναμη των ασωμάτων; Και αν παραδεχόμαστε αυτή την άποψη, συνεπάγεται ότι όταν φθαρεί ο κόσμος, πρέπει ,και ο δημιουργός του να φθαρεί, αν είναι δημιουργός από φυσική διαδικασία. Αν οι Θεοί δεν δημιούργησαν τον κόσμο ούτε με τέχνη ούτε με φυσική διαδικασία, μας μένει μόνο ότι ον δημιούργησαν με κάποια δύναμη. Κάθε τι που γίνεται κατ' αυτόν τον τρόπο υφίσται με αυτό που κατέχει τη δύναμη. Και ό,τι γίνεται κατά αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να καταστραφεί, εκτός εάν η δύναμη τους δημιουργού αφαιρεθεί: επομένως όσοι πιστεύουν ότι ο κόσμος θα καταστραφεί, είτε αρνούνται την ύπαρξη των θεών, είτε, ενώ την αποδέχονται, αρνούνται τη δύναμη του Θεού. Άρα εκείνος που δημιουργεί τα πάντα με την δική του δύναμη, συνιστά τα πάντα. Και εφ όσον η δύναμή του είναι η μεγαλύτερη δύναμη, πρέπει να είναι ο δημιουργός όχι μόνο ζώων και ανθρώπων αλλά και Θεών, ανθρώπων και πνευμάτων. Και όσο πιό πολύ απομακρυσμένος από τη φύση μας είναι ο Πρώτος Θεός, τόσο περισσότερες δυνάμεις πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα σε εμάς και σε εκείνον. Διότι όσα πράγματα απέχουν πολύ μεταξύ τους έχουν πολλά ενδιάμεσα σημεία ανάμεσά τους».
Για παραπάνω παραδείγματα αναφοράς αρχαίων στον ΕΝΑΝ Θεο ,σε παραπέμπω σε παλαιότερα μυνήματα μου. Πίστεψε με δεν βρίσκομαι μακρυά απο εσένα, ο πνευματικός μου "πατέρας" εξάλου έλεγε «Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν». Έλεγε επίσης ότι Ο Θεός δεν έχει καμία νοητή ιδιότητα. Είναι πέραν του νοητού, αδιανόητος και αδιάγνωστος. Μπορούμε να πούμε μόνον, τι δεν είναι, κι όχι τι είναι Όλες οι αμέτρητες θεϊκές δυνάμεις, που γεμίζουν τον κόσμο, δεν είναι βέβαια ανεξάρτητες μεταξύ τους. Τα πάντα λειτουργούν αρμονικά, διότι μία είναι η θεία ουσία του κόσμου. Γι' αυτό, δεν υπάρχει επίσης αντίφαση μεταξύ Θεϊσμού και Πανθεϊσμού, αφού, όπως επισημαίνει ο Πλωτίνος, ο Θεός υπέρκειται των πάντων (Θεϊσμός), αλλά ταυτοχρόνως περιλαμβάνει και τα πάντα (Πανθεϊσμός). Οι μυριάδες θεϊκές δυνάμεις, που γεμίζουν τον κόσμο μας, μολονότι συμβαίνει συχνά και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, είναι εκφάνσεις και βουλήσεις του Ενός.
Ο Χριστιανισμός με την σημερινή του μορφή λίγο έχει να κάνει με τον εσωτερικό Χριστιανιμό που δίδαξε ο Χριστός. Ένα μύνημα αγάπης, το πηραν οι άνθρωποι και το έκοψαν και το έραψαν στα μέτρα τους αντλώντας εξουσία και πουλόντας σωτηρία ψυχών.... Α και κάτι τεελυταίο , ο Χριστιανισμός σαφώς προυπήρξε του ΧΡΙΣΤΟΎ, αλλά αυτό είναι έναν άλλο παρατράγουδο..
Όλες οι θρησκείες είναι τα κλαδιά ΕΝΟΣ μόνο δένδρου. Ο προσωπικός Θεός του κάθενός είναι κανάλι που τον βοηθά στην Θέωση. Τί σημασία εχει ο αριθμός ή το όνομα...Δεν υπάρχει καμμία θρησκέια ανώτερη της αλήθειας..όσης μπορεί να φτάσει βέβαια κανέις.
Δεν αμφισβητώ τις Δέκα Εντολές . Δεν αμφισβητώ το Λόγο του Χριστού το Λόγο του Βούδδα ή όποιου άλλου «μεγάλου» που μίλησε για αγάπη. Μα υπάρχει ένας Κανόνας ή Αρχή αν θέλετε , που έτσι και την ακολουθούσαν οι άνθρωποι , η κοινωνία μας θα ήταν ακόμη καλύτερη.
΄ Μην Κάνεις Ό,τι Δεν Θα΄θελες Να Σου Κάνουν ΄
Αυτά τα ..ολίγα, φίλε ΑΒΑΤΑΡ θα με συγχωράσεις.. για το μέγεθος, αλλά και εγώ σε συγχωρώ για τα greeklish..
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ..
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ....
ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ,
ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ,ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ (ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ-ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ)...
(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: OI KATΗΓΟΡΟΙ-ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ Θ Α Ν Α Τ Ο Υ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...)
ΑΛΛΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΘΕΟ,ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ) ΨΥΧΗΣ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ,ΟΣΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,ΕΑΝ:
A) ΔΕΝ ΠΡΟ'Υ'ΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ-ΙΔΕΑ-ΝΟΜΟΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ "ΘΕΟΠΟΙΩ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΙΓΜΙΑΙΕΣ" (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΤΟΝ "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ"...
Β) ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ...
Γ) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...
Η ΓΝΩΣΗ (Α-ΛΗΘΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ (ΟΣΟ ΚΙ'ΑΝ ΕΥΡΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ) ...Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (ΑΥΤΟΦΩΤΟΥΣ), ΩΣ ΘΕΟΥΣ...Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ...
Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΗΡΟΥ(!!!)...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ...
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ...
1)ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ.
2)ΤΟΝ ΛΟΓΟ-ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΩΣ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΕΙΣ.
3)ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.(ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...)
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ...
Δ Ε Ν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ (ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ, ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ...
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΙΡΗΝΗ,
ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑ.ΗΛΘΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ...(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ...) ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ... *(ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ Ι 34-37)*
ΗΛΘΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΨΕΙ;
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΓΗ; ΟΧΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ... *(ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΒ 49-51)*
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...(!!!) *(ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΙΒ 30)*
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ(;) ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ... *(ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΘ 27)*
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΓΓΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΚΚΟΥΛΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ(;) ΤΟ ΙΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ... *(ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΒ 36)*
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΛΕΣ(;) ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ... *(ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΔ 30)*
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ" ΤΙΣ "ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ":
ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΛΛΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ...HTAN KAI AΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ...ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΕΠΕΞΗΓΗΤΕΣ", ΤΟΥ (ΚΑΤ'ΑΥΤΟΥΣ) ΥΨΙΣΤΟΥ
ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...
Ν Α Ι, ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ "ΕΠΕΞΗΓΗΤΩΝ"
ΚΑΙ "ΕΦΑΡΜΟΣΤΩΝ" ΥΠΗΡΞΕ ΑΝ ΟΧΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΑΤΑΣΙΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ,ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ" ,ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ).
Ο ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ 800 μ.Χ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΙΑ ΓΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ...
(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Κ Α Ι ΥΛΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ", ΤΟΥ "ΤΟ ΚΑΤ'ΑΡΕΤΗΝ ΖΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΖΕΙΝ", ΤΟΥ "Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ"...).
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ"...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΤΕ "ΚΑΚΟΣ" ΕΙΤΕ "ΚΑΛΟΣ"...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΜΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ Ε Ι Μ Α Ι...
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, (ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ),
ΘΑ ΚΑΘΑΡΘΩ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ...
......ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.....
Edited by - ATLAS on 27/10/2002 23:24:32
Συμφωνώ ως προς το πρώτο μέρος των γραφώμενων σου. Διαφωνώ ως προς το δεύτερο. Και αυτό όχι διότι θεωρώ τον Χριστιανισμό ως οργανωμένη θρησκεία ανώτερη οποιασδήποτε άλλης, αλλά διότι μου αρέσει η α-λήθεια.(Α-λήθεια πόσο εφικτό είναι στο επίπεδο μας να μην ξεχνάμε τις εμπειρείες της ψυχής μας, όπως λέει ο μέγας Πλάτων?). Όσον αφορά τον Θεό σε παραπέμπω σε λίγο παλαιότερο μύνημα μου (13/10)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=334&whichpage=8&ARCHIVE=
Φαντάζωμαι ότι γνωρίζεις ότι απομονώνοντας φράσεις και προτάσεις απο ένα κείμενο αλλιώνεται όλο το νόημα. Κάποια απο τα αποσπάσματα που αναφέρεις προσδίδονται στον Χριστός, (εάν τα είπε ακριβως έτσι, διότι ότι ξέρουμε για αυτόν, όπως και για όλους τους μεγάλους γράφτηκαν αργότερα απο οπαδούς και μαθητές) όπως για παράδειγμα ότι ήρθε να διχάσει και να στρέψει τον πατέρα ενάντια στο υιό κ.λ.π.
Που το παράξενο ή το κακό σε αυτά τα λόγια? όταν κάποιος ανατρέπει το κατεστημένο αναπόφευκτα δημιουργεί ανατροπές. Εδώ έχουν διαλυθεί οικογένειες για τα πολιτικά...
Όσο αναφορά απο κάποια άλλα αποσπάσματα που αναφέρεις δεν τα είπε ο Χριστός, αλλά αφορούν την παλαιά διαθήκη, που έχει πλήθος απο τέτοιες ανοησίες...
![]()
Καλημέρα φίλε Άτλαντα.
Σε χαιρετώ σαν Άνθρωπος πρώτα και σαν Έλληνας & Χριστιανός ταυτό-χρονα.
(και ως συνέχεια της Αρχής)
Κάθε άνθρωπος, έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο εμπειρών στη ζωή του, έχει κατασταλάξει σε κάποιες θέσεις και απόψεις και για τις περισσότερες από αυτές έχει "ξεκάθαρη" στάση.
Για πολλούς έχει περάσει, ίσως, ανεπιστρεπτί η "εποχή της εφηβείας", της διαρκής αμφισβήτησης των κατεστημένων γύρω του.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως κάθε "Αλήθεια" που συλλαμβάνουμε, που χωράμε, που κατανοούμε, κινδυνεύει να οδηγηθεί στη "Λήθη" και στο "Θάνατο" έχοντας πρώτα παγιωθεί ως "Κατεστημένο".
ΑΝ θέλουμε προχωράμε! ΑΝ θέλουμε αλλάζουμε! Πρώτα όμως εσωτερικά καταρίπτοντας την "Εδρα" του Εγωισμού μας και την "βεβαιότητα" της Αλήθειας που "κατέχουμε".
Εξάλλου ότι κατέχουμε μας κατέχει!
Άλλο είναι να αναζητούμε διαρκώς την Αλήθεια και άλλο να προσπαθούμε με καθε τρόπο να "φέρουμε" την Αλήθεια στα μέτρα μας.
Είναι βέβαια σεβαστή η Πίστη σου και κατανοητές οι θέσεις σου για τον Πολυθεϊσμό.
Αλλά είναι κάπως "δογματικό" στην εποχή μας να προσπαθούμε να χωρίσουμε τον ΟΛΟΝ σε ΜΕΡΗ!
Ίσως είναι ωφελιμότερο το να εργαστούμε συνθέτοντας και ενώνοντας τον κόσμο γύρω μας, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς ως "Δημιουργοί"!
Όπως ανάφερες προηγουμένως ο καθένας μας κρίνεται ΚΥΡΙΩΣ από τα ΕΡΓΑ του.
Αν λοιπόν επιθυμείς την Ελληνική Αρετή, ίσως "πρέπει" να έχεις και Δίκαια Κρίση. (ή έστω να προσπαθείς για αυτήν)
Μπορεί να μην "συμπαθείς" τον Ιησού, είτε για όσα σου είπαν για Αυτόν, είτε για όσα νομίζεις ως "Αλήθεια".
Αν όμως επιθυμείς να είσαι Τίμιος & Δίκαιος αξίζει να σταθείς με Δικαιοσύνη απέναντί Του.
Ανάφερες πολλά για μάχαιρες, (ανέλυσε ο Πλωτίνος για αυτό), αλλά έχουμε και ένα γεγονός σχετικό. Αν θυμάσαι (Ά-Λήθη) όταν ο Πέτρος έκοψε το αυτί του "δούλου" με μάχαιρα, ο Ιησούς το επανακόλλησε αποκαθστώντας την Νομοτέλεια και διδάσκοντας για Αυτήν.
Σίγουρα υπάρχουν πολλές "Αλήθειες" και αυτές σύμφωνες με τις θέσεις μας!
Δεν προσπαθώ λοιπόν να σε πείσω για την δικιά μου...Αλήθεια, (μικρή και περιορίσμένη και αυτή) αλλά θα σταθώ σε κάτι.
Υπάρχει ΔΟΥΛΕΙΑ που ξεκινάει από μέσα μας και είναι και η "χειρότερη" Δουλεία!
Η "Τυραννία" της βεβαιότητας ότι ΗΔΗ κατέχουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!
Με Σεβασμό και Αγάπη!
ΦΙΛΟΙ...
α) ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΠΑ:
***Η ΓΝΩΣΗ (Α-ΛΗΘΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ (ΟΣΟ ΚΙ'ΑΝ ΕΥΡΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ) ...***
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ --ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ-- ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ...
ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ:
EAN ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ...
β) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...
ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΟΠΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΤΟΥΣ,
ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥΣ, Ο Π Ο Υ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ...
γ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
Ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ
***Κάποια απο τα αποσπάσματα που αναφέρεις προσδίδονται στον Χριστό, (εάν τα είπε ακριβως έτσι, διότι ότι ξέρουμε για αυτόν, όπως και για όλους τους μεγάλους γράφτηκαν αργότερα απο οπαδούς και μαθητές)...***
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Δ Ε Ν ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ...
ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΑ -- Γ Ρ Α Φ Ο Μ Ε Ν Α-- ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...
ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ --Κ Α Ι Ν Η--ΔΙΑΘΗΚΗ...
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ, ΩΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ) ΦΑΝΕΡΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ
[ΦΕΡΕΤΑΙ] ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ [ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ] ΩΣ ΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ "ΘΕΟΛΟΓΟΙ" (ΠΟΙΜΕΝΕΣ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ...
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, (ΜΕ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ), Ο ΛΟΓΟΣ
ΤΟΥ --ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ--.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ:
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ -υιός του Ανθρώπου-.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕ:
--ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
ΑΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΑΥΤΟΝ) ΙΣΟΥΣ...
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ:
"Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ...ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΔΑΡΙΑ..."
"ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΗΤΑΝΕ ΘΕΟΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΝΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ..."
Edited by - ATLAS on 29/10/2002 16:48:40
φίλε Φώτιε ελπίζω να μην σου έχω λέιψει μια κι ο φίλος Άτλαντας τα λέει όμορφα και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, εκτός από ένα μικρό κομματάκι
ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΟΠΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥΣ, Ο Π Ο Υ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ...
εγώ θα το διατύπωνα «όμως έχω κηρύξει πόλεμο εναντίον των τσομπάνηδων, των μαντριών τους και των μέσων τους, ΟΠΟΥ κι αν ανήκουν, όταν προσπαθούν ΠΙΕΣΤΙΚΑ να με κάνουν μέλος του μαντριού ή να με απεμπολίσουν κοινωνικά όταν δεν ενδίδω ...», διότι ο καθείς μπορεί να διαλαλεί ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ και να πιστεύει ή να λατρεύει ότι κι όποιον θέλει εφ'όσον βέβαια τα λεγόμενα ή οι πράξεις του δεν παρενοχλούν άλλους.
Φώτιε για το άλλο θέμα (βλέπε Έλλην ή Ρωμηός) δεν σε βλέπω ζεστό, όταν θάχεις χρόνο και όρεξη το link το έχω βάλει στο αντίστοιχο θέμα.
ENNOEITAI OTI MIΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΟΙΜΕΝΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ...
Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ":
EAN ΔΙΑΛΕΓΑ ΣΥΜΜΑΧΟ, Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ...
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ), ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ...(ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ...)
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΩΤΙΟ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΙ ΕΝΩΣΕΙ"...
Εσύ Πλωτίνε άνοιξες τον ΚΥΚΛΟ με διάσπαση των ενεργειών προς τον Χριστιανισμό σαν ψευτοδιανοούμενος χάριν της ρητορείας.
Εσύ Άτλαντα που νομίζεις ότι κρατάς τον ουρανό στους ώμους σου, δεν αντέχεις το βάρος του διότι είσαι μικρός και αδύνατος να χωρέσης τόση ΑΓΑΠΗ που έχει μέσα του και γύρω του. Βρίζεις ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και έχεις την εντύπωση ότι τον εκαθήλωσες και τον εσταύρωσες. Η Ταπείνωση Του, η Σταύρωση Του και η Ανάσταση Του δεν σημαίνει τίποτε πλέον για σας. Εμάθετε λίγα λόγια για την Μεταφυσική και ενομίσετε ότι έχετε γίνει ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ. Έχετε την εντύπωση ότι έχετε γίνει ΘΕΟΙ και νομίζετε ότι έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε και τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Έχετε γίνει βλάσφημοι και άθεοι. Με αυτό τον τρόπο νομίζετε ότι εξερευνάτε. Το μόνο που κατορθώνετε είναι να δημιουργείτε κάρμα. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΤΗ ΤΟΥ. Παίρνετε στο στόμα σας ιερές φυσιογνωμίες τάχα να τις αναλύσετε, όχι μόνο της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αλλά και των άλλων θρησκειών. Δεν σέβεστε ούτε τους συνανθρώπους σας και την ηρεμία της ψυχής τους. Δεν σέβεστε ούτε την ίδια την ΕΛΛΑΔΑ που έχει ξεφύγει από τα είδωλα και ασπάστηκε τον Χριστιανισμό. Συνεχώς σας ενοχλεί το όνομα του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και όμως το προφέρετε νομιζόμενοι ότι παίρνετε ενέργεια και τροφή.
Εσύ dIX είσαι μιμητικό όργανο του κάθε ενός και μάλιστα συμφωνείς απόλυτα. Έχεις χάσει στην πορεία σου την βούληση και προσωπικότητα σου. Το ελεύθερο και αυτεξούσιο σου. Τα πιο ιερά και αναφαίρετα δικαιώματα του ανθρώπου.
Το ΣΥΜΠΑΝ έχει ΝΟΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για διατήρηση της αρμονίας όλων των ψυχών και πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους.
ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΘΕΟΚΙΝΗΤΗ
30/10/2002
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Όπως είπες οι κοσμοθεωρίες των Ελλήνων και των χριστιανών δεν απέχουν
έτη φωτός αλλά είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ!
Οι κοινοί στόχοι που θεωρείς ότι μας ενώνουν δεν υπάρχουν! και εξηγούμαι:
1. Γλώσσα, μπορεί να λέει ότι μάχεται η εκκλησία για την γλώσσα αλλά για δικό της και μόνο συμφέρον, διότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (λόγω της παγκοσμίου ακτινοβολίας της Ελληνικής παιδείας) κάποια κείμενα γράφτηκαν στην έλληνική ώστε να είναι ευκολότερη κι η διάδοσή τους, η χρήση της γλώσσας όμως από τους Έλληνες είναι Ιερή. Η πολυπλοκότητα της Ελληνικής γλώσσης έγκειται στην κοσμοθεωρία των Ελλήνων και την σχέση ανθρώπων και θεών, με αυτό το εργαλείο προσπαθούν να καταλάβουν το θείο και να εξηγήσουν τα τεκταινόμενα στον Κόσμο, και το μέγιστο πανανθρώπινο αγαθό αυτής της εξέλιξης είναι η ΦιλοΣοφία που όλα αυτά είναι αντίθετα με την δουλικότητα και τον φόβο σαν μέσο επιβολής.
Η χρήση της ελληνικής γλώσσης είναι τελείως διαφορετική από τους χριστιανούς από αυτή των Ελλήνων.
2. Αντιπαγκοσμιοποίηση. Είναι μεγάλο ανέκδοτο το ότι η σημερινή εκκλησία μάχεται ενάντια σε αυτήν, γιατί ? μα διότι απλά ο χριστιανισμός ήταν η πρώτη μορφή παγκοσμιοποίησης (κι η χειρότερη διότι έχει να κάνει με την ελευθερία του πνεύματος και του θρησκεύειν) που EΠΙΒΛΗΘΗΚΕ στην ανθρωπότητα ισοπεδώνοντας ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ χρώμα και συνείδηση. Ο Μ.ΑΛέξανδρος αλλά ακόμη κι οι Ρωμαίοι έδιναν θρησκευτική και πνευματική ελευθερία στα υπόδουλα Έθνη.
Αντιμάχονται την σημερινή παγκοσμιοποίηση μόνο και μόνο επειδή η ορθόδοξη αίρεση είναι μειονότητα στην ευρωπαική και παγκόσμια κοινότητα και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την σύγκριση και το ότι θα χάσουν κάποια από τα 'προνόμοιά΄τους.
3. Συνοχή του Έθνους. Δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει η συνοχή του Έθνους παρά το μέγεθος του μαντριού, όπως κι ο Παρασκευαίδης είχε δηλώσει με στόμφο ότι "η θρησκεία μας είναι υπεράνω της πατρίδος ..." το οποίο σημαίνει ότι σε περίπτωση σύγκρουσης "συμφερόντων" Έθνους και εκκλησίας αυτή θα μειοδοτήσει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.
Ήδη από το βυζάντιο δούλεψαν υπόγεια για την άλωση της Ινσταμπούλ και διαλαλούσαν ότι ήταν θέλημα θεού η πόλη να τουρκέψει και προτίμησαν την υποδούλωση και εξαθλίωση του λαού από το να χάσουν την περιουσία και τα δικαιώματά τους. Εϊναι γνωστό ότι η εκκλησιαστική περιουσία δεν αγγίχτηκε από τους οθωμανούς κι όχι μόνο αυτό αλλά προέτρεπαν τον λαό να μεταβιβάσει την περιουσία του στην εκκλησία για να μην την πάρουν οι οθωμανοί (!!!) κι έτσι αποκτήθηκε ένα μεγάλο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας !!!!
Το 1821 πάλι δεν αφόρισαν την επανάσταση ? το 1945 πάλι δεν έκαναν συμφωνία με τον Χίτλερ να μην τους πειράξουν, με άγνωστα ανταλάγματα ...
κλπ
κλπ
"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."
quote:Έλα Δάσκαλε ! Είσαι καταπληκτικός !!!
Μας έδωσες τα Φώτα Σου !
Ο Ιαπετός είναι τεχνητό Φεγγάρι.
Απόδειξη: 15(μοίρες) επί 60 (διάμετροι ηλιακού συστήματος) = 900(μίλια) !!!Μπράβο Δάσκαλε. Είσαι ο Μέγιστος (Δίνε μας τα Φώτα σου)
Δάσκαλε, μήπως και οι Μπανάνες είναι τεχνητά αντικείμενα ?
Ξέρεις, οι Μπανάνες έχουν γωνία 7(μοίρες) επί 4(διάμετρο) = 28(εκατοστά) !!!Από αυτά μπορούμε να βγάλουμε μόνο ένα συμπέρασμα.
Ο Ιαπετός και η μπανάνα είναι τεχνητά, δημιουργήματα ανώτερων όντων και μαθηματικων, και ήρθαν σίγουρα από το ΕΞΩΤΕΡΟ διάστημα.

Ιδου και το εικονική απόδειξη!!!!! Που τώρα πιά στιρίζει ακράδαντα την θεωρία Βρίλ......
Its the end of the world as we know it !!!!!!!

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:
Λύσε μου την απορία..
έχει μόνο ένα κύμα
- κινείται παράλληλα με τον ισημερινό
- παγώνει ακριβώς στον ισημερινό
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
1.Δεν είναι το τσουνάμι ΜΟΥ,ειναι μια θεωρία,απο τις 3 που μάζεψα και παρέθεσα που εξηγεί πιθανως πως σχηματίστηκε αυτο το τειχος χωρίς την παρέμβαση του ΕΤ.
2.Δεν είπα οτι σώνει και καλά ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ή οτιδήποτε αλλο.Αμφισβητώ σφόδρα οτι είναι τεχνητό και κυριως οτι έχει γωνίες!Εσυ βλεπεις γωνίες?
3.Ερωτήσεις στα ερωτήματα θα λάβουμε το πιο πιθανο οταν πάει εξερευνητική αποστολη στον Ιάπετο.Ως ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
quote:
ν και θα προτιμούσα λίγο πιο ευγενικό τρόπο
κοίτα αντέδρασα στην αγένεια του προηγούμενου συνομιλητη (καθαρισε τα γυαλιά σου αν φορας-για να φω τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΠΕΤΟΥ!!!!!,τις διαταγές (να ασχοληθω με την πειστημη μου γιατι του χαλάω την σούπα με τις αντιρρήσεις μου και την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ-γιατί εξεφερα την άποψη μου!).
Οπως θα είδες ειμαι απο τους λίγους συνομιλητές που απαντάνε σοβαρά και δεν περιγελώ απλά.Αν και ώρες ώρες κρατιέμαι με το ζόρι....Ακου εκει 12κλωνο ολογραφικο DNA (12 κλωνοι για τις 12 διστασεις που μετα έγιναν 16...),κούφιοι πλανήτες,(και οι αέριοι???),οι Κινέζοι είναι Σαυρες,Ανδρομέδια Φυσική,12εδρα και αλλα παντελως ατεκμηριωτα!
quote:
PETRWMA EINAI APO TITANIO KAI FYSIKA ESWTERIKA EINAI KOYFIO
Εννοειται αν το φεγγαράκι ήταν κούφιο Θα το είχαν πάρει χαμπάρι ΟΛΟΙ απο τις μετρησεις της τροχιάς του.
Ακομα δεν μας απάντησες πως ειναι δυνατόν ενας αεριος πλανητης να είναι και κουφιος.
(Ισχυριστηκε οτι ολοι οι πλανητες είναι κουφιοι απο μέσα.).
Ίσως πραγματικά διακινδυνεύει τη ζωή του που ανακατεύεται με πράκτορες.
Για όσους έρχονται στο topic για πρώτη φορά, ας βάλουμε τις φωτογραφίες από τον Ιαπετό στην αρχή κάθε σελίδας, να δούνε το context όσων γράφονται. Και να ζητάμε από όλους να εξηγήσουν τι βλέπουν.
Σίγουρα υπάρχουν και δυνατοί επιστήμονες στο esoterica, να βρούμε καμιά άκρη.
Τα περί Δρακονιανών δεν προκύπτουν βέβαια από τις φωτογραφίες. Προκύπτουν, υποτίθεται, από πράκτορες μέσα στη μασονία.
Medtech, η επιστήμη θέλει νηφαλιότητα. Σταμάτα να επιδίδεσαι σ' αυτό το ανελέητο κυνήγι μαγισσών σε βάρος των ψευδοεπιστημόνων, και βγάλε εσύ θεωρία για τον Ιαπετό, αντί να ψάχνεις για σφάλματα στις θεωρίες των άλλων.
Περιμένω λοιπόν απαντήσεις στα 10-15 ερωτήματα της προηγούμενης σελίδας. Γιατί δεν απαντάς; Οι ψευδοεπιστήμονες κάνουν τα στραβά μάτια είπαμε. Θα γίνουμε κι εμείς σαν κι αυτούς;
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 05/05/2006 17:50:38
ΘΕΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΟΙΞΗ 2004.
06-04-2006
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2004 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ "Ε" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ "±ΜΤΜ" ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Ή ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2004:
«3. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ” ΜΑΣΩΝΟΥΣ Ή “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ” ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ-ΣΥΝΤ/ΡΧΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ” ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ” ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΕΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ “ΙΕΡΕΙΣ” ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ” ΟΠΩΣ Ο “ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ” ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΟΤΙ: "ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΟΣ, Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ" (ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ., ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ: "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ (ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.) ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΘΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ “ΑΟΡΝΟΥ ΠΕΤΡΑΣ” (ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. Ή ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΑ) ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ," (!!!)
ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ” ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2004, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2004, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ” Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΣΙΛΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΖΗ (!!!)
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ, ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ “ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ.", ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΪΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ,
(βλ. επίσης ομοιότητα συμβόλου με KKK και νεοναζιστική Combat18-League Review)
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΜΙΝΟΪΚΟ “ΘΕΟ” ΑΝΕΣΤΗ ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ (ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ) ΔΙΕΘΝΗ” ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ. ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ”ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ” ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ “ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ. (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ), ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤ΄ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΙΝΔΙΑ,ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.
4. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ” ΜΑΣΩΝΟ GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟ “ΤΣΑΝΤ” Ή ΤΣΙΝΤΕΝ-ΜΠΑΟΥΜ” ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΗΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟ “ΜΙΝΕΪΚΟ” ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΩΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΡΔΟΧΑΪ ΑΒΟΥΡΗΣ Ή ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΥΠ/ΑΜ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2004, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΛΟΓΩ “ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ” ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ-ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ-ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ” ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΨΙΛΟΝ” ΚΑΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ” ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2004. ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο GIORGOS ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΑ ΒΡΩΜΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠ/ΕΞ – ΗΠΑ ΜΑΝΤΛΙΝ ΩΛΜΠΡΑΪΤ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ (ΜΟΓΓΟΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ) ΥΠ/ΕΞ – ΗΠΑ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΕΣΒΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΜΑΣ ΜΥΛΛΕΡ. Ο GIORGOS-ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΩΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ "GAY", ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ, ΩΣΤΕ Ο "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ" ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΩΣ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ". ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ GIORGOS, TΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ "ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ GIORGOS ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ GIORGOS-ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΪΚΟ ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ "ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΑΣΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ...". Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΠΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΚΑΨΑΛΗ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΣΑΦΗ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο GIORGOS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΣΤΕΡΟΣ" ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ.
8. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.” ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΦ΄ ΕΝΟΣ "ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" (ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ” ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!), ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2006 Η ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ-ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ-ΔΟΛΩΜΑ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2004, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΘΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ.
9. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ “SAGHSEN OLDENBURG SONDER-BURG SCHLESWING HOLSTEIN GLUXBURG” ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΠ.Ε.Ι. – Θ.Ι.Μ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. – Β.Α.Σ.Τ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΝΔΙΑ-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΜΑΜΜΗ ΤΟΥ, ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΕΧΙΔΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ “BRAUN-SCHWEIG-WELFEN SACHSEN WOLFEN-BUTTEL VON HAN-OVER” Ή “OBER-HAN” ΗΤΟΙ “ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΟΕΣ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-(ΥΠΟΥΛΟΙ)-ΛΥΚΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ (ΗΓΕΤΕΣ) ΛΥΚΩΝ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΥΠΕΡ-ΧΑΝ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΡΣΑΛ, “ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” (!!!) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΟΝΤΙΚΙ”.
Η ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΓΑΙΡΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΩΣ “ΣΚΑΤΑΡΧΗ”, ΕΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ… ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ, ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ” ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1967. ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Ρ.Ι.Κ. ΕΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ “ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ρ.Ι.Κ., ΩΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄Π.Π. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 1967 ΚΑΙ 1973.
Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ “ΣΑΜΠΑΛΑ” ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ "ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΗΠ.Ε.Ι.) ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ROUDRA-KAKRIN Ή “ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ” ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ."
Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ "±ΜΤΜ", ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ "±ΟΤΟ" ΚΑΙ "±ΑΟΑ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η “ΥΠΤΙΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ”.
10. ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ “ΙΕΡΕΙΣ” Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ" ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ "ΟΛΥΜΠΙΩΝ" ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΤΩΝ "ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ" ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ “ΜΕΣΣΙΑ” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΕΩΣ ΚΑΙ "ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΣΤΙΣ 22 ΕΩΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2004" ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΨΙΛΟΝ, ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ “ΜΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΒΟΡΒΟΡΟΥ” Ή www.fourakis.gr (!!!)
ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ”, ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ (ΤΗΣ Β.ΑΣ.Τ.), ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!) (ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΓΕΝΙΚΩΣ) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ “ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ” (σελ. 23,24,25). ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΤΟΝ "ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΩΣ “ΘΕΟΥ” ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ", ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2004, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ" - "ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΝ-ΓΕΣ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ” ΤΟΥ ("ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ" ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΩΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ" ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 (!!!)»
]+[ Ο.Ε.Α.
"ΈΡΧΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ… ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ…" Ι.Φουράκης
Δεν τα κάνεις όλα σε lowercase, γιατί δύσκολα διαβάζονται έτσι; Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα στο Word (select all text, menu Format - Change Case).
Στο esoterica μπορείς να αλλάξεις το post, κάνοντας κλικ εκεί που λέει "είσοδος" στην αρχή της σελίδας, και μετά σε ένα από τα εικονίδια στο post που έχει ένα μολύβι. Υπό τον όρο ότι έχεις τα cookies enabled.
Dare To Dream
Αγαπητή medtech νομίζω ότι θα πρέπει να σε μαλώσω... Φθείρεσαι άδικα... Κάποιοι από δω έχουν απωλέσει ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! Δεν μπορείς να τους επαναφέρεις με λογικά επιχειρήματα: είναι δουλειά ειδικών, αλλά κι αυτοί επειδή πρόκειται για ακίνδυνα (γενικώς...) άτομα μάλλον θα αδιαφορούσαν...
Μου θυμίζει μια κοπέλα στο Αιγινήτειο Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων που αν και το διανοητικό της πηλίκο δεν ξεπερνούσε το 50 ήταν ένα ευτυχισμένο άτομο, αν και εγκατελειμένο σε ένα ίδρυμα από τους δικούς της (τους λογικούς... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...). Συν τοις άλλοις η κοπέλα βιάστηκε (άντε γύρευε τώρα από ποιον ψυχασθενή (εντελώς) εγκληματία...) και εγκυμονούσε (...). Τέλος πάντων όταν την ρωτούσαμε γιατί φουσκώνει η κοιλιά της μας απαντούσε πως "τρώω πολύ ψωμί, γι αυτό...".
Μπορούσε κανείς να εξηγήσει στη Μαρία; όχι. Είχε κανένα νόημα; όχι.
Γιατί λοιπόν ο Ιαπετός είναι έτσι; γιατί τον έφτιαξαν οι εξωγήινοι...
Μην πολεμάς με τους ανεμόμυλους! Χαλάρωσε και απόλαυσε την μαγεία της αποφένειας...
Φιλικά
Δημήτρης