- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Παρακολουθω κ εγώ τη συζήτηση και εχω την εξής ερώτηση:
Γίνεται τα φαινόμενα της τηλεκίνησης η πυροκίνησης να ενισχύονται απο συγκεκριμένα μέρη? Λ.χ το ακρ. Ταιναρο.
sdarfasr
ΠΡΟΣΟΧΗ ομως , γιατι υπαρχει κινδυνος να γινεις εσυ αντικειμενο και το αντικειμενο εσυ , οποτε θα σε βρουνε σαν αγαλμα μεσα στο δωματιο σου ... και δεν θα ξερουν τι να σε κανουν.... καπως ετσι εγιναν και τα αγαλματα των αρχαιων ειδικα αυτα που εχουν απολυτο σχηματισμο ... επαιζαν με την τηλεκινηση ...
ΦΥΣΙΚΑ και κανω πλακα , γιατι τουλαχιστον για την ωρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ αποδειχθει κατι τετοιο , οτι υπαρχει τηλεκινηση , αποτελει απλα φαντασια ... μαζι με δεκαδες αλλα παρομοια θεματα ... πολλοι μου εχουν πει οτι υπαρχει οτι το κανουν οι ιδιοι κτλπ , οταν τους καλεσα για μια επειδηξη ... εκει ΤΣΟΥΚ... τιποτα ... οπως πολλοι λενε οτι ακουσαν , διαβασαν , τους ειπαν ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ... τελος υπαρχει και ο κοπερφιλντ ... εαν μιλαμε για τετοια τηλεκινηση - τρυκ ... τοτε παω πασο αλλα για να το πετυχουμε θελει πολλες δοκιμες και πολυ διαβασμα για να μαθουμε το κολπο !!!
οτι αλλο αποτελει απλα συμπτωση, "διαβολικη" μεν αλλα συμπτωση!!!!
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
sdarfasr
Θέλω να σου πώ να προσέχεις με αυτά γιατί είναι επικύνδηνες δυνάμεις που δέν ελέγχονται εύκολα,μπορεί να σε ελέγξουν.Αν κάποιος ζητάει αυτές τις δυνάμεις χωρίς την αυτογνωσία,τότε κινδυνεύει να γίνει σιθ...
sdarfasr
οσο αφορα αυτο που ρωτας ειναι (τουλαιχιστον ετσι λενε καποιοι που "υποτιθεται" οτι ηξεραν για την τηλεκινηση , πριν απο χρονια) αυτο που σου γραφω ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ
τωρα εαν καταφερεις κατι , πες και σε εμας , εγω τουλαχιστον θα αναθεωρισω τα παντα απο οσα ξερω και εχω μαθει !!! (αλλα εαν θες την αποψη μου αδικος κοπος , καλη τυχη)
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
οσο αφορα αυτο που ρωτας ειναι (τουλαιχιστον ετσι λενε καποιοι που "υποτιθεται" οτι ηξεραν για την τηλεκινηση , πριν απο χρονια) αυτο που σου γραφω ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ
τωρα εαν καταφερεις κατι , πες και σε εμας , εγω τουλαχιστον θα αναθεωρισω τα παντα απο οσα ξερω και εχω μαθει !!! (αλλα εαν θες την αποψη μου αδικος κοπος , καλη τυχη)
[
]
quote:
τελος υπαρχει και ο κοπερφιλντ ... εαν μιλαμε για τετοια τηλεκινηση - τρυκ
Από πού προκύπτει ότι είναι τρύκ, το έχει πεί ο ίδιος; ξέρεις εσύ πώς κάνει αυτό το τρύκ;
Για τον Chris Angel ασ πούμε (αυτός που περπατάει και πετάει 5 μέτρα πανω απο το έδαφος) κυκλοφορεί βίντεο στο ίντερνετ, στο οποίο ο ίδιος ομολογεί ότι είναι τρύκ, και μάλιστα δείχνει και πώς το κάνει.
παντως ο ιδιος δηλωνει οτι ειναι illusionist, αυτο παρτο οπως θες !!! μαλιστα εχει και μουσειο (που δεν ξερω εαν το λειτουγρησε τελικα) ή προσωπικη συλλογη απο τρικ και μηχανες και κολπα , που εχουν χρησιμοποιηθει απο τους πρωτους ταχυδαχτυλουργους (φανταζομαι στην αρχη του 1800 και μετα ισως και πριν , δεν το εχω επισκεφθει)
οσο αφορα το ολο θεμα ,δεν υπαρχουν τετοια πραγματα λεμε, τηλεκινηση κτλπ , ειναι καλο να τα διαβαζουμε και ισως να τα σκεπτομαστε λιγο , ετσι για να μας χαλαρωνουν και να περναμε ομορφα την ωρα μας (οπως οταν βγαινουμε απο τον κινηματογραφο απο καποιο εργο δρασης που νιωθουμε ΚΑΠΩΣ !!!) μεχρι εκει ...
τα βιντεο που κυκλοφορουν ειναι ολα απατη , φτιαχτα , στημενα , και μερικα απειροελαχιστα αφορουν τεχνικο προβλημα στο φιλμ ή στο φακο ή υπαρχει καποια διαθλαση (ο πατερας μου εχει βγαλει φωτο καμια 10 φαντασματα , μεχρι που καθαρισα το φακο της μηχανης και απο τοτε δεν ξανα εμφανιστηκαν , θυμωσαν λετε ? χαχαχα)
μην εμπιστευεστε οτι ακουτε ή διαβαζεται , ετσι ευκολα και χωρις να το ψαξετε
[
]
ο κοπερφιλντ ειναι ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΟΣ και το εχει δηλωσει ο ιδιος (μπορεις να παρεις το dvd που εχει) , τα κολπα του ειναι πολυ καλα , πολλα δεν ειναι δικα του αλλατου τα ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ειδικοι σε αυτη την δουλεια , μαλιστα υπαρχουν συμβολαια που τους δεσμευουν οτι εαν ΠΟΥΝ το παραμικρο για το κολπο θα του πληρωσουν αποζημιωση ενασωρο λεφτα, οταν ηρθε στην ελλαδα ειναι 100 ξενους και 100 ελληνες , η εταιρεια ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ(εαν πηγες μπορουμε να συζητησουμε καποιο απο τα κολπα που κανει) , παντως να ξερεις οτι ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΠΑΝΩ δεν ειναι τυχαιοι ειναι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ,φαντασου οτι στην αθηνα ,καλεσε πανω μια γιαγια (ηλικωμενη) η οποια ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (καθως 1-2 λεξεις που ειπε ηταν ΣΠΑΣΤΑ ελληνικα!!! τυχαιο? οχι φυσικα!!!)
ολα εξηγουνται με λιγη ή πολυ λογικη !!!
για την φιλη σου δεν μπορω να ξερω γιατι δεν το ειδα αλλα να ξερεις κατι , δεκαδες ερευνες δεν εχουν αποδειξει ΤΙΠΟΤΑ επισης καποια στιγμη το χολυγουντ εδινε 1 εκατομυριο δολαρια για οποιον ΕΚΑΝΕ ενα "υπερφυσικο" κολπο μπροστα στην καμερα και χωρις να ειναι τρικ!!! ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ !!! (εξαιρουνται καποιοι αφελης που τους διωξαν με τις κλωτσιες!!!)
για την εξωγηινη δεν νομιζω να θες απαντηση ... γιατι θα σου πω εμπιστευτηκα και μη το πεις πουθενα , οτι και εγω απο εκει εχω ερθει χαχαχαχαχα
(αποψημου φυσικα τα παραπανω , επειδη εχει τυχει να το ψαξω αρκετα το θεμα)
[
]
Edited by - makfor on 30/12/2009 09:59:10
http://www.youtube.com/watch?v=avj3YSndy8k&feature=related
εαν πανω στο search του youtube δωσουμε το Breaking the Magician's Code
μπορουμε να δουμε πολλα ΜΑΓΙΚΑ και πως αυτα ειναι ΑΠΛΑ , ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΡΥΚ !!! απολαυστε τα
εδω παντως θα δειτε τον ιπταμενο ανθρωπο ...
http://www.youtube.com/watch?v=uSX9D9zGufw&feature=PlayList&p=AD2E55727497A284&index=26
[
]
Edited by - makfor on 30/12/2009 13:47:37
quote:
καποια στιγμη το χολυγουντ εδινε 1 εκατομυριο δολαρια για οποιον ΕΚΑΝΕ ενα "υπερφυσικο" κολπο μπροστα στην καμερα και χωρις να ειναι τρικ!!!
Κα΄νενα απο αυτά τα άτομα, που είναι πολύ λίγα, δεν θα πούλαγε την ησυχία του και την ηρεμία του για 1 εκατομμύριο δολλάρια.
Για τα σόου που λές, το πιστεύω κι εγώ ότι είναι δικοί τους. Όπως και στο σόου του Γκέλερ, που είναι στημένο. Μα είναι δυνατόν όλα τα "νούμερα" να βασίζονται στην τύχη;;;
πως εισαι σιγουρος οτι η τηλεκινηση δεν υπαρχει??επειδη δεν το αποδεικνυει η επιστημη?δεν αποδεικνυονται ολα με την επιστημη,σε μερικα πραγματα πρεπει να εχεις και πιστη για να συμβουν,αλλιως δνε προκειται να γινει τιποτα...
επισης ποσο στοιχημα βαζεις οτι η τηλεκινηση δεν υπαρχει σαν ικνοτητα χωρις καποια τρυκ??
η μια αποψη ειναι οτι πσιτευω αυτα που αποδεικνυονται οτι υπαρχουν , αυτα που θεωρητικα υπαρχουν και τελος παντων αυτα που ακολουθουν τους κανονες της φυσης και ολων οσων εχουμε παρατηρησει στην πορεια της ζωης μας
η αλλη αποψη ειναι οτι μπορουμε να πιστευουμε καθε τι φανταστικο , που δεν υπαρχει λογος να αποδειχθει και οτι καλη την πιστη δεχομαστε απο καποιους που το λενε ή το ειπαν χωρις να ειμαστε σε θεση να διερευνησουμε εαν αυτα ισχυουν ή οχι
εγω ειμαι της πρωτης αποψης , γιατι ? γιατι εαν δεχτω τη δευτερη θα σας πω οτι μπορω απο τα δαχτυλα μου να βγαζω φλογες , θα σας το αιτιολογησω κιολας λεγοντας οτι τα επιπεδα οξυγονου στο αιμα μου ειναι υψιλα και εχω την δυναμη να το οδηγω στα ακρα μου , και στην συνεχεια να αναφλεγονται λογω του στατικου ηλεκτρισμου !!!! καποιοι θα το πιστευαν !!!
στο θεμα τις τηλεκινησης ομως γεννουνται καποια θεματα
το βασικοτερο ειναι η τριβη και η απαιτουμενη δυναμη που πρεπει να ασκηθει για να κινηθει εαν αντικειμενο , τον τυπο δεν τον θυμαμαι ,αλλα υπαρχει αναλογια με το βαρος και την τριβη σε σχεση με την απαιτουμενη δυναμη , ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ δυναμη δεν εχει βρεθει να υπαρχει (δηλαδη να εκπεμπει ο εγκεφαλος μας δυναμη μερικων ιππων πχ!!!) στη φυση δεν υπαρχει πουθενα τηλεκινηση , μενει να μας το αποδειξει καποιος , αλλα οχι με ταχυδαχτυλουργικα τρυκ !!!!!!! (τωρα εαν μας αρεσει ο κινηματογραφος και επειδη εχει οι Xmen κανουν διαφορα , ΔΕΝ παει να πει οτι ειναι και αληθεια , ουτε αποδεικνυουν οτι ισχυουν)
το τι διαλεγει ο καθενας να πιστευει ειναι δικαιωμα του , αρα φιλε hurricane21, εχεις ολη την ανεση να αποδειξεις εαν υπαρχει ή οχι τηλεκινηση , και εγω απο την δικη μου μερια το ιδιο
[
]
επισης μπορεις να μας κανεις και μια περιγραφη, τι αντικειμενα , τα δειχνεις με το δαχτυλο ή απλα με το μυαλο ... κτλπ
[
]
Edited by - makfor on 01/01/2010 21:43:55
στην αρχη επρεπε να εχω τα χερια μου δεξια και αριστερα του αντικειμενου αλλα τωρα μπορω να το κανω μονο με το μυαλο...μιλαμε για μικροαντικειμενα μεχρι το μεγεθος ενος βιβλιου περιπου για να σου δωσω να καταλαβεις...
αν ανεβασω στο ιντερνετ το βιντεο που λες θα αρχισει ο καθενας να λεει οτι του κατεβει και δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου..δεν θελω ουτε να μπω σε αντιπαραθεσεις ουτε να επιδειξω τις ικανοτητες μου με αυτο τον τροπο...