- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
"Αυτός που, αφού συνειδητοποιεί το Ιδεώδες του, υποχωρεί, είναι ένας προδότης."
Οπότε, αν εγώ έχω ως ιδεώδες να συλλέξω γλυφιτζούρια, και το εγκαταλείψω, είμαι προδότης; Από πού προκύπτει αυτό το ιδεώδες δηλαδή του ανθρώπου;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/12/2011 16:53:24
"Ένα Ιδεώδες αξιοποιεί την κούνια και τον τάφο. Για το Ιδεώδες ζει και για το Ιδεώδες πεθαίνει κανείς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη Δόξα από το να υπηρετεί κανείς το Ιδεώδες, ούτε μεγαλύτερο αίσχος από το να του γυρίσει την πλάτη"
"Ένα Ιδεώδες είναι ένα Ον που κατοικεί σε μια διάσταση ανώτερη απ αυτή στην οποία είναι ενσωματωμένη η συνηθισμένη μας συνείδηση."
"Χωρίς Ιδεώδες δεν υπάρχει αληθινή φιλοσοφία"
"Το να προδώσει κανείς το Ιδεώδες είναι σαν να προδίδει τον εαυτό του, να δημιουργεί στο στήθος του ένα κρύο κενό, πολύ πιο παγωμένο από όλους τους θανάτους."
Όλα αυτά είναι αποσπάσματα του Λιβράγκα, παρμένα από τους Σπόρους Φωτός.
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Είδες ντόκτορα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα.
Μου είχες πει...
"Εγώ απο εσένα ήθελα απλά να παραθέσεις τα γεγονότα, μόνο τα γεγονότα, στυγνά και ξερά.Τίποτα περισσότερο."
Τα λεγόμενα του Λιβράγκα για το "Ιδεώδες", είναι απλά γεγονότα.
Τι κατάλαβες όμως? Σίγουρα, όχι την διάσταση που θα σου μεταφέρω παρακάτω...
Έτσι λοιπόν, σου λέω πως, το Ιδεώδες της ΝΑ, θεωρούν πως είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μια οντότητα δηλαδή, πολύ πιο εξελιγμένη από τον άνθρωπο και αιώνια σε σχέση με την μικρή ζωή του ανθρώπου.
Πως, και αυτό εξελίσσετε αλλά εξ αιτίας του πρόσκαιρου της ζωής μας σε σχέση με την αιώνια Ζωή του, εμείς δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την εξέλιξή του.
Η μορφή που παίρνει μια σκιά του στη γη, δεν είναι άλλη από την μορφή του Αετού που έχει στο σύμβολό της.
Βέβαια, εμείς οι κοινοί θνητοί, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε κάτι τέτοιο.
Δεν πειράζει, το έβλεπαν άλλοι για εμάς, περισσότερο εξελιγμένοι, "δεκτοί μαθητές" της Λευκής Ιεραρχίας, όπως ο Λιβράγκα δηλαδή.
Από όσα σας μετέφερα για το "Ιδεώδες", ένα είναι ολοφάνερο...Είναι , ένα Ον, πολύ εξελιγμένο, όπως αυτό που κάποιοι άλλοι θα αποκαλούσαν Θεό, το οποίο μπορούν να αντιληφθούν, μόνο, πολύ εξελιγμένοι άνθρωποι.
Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν , αμυδρά μόνο, να το αντιληφθούν, αφού προηγουμένως χύσουν άφθονο ιδρώτα στην υπηρεσία του και του προσφέρουν, σαν θυσία, όλη τους την ύπαρξη.
Αυτό είναι που, θα το αποκαλέσουν "Φιλοσοφία",αν και στη πράξη, όπως είναι ολοφάνερο, δεν είναι τίποτα άλλο από μια Θρησκεία.
Αφού, τους στριμώξουμε λίγο, θα μας πουν... Ναι! μπορούμε να το αποκαλέσουμε και θρησκεία, αλλά όχι μια "εξωτερική" θρησκεία, όπως είναι όλες οι άλλες, αλλά μια "εσωτερική", μια φιλοσοφική θρησκεία.Όπως αυτή δηλαδή της Θεοσοφικής Εταιρείας.
Θεοσοφία, κάνουν στη ΝΑ. Όλα τα άλλα είναι...στάχτη στα μάτια!
Ότι και αν εξετάσουν, εκεί θα το γυρίσουν. Και ας μη γυρνάει...
Ελπίζω, σιγά-σιγά, να βρεθούν πιο διαλεκτικοί συνομιλητές και να τα αναλύσουμε, βήμα προς βήμα όλα αυτά...
Μέχρι τότε όμως, για να δούμε, μιας και άλλαξε και ο χρόνος.
Υπάρχει κάποιος που θέλει να σχολιάσουμε τον Μύθο της Σπηλιάς?
Θα γίνουν, πολύ πιο κατανοητά, όλα αυτά.
quote:
gγαρατζώτης
Από όσα σας μετέφερα για το "Ιδεώδες", ένα είναι ολοφάνερο...Είναι , ένα Ον, πολύ εξελιγμένο, όπως αυτό που κάποιοι άλλοι θα αποκαλούσαν Θεό, το οποίο μπορούν να αντιληφθούν, μόνο, πολύ εξελιγμένοι άνθρωποι.
Και ο Μεγάλος Μανιτού των Ναβάχο,τέτοιο Ον είναι.
Μήπως η Λευκή Ιεραρχία του Λιβράγκα,έχει σχέση με την λευκή Αδελφότητα των Μπαχομέχ της Λίλιθ?![]()
![]()
Γελάω επειδή και τα δύο έχουν ένα κοινό σημείο.
Είναι γελοιότητες,πάνω στις οποίες κάποιοι "έξυπνοι" χτίζουν "αυτοκρατορίες",σε βάρος του αγελαίου 80% του πληθυσμού!!
Μας καλείς κ.γαρατζώτη,να συζητήσουμε και να αναλύσουμε,κάτι που οι περισσότεροι,εδώ μέσα στο esoterica,θεωρούμε γελοίο!!Το συμπέρασμα αυτο βγαίνει απο την ανταπόκριση των μελών,στις επίμονες προσπάθειές σου,περί ανάλυσης των λόγων του Λιβράγκα.
Κατάλαβε καλά τούτο:Για μένα προσωπικά ο Λιβράγκα ήταν ένας "πυροβολημένος" χαφιές ολκής,τσιράκι δικτατόρων και οργανωτής παραστρατιωτικής ομάδας,με σκοπό την εξυπηρέτηση ολοκληρωτικών καθεστώτων,αν και όποτε κρινόταν αναγκαίο!!
Θα κάτσω να αναλύσω τις,είς το τεράγωνο και όλο στον κύβο μακακίες του?
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
2/1/2012
Γιατί όπως καταλαβαίνεις, εδώ είναι προβληματική η κατάσταση: έχουμε μια οργάνωση που λειτουργεί νομίμως στην ελληνική επικράτεια και ένα πρώην μέλος (εσένα) που καταφέρεται εναντίον της. Και η δική μας θέση είναι λεπτή στο να επιτρέψουμε σε κάποιον με την είσοδό του να μπει και να κάνει κατευθείαν, χωρίς καν να τον γνωρίζει η κοινότητα ως συζητητή, αρνητική κριτική. Το να μιλήσει κανείς π.χ. για τις εσωτερικές ομάδες και τον εσωτερισμό γενικώς, ή οτιδήποτε ανάλογο, είναι διαφορετικό απο το να μιλήσει για μια συγκεκριμένη οργάνωση που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, πράγμα που αφορά συγκεκριμένους ανθρώπους που πολύ πιθανόν να έχουν αφιερώσει κομμάτι της ψυχής τους, τον χρόνο τους, την ενέργειά τους σ' αυτό και να το αγαπούν.
Είχαμε δε, επί χρόνια συνεργασία με το τμήμα των εκδόσεων αυτής της οργάνωσης και επίσης είχαμε φιλοξενήσει συνέντευξη από τον τότε διευθυντή της και νυν παγκόσμιο αντιπρόεδρό της, στο τμήμα των Συνεντεύξεων.
Μπορείς λοιπόν να κάνεις την κριτική σου, αλλά λαμβάνοντας υπόψη όσα σου ανέφερα πιο πάνω: δηλαδή, στα πλαίσια μιας γενικότερης συμμετοχής σου στις συζητήσεις και σίγουρα όχι με ένα στοχευμένο "Κατηγορώ" που ξεκινάει με τα πρώτα μηνύματά σου. Παρολαυτά, πολύ σωστά παραθέτεις σε κάποια σημεία και πηγές - η τεκμηρίωση σίγουρα για όλα τα θέματα και περισσότερο ίσως για ένα τέτοιο ζήτημα είναι απολύτως απαραίτητη.
Αν πραγματικά πιστεύεις πως έχεις κάτι να δώσεις σε άλλους Αναζητητές και εάν όντως έχεις κάτι να δώσεις, παρακαλούμε να μας αφήσεις να το κρίνουμε ως κοινότητα μέσα και από μια ευρύτερη συμμετοχή σου στις συζητήσεις."
Αυτά έγραφε η αμαλία, απευθυνόμενη σε εμένα στις 14/11/11
Πριν λίγο ο Νικόμαχος έγραψε...
"Κατάλαβε καλά τούτο:Για μένα προσωπικά ο Λιβράγκα ήταν ένας "πυροβολημένος" χαφιές ολκής,τσιράκι δικτατόρων και οργανωτής παραστρατιωτικής ομάδας,με σκοπό την εξυπηρέτηση ολοκληρωτικών καθεστώτων,αν και όποτε κρινόταν αναγκαίο!!"
Αν αυτά, τα τελευταία, τα έλεγα εγώ. Τι θα είχε γίνει?
Σκεφτείτε πως, ο Νικόμαχος στις 28/11 έγραφε...
"Και να είσαι σίγουρος πώς τα σκεπτόμενα μέλη του φόρουμ θα ακολουθήσουν το ρητό..<< Μηδενι δίκην δικάσεις πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις>>"
Στις 6/12 έγραφε...
"Δεν είμαι μέλος,όχι μόνο της Νέας Ακρόπολης,αλλά καμμίας οργάνωσης.
Δεν έχω τόσο χαμηλό IQ,ώστε να συμμετέχω σε οργανώσεις και ειδικά σε "νοοκτόνες",όπως η ΝΑ."
Στις 10/12 έγραφε...
"Διαφωνώ Σταύρο.
Ο kost έχει δίκιο.ποιός είναι ο γαρατζώτης,για να είναι στο απυρόβλητο?"
Στις 18/12 έγραφε..."Και αγαπητέ κύριε γαρατζώτη
Οσα δικαιώματα σου δίνει εσένα η ελευθερία του λόγου,άλλα τόσα ακριβώς μου δίνει και εμένα."
Από ότι φάνηκε, μετά από όλα τα παραπάνω, εγώ έχω πολύ λιγότερα δικαιώματα από τον Νικόμαχο.
Ο οποίος επιπλέον, στις 28/11 έγραφε επίσης...
"Δεν είναι προσωπικό,είναι θέμα αρχών.
Παραμένω ακροατής και δεν είμαι βέβαιος για τίποτα,εκτός κι αν εχω αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας."
Άρα, για να λέει όσα λέει,τώρα, σίγουρα θα έχει αποδείξεις.
Το θέμα λοιπόν έληξε!!! Ο Νικόμαχος, αυτοχρισμένος εκπρόσωπος των μελών του φόρουμ, αποφάνθηκε...
"Είναι γελοιότητες,πάνω στις οποίες κάποιοι "έξυπνοι" χτίζουν "αυτοκρατορίες",σε βάρος του αγελαίου 80% του πληθυσμού!!"
Τώρα, δεν μας μένει τίποτα άλλο, παρά να μας φέρει τις αποδείξεις!
Περιμένουμε...
Ο Νικομαχος δεν εκπροσωπει τα υπολοιπα μελη του φουρουμ αναφορικα για αυτο το θεμα ,εκπροσωπει μονο τον ευατο του.
Το γνωρίζω πολύ καλά πως ο Νικόμαχος εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του.
Παρ όλα αυτά όμως, φαίνεται πως αυτός δεν το γνωρίζει.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό που λέει..."κάτι που οι περισσότεροι,εδώ μέσα στο esoterica,θεωρούμε γελοίο!!", μιλάει δηλαδή εκ μέρους και των άλλων μελών και όχι μόνο για τον εαυτό του.
Αυτό βέβαια, δεν παρατηρείτε μόνο αυτή τη φορά, αλλά και πολλές άλλες. Κάποιες μάλιστα τις έχω σχολιάσει.
Όσο τώρα για τις αποδείξεις... αυτό δεν πρέπει να το ρωτάς σε μένα, αλλά στον Νικόμαχο.
Αυτός ήταν που είπε...
"Παραμένω ακροατής και δεν είμαι βέβαιος για τίποτα,εκτός κι αν εχω αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας"
Δεν το είπα εγώ!
Αυτό βέβαια, από μόνο του σημαίνει πως, για να εκφέρει τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Λιβράγκα και για τη ΝΑ, κάποιες αποδείξεις θα έχει, πέραν πάσης αμφιβολίας.
Τώρα τι είδους είναι αυτές, που θες να το ξέρω εγώ?
Εγώ, κατά γενική σας ομολογία, το μόνο που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι, να υπεκφεύγω και να μην αποκαλύπτω αυτά που γνωρίζω για τη ΝΑ.
Έτσι δεν είναι?
Επομένως τις αποδείξεις δεν μπορεί να τις έχει από εμένα.
Γι αυτό ακριβώς και του ζητάω να μας τις παρουσιάσει, να τις γνωρίσω και εγώ και όλοι οι άλλοι που μας παρακολουθούν.
είναι η πολλοστή φορά που κάνουμε επέμβαση σε μήνυμά σου, στο οποίο ο τρόπος έκφρασής σου ξεφεύγει των κανονισμών των forums.
Δεν θα πέσουμε βέβαια θύμα της χειραγωγικής διάθεσης του γιάννη γαραντζώτη, ο οποίος "περιμένει στη γωνία" να καταγγείλει, οφείλουμε ωστόσο να πούμε και το δίκαιο, όπως για παράδειγμα ότι είναι σωστή η υπενθύμισή του για την προτροπή σε φιλοσοφικό διάλογο.
Ο τρόπος που έγραψες στο μήνυμά σου δεν είναι σωστός για να εκφράσεις την άποψή σου για κάτι και ούτε η περίπτωση του Λιβράγκα είναι κάποια που έχει κριθεί από την ιστορία για να δικαιούται κανείς αυταπόδεικτα να χρησιμοποιήσει τέτοιες βαριές εκφράσεις.

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
Τέντωσε την παλάμη σου σε μαύρο φόντο και συγκέντρωσε το βλέμμα σου γύρω απο τα δάκτυλά σου. Οι περισσότεροι βλέπουν ένα διάφανο γκρί στρώμα 2-3 εκατοστών.
Παλιά, κλασσική και αποτελεσματική ασκησούλα.
Edited by - mimosa on 17/09/2009 01:04:06
quote:
τι ειναι το στρειτ???
5 ώρες στρέιτ(straight) 5 ώρες συνεχόμενα δηλαδή.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
Σαν λέξη όμως έχει πολλές σημασίες όταν χρησιμοποιείται.
Στη περίπτωση "5 ώρες straight" σημαίνει πέντε ώρες "στην ευθεία(ή στη στη σειρά)" κατα κυριολεξία, και σε μετάφραση σημαίνει 5 ώρες συνεχόμενες.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
kai epidi exo petixei arkete fores tiekinii mporeite na kekiniete me auton ton tropo:
Μέθοδος πρώτη
Κοιτάξτε επίμονα στη βάση της φλόγας (όχι την ίδια τη φλόγα,μη πάθετε και έγκαυμα αμφιβληστροειδών, και ναι, μπορείτε να ανοιγοκλέισετε τα μάτια σας). Κοιτάξε το επίμονα, χαθείτε λίγο σ'αυτο και αυτοσυγκεντρωθείτε. Παρατηρείστε πως κουνιέται η φλόγα του κεριού. Φανταστείτε τη φλόγα σαν ένα δικό σας άκρο, νιώστε πως μπορείτε να την κουνήσετε τόσο εύκολα όσο το πόδι σας ή το χέρι σας. Συνεχίστε να την κοιτάτε και όταν νοιώσετε ότι είστε ένα με αυτή προσπαθείτε να της αλλάξετε το σχήμα, να την μακρύνετε, να την λεπτύνετε, να την ψηλωσετε, να την κάνετε να τρεμουλιάσει ή ακόμα και να σταθεί ακούνητη. Κάντε το αυτό για 5 -10 λεπτά και μετά σβήστε το κερί.
Μέθοδος δεύτερη
Με αυτήν την μέθοδο, δείτε ακριβώς τι θέλετε να συμβεί στο μυαλό σας. Εάν θέλετε ένα χώρο στάθμευσης κοντά στην πόρτα μιας κεντρικής λεωφόρου, απεικονίστε με σαφήνεια ένα κενό διάστημα ακριβώς στην μπροστινή είσοδο ενός εμπορικού κέντρου προτού να αφήσετε το σπίτι σας. Εάν ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό φανταστείτε το καθαρά ότι το έχετε δικό σας και αποκτήστε το! Για να επιβάλετε την απεικόνιση, γραψτε σε ένα χαρτί ακριβώς τι θέλετε. Να είστε περιγραφικός! Εάν το χρειαστείτε, θα συμβεί. Αν όχι, τοτε μπορεί να υπάρχει ένας λόγος που δεν εμφανίστηκε ίσως κάτι καλύτερο θα έρθει στο μέλλον, ή δεν ήταν αρμόζον για αυτό το πράγμα να συμβεί αυτή τη στιγμή. Πάντα ζητήστε να γίνει χωρίς να προκαλέσει απώλεια σε κάποιον άλλο ή κάτι άσχημο. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί επίσης στον ελαττωματικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό και για πολλά άλλα πράγματα όπως υπολογιστής, αυτοκίνητο κτλ.
Μέθοδος τρίτη
Φουσκώστε ένα μπαλόνι και βάλτε το σε ένα πάτωμα με ελάχιστη τριβή. Σχηματίστε μία ενεργειακή σφαίρα όσο το δυνατόν πυκνότερη. Με την σφαίρα ανάμεσα στα χέρια σας και το μπαλόνι σπρώξτε το μπαλόνι στο έδαφος. Προσέξτε να μην ακουμπήσετε το μπαλόνι με τα χέρια σας.
Επίσης σωστό θα ήταν να γράφεις και την πηγή όπου παίρνεις την κάθε πληροφορία που μας δίνεις,(τουλάχιστον έτσι θα είσαι καλυμμένος για κάθε ενδεχόμενο..
).
Σ’ ευχαριστώ.

na ena site pou mporeite na riksete mia matia
: http://students.cs.unipi.gr/~p04039/patini/news.php?item.9.8