- Ποιος ο χαρακτήρας του Χριστιανικού Θεού; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κι άσε την αλήθεια, κανένας δεν την θέλει πραγματικά,δεν την αντέχετε...
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 05/05/2010 21:10:37
Αλλά ποτέ μην παραδεχτειτε την αλήθεια,έτσι να γυρνατε γύρω γύρω,στοιχειωμενοι απο τις επιθυμίες σας...
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Χτυπατε τον @@λο σας, όσο θέλετε....
απλή η ερώτηση ελπίζω να απαντήσεις
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 05/05/2010 22:30:40
Edited by - αθεος on 05/05/2010 22:33:49
Γιατί, εγώ αυτό λέω....΄Οτι το θρήσκευμα των Ελληνων, είναι χριστιανοί ορθόδοξοι....
quote:
Πιο πολύ Έλληνες απο μένα και σένα ρε άθεε....Αλλά, ήταν ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.....Το μετράς αυτο καθόλου στην συζήτηση, που κάνουμε,για το αν οι Έλληνες ειναι χριστιανοί ορθόδοξοι;...
Γιατί, εγώ αυτό λέω....΄Οτι το θρήσκευμα των Ελληνων, είναι χριστιανοί ορθόδοξοι....
ήταν εξαιρέσεις; δεν σε καταλαβαίνω
το θρήσκευμα των ελλήνων μπορεί να είναι το οποιοδήποτε τρέχα όπως μπορεί να είναι το οποιοδήποτε για τον γερμανό για τον ιταλό για τον κινεζό και ούτο καθ'εξής
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
Πιο πολύ Έλληνες απο μένα και σένα ρε άθεε....Αλλά, ήταν ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.....Το μετράς αυτο καθόλου στην συζήτηση, που κάνουμε,για το αν οι Έλληνες ειναι χριστιανοί ορθόδοξοι;...
Έχει τεράστια διαφορά το "τυπικά είναι..." απο το "ουσιαστικά είναι..." και κθημερινά αυτό επιβεβαιώνεται...ότι "τύποις είναι.."!
Επί της ουσίας , ΔΕΝ είναι..!
soul
Αλλά,στην Ελλάδα, της διχόνοιας,του εμφυλίου, αποτελεί αμφισβήτηση
το τι πιστεύει το σύνολο...Λίγοι ειναι οι ...φωτισμένοι......
Γιατί δεν πάνε σε καμιά χώρα, ....φωτισμένη σαν αυτούς και προσπαθουν να μας ...αλλαξοπιστήσουν,είναι μια απορία........
quote:
Αγαπητέ μου αθεε,το σύνολο λέμε των Ελλήνων, σήμερα, ειναι χρισςτιανοί ορθόδοξοι, εδώ και 2000 χρόνια...Τι δεν καταλαβαίνεις, ή τι αμφισβητείς, απο αυτό;Είτε 98% είτε 95%,είναι η ισχυρή πλειοψηφία, που σε οποια άλλη χώρα, θα είχε τον πρέπον σεβασμό, απο τις μειοψηφίες, σαν εσάς.......
Αλλά,στην Ελλάδα, της διχόνοιας,του εμφυλίου, αποτελεί αμφισβήτηση
το τι πιστεύει το σύνολο...Λίγοι ειναι οι ...φωτισμένοι......
Γιατί δεν πάνε σε καμιά χώρα, ....φωτισμένη σαν αυτούς και προσπαθουν να μας ...αλλαξοπιστήσουν,είναι μια απορία........
Μην φοβάσαι φίλε μου αγαπημένε , η Ελλάδα δεν θα μπεί σε κατάσταση διχόνοιας για θρησκευτικά ζητήματα...δεν θα πάψουν ποτέ να είναι όλοι Έλληνες και αυτό θα είναι πάντα το κοινό στοιχείο που θα τους ενώνει...μην φοβάσαι λοιπόν...δεν πρόκειται οι Έλληνες να ασχοληθούν με προσωπικής φύσεως θέματα του καθενός , μιας και αυτά αφορούν προσωπικά δεδομένα και τίποτα περισσότερο , γι'αυτό και έγινε -πολύ σοφά- η πρώτη κινηση και καταργήθηκε η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες...ο καθένας πλέον είναι ότι του αρέσει και αποτελεί προσωπικό του θέμα...!
soul
Πως λές τέτοιες ανοησίες;...
Υπερ πίστεως και πατρίδος, που λεμε....
Δεν σου λέει τιποτε,φαντάζομαι...
Γι αυτό λέω, καμιά χώρα που να σας χωράει,εδώ είναι λίγη...
quote:
Μακάρι να καταλάβαινες τι λες Εαρινέ....Γιατι πραγματικά ο Έλληνας, για θέματα πίστης, έχει πολεμήσει και χύσει αίμα....
Πως λές τέτοιες ανοησίες;...
Υπερ πίστεως και πατρίδος, που λεμε....
Δεν σου λέει τιποτε,φαντάζομαι...
Γι αυτό λέω, καμιά χώρα που να σας χωράει,εδώ είναι λίγη...
Είναι απόψεις σου και σεβαστές θα έλεγα , μα δεν διαδραματίζεις ΕΣΥ κανένα ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις της γής και της Ελλάδας...θα αποφασίσουν οι Έλληνες και που πάντα Έλληνες θα είναι , όπως απο αρχαιοτάτων χρόνων...!
Όσο για το "υπέρ πίστεως" αυτό είναι δική σας εφεύρεση...υπέρ πατρίδος συμφωνώ!
Αυτό δεν πρόκειται ν'αλλάξει ποτέ ... Έλληνες ήσαν και Έλληνες θα μείνουν..αυτή είναι η σταθερά σε τούτο τον τόπο..η Ελληνική καταγωγή!
soul
Edited by - Εαρινός on 06/05/2010 18:16:48
Όταν πάμε σε θέματα δόγματος, θα το πάρεις εσύ αλλοιώς, γιατί, οι Ρώσσοι και οι υπόλοιποι ορθόδοξοι,στη γή,που είναι με το παλιο,είναι περισσότεροι, πως να το κάνουμε.....
Άρα, εμείς οι παλιοημερολογιτες, είμαστε η πλειοψηφία, των ορθοδόξων στον κόσμο ....
Σωστός;....
quote:
Επειδή αυτούς εκφράζω, απο την συντριπτική τους πλειοψηφία, γι αυτό λέω όσα λέω, Εαρινέ μου....Εσύ, πόσους εκφράζεις;...
Πάλι τα ίδια..ξανα-λέμε Βαγγέλη λοιπόν , ο κάθε Έλληνας έχει διακίωμα να πιστεύει ΟΠΟΥ θέλει..είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να του το απαγορεύσει...το κατάλαβες φίλε μου???
Ακόμα και σύ που είσαι ισχνότατη μειοψηφία στην Ελλάδα , έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις όπου θελεις...!
Πού διαφωνεις φίλε μου???
soul
quote:
Μιλάμε για χριστιανούς ορθόδοξους,σε σχεση με τις άλλες θρησκείες στην Ελλάδα, ακόμη Βιομηχανικέ μου ...Απο ...κεκτημένη ταχύτητα, μίλησες;...
Όταν πάμε σε θέματα δόγματος, θα το πάρεις εσύ αλλοιώς, γιατί, οι Ρώσσοι και οι υπόλοιποι ορθόδοξοι,στη γή,που είναι με το παλιο,είναι περισσότεροι, πως να το κάνουμε.....
Άρα, εμείς οι παλιοημερολογιτες, είμαστε η πλειοψηφία, των ορθοδόξων στον κόσμο ....
Σωστός;....
Εδώ στην Ελλάδα -για την Ελλάδα μιλάμε..- είστε ή δεν είστε ισχνότατη μειοψηφία αλλα και παραδείγματα προς αποφυγήν απο τους υπολοίπους Έλληνες Ορθοδόξους φίλε μου???
soul