- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Edited by - mystic on 15/07/2004 11:42:32
:))))
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Από τις απαντήσεις σας που κάνουν ΄ουρά΄ καταλαβαίνω πως μάλλον τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε ΄αχαρακτήριστοι΄ και δεν μας αρέσει να μας κολλάνε ταμπέλες. ΟΚ, το έπιασα το νόημα
Μην βιάζεσαι .. άσε να ζεσταθεί λίγο... ![]()
1. Απανταχού της Ελλάδας .. ο Ελληνας εχει ΦΙΛΟΤΙΜΟ... μία λέξη που στον κόσμο δεν την ξέρει κανείς.... ΦΙΛΟΤΙΜΟ..
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
1)---> ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!
2)---> ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ!!!
3)---> ΕΧΕΙ ΚΙΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ!!!
4)---> ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
5)---> ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ!!!
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΠΤ!!!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Το μόνο αρνητικο?Ότι ξεχνάει ευκολα….
------------------------
LAMOGIOOOOOO!!!
δεν περίμενα να ανοίξει ξανά αυτό το θέμα!
Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα χωρίς όμως να είμαι ρατσίστρια. Αυτό που με εκνευρίζει στον σύγχρονο Έλληνα είναι ότι έχει επαναπαυτεί στην προϊστορία του. Με μεγάλη εξαίρεση την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων που μέχρι στιγμής είναι άψογη,(λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε) δεν είχαμε κάνει κάτι που να μας ξεχωρίσει από τους άλλους. Εάν δεν μας τσαντίσουν και να μας πιάσει το πείσμα μας μένουμε στάσιμοι. Η μόνιμη τσίχλα που μασάνε οι περισσότεροι είναι ΄΄εμείς φτιάξαμε τον παρθενώνα, εμείς εμπνευστήκαμε τους ολυμπιακούς, εμείς βγάλαμε τον Πυθαγόρα, τον Σωκράτη κ.α, εμείς ήμαστε η απαρχή του πολιτισμού΄΄. Συμφωνώ, αλλά δεν ήμασταν εμείς αλλά οι πρόγονοί μας. Εμείς, οι τωρινοί Έλληνες καθόμαστε σε μια θέση δημοσίου και περιμένουμε να περάσει και αυτή η μέρα. Αυτό με εκνευρίζει! Δεν έχουμε την δίψα να πάμε ακόμα πιο μπροστά, να δημιουργήσουμε, να είμαστε ανταγωνίσιμοι.
Βέβαια όπως προείπα η διοργάνωση των Ο.Α έδειξε πως άμα θέλουμε μπορούμε γιατί είμαστε πάνω από όλα έξυπνοι.
Η νοθρώτητα λοιπόν είναι αυτό που με εκνευρίζει στον σύγχρονο Έλληνα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει.
Θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον αποπέμψει.
Υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει.
Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκεύσει.
Τριπλασίασε την Ελλάδα και παρ' ολίγο να την κηδεύσει....
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!
Αγαπητοί συνομιλητές σας χαιρετώ,
δεν περίμενα να ανοίξει ξανά αυτό το θέμα!
Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα χωρίς όμως να είμαι ρατσίστρια. Αυτό που με εκνευρίζει στον σύγχρονο Έλληνα είναι ότι έχει επαναπαυτεί στην προϊστορία του. Με μεγάλη εξαίρεση την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων που μέχρι στιγμής είναι άψογη,(λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε) δεν είχαμε κάνει κάτι που να μας ξεχωρίσει από τους άλλους. Εάν δεν μας τσαντίσουν και να μας πιάσει το πείσμα μας μένουμε στάσιμοι. Η μόνιμη τσίχλα που μασάνε οι περισσότεροι είναι ΄΄εμείς φτιάξαμε τον παρθενώνα, εμείς εμπνευστήκαμε τους ολυμπιακούς, εμείς βγάλαμε τον Πυθαγόρα, τον Σωκράτη κ.α, εμείς ήμαστε η απαρχή του πολιτισμού΄΄. Συμφωνώ, αλλά δεν ήμασταν εμείς αλλά οι πρόγονοί μας. Εμείς, οι τωρινοί Έλληνες καθόμαστε σε μια θέση δημοσίου και περιμένουμε να περάσει και αυτή η μέρα. Αυτό με εκνευρίζει! Δεν έχουμε την δίψα να πάμε ακόμα πιο μπροστά, να δημιουργήσουμε, να είμαστε ανταγωνίσιμοι.
Βέβαια όπως προείπα η διοργάνωση των Ο.Α έδειξε πως άμα θέλουμε μπορούμε γιατί είμαστε πάνω από όλα έξυπνοι.
Η νοθρώτητα λοιπόν είναι αυτό που με εκνευρίζει στον σύγχρονο Έλληνα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
"Το πράγμα έχει και περιγραφή και ερμηνεία.
Μέσα στη χώρα, μέσα στην παιδεία δηλαδή και την παράδοση μας, εμείς περνάμε τους εαυτούς μας λιοντάρια, εκεί που οι έξω από τη χώρα μας βλέπουνε ποντίκια. θαρρούμε πως είμαστε τα παιδόγγονα του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου. Οι ξένοι όμως σε μας βλέπουνε τις μούμιες που βρεθήκανε σε κάποια ασήμαντα Μασταδά. Γιατί;
Τα διότι είναι πολλά. Όλα όμως συρρέουν σε μια κοίτη. Σε μια απλή εξίσωση με δύο όρους και ένα ίσον. Είναι αυτή:νεοέλληνες ίσον ελληνοεβραίοι.
Αν εφαρμόσουμε αυτή την εξίσωση στα πράγματα, θα μας δώσει δύο γινόμενα. Το πρώτο είναι ότι ζούμε σε εθνική πόλωση. Το δεύτερο, ακολουθία του πρώτου, ότι ζούμε χωρίς εθνική ταυτότητα
Οι νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι, ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δεν γεννούν.
Ότι οι νεοέλληνες είμαστε ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής:ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σαν να είμαστε εβραίοι.
Αυτή είναι η αντίφαση. Είναι η σύγκρουση και η αντινομία που παράγει την πόλωση. Και η πόλωση στην πράξη γίνεται απώλεια της εθνικής ταυτότητας. Και το τελευταίο τούτο σημαίνει πολλά.
Τους ξέρει κανείς;
...Να μας πούνε δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα:Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντινός, Διογένης ο Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας που στον καιρό μας σημαίνουν αντίστοιχα Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλάνκ, Ροντέν, Κολόμβος.
Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως σφαίρος στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς.
Να μας ειπούν οι κάθε λογής έλληνες επιστήμονες τι λέει η λέξη ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο, μεταβάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στο Θουκυδίδη…
Αυτούς;
Από το ελληνικό ερχόμαστε στο Εβραίικο. Ερωτάμε το ίδιο στατιστικό δείγμα, το ευρύ και το πλήρες αν έχουν ακουστά τα ονόματα Μωυσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δαναήλ στο λάκκο, η Σάρρα που γέννησε με εξωσωματική. Και όχι μόνο τα ονόματα άλλα και τις πράξεις ή τις αξίες που εκφράζουν αυτά τα όνόματα….
Υπάρχει γριά στην επικράτεια που να μην τους ξέρει αυτούς τους Εβραίους; δεν υπάρχει ούτε γριά, ούτε ορνιθοκλόπος στις Σποράδες , ούτε κλεφτογιδάς στην Κρήτη."
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
ΕΛΛΗΝΑΣ:ΚΟΙΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ.
ΕΛΛΗΝΙΔΑ:ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΛΑΙΚΙΑ.
ΕΛΛΗΝΑΚΙ:ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ.
φοβάται το θάνατο,
αγαπάει την πατρίδα και συνάμα
είναι παθολογικά ατομικιστής,
κολακεύει σα Βυζαντινός τον ανώτερο,
τυραννάει σαν αγάς τον κατώτερο,
και συνάμα μπορεί να σκοτωθεί για το φιλότιμο.
Είναι έξυπνος κι άβαθος,
χωρίς μεταφυσική αγωνία..."
N. Καζαντζάκης
Ο Έλληνας συνθέτει αντιφατικά στοιχεία...
Το μόνο σίγουρο είναι επιφανειακός, κριτικάρει τους πάντες
αλλά αυτοκριτική δεν κάνει, είναι μεν έξυπνος αλλά χωρίς βάθος, χωρίς πνευματικότητα, έχει φιλότιμο αλλά είναι και συμφεροντολόγος.
Έχει πάθος για τη ζωή αλλά δεν έχει ανώτερα ιδανικά, πιστεύει στο Θεό αλλά με μια τυπολατρεία και όχι με θρησκευτικότητα, είναι αγενής, είναι ατομικιστής και εγωκεντρικός.Και όλα αυτά πιστεύω πηγάζουν από την έλλειψη κουλτούρας. Μιμούμαστε ξένα πρότυπα, δεν έχουμε καμία μεταφυσικη αγωνία και όλα αυτά πολύ γενικευμένα...Πιστεύω στη μοναδικότητα...Και ένας να διαφέρει έχει καταργήσει τον κανόνα...απλά από την καθημερινή μου προστριβή με τους έλληνες και σε σύγκριση με τον τρόπο ζωής και την συμπεριφορά άλλων εθνικοτήτων έχω βγάλει τα παραπάνω συμπεράσματα!
Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι γιατί η ιστορία και ο πολιτισμός γεννήθηκε εδώ αλλά μόνοι μας δημιουργούμε προς τα έξω μια κάκιστη πολιτισμική εικόνα...Δεν είναι τυχαίο που πολλοί άξιοι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό τη στιγμή που στην ίδια τους τη χώρα παραμένουν όχι μονο στην αφάνεια αλλά δεν τυγχάνουν ούτε του σεβασμού από τους συμπατριώτες τους. Ο Νεοέλληνας δεν σέβεται και δεν χαίρεται με την επιτυχία του διπλανού. Έχει κακεντρέχεια και ζήλια. Και αυτό οφείλεται πιστεύω στη διαπαιδαγώγηση (την ναι μεν αδιάφορη αλλά περιοριστική!) και στις επιρροές της κοινωνίας...μιας κοινωνίας που δεν χαρακτηρίζεται από αλληλεγγύη και ανθρωπιά...
free soul
Επιπλέον ο Έλλην είναι τεμπέλής, επιδειξιομανής, ευθυνόφοβος, επιπόλαιος, δειλός, αγνώμων, ισχυρογνώμων, ατομιστής, υπερόπτης, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, δεν ξέρει τι θέλει, δεν ξέρει να κάνει διάλογο, σε ό,τι κάνει μπερδεύει την βούρτσα με κτ άλλο.
μεγαλο θεμα
τοσο μεγαλο που εγινε και τραγουδι απο τον Πανουση
quote:
Αυτό που με εκνευρίζει στον σύγχρονο Έλληνα είναι ότι έχει επαναπαυτεί στην προϊστορία του
δυστηχως ετσι ειναι
οσο αναφορα ολα αυτα τα χαλια που μας χαρακτηριζουν και που εγραψαν τα υπολοιπα μελη τα οποια σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι λαθος
εχω να πω οτι
δεν γιναμε ετσι
ετσι μας καταντησανε
εδω και παρα πολλα χρονια μας διαβρωνουν και προσπαθουν να μας εχουν γονατιστους με πολλους τροπους
ειναι τυχαιο οτι καθε λιγο και λιγακι ολο και καποια ξενη εφημεριδα,καναλι προσπαθει να μας κατηγορησει για κατι?
μεσα σε ολα αυτα τα συγνωμη που ακουστηκαν απο τον ξενο τυπο λογω της επιτυχιας των ολυμπιακων αγωνων
ηταν καποιο το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση
συγνωμη νομιζαμε οτι ειστε τεμπεληδες-ολη μερα πινετε ουζο και δερνετε της γυναικες σας
ολα αυτα ποιος τα εχει διαδωσει? εμεις?
καλα τεμπεληδες ξερω πολλους εξαλλου ποια χωρα δεν εχει τεμπεληδες?
η τεμπελια ειναι ανθρωπινο χαρακτηριστικο οχι εθνικο
ομως εσεις ξερετε πολλους που να πινουν ολη μερα ουζο και να χτυπανε την γυναικα τους?
και τωρα που το σκεφτομαι
εχουν εξω τεμπεληδες σαν τους δικους μας?
με τοσο αθλιες συνθηκες εργασιες?
τοσο απαραδεκτους μισθους?
με κοσμο που δεν ξερει αν θα ειναι ανοιχτη αυριο η πορτα της εταιριας που εργαζεται?(υπαρχουν και εξω αυτα δεν λεω αλλα σε τριτοκοσμικα κρατη)
ας ερθει ενας εργατικος αμερικανος να εργαστει εδω για να δουμε αν ειναι πραγματικα εργατικος
και οχι στην πρεσβεια του ή με το κουστουμακι αλλα δουλεια κανονικη.
και επειδη ξερω απο γνωστο μου που εχει δουλεψει με ξενους
θα πω μια φραση του
ειναι ζωα διποδα με iq ραδικιου.
εχω βαρεθει να ακουω
εξω ειναι ετσι και εξω ειναι ετσι και ετσι
ναι ρε φιλε στην Γερμανια εχουν πραγματα που εμεις δεν εχουμε ακομα ονειρευτει
ομως εδω
ειχαμε 400 χρονια τουρκικο ζυγο μετα την επανασταση του 1821 μετα καπακι τον ατυχη πολεμο μετα καπακι τους βαλκανικους,μικρασιατικη καταστροφη,α'παγκοσμιο,β'παγκοσμιο,εμφυλιο,δικτακτοριες ποτε να αναπτυχθουμε? απο το 1821 μεχρι προσφατα ημασταν σε εμπολεμη κατασταση και με συμμαχους που καλυτερα να ζητουσαμε βοηθεια απο τον εχθρο πιο καλη εξηγηση θα μας εκαναν
οσο οι αλλοι σκαβανε για θεμελια εμεις σκαβαμε για χαρακωματα
οποτε τι να μας πουνε απο την ζωη τους
ας ειχαμε την οικονομικη ενισχυση και ας χτιζανε αλλοι την δικη μας χωρα οπως εγινε με την γερμανια μετα τον β' παγκοσμιο να δεις τι καλα που θα ηταν τωρα
τοσες κακουχιες δεν νομιζω να περασε αλλη χωρα
αυτη ειναι λοιπον η χωρα των τεμπεληδων και δεν ξερω και εγω τι αλλο?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η Ελλάδα είναι μια μικρή και πολύ κουρασμένη χώρα από πολλές αιτίες.
Στο παρελθόν είχαμε πολέμους τώρα έχουμε τους ξένους μετανάστες που μας έχουν κουράσει πολύ. Το θέμα είναι να μπορούμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα μας και όχι να τα χειροτερεύουμε. Όλοι είδαμε τα έκτροπα με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα-Αλβανία.
Οι μισθοί είναι άθλιοι σε μια σχετικά ακριβή ευρωπαϊκή χώρα. Υπάρχει ανεργία και οικονομική εξαθλίωση. Ποια χώρα όμως δεν αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα; Τι κάνουμε λοιπόν εμείς;
Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Μπορούμε τουλάχιστον να είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Αφού καταφέραμε και αναπτερωθήκαμε με τους Ο.Α στα μάτια των άλλων χωρών, μπορούμε να αναπτερωθούμε και στα δικά μας.
Τουλάχιστον η τρομοκρατία είναι ακόμα μακριά από τα σύνορά μας και αυτό είναι πολύ παρήγορο. Δεν μας άγγιξε ούτε στους Ο.Α όταν οι άλλες χώρες έπαιζαν στοιχήματα για αυτό.
Η Ελλάδα ανεβαίνει και ανεβαίνει με σταθερά βήματα. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Πρέπει να συμβάλουμε όλοι σε αυτό.
μελη του esoterica που συμφωνουν
quote:
Τουλάχιστον η τρομοκρατία είναι ακόμα μακριά από τα σύνορά μας και αυτό είναι πολύ παρήγορο. Δεν μας άγγιξε ούτε στους Ο.Α όταν οι άλλες χώρες έπαιζαν στοιχήματα για αυτό.
η τρομοκρατια δεν μας αγγιξε γιατι ολοι μας ξερουμε οτι
οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες
οποιος παιζει με την φωτια.......
μια του κλεφτη-δυο του κλεφτη.....
ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται
και υποθετω οτι καποιοι τρομοκαμενοι δεν τις γνωριζαν
βεβαια τωρα τις μαθανε και αυτοι αλλα λιγο αργα τωρα πρεπει να μαθουν να ζουνε και με τον φοβο

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Ελεγχόμενος και αριθμημένος σκλάβος....
Η ντροπή του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη..
Μια φθηνή απομίμηση του τρισμέγιστου Σωκράτη...
Υπερκαταναλωτικό δίποδο με τον τρίτο όροφο ακατοίκητο απο κούνια..
Βολεμένος καλοπερασάκιας με όνειρο του τα reality show.
Ανιστόρητος όταν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί γράφουν βιβλία για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.(ΑΝΕΜΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ και πολλα αλλα..)
Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας αλλα ντρέπομαι για πολλούς Έλληνες..Για τους περισσότερους...
Unpredictable
![]()
1)α)Πρωταθλητής Ευρώπης (για 4 χρόνια)
β)Καναμε ολη την Ευρωπη μπλε (για αυτο δν σταματω να τραγουδω ποτε)
2) Πανεξυπνοι
3) Εχουμε ζωντανια
4) Οταν θελουμε κατι το πετυχαινουμε
5) Ειμαστε greek lovers (only for men)
6) Δν μας νιαζει τι γινεται γυρω μας και αυτο ειναι ΘΕΤΙΚΟ
7) Ειμαστε εθνικιστες ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΔΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)
Αρνητικα:
1) Ταιζουμε τους Αλβανους
2) Ειμαστε μιζεροι (ασχετα αν κανει αντιθεση με την ζωντανια)
3) Ειμαστε απαισιοδοξοι
4) Κανουμε τα παντα για το χρημα
5) Ειμαστε λιγο ψιλοτεμπεληδες (οχι ολοι φυσικα)
Αυτα...... για την ωρα.........
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...