ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΔΡ. ΒΑΛΕΝΤΑΙΝ33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/02/2015, 01:32:58
Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι ένας ηλίθιος για λύπηση...

Γαμώ τη γκαντεμιά μου, γαμώ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/02/2015, 02:12:09

Dsm, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Το παραπάνω ποστ σου πηδάει σκαλοπάτια της πνευματικής μας εξέλιξης. Θέλει καιρό ο άνθρωπος ακόμα να τα καταλαβει αυτά. Προς το παρόν θα κρύβει τη γύμνια του μέσα σε υποομάδες.

ΥΓ. Ενα "κομμάτι" μου είναι Μολδαβικής προελεύσεως. Εκτός από για λύπηση τι είμαι;

Καλό μας βράδυ.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

20/02/2015, 02:41:46
Αλλά...

Το σκότος και η φωτεινότητα του καθεμιανού δεν είναι ξερές διακυμάνσεις μετρούμενες σε λούμεν κι άλλες παπαριές. Είναι η συνιστάμενη μεθαπόδοση της αντοχής του. Και κρίνεται από την αντίσταση που ενγενώς περιέχει στη φτιάξη του.

Ο καθεμιανός τραβάει το δρόμο του. Κι αν ένα κάποιο φως είναι η επιθυμητή κατάληξις, η οδός ποικίλει. Περιέχει. Υφίσταται και παραλλάσεται με τη ματιά της στιγμής και τη σύγκριση των στιγμών.

Κοφτή ματιά, σεπτή. Πορεία ευθεία. Στης κατακόμβης μου τα αρκοσόλια κείτονται όλων των λογιών οι αμφιβολίες. Ως υποσχέσεις. Τελειωμένες και χτισμένες στη σκιά που αφήνει η σκιά μου.

20/02/2015, 08:24:17
quote:
Ιταλος
ΥΓ. Ενα "κομμάτι" μου είναι Μολδαβικής προελεύσεως. Εκτός από για λύπηση τι είμαι;

Εξαρτάται:

Αν το κομμάτι σου είναι από το Μπέλτσι, είσαι τυλιγμένος σε...λαδόκολα.

Αν είναι από το Αργκέϊβ, είσαι...συλέκτης καρυδιών.

Αν είναι από το Καχούλ, γάμησέ τα κι άστα.

Αν είναι από Τιράσπολ, κάτι πάει να γίνει.

Αν είναι από Ρετζίνα, ξαναγάμησέ τα κι άστα.

Αν είναι από Κισινοφ, τότε είσαι "εντάξει' !!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2015, 22:56:55
Μήπως μπορεί κάποιος να με φωτίσει, τι στο διάολο έγινε τελικά με τους εταίρους?

Τους χρωστάμε, μας χρωστάνε, θα τους πληρώσουμε, θα μας πληρώσουν, το μνημόνιο ισχύει ή όχι, τα μέτρα λιτότητας τέλος ή όχι?

Αν και εκπρόσωπος του 2%, αδυνατώ να αντιληφθώ τι έχει παιχθεί σήμερα στο ευρωγκρουπ.

Εχω όμως ένα σατανικό σχέδιο συνομωσιολογίας στο μυαλό μου το τρελό.

Πήραμε παράταση, ώστε να έχουμε χρόνο να κυρήξουμε άκυρο το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις, ως προερχόμενα από φουσκώματα και μπαγαποντιές της ΕΛΣΤΑΤ και του ΓΑΠ.

Κλείνουμε μέσα ΓΑΠ και Γεωωργίου και λέμε στους ευρω-πέους, πάρτε τα...τέτοια μας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2015, 23:03:13
quote:

Αν και εκπρόσωπος του 2%, αδυνατώ να αντιληφθώ τι έχει παιχθεί σήμερα στο ευρωγκρουπ.

20/02/2015, 23:43:04

quote:
Πήραμε παράταση, ώστε να έχουμε χρόνο να κυρήξουμε άκυρο το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις, ως προερχόμενα από φουσκώματα και μπαγαποντιές της ΕΛΣΤΑΤ και του ΓΑΠ.
Κλείνουμε μέσα ΓΑΠ και Γεωωργίου και λέμε στους ευρω-πέους, πάρτε τα...τέτοια μας.

και μετά ξύπνησες...καμία καταγγελία δεν προβλέπεται...ούτε και λογιστικός έλεγχος που έλεγαν προεκλογικά...το μόνο που κέρδισαν ήταν 'παράταση'...και επανεξέτααη....δηλαδή το μίνιμουμ του στόχου...για την οποία πράταση απειλούσαν το βλάκα τον προηγούμενο "να μην τολμήσει να τη ζητήσει"...και τώρα του ζητάνε και τα ρέστα...επικοινωνιακά όμως το περνάνε ότι "νικήσαμε"...ίσως τελικά να μη μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο…δεδομένου ότι όλοι οι άλλοι συνασπίστηκαν εναντίον μας...το θέμα λοιπόν είναι πώς βλέπουμε το ποτήρι, άδειο ή γεμάτο...κωλοτούμπες και επικοινωνιακά κόλπα σκέτα, ή όντως άλλαξε κάτι ουσιαστικό και πλέον πριν κάθε συμφωνία θα δίνεται μάχη και θα υποχωρούν και οι άλλοι λιγάκι; θα υπάρχει όντως ευελιξία για να πάρουν τα σωστά, όπως λένε, μέτρα;...θα δείξει...και πάλι το πιο σημαντικό είναι αν θα υπάρξει η βούληση να τα πάρουν από τα μεγάλα κεφάλαια...εδώ θα φανεί το ποιόν της 'αριστερής' αυτής κυβέρνησης...

20/02/2015, 23:47:21
Δραχμή.

21/02/2015, 00:01:18
quote:

Δραχμή.

Καμιά κουβέντα παραπάνω?

Αν και δεν σου μιλάω.Σου έχω κακιώσει, επειδή δεν απαντάς στα mail.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/02/2015, 00:50:26
Εκτιμώ πως κερδίσαμε τον απαραίτητο χρόνο, για να πάμε σε δραχμή.

Αν από βδομάδα δούμε την κυβέρνηση να μην κατεβάζει τα νομοσχέδια που ήταν έτοιμη να κατεβάσει χθες και σήμερα, βλέπω διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ. Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν πει τίποτα μέχρι τώρα. Γιατί άραγε?

Υ.Γ.2 Αν, όπως λένε όλοι, απόψε η κυβέρνηση πέτυχε μια τεράστια επιτυχία, γιατί ο Σόιμπλε δήλωσε "Οι Έλληνες σίγουρα θα δυσκολευτούν να εξηγήσουν τη συμφωνία στους ψηφοφόρους τους"?

21/02/2015, 01:26:34
Καλησπέρα.

Η πραγματική μάχη που δίνεται και είναι αποκλειστικά Ελλάδας Γερμανιας, είναι για τις ιδιωτικοποιήσεις. Για αυτό και το ζόρι. Οι Γερμανοί θέλουνε να αγοράσουνε τσάμπα δημόσιο, και ο τέντυ μπόις με το κασκόλ τους χαλάει το πλιάτσικο.

Ολα τα άλλα είναι περιφερειακά.
Νομίζω τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας.

Πάντως για μένα σήμερα παίρνουν θετικό πρόσημο, χωρίς να ενθουσιάζομαι.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

21/02/2015, 01:29:40
Δηλαδή κωλοτούμπα έξω και μέσα.
Και ο κοσμάκης που τρέχει στις πλατείες, δεν θα αντιδράσει?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

arteΜέλος
21/02/2015, 01:31:54
DSM
Αυτά τα νεομνημονιακά νομοσχέδια που λές , μπορεί στο χαλαρό να τα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ , το Ποταμι και η ΝΔ.
Οσες απώλειες και να χει απο την κουμουνιστική πλατφόρμα , θα τις συμπληρώσει απο την κεντροδεξιά πλατφόρμα.
Τους ΑΝΕΛ με τα διαφορα νούμερα (Καμμένος- Χαϊκαλη - ραχήλ), δεν μπορεί να τους πάρει κανείς στα σοβαρά , ούτε στο το εσωτερικό , ούτε στο εξωτερικό.

Η εποχή του ΛΑΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, πέρασε μια και καλή.
Τώρα υπάρχει παγκοσμιοποιημένη εποπτεία και αγορές που δανείζουν κατόπιν αξιολόγησης διεθνών οίκων.
Για να βγείς στην αγορά ανεξάρτητος και περήφανος γεμάτο αξιοπρέπεια , θα πρεπει προηγουμένος να δώσεις δείγματα γραφής μιας λειτουργικής, ακμάζουσας και ανταγωνιστικής οικονομίας.
Αν δεν τα δώσεις , δόσεις γιοκ.

Νομίζω δεν διαφωνείς με αυτα που λέω.