- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
Ωχ! Τι ανακοίνωση είναι αυτή πρωινιάτικα;
Galadriel μια χαρά σε βρίσκω!![]()
![]()
![]()
![]()

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
είδες βρε Loco...?
ήμουν "ξανθιά" και δεν το ξέρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
οι φωτο ειναι απο το παρακατω link...το οποιο εχει ως επι το πλειστον φωτο ,που δεν ειναι για κοινη θεα....οποτε να μπειτε με επιφυλαξη,εαν το αποφασισετε....
http://www.marceldejong.com/Curtis.htm
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 11/03/2005 20:46:19

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:οι φωτο ειναι απο το παρακατω link...το οποιο εχει ως επι το πλειστον φωτο ,που δεν ειναι για κοινη θεα....οποτε να μπειτε με επιφυλαξη,εαν το αποφασισετε....
http://www.marceldejong.com/Curtis.htm
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ελα βρε Μανο μας που δεν ειναι για κοινη θεα αυτο το σαϊτ!
βρηκα τρομερες φωτογραφιες και ακομη γελαω!!!
ειδες που ταιριαζει βρε το χιουμορ μας?
να ριξω κανα δυο ακομη??? ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Πέσμου τι κάνεις αυτό που τρως και θα σου πως τι άνθρωπος είσαι.
Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.
Γεια σας!
Έχω να προτείνω κάτι στην συντονιστική μας ομάδα και τον ADMIN αλλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό ώστε να ανοίξω νέο Topic στο ΑΠΟΨΕΙΣ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
Συμμετέχοντας σε διάφορα Forums του εξωτερικού αλλά και ελληνικά παρατήρησα πως ο συγγραφέας κάποιου Topic, έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει στο θέμα του και κάποια ψηφοφορία(Poll). Πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο και στο δικό μας Forum. Ελπίζω να το συμπεριλάβετε στις λειτουργίες όταν ολοκληρωθoύν οι εργασίες της νέας δομής του Εsoterica.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
Edited by - Loco on 12/03/2005 16:02:20
και εννοείται όχι δωρεάν..
ofelths@in.gr
----
Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...
τρελα γελια...
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Γερμανία περίπου το 1075.
Το επάγγελμα σου ήταν μονάχος, μελισσοκόμος, μοναχικός δολοφόνος.
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Ερευνητικός, εφευρετικός, σας άρεσε να φτάνετε στο βάθος κάθε πράγματος, να χάνεστε μέσα σε βιβλία. Ταλέντο στο δράμα, γεννημένος ηθοποιός.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Ο κόσμος είναι γεμάτος από θλιμμένους, άρρωστους και μοναχικούς ανθρώπους. Θα πρέπει να βοηθήσεις αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί από εσένα.
Μήπως θυμάσαι τώρα?
μπα...
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Τροποποιημένο Μήνυμα - Admin
Σπουδαίο κατόρθωμα!!!
Ρίξτε το κι άλλο το επίπεδο, δεν σας δίνει που δεν σας δίνει σημασία κανένας, τώρα δεν θα μπαίνουμε καθόλου στο Μύθος και Θρησκεία, και καθίστε να βγάλετε μόνοι σας τα μάτια σας στο τέλος, γιατί αν δεν το καταλάβατε είστε ήδη μόνοι.....
Για όσους δεν κατάλαβαν τα τελευταίο δραπέτευσε απο τον χώρο του Μύθου και Θρησκείας ή μήπως καλύτερα να έλεγα, Προπαγάνδας και Προσυλητισμού!
Αμάν....Τα Καθάρματα!!!
Απο τους υπόλοιπους συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά κάπου υπάρχει και ενα όριο.
quote:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΡΟΤΑΣΗ
Γεια σας!
Έχω να προτείνω κάτι στην συντονιστική μας ομάδα και τον ADMIN αλλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό ώστε να ανοίξω νέο Topic στο ΑΠΟΨΕΙΣ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
Συμμετέχοντας σε διάφορα Forums του εξωτερικού αλλά και ελληνικά παρατήρησα πως ο συγγραφέας κάποιου Topic, έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει στο θέμα του και κάποια ψηφοφορία(Poll). Πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο και στο δικό μας Forum. Ελπίζω να το συμπεριλάβετε στις λειτουργίες όταν ολοκληρωθoύν οι εργασίες της νέας δομής του Εsoterica.
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση. Είναι γεγονός ότι με τη νέα δομή του Esoterica θα γίνει και πιο εύκολη η ενσωμάτωση ορισμένων λειτουργιών όπως η ψηφοφορία.
Φιλικά
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind
Με εκτίμηση
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ TOPICS ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής!!!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο ίσως γιατί δεν παρακολουθώ όπως εσύ τασ τεκτενόμενα στο χώρο του "esoterica", κι επειδή εκτιμώ το πρόσωπο σου πιστεύω οτι κάτι σημαντικό έγινε ή πρόκειται που δεν το ξέρω. Αν έχεις λοιπόν την καλοσύνη ενημέρωσε με/μας!!!!
Ευχαριστώ!

-------------
Απενεργοποιημένοι λογαριασμοί σήμερα (έως τη στιγμή συγγραφής του μηνύματος...) > leleles, Palioskylo, Photographic, Madroskylo, Katapeltis
(σε κάποιους υπάρχει και τροποποίηση του Προφίλ που τους συνοδεύει)
-------------
Στην καινούργια δομή θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιοριστούν στο ελάχιστο τα "κίνητρα" όσων επιθυμούν να προβάλουν φανατικές απόψεις ή να διαιωνίζουν μισαλλόδοξες "κόντρες" εις βάρος των Ομάδων Συζήτησης.
Εννοείται πως αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνον με την βοήθεια των πραγματικών Μελών των Forums.
-------------
Αυτήν την περίοδο, και μέχρι να ολοκληρωθεί η αναδιαμόρφωση των Forums, θα υπάρχουν διάφορα ενδιάμεσα στάδια. Ένα από αυτό είναι η ύπαρξη προσωρινών χώρων αποθήκευσης Συζητήσεων που παρουσιάζουν "προβλήματα", για λόγους επεξεργασίας και αποφόρτισης.
Μάλλον οι περισσότερες από αυτές θα προέλθουν από το Forum ".-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-."
-------------
Στην καινούργια Δομή των Forums θα υπάρχεί διαφορετική Κατηγοριοποίηση, πολλά από τα επιμέρους Forums θα μετονομαστούν και θα τροποποιηθεί η "κατεύθυνσή" τους, θα υπάρχει εσωτερική κατηγοριοποίηση στα Forums(Υπο-Forums) κ.ά. Θέματα που δεν συμβαδίζουν με την Νοοτροπία Διαλόγου που προωθούμε ή/και με την ευρύτερη θεματολογία μας θα απενεργοποιούνται ή θα μεταφέρονται σε άλλους χώρους ανάλογα με την περίσταση και την βαρύτητα των καταστάσεων.
Πλέον θα κατευθυνθούμε σε Διαστρωμάτωση των Συζητήσεων αλλά και των Συζητητών. Αυτό βασικά σημαίνει, ότι θα υπάρχουν δεσμευμένοι χώροι Συζήτησης για επιλεγμένα Μέλη, χώροι ελεγχόμενης μηνυματοθεσίας(με βάση κριτήρια αποδεδειγμένης ποιότητας της Συμμετοχής των Μελών) και διάφορες άλλες υπηρεσίες παρακολούθησης των Συζητήσεων και κυρίως της πρακτικής των Νέων Μελών(κατά βάση...).
Η "Διαστρωμάτωση"(ή Ιεράρχηση) είναι κάτι που ήδη συμβαίνει από μόνο του, είναι κάτι εντελώς φυσικό για τον Οργανισμό του ESOTERICA(όπως και για κάθε άλλο οργανισμό στο Σύμπαν) και σίγουρα θα πρέπει να προστατευθεί τόσο η ανάγκη του Μέλους που γνωρίζει τον χώρο και έχει επιλέξει Συνειδητά να Συνεργαστεί Δημιουργικά με τα Υπόλοιπα Μέλη, όσο και αυτή του Μέλους που ακόμη αμφιταλαντεύεται, ελκύεται αλλά ακόμη δεν ξέρει εάν ενδιαφέρεται ουσιαστικά. Εντέλει, θα πρέπει να υπάρξει μία Ποιοτική Ιεράρχηση που να αναδεικνύει την επιθυμητή φύση των Συζητήσεων αλλά και την προσφορά των πραγματικά Καλύτερων μέσα σε αυτές.
Αναφερόμενος σε "κίνητρα" παραπάνω, εννοώ, ότι εφόσον μία από τις βασικές αφορμές για Μισαλλόδοξες, Εμπρηστικές ή Προβοκατόρικες απόψεις, είναι ακριβώς η Προβολή τους σε χώρους μεγάλης δημοσιότητας, όταν αυτό δεν θα είναι δυνατόν πλέον(λόγω των διαφόρων κριτηρίων επιλογής) θα μειωθούν αυτόματα και οι "διαθέσεις" για τέτοιες κινήσεις...
-------------
Σε κάθε περίπτωση ατυχών συμβάντων και ειδικά του τύπου των "επιθέσεων" δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη φύση της Πρόθεσης μόνον από το περιεχόμενο των Μηνυμάτων. Σε αρκετές περιπτώσεις είμαστε πεπεισμένοι(από διάφορες ενδείξεις εδώ και πολύ καιρό) πως αυτό(το περιεχόμενο) είναι πολύ διαφορετικό από την ίδια την Πρόθεση, η οποία σε πολλές από αυτές υπεισέρχεται στο πεδίο της Προβοκάτσιας ή της Μεθοδευμένης Υπόσκαψης του χώρου των Συζητήσεων...
-------------
Αγαπητέ Arhtos, για την "Οδύσεια" κοίταξε στη σελίδα του Βιβλιοπωλείου "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ": http://www.protoporia.gr/protoporia/product.asp?sku=66159&mscssid=8VM15K65RMHB9NR2DFQAPGVX644H0KAE
-------------
Ο Λογαριασμός του Ramoglou απενεργοποιήθηκε προσωρινά καθώς έπεσε στην αντίληψή μας αυτή η Ανακοίνωση περί "Αποχής" που αναπαράγονταν από τον ίδιο σε μεγάλο πλήθος Συζητήσεων. Καθώς δεν είχαμε κάποια ενημέρωση από τον ίδιο εκ των προτέρων για τις συγκεκριμένες ενέργειες, και καθώς δε συμφωνούμε καθόλου με αυτή την Πρόταση, το περιεχόμενό της και πολύ περισσότερο με τον τρόπο Προβολής της, αφαιρέσαμε προσωρινά τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων από τον συγκεκριμένο λογαριασμό.
Στη συνέχεια ο Ramoglou επικοινώνησε μαζί μου και μου δήλωσε την Καλή του Πρόθεση.
Ενεργοποιώ ξανά τον Λογαριασμό, όπως μου ζήτησε, για να μπορέσει να απαντήσει στην εδώ Συζήτηση.
-------------
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Αγαπητοί φίλοι/ες.
Μετά από επικοινωνία μου με τον Admin και συζήτηση επί του θέματος της ανακοίνωσης μου, ζητώ η προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου να γίνει μόνιμη.
Θα ήθελα απλά να δηλώσω πως ΟΥΔΕΜΙΑ σκοπιμότητα εναντίωσης απέναντι στο esoterica.gr/forums είχε η δήλωση μου, άσχετα αν ως τέτοια έγινε κατανοητή από τον Admin.
Όπως και κατά το παρελθόν έχω δηλώσει πως ΔΕΝ θα φτιάξω άλλο λογαριασμό εισόδου στο Forum και αυτό είναι προσωπική μου δέσμευση.
Σας ευχαριστώ για την παρέα που μου κρατήσατε κατά την εδώ παραμονή μου και ευχαριστώ όσους και όσες με τίμησαν με τη φιλία τους.
Στον Admin προσωπικά και στους συνεργάτες του εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο για την ευόδωση των στόχων του site.
Υ.Γ. Επίσης ζητώ να κλειδωθούν και τα Topic μου «ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ» και «ΡΟΣΛΙΝ».
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE