- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Πυθαγορα,
στο ειπα και στο άλλο νημα,ο Σεπτεμβριος εμενα δεν μου βγαινει!Οσο και να το ''στριμωξω'' το πραγμα.....Συνεπως,θα κρατησω την υποσχεση μου και δεν θα μπω στο πειρασμο να θεσω άλλη ημερομηνια.Μολις συμπληρωθουν οι 5 μηνες αποσταση από την τελευταια μερα του Δεκεμβρη,ΣΤΑΜΑΤΩ!
Τώρα το πάμε για Δεκέμβρη?
Ετσι απλά, χωρίς ημερομηνία και ώρα?
Με απογοητεύεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Πυθαγορα,
στο ειπα και στο άλλο νημα,ο Σεπτεμβριος εμενα δεν μου βγαινει!Οσο και να το ''στριμωξω'' το πραγμα.....Συνεπως,θα κρατησω την υποσχεση μου και δεν θα μπω στο πειρασμο να θεσω άλλη ημερομηνια.Μολις συμπληρωθουν οι 5 μηνες αποσταση από την τελευταια μερα του Δεκεμβρη,ΣΤΑΜΑΤΩ!
Τώρα το πάμε για Δεκέμβρη?
Ετσι απλά, χωρίς ημερομηνία και ώρα?
Με απογοητεύεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τέλος του 2015 ξερω εγω,τελος του 15 βγαζει η ερευνα...Δεν μου βγαζει Γεναρη ή Φλεβαρη του 2016.....Όχι.....
Δεν εχουμε πόλεμο,δεν έχουμε πόλεμο,δεν έχουμε πόλεμο!
Φτασαμε σχεδόν στο τελος Ιουλιου και πόλεμος δεν ξεκινησε.Αυτο είναι το ένα γεγονος.Το δευτερο είναι ότι από 100% σιγουρια,η ελευση του Αντι τον Δεκεμβριο,τίθεται εν ΑΜΦΙΒΟΛΩ!Το ολο οικοδομημα που εχω κτισει εδώ και 1,5 χρονο,ταρακουνιεται και σειεται!Οι υπολογισμοί που εκανα ως τωρα πεσανε στο κενο!Τωρα;Τωρα τι γινεται;
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Ανακοίνωση,ανακοίνωση,ανακοίνωση!
Φτασαμε σχεδόν στο τελος Ιουλιου και πόλεμος δεν ξεκινησε.Αυτο είναι το ένα γεγονος.Το δευτερο είναι ότι από 100% σιγουρια,η ελευση του Αντι τον Δεκεμβριο,τίθεται εν ΑΜΦΙΒΟΛΩ!Το ολο οικοδομημα που εχω κτισει εδώ και 1,5 χρονο,ταρακουνιεται και σειεται!Οι υπολογισμοί που εκανα ως τωρα πεσανε στο κενο!Τωρα;Τωρα τι γινεται;
Βράζει, αλλά δεν χύνεται.Θα χυθεί τον Σεπτέμβριο!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Ανακοίνωση,ανακοίνωση,ανακοίνωση!
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!!!!
Ξεκόλλα από τις εμμονές σου και ακολούθα το μήνυμα που σου έστειλα πριν από μερικές ημέρες.
quote:
Sesostris 19/07/2015, 01:10:47Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε το γνωρίζεις ότι είσαι ίσως ο μόνος που συμπαθώ γιατί πιστεύεις αυτά που γράφεις και δεν τρολάρεις. Επέτρεψέ μου λοιπόν μια συμβουλή, λόγω του ότι με την διαφορά ηλικίας μας θα μπορούσες να ήσουν γιος μου. Σταμάτα φίλε μου να προσπαθής να προσδιορίσης την ημερομηνία έλευσης του Αντίχριστου, και το τέλος του κόσμου, και προσπάθησε να οργανώσης τη ζωή σου, σαν να πρόκειται να ζήσης αιώνια. Αρκετά χρόνια έχεις χάσει μ' ατές τις βλακείες, φρόντισε να μην πάνε και τα υπόλοιπα χαμένα.
*
για πρωτη φορα στην ζωη μου τα εχω τοσο χαμενα!Δεν ξερω τι να κάνω!Να περιμενω μεχρι τον Δεκεμβρη,εμφανιση Αντιχριστου,XΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ;;;Δεν γινεται αυτό!Απο την άλλη,είναι οι 5 μηνες!Απο 1η Αυγουστου δεν θα υπαρχουν οι 5 μήνες!Δεν τα εχω υπολογισει σωστα;Τι συμβαινει;Τα εχω τελειως χαμένα!Απο την μια,η πιστη μου είναι ακραδαντη ότι στο τελος του ετους θα εχουμε Αντι,απο την άλλη,δεν υπαρχει πόλεμος που θα προηγηθεί!Τι να κάνω;
quote:
Μην πάνε και τα άλλα χαμένα
Ο κόσμος αυτός και οι ανάγκες του είναι δίχως αρχή και τέλος. Ότι έγινε τούτο πάλι θα γίνει. Μπορεί να πει κανείς ότι δεν συνέβη αυτό στο πέρασμα των αιώνων? Δεν υπάρχει χρόνος να χάσεις και χρόνος να κερδίσεις.
Η θρησκεία βασίζεται στην ένωση με το αιώνιο, με αυτό που δεν χάνεται. Είτε αυτό είναι μέσα είτε αυτό είναι έξω, είτε είναι και τα δυο.
Με το θεμα ασχολουμαι απο το 2002...
Σταματα να απογοητευεσαι,το θεμα εκλεισε... καλυτερα
μολις ανοιξε...
Edited by - πεντε on 24/07/2015 23:05:42
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Ο έρωτας δε μπορεί να πεθάνει. Ο έρωτας είναι εκ φύσεως δημιουργικός.
ΝΑΙ ΦΙΛΕ REPTILE,
"ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ"...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΩΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΦΕΓΓΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΩΗ!!!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΜΠΑΛΖΑΚ
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
quote:
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΩΗ!!!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!
...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
a-more...
το a=χωρις...mor(s)=θανατος...χωρις θανατο!
...αιωνια ζωη...
quote:
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΩΗ!!!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!
.....
κι η πρώρα των αφρών του,
και οι γλάροι των ονείρων του.
Στο πιο ψηλό κατάρτι του
ο ναύτης ανεμίζει ένα τραγούδι.
Ο έρωτας
το τραγούδι του
κι' οι ορίζοντες του ταξιδιού του,
κι η ηχώ της νοσταλγίας του.
Στον πιο βρεμένο βράχο της
η αρραβωνιαστικιά προσμένει ένα καράβι.
Ο έρωτας
το καράβι του
κι η αμεριμνησία των μελτεμιών του,
κι' ο φλόκος της ελπίδας του.
Στον πιο ελαφρό κυματισμό του
ένα νησί λικνίζει τον ερχομό.

Thothoula η κουνιστούλα

Γατούλα μου… σε αγαπώ!![]()
Και εγώ, και εγώ…. μα γάβγιζε με.... Αιωνια!!!![]()
It's only plato_humor!![]()
quote:
Ο έρωτας μοιάζει με τον αέρα. Δεν ξέρουμε ποτέ από πού μπορεί να μας έλθει
ΜΠΑΛΖΑΚ
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΕΨΗ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ...
quote:
...
...Καλή σου ημέρα κάλή φίλη...~Γρηγόρης~
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ REPTILE...
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ;
ΕΡΩΤΑΣ-ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ...
quote:
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!!!
Ε και..? Θα βρούμε άλλον...![]()
![]()
Γιώργος![]()
...ποιά μικρή θεότητα θα βασανίσουμε μετά...![]()
ήτανε μιά φορά,
τριαντάφυλλο η καρδιά μου...
ο έρωτας φτερούγιζε και άφηνε τη γύρη του.
ήτανε μιά φορά,
μα τώρα δεν υπάρχει!
το χώμα και οι ρίζες μου, μακριά πολύ μακριά...
τα φύλλα μου μαραίνονται μέρα με την μέρα...
τα πέταλα μου χάνονται και πέφτουν ένα-ένα...
όταν οι αναμνήσεις σου είναι πιό νοσταλγικές από το παρόν,
όταν κοιτάς πίσω σου και θυμάσαι τον έρωτα,
τότε ο έρωτας πέθανε...
και κάνεις μνημόσυνο!
είναι αλήθεια αυτό?
όταν οι αναμνήσεις σου είναι πιό νοσταλγικές από το παρόν,
όταν κοιτάς πίσω σου και θυμάσαι τον έρωτα,
ΑΧ ΒΡΕ ΛΙΛΙΘ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ.
ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ,ΝΙΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ,ΜΑΓΕΨΕ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΕΙΣΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΜΑΖΙ,ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΕΘΥΣΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΕ ΥΜΝΟΥΝ,ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΛΕΒΕΣ.ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΛΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΗ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ .ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ,ΕΡΩΤΑ,ΠΟΘΕ,ΣΣΣΣΣΕ ΥΜΝΩ.
LOUKOULOS