- "ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΣΚΕΨΕΩΝ" Νο 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
΄Οταν κρατάς ανθρωπιστικά ιδεώδη, σκορπίζοντας εμπνεύσεις έχοντας ένα δυνατό ενεργειακό πεδίο. Καθαρότατο και φωτεινότατο. Με δημιουργικές επιδιώξεις πάντα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑΣ…
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΦΙΣΤΟ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ...
ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ «ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ»,ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ- ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ…
ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΧΡΩΜΑ… ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ…
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΙΚΡΙΑΣ, ΙΣΩΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ, ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΘΕΟΙ. (ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.)
ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ,ΣΑΠΙΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ...
ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑ…Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ! ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ! ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ?
Αναθυμούνται οι Θεοί...
Υπερισχύουσες αποχρώσεις
στης Εδέμ τον κήπο
δέντρο ζωής, και ίσως, γνώσης
μέσα στης ύπαρξης τον κτύπο...
Φώτιση και εξαγνισμός
άνθιση ξάστερος δεσμός
πνευματική λαμπρή αλήθεια
ονειρική φωτιάς συνήθεια...
Αγάπη μου φοβάμαι μην χαθώ και δεν σου πω
πόσο αγάπησα το σκοτεινότατο πλέγμα των ματιών σου...
Φοβάμαι...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
άνθη–πουλιά που ζήσανε
στο εφήμερο κλίμα της νύχτας εκείνης.
Bρήκα τις κλωστές σαν ξημέρωνε,
αυτές που ζωντάνευαν τους τεχνητούς κύκνους μου,
σαν νεύρα με τη σάρκα
στην πλασματική τους ύπαρξη.
H κατασκευή τούτη που αρνήθηκες
με το φως της ημέρας
τον εαυτό της τόσο
τον εαυτό μου τότε που κυβερνούσε ένα καράβι
άσπρο κι αυτό σαν τα φανταστικά πουλιά
κείνη τη νύχτα που μου γύρεψες.
***___***___
Τρεμοσβήνεις ψηλώνεις
τρέμεις στις φυλλωσιές του σκότους
πέρα στη θύελλα του όρους
σ΄ενα τραγούδι βουρκώνεις
όλα πλασμένα από λέξεις
βρες μιά ζέστη να διαλέξεις...
Κράτα με...
***___***
Σαν τη φλόγα
που δονεί το είναι σου
σαν χρώμα που φυλά το κύμα σου...
ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΦΟΒΑΜΑΙ... 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
Φλογα φιλί και θύελα
Ξεσήκωσε στο πέρασμα της
Η ανέλπιστη ηδονή
Πάθος λουλουδιών
Σκορπισμένα στις σιωπές της
Το έρεβος κρύβεται τώρα
Αφήνοντας να φανεί το φως των κεριών
Πυρωμένα μέτωπα να συγκρούονται
Στη ζάλη του έρωτα…
matmat
΄Εχεις σκληρό και άτρωτο κέλυφος
φοβάμαι να σε αγγίξω,
δυό μυστικούς πλανήτες οδηγούς
-θυμάσαι που με πήγες-
σσσσσσ...Οι άλλοι θα νομίζουν πως είμαστε τρελλοί...
Ετοιμοπόλεμος αγάπη μου όπως πάντα,
σ΄υγρό και λαμπερό στερέωμα
επάνω
και κάτω
βλαστάρι
και αγριόχορτο μαζί
ματώνοντας τα χέρια της οδύνης.
Πόσο μ΄αγαπάς;
Φώτα πειρατικά
στα χάδια σου.
Σσσσσσ.
Ταξίδι στ΄όνειρο
και την ειρήνη των καιρών.
Μαχητή.
Πως σε λένε;
΄Ασε με να το μαντέψω...
Xipe Totec;
Nezahualcoyotl;
Ah Uue Cheknal;

Σσσσσσ.
AMA ET FAC QUOD VIS...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
να βρούν σπασμένα κομμάτια και δεν έχουν ούτε κάν ένα σπίρτο...
ΘΑΛΑΣΣΟΣΠΗΛΙΕΣ
Το μυριόστομο πέλαγο κι οι φωτεινές του σπηλιές
η αρμύρα κατάκαρδα στο χρυσό καλοκαίρι
τοίχωμα του βράχου, αντιφέγγοντας
το πρόσωπό σου αντιφέγγοντας
λάμψη χρυσή που παιχνιδίζει αέναη
αεικίνητη λάμψη ατέρμονη
το πρόσωπό σου.
Κι η απουσία σου μια αυλακιά στο νερό
ένα στριφογυριστό ιρίδισμα και παφλασμός
χοάνη νερού που καταπίνει τη σκέψη μου
που την τινάζει στην οροφή της σπηλιάς σαν αβέβαιη λάμψη
ανταποδίδοντας απ’ το βυθό το χρυσό δίχτυ του ήλιου
εκεί που πιάστηκε η καρδιά μου να σκιρτάει από λαχτάρα
και βρίσκει τρόπους να σ’ αγγίζει μέσα από την απομάκρυνση
μέσα από την αβεβαιότητα, μέσα ακόμα κι από τη σιωπή
που καθορίζει ένα γύρω τα βράχια σκόρπια στο πέλαγο.
Όχι, δεν ήτανε θαλασσινό χελιδόνι
όχι
το γέλιο σου ήτανε που φτερούγισε σαν αστραπή στο γρανίτη
η ματιά σου ήτανε
που βύθισε στο πράσινο νερό
η ανάσα σου, που φύσηξε απαλά στο μάγουλό μου
και τα φύκια, τι δυνατά που μύριζαν
πως έφεγγαν οι θαλασσόπετρες!
Όχι , δεν ήτανε θαλασσινό χελιδόνι
το γέλιο σου ήτανε
κι εγώ που γύρεψα να σ’ αγγίξω
και δεν ήσουνα, πάλι δεν ήσουνα
πού είσαι
γιατί μπορείς μακριά μου γιατί;
Δεν θα μπορέσω να ηρεμήσω...
Γιατι τώρα??
Τα βήματά σου
στην πικρή αμμουδιά
και τα καβούρια
στα υγρά χέρια των βράχων.
Τα βότσαλα στα πέλματά σου
κι ο ήλιος
που σε μεταλλάζει σε σκιά.
Ο άμμος που φεύγει απ’ την παλάμη σου
κι η αδυσώπητη κλεψύδρα του χρόνου.
Κι άξαφνα η κραυγή σου
που σκίζει τη σιωπή
κι η σιωπή
που κομματιάζει την καρδιά μου.
...
Γιατι τώρα??
Είχα την εντύπωση ότι είχε σχεδόν λήξει αυτό το θέμα...
![]()
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Δυστυχώς η τρομοκρατία δεν έχει ημερομηνία λήξης. ![]()
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 2 συνάνθρωποί μας..

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ...ΧΜ! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΟ.
ΑΠΟΡΙΑ:
ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;
ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ;
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε το συγκεκριμένο πρακτορείο η "Μυστική Οργάνωση του Τζιχάντ της αλ Κάιντα στην Ευρώπη" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με δήλωσή της στο Ίντερνετ και προειδοποίησε την Ιταλία και τη Δανία να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Ωστόσο, το μήνυμα που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο χαρακτηρίζεται ως πλαστό από τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς έχει ορισμένα λάθη στις αραβικές λέξεις, ενώ μία άλλη ιστοσελίδα ισλαμιστών το έκρινε ως εντελώς φανταστικό.
Για πρώτη φορά αξιωματούχος της βρετανικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Τζακ Στρο, δήλωσε πως οι επιθέσεις στο Λονδίνο φέρουν τη σφραγίδα της Αλ Κάιντα.
Τα τρομοκρατικά χτυπήματα ταυτίζονται χρονικά με την Σύνοδο G8 των οκτώ πλουσιότερων χωρών του κόσμου, που διεξάγεται στη Σκοτία αλλά και μία μέρα μετά από την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 από το Λονδίνο.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
Τι έγινε βρε παιδιά; Οι τρομοκράτες πήραν πάλι τα πάνω τους;
Είχα την εντύπωση ότι είχε σχεδόν λήξει αυτό το θέμα...
ΠΩΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ/ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ?????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....
ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΘΩΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ .....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ/ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ?????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....
ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΘΩΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ .....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αγαπητέ Avatar, και βέβαια θα συμφωνήσω ειδικά με το τελευταίο!
Απλώς δεν συμφωνώ με την μέθοδο, "πονάει κεφάλι, κόψει πόδι". Οχι ότι ο λαός είναι άμοιρος των ευθυνών του, αλλά είναι υπεύθυνος ως προς αυτά που του αναλογούν μόνο.
Ποτέ δεν συμπάθησα αυτά τα τυφλά χτυπήματα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έκαναν ένα ντου στην σύνοδο των G8 και ισοπέδωναν τους πάντες και τα πάντα.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ποιος την πληρώνει πάντα? Ο απλός κοσμάκης. Ο καθημερινός άνθρωπος που πάει στη δουλειά του, που τρέχει για το μεροκάματο, ενώ τα καθάρματα που αποφασίζουν, «στέλνουν» την λύπη τους από ασφαλή οικήματα με γεμάτο λύπη ύφος...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
αλλά και στις δηλώσεις αυτουνού του ``αχαστούρη`` Οσα χτυπήματα και να γίνουν .. οσος κόσμος και να σκοτωθεί... η πολιτική τους δεν αλλάζει. Τα κέρδη είναι τεράστια.. και ο σκοτεινός σκοπός τους είναι υπεράνω κάθε τιμήματος...
Εμένα προσωπικά μου προκαλεί έκπληξη .. το θράσσος του ``κυρίου``
αυτού.. που βγαίνει και κάνει ... δηλώσεις... πιο πολύ μου προκαλεί εκπληξη οτι βγαίνει και κάνει αυτές τις δηλώσεις....
Αλλά πιο μεγάλη εκπληξη μου προκαλεί .. οτι δεν τον πλακώνουν στις φάπες... αυτό ειναι το μεγάλο ερώτημα .. γιατί... ![]()
3.000 ζωντανούς ανθρώπους έθαψαν ζωντανούς στο Ιράκ.. αλλά η κάμερα δεν ήταν εκεί να τους αποθανατίσει... και βγαίνει και κάνει και δηλώσεις....
και τους ανεχόμαστε...τι να πώ 
Edited by - allzzaro on 08/07/2005 15:58:46