- Βλέπει κανείς σας, κάτι στην φωτογραφία?? (Φιγούρα σε εκκλησία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.paramythia-online.gr/gallery/album02/ph_impanagias001
Ρίξτε μια μάτια στο παράθυρο πάνω δεξιά. Εκεί φαίνεται να σχηματίζεται μια φιγούρα. Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι αφιερωμένη στην Παναγία της Παραμυθιάς (στα αρχαιοελληνικά σημαίνει παρηγορήτισσα)και χτίστηκε τον 14ο αιώνα.
Αν έχει κάποιος κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και μπορεί να την μεγεθύνει, ας το κάνει για να δούμε τι είναι αυτή η φιγούρα (αν είναι κάτι).
Edited by - acherontas on 05/09/2005 15:36:53
μοιάζει κάπως με την Παναγία αλλα όταν την μεγενθύνεις αρκετά μοιάζει και με τον Χριστό.
Αλλα όταν πλέον είσαι αρκετά κοντά φαίνεται σαν Αγιογραφία και όχι σαν μία παρουσία.
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
Pantos thn sigekrimenh eklisia thn exw dei apo konta arketes fores zontana kai den iparxei kamia agiografia eite sto parathiro eite konta pou na fenete.
Sthn phtografia http://www.paramythia-online.gr/gallery/album02/ph_panag2 mporeite na deite to idio parathiro se ali photografia, alla afti thn fora den fenete tipota.

Ορίστε μια μεγένθυνση. Εγώ πάντως δεν βλέπω καμμιά μορφή.Κάτι υπαρχει πίσω από το παράθυρο αλλά είναι απροσδιόριστο.
Μπήκα και γώ στο πειρασμό να ανοίξω τη φώτο για να δώ καλύτερα όλη τη φωτογραφία και να κοιτάξω μήπως μπορέσω να καταλάβω "τί βλέπω" εγώ στο παράθυρο αυτό. Πιθανόν να είναι παράθυρο που δεν το χρησιμοποιούν πλέον και να είναι βαμμένο, με τη μπογιά να έχει φύγει σε κάποια σημεία.... ίσως κουρτίνα .... δε ξέρω..
Όμως όπως συχνά μου συμβαίνει, εκεί που υπάρχουν επιφάνειες ανάγλυφες και πολύπλοκες για το μάτι, το βλέμμα μου καρφώθηκε σχεδόν αμέσως σε ένα άλλο σημείο της εν λόγω φωτογραφίας.
Έχει πολύ ενδιαφέρον τελικά πως το ανθρώπινο μάτι "ανακαλύπτει" και "πλάθει" ανθρώπινες μορφές (είτε υπάρχουν είτε όχι!!!) ...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Είσαι ένας άπιστος γι'αυτο δεν μπορείς να δείς και γι'αυτό τον λόγο θα καείς στο πυρ το εξότερων
Αστειέυομαι
Κανείς δεν σκέφτεται την περίπτωσει να είναι κρεμασμένη κάποια κουρτίνα και πίσω απο την κουρτίνα να υπάρχει κάποια υπαρκτή παρουσία
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
Όσο για το σενάριο που είπες, μου φαίνεται πολύ ευλογοφανές και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

(επεξεργασία με μεγέθυνση 10 φορές και φίλτρα sharpen/color levels/contrast MONO)
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλοντος
Sas efxaristw poli gia thn voithia. Omologw pws me eixe apasxolisei arketa h photo. Vasika gia thn sigekrimenh eklisia exoun akoustei kata kairous diafora... Figoures pou emfanizonte, diaforoi ixoi klp... Pithanwn na min isxiei tipota apo afta kai na prokiptoun epidi h eklisia einai kai nekrotafio (opote to mialo tou anthropou dimiourgei diafora).
Αυτό μάλλον έπρεπε να το πείς απο την αρχή.......
παπαζογλου.
![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Βρε Dying με κοψοχόλιασες πάλι με αυτή τη φωτογραφία...![]()
......μπου!......
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
quote:
Βρε Dying με κοψοχόλιασες πάλι με αυτή τη φωτογραφία...
Την έχουν πατήσει αρκετοί με την αγαπημένη μου! ![]()

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ?