- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
sesostris
και επι πλέον κάποιοι έχουν το θράσος να ομιλούν για παρερμηνία των κειμένων , γιατί όπως φαινεται θεωρούν σωστή ερμηνεία την δική τους διαστρεβλωση
Μιλάω γενικά :
Αγαπητέ μη ξεχνάς ότι όταν απευθύνεται κάποιος και σε χριστιανούς πολλοί χριστιανοί δεν είμαστε άσχετοι περί του περιεχομένου της Αγία Γραφής (Παλαιάς και Καινής Διαθήκης)
• Δηλαδή να ερμηνεύει ο καθένας την Αγία Γραφή όπως θέλει και να λέμε οτι έχει δίκιο;;;;;
• Να εξάγονται συμπεράσματα άσχετα με το περιεχόμενο του κειμένου και να λέμε καλά τα λεει ;;;;;
• Να γίνονται καραμπινάτες παρερμηνείες και να λέμε ότι έχει δίκιο ;;; ;;
• Να δίνονται ερμηνείες μη λαμβάνοντας υπόψη την Ιστορική πραγματικότητα της εποχής και να λέμε ότι η ερμηνεία είναι σωστή ;; ;;;
• Να κριτικάρεται ο τρόπος επικοινωνίας και διαπαιδαγώγησης του θεού σε προϊστορικές κοινωνίες με κανόνες επικοινωνίας και διαπαιδαγώγησης του 2000 και να λέμε ότι η ερμηνεία είναι σωστή ;; ;;;;;
• Να συνδέονται άσχετοι μεταξύ τους στοίχοι και περιστατικά της βίβλου και να εξάγονται λανθασμένα συμπεράσματα και λέμε ότι η ερμηνεία είναι σωστή ;;; ;;
• Στο κάτω κάτω αν κάποιος όχι από πρόθεση αλλά από λάθος ή από παραπληροφόρηση (στην οποία έχει πέσει θύμα) κάνει αυτές τις παρερμηνείες γιατί να μην του υποδείξουμε το λάθος του ;;; ;;;

quote:
sesostris
Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι η θεολογική τύφλωση , όταν συνδυάζεται και με ιστορική άγνοια , εναι ο χειρότερος εχθρός της νοημοσύνης .
Γενικά μιλώντας
Το ποιοι έχουν θεολογική άγνοια φαίνεται από τις παρερμηνείες στην Αγία Γραφή.
Φαίνεται και η ιστορική άγνοια από το γεγονός ότι κρίνονται γεγονότα της προϊστορίας με κώδικες του 2007. Δεν λαμβάνεται υπόψη ούτε η χρονική περίοδος στην οποία συνέβησαν τα γεγονότα ούτε τα ήθη και έθιμα των λαών τότε. Ούτε και σε τελευταία ανάλυση ποια ήταν η ποιότητα των λαών που πήραν μέρος στην αντιπαράθεση.

Edited by - GreenLantern on 09/07/2007 15:49:35
Το τι αντιλαμβάνεσαι εσύ σαν παρερμηνεία και γιατί σε μια συζήτηση προσπαθείς να απομονώσεις λέξεις και να τις ακτινογραφήσεις, είναι κάτι που σε αφορά και προφανώς έχεις τους λόγους σου, για να το κάνεις.
Το γεγονός πως καταλαβαίνεις ότι θέλεις, από ένα διάλογο, είναι επίσης δικό σου θέμα.
Επομένως μπορείς να επιλέξεις τι θα αντιληφθείς και απ’ την π. διαθήκη ή από οποιοδήποτε άλλο παραμύθι και να βγάλεις τα συμπεράσματα που σε βολεύουν.
Για παράδειγμα, μπορείς να θεωρείς τιμωρία των ισραηλιτών, την προειδοποίηση του Γιαχβέ, ότι αν δεν σκοτώσουν τους αντιρρησίες, θα τους εξολοθρεύσει όλους,πράγμα που δεν έγινε, αφού έσπευσαν να εκτελέσουν τη «θεϊκή εντολή» με αποτέλεσμα να του «περάσει» ο θυμός και να κορεσθεί, προσωρινά, η δίψα του για αίμα, ενώ ταυτόχρονα, να διαπιστώσει ότι οι μαριονέτες του λειτουργούν μια χαρά, αφού ακόμη και δικούς τους φονεύουν, κατ’ εντολήν του.
Το ότι μετά έδωσε εντολή για γενοκτονία των Μαδιανιτών, είναι άλλο θέμα διότι καλύπτει άλλες διαστροφές του.
Εσύ, απ’ όλο αυτό «είδες» τιμωρία των ισραηλιτών, κάτι που ο ίδιος ο Γιαχβέ, είπε ότι τελικά, δεν θα κάνει, καθώς το διπλό φονικό το Φινέες, τον κατεύνασε σε βαθμό μάλιστα, να του υποσχεθεί ότι στο εξής θα ήταν «κολλητός» του.
Αυτό που εσύ βλέπεις (ή ισχυρίζεσαι ότι βλέπεις) τιμωρία, πιο πολύ μοιάζει με διαδικασία απόδειξης, για το ποιος είναι τ’ αφεντικό.
Αν δεν είναι παρερμηνεία αυτό, όπως λες, τότε είναι δυσκολία αντίληψης του νοήματος.
Άλλωστε γι’ αυτόν το λόγο σου γράφουν μερικοί ότι επιμένεις να κοιτάζεις το δάχτυλο που σου δείχνει τον Ήλιο.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
GreenLanternαλλά και από τον ίδιο τον sesostri ο οποίος δεν μας είπε ότι τον ερμηνεύσαμε λάθος αλλά αντίθετα υπερασπιζόταν την θέση του (περί οικολογικής αναισθησίας του θεού – «προτροπής» προς τον άνθρωπο να καταστρέψει ή διαλύσει την φύση κατά βούληση !!!!!!!!!).
Άραγε συμφωνεί ο φίλος sesostris μ' αυτά τα λόγια που βάζεις στο στόμα του;;
Τα είπε;
Αν ναι, ζητώ συγγνώμη, διότι δε θα πρόσεξα το συγκεκριμένο μήνυμά του.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
maraki8Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι υπεκφεύγεις.Γιατί δεν απαντάς;
Μαράκι μην τον πιέζεις.
Ξεκαθάρισε γιατί δεν απαντάει σε ερωτήσεις ο el.elyon.
Οι μισές είναι ηλίθιες και οι άλλες μισές, έξυπνες...
Πώς να απαντήσει;
Εξ' άλλου έχεις μετρήσει πόσες φορές έχει ρωτήσει: "Τι θέλει να πεί ο ποιητής;"
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:Αγαπητέ μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
γιαπετ
Το γεγονός πως καταλαβαίνεις ότι θέλεις, από ένα διάλογο, είναι επίσης δικό σου θέμα.
Επομένως μπορείς να επιλέξεις τι θα αντιληφθείς και απ’ την π. διαθήκη ή από οποιοδήποτε άλλο παραμύθι και να βγάλεις τα συμπεράσματα που σε βολεύουν.
Το τι αντιλαμβάνεσαι εσύ σαν παρερμηνεία και γιατί σε μια συζήτηση προσπαθείς να απομονώσεις λέξεις και να τις ακτινογραφήσεις, είναι κάτι που σε αφορά και προφανώς έχεις τους λόγους σου, για να το κάνεις.
Και μόνο ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπιζεις την Αγία Γραφή δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών περί του ότι:
δεν έχεις κατανοήσει την Αγία Γραφή,
δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με την Αγιά Γραφή.
Για τις προθεσεις ας μην σχολιασω καλυτερα !!!!!!!
quote:Άλλοι απομονώνουν λέξεις και φράσεις από διαλόγους γενικότερα αλλά και από την
γιαπετ
Αγία Γραφή ειδικότερα.
Ξαναδιάβασε τους διαλόγους στις προηγούμενες σελίδες και ότι απορία έχεις να στην εξηγήσω. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το τι εσύ αντιλήφθηκες σχετικά με το τι εγώ και άλλοι καταλάβαμε. Το να γράφεις τα ίδια και τα ίδια αναλωνόμενος σε μια ιδιότυπη αντιπαράθεση περί του τι εγώ και κάποιοι άλλοι καταλάβαμε σχετικά με αυτό που είπε ένας τρίτος προσωπικά δεν με ενδιαφέρει άσε που τα έχουμε ξανασυζητήσει !!!!!!!!! .
Το να επιμένουμε σε μια ιδιότυπη αντιπαράθεση χωρίς στην ουσία να λεμε τίποτα δεν έχει νόημα και δεν πιστεύω πως είναι εποικοδομητικό για την κουβέντα.

Υγ.
quote:
γιαπετ
Αν ναι, ζητώ συγγνώμη, διότι δε θα πρόσεξα το συγκεκριμένο μήνυμά του.
Καταρχήν δεν είναι ανάγκη να ζητήσεις συγνώμη διότι δεν είμαι κανένας πάπας
.
Κατά δεύτερον οι παρερμηνείες σε έναν διάλογο διαδικτυακού τύπου όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης διόρθωσης και επίλυσης αποριών περί του τι θέλουν να πουν οι ποιητές (φορουμιτες) είναι κάτι το φυσιολογικό
.
Κατά τριτον γιαπετ αναφέρομαι στα παρακάτω:
quote:
Sesostris
Μετά από αυτό τέρμα , τα πάντα στην διάθεση του ανθρώπου να τα εκμεταλευεται και να τα καταστρέφη κατα βούληση ."Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην" πουθενά εξέλιξη , πουθενά συνέχιση της δημιουργίας.
quote:
Sesostris
Πέρα από αυτό όμως η λέξη κατακυριεύω στα Ελληνικά έχει την σημασία του καταλαμβάνω δια της βίας , υποδουλώνω .
γιαπετ ποια είναι για εσένα η έννοια της φράσης «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην» ;;;;;;; γιατί όλη η κουβέντα για αυτό γίνεται. Για απάντησε μας για να προχωρήσει η κουβέντα.
Στο που παρερμήνευσα εγώ και άλλοι τον sesostri ο sesostris είναι ικανός να μας το πει και δεν χρειάζεται βοήθειες. Αλλωστε μια χαρα διάλογο κάνει ως τωρα. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχτω ότι τον παρερμήνευσα και πως κακώς θεώρησα τόσο εγώ όσο και οι άλλοι (δεν είμαι ο μόνος που συζητά επι του θέματος με τον sesostri) τα περί οικολογικής αναισθησίας του θεού – έμεσης προτροπής; - «προτροπής» προς τον άνθρωπο να καταστρέψει ή διαλύσει την φύση κατά βούληση ("Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην").
γιαπετ εσύ μόνο για τον εαυτό σου μπορείς να μιλάς και θα ήθελα την γνώμη σου για την φράση «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην». Για πες μας γιαπετ την γνώμη σου για να προχωρήσει η κουβέντα γιατί ο sesostris έχει άποψη την έχει εκφράσει και έχουμε διάλογο. Πες μας και εσύ την άποψη σου για να προχωρήσει ο διάλογος και να μην αναλωνόμαστε και οι δυο σε ποστ που δεν λένε τίποτα επί της ουσίας της συζήτησης
.
Edited by - GreenLantern on 09/07/2007 21:02:36
Όχι και πολύ έξυπνη η επιλογή των παραθέσεων, για να με βγάλεις... τρελό.
Έγραψα, (πλην των όσων παρέθεσες):
quote:
Για παράδειγμα, μπορείς να θεωρείς τιμωρία των ισραηλιτών, την προειδοποίηση του Γιαχβέ, ότι αν δεν σκοτώσουν τους αντιρρησίες, θα τους εξολοθρεύσει όλους,πράγμα που δεν έγινε, αφού έσπευσαν να εκτελέσουν τη «θεϊκή εντολή»
με αποτέλεσμα να του «περάσει» ο θυμός και να κορεσθεί, προσωρινά, η δίψα του για αίμα, ενώ ταυτόχρονα, να διαπιστώσει ότι οι μαριονέτες του λειτουργούν μια χαρά, αφού ακόμη και δικούς τους φονεύουν, κατ’ εντολήν του.
...και αυτό:
quote:
Εσύ, απ’ όλο αυτό «είδες» τιμωρία των ισραηλιτών, κάτι που ο ίδιος ο Γιαχβέ, είπε ότι τελικά, δεν θα κάνει, καθώς το διπλό φονικό το Φινέες, τον κατεύνασε σε βαθμό μάλιστα, να του υποσχεθεί ότι στο εξής θα ήταν «κολλητός» του.Αυτό που εσύ βλέπεις (ή ισχυρίζεσαι ότι βλέπεις) τιμωρία, πιο πολύ μοιάζει με διαδικασία απόδειξης, για το ποιος είναι τ’ αφεντικό.
...και καταλήγω:
quote:
Αν δεν είναι παρερμηνεία αυτό, όπως λες, τότε είναι δυσκολία αντίληψης του νοήματος.Άλλωστε γι’ αυτόν το λόγο σου γράφουν μερικοί ότι επιμένεις να κοιτάζεις το δάχτυλο που σου δείχνει τον Ήλιο.
Καλή η προσπάθεια να γυρίσεις πίσω το θέμα, μ' αυτό:
quote:
GreenLanternγιαπετ εσύ μόνο για τον εαυτό σου μπορείς να μιλάς και θα ήθελα την γνώμη σου για την φράση «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην». Για πες μας γιαπετ την γνώμη σου για να προχωρήσει η κουβέντα γιατί ο sesostris έχει άποψη την έχει εκφράσει και έχουμε διάλογο. Πες μας και εσύ την άποψη σου για να προχωρήσει ο διάλογος και να μην αναλωνόμαστε και οι δυο σε ποστ που δεν λένε τίποτα επί της ουσίας της συζήτησης.
...και μ' αυτό:
quote:
GreenLanternγιαπετ ποια είναι για εσένα η έννοια της φράσης «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην» ;;;;;;; γιατί όλη η κουβέντα για αυτό γίνεται. Για απάντησε μας για να προχωρήσει η κουβέντα.
...αλλά λίγο πριν, είχες γράψει:
quote:
GreenLanternάσε που τα έχουμε ξανασυζητήσει !!!!!!!!! .
Λοιπόν, φίλε μου;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Κανένας δεν μίλησε για τους Μωαβίτες . Εγώ έθεσα από την αρχή την γενοκτονία τωμ Μαδιανιτών , σαν απτή απόδειξη της εφαρμογής του κατακυριεύσατε , κατ' εντολήν του εκδικητικού και ζηλότυπου Γιαχβέ .
Εσύ μίλησες και έγραψες τα εξής.
quote:
Η διαστρέβλωση σε όλο της το μεγαλείο . Έτσι σου είπανε ότι γράφει dimitris2 ;;;;Λοιπόν για να μην αρλουμπολογούμε . Στο «Ψαλτήριον» εκδ. Ζωή 1955 σε μετάφραση και ερμηνεία Π.Ν. Τρεμπελά στην σελίδα 449 (ψαλμ. 105.28) γράφει επί λέξει .
«Και έλαβον μέρος εις τας αισχράς και οργιώδεις τελετάς του θεού των Μωαβιτών Βεελφεγώρ και έφαγον θυσίας , αι οποίαι είχον προσφερθή εις θεούς νεκρούς και εις είδωλα άψυχα .»
quote:Γιαπετ προς το παρόν 3εις παρατηρήσεις:
γιαπετ
Όχι και πολύ έξυπνη η επιλογή των παραθέσεων, για να με βγάλεις... τρελό.
Έγραψα, (πλην των όσων παρέθεσες):
……
…….
…….
1ον
Δεν έχω καμία διάθεση να βγάλω κανέναν τρελό. Επειδη καπου προβληματιστηκα για ποιες ακριβώς παραθέσεις μιλάς;
2ον
Είναι προφανές ότι δεν έχω απαντήσει στο σύνολο των όσων έγραψες αλλά κυρίως σε αυτά που παρέθεσα.
3ον
Σε παρακαλώ διάβασε προσεκτικότερα τα ποστ που στέλνω για να υπάρχουν λιγότερες παρερμηνείες αυτό θα είναι καλό τόσο στο να αποφορτιστεί το κλίμα όσο και στο να μην ξαναγράφουμε τα ίδια.
Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι καλύτερο είναι να ρωτάς παρά να βγάζεις συμπεράσματα.
quote:Η φράση τα έχουμε ξανασυζητησει την αναφέρω εδώ:
γιαπετ
...αλλά λίγο πριν, είχες γράψει:quote:
GreenLantern
άσε που τα έχουμε ξανασυζητήσει !!!!!!!!! .
Ξαναδιάβασε τους διαλόγους στις προηγούμενες σελίδες και ότι απορία έχεις να στην εξηγήσω. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το τι εσύ αντιλήφθηκες σχετικά με το τι εγώ και άλλοι καταλάβαμε. Το να γράφεις τα ίδια και τα ίδια αναλωνόμενος σε μια ιδιότυπη αντιπαράθεση περί του τι εγώ και κάποιοι άλλοι καταλάβαμε σχετικά με αυτό που είπε ένας τρίτος προσωπικά δεν με ενδιαφέρει άσε που τα έχουμε ξανασυζητήσει !!!!!!!!! . Το να επιμένεις σε μια ιδιότυπη αντιπαράθεση χωρίς στην ουσία να λες τίποτα δεν έχει νόημα και δεν πιστεύω πως είναι εποικοδομητικό για την κουβέντα.
Δεν τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά γιαπετ ;;;;;; Νομίζεις ότι ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα το τι αντιλήφθηκες εσύ σχετικά με αυτό που εγώ και άλλοι αντιληφθήκαμε από τα λεγόμενα ενός άλλου συνομιλητή ώστε να θεωρείς σκόπιμο να αρχίσει και 2ος γύρος συνομιλιών πάνω στο ίδιο θέμα ;;;;;;;;;
Την ερμηνεια σου όμως στην φράση «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην» μπορείς να μου την υπενθυμίσεις ;;;;;; Νομίζω ότι αυτό είναι περισσότερο ενδιαφέρον από το να ξανασυζητάμε τα ιδία και τα ίδια σχετικά με το αν παρερμηνεύσαμε εγώ και άλλοι τον sesostri μιας και καταναλώσαμε ήδη πάνω από μια σελίδα την πρώτη φορά που συζητήσαμε αυτό το θέμα με δική σου πάλι πρωτοβουλία.

Edited by - GreenLantern on 10/07/2007 02:06:53
Mantis:το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι....
quote:και εγω η καταπιεσμενη μαζα(οχι η σκουπιδομαζα απο το φραγκλ ροκ ΧΜ εσωγηινοι?) και ετοιμαζω την επανασταση μου εναντια στην καταπιεση της μοναρχιας που πλουτιζει απο την μιζερια μας και ξεδιψαει πινωντας το αιμα των παιδιων μας και χορταινει καταβροχθιζοντας τους κοπους μας.
Τα ψέμματα είναι η αρετή των ψευτών και εγώ.... η Αυτοκράτειρα τους!
εσυ μας ειπες να φαμε παντεσπανι επειδη δεν εχουμε ψωμι?
σε βλεπω εκτος απο την χαρα σου να πετας και στα συννεφα........................ του εντομοκτονου γιατι κατι τετοια μου ελεγε και η τερεζα και
σαν κουνουπι που εισαι μας πινεις το αιμα σαν τους καταπιεστες μας
εμπρος της γης τα εντομοκτοναααααα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Τωρα κλεφτης δεν ξερω αν εισαι...
Εισαι?!?
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
και εγω η καταπιεσμενη μαζα(οχι η σκουπιδομαζα απο το φραγκλ ροκ ΧΜ εσωγηινοι?) και ετοιμαζω την επανασταση μου εναντια στην καταπιεση της μοναρχιας που πλουτιζει απο την μιζερια μας και ξεδιψαει πινωντας το αιμα των παιδιων μας και χορταινει καταβροχθιζοντας τους κοπους μας.εσυ μας ειπες να φαμε παντεσπανι επειδη δεν εχουμε ψωμι?
σε βλεπω εκτος απο την χαρα σου να πετας και στα συννεφα........................ του εντομοκτονου γιατι κατι τετοια μου ελεγε και η τερεζα και![]()
σαν κουνουπι που εισαι μας πινεις το αιμα σαν τους καταπιεστες μας
εμπρος της γης τα εντομοκτοναααααα
Άσε endorama... ξέρω γιατί φωνάζεις! ![]()
![]()
Θέλεις και εσύ μερτικό από το αίμ... την εξουσία
, ήθελα να πώ !
Μην με απειλείς εμένα με τρομοκρατικά χτυπήματα τύπου "Αλ Τέζα", γιατί δεν είμαι ένα απλό κουνούπι... είμαι μεταλλαγμένο!![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θέλεις κομμάτι από την "πίτα"... κάτι θα κάνω και για σένα...![]()
![]()
![]()
![]()
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι
quote:Συγχαρητήρια...
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:quote:
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπιΣυγχαρητήρια...
Ευχαριστώ Valnta μου, αλλά με συγχαίρεις για το "ερώτο", για το "χτυπημένο" ή για "ερωτοχτυπημένο"??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Mantis: το ερωτοχτυπημένο - κουνούπι...
Κάτι τέτοια μυκρο-ψέματα παρατηρώ σε όσους δεν θέλουν να μοιάσουν στον So Simple, Αλλά στον Cool Αλέξη με την πιτυρίδα.
πχ
Φιγουρατζήδες (Απλά κάνω κάτι) αλήθεια: θέλω να δείξω κάτι.
Ζηλιάρηδες (Θα το πάρω επειδή είναι ωραίο) αλήθεια: επειδή το έχει και ο άλλος
Και πάει λέγοντας,
So simple.
quote:σε παρακαλω δειξε οικτο δεν ηξερα ειμαι ενας ανοητος εσω ματακιας
Μην με απειλείς εμένα με τρομοκρατικά χτυπήματα τύπου "Αλ Τέζα", γιατί δεν είμαι ένα απλό κουνούπι... είμαι μεταλλαγμένο!
θα μου χαρισεις την ζωη?
αλ τεζα?????????? αλ τεζα??????????? χαχαχαχαχα καλο
quote:επρεπε να το ξερεις αφου δουλευεις στο FBI
ενδοραμα εισαι τεραστιος ψευτης...!
Τωρα κλεφτης δεν ξερω αν εισαι...
Εισαι?!?
αλλα γιατι με αποκαλεις ψευτη? ευτηχως που δεν με επιασες να κλεβω γιατι αν ηξερες οτι μπαινω στο internet και χρεωνω το τηλεφωνο σου θα με σκοτωνες........ουπς προδοθηκα
ελπιζω να μην εισαι και εσυ μεταλαγμενη και βρεθω κυνηγημενος απο το υπερφυσικο ερωτοκουνοπο και την υπερφυσικη προστατιδα του νομου (τυφλα να εχει ο batman,superman,spiderman,endorama)
ερωτοκουνουπο? κοιτα να δεις και εγω που νομιζα οτι ο θεος του ερωτα ηταν ενα σκανταλιαρικο παιδακι με μικροσκοπικα φτερα στην πλατη

from us
quote:
σε παρακαλω δειξε οικτο δεν ηξερα ειμαι ενας ανοητος εσω ματακιας
θα μου χαρισεις την ζωη?
αλ τεζα?????????? αλ τεζα??????????? χαχαχαχαχα καλο
χιχιχιχιιχιχχχιιχιχιχχιιιχιιχιχιχχιχιχιχιιχχχιχι!!!
Το ήξερα πως θα σου άρεσε endorama, αλλά αυτό δεν σε σώζει!
Ή μαζί μας θα είσαι ή με τους άλλους!
Διάλεξε!
Τώρα!
quote:
ελπιζω να μην εισαι και εσυ μεταλαγμενη και βρεθω κυνηγημενος απο το υπερφυσικο ερωτοκουνοπο και την υπερφυσικη προστατιδα του νομου (τυφλα να εχει ο batman,superman,spiderman,endorama)ερωτοκουνουπο? κοιτα να δεις και εγω που νομιζα οτι ο θεος του ερωτα ηταν ενα σκανταλιαρικο παιδακι με μικροσκοπικα φτερα στην πλατη
Έτσι ήθελα να πιστέυεις μικρέ endorama! ![]()
Και η συνομωσία τελικά πέτυχε!![]()
![]()
![]()
![]()
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι...
quote:θα διαλεξω την βοηθεια του κοινου (τι βλακεια και αυτη να αφηνεις την μοιρα σου σε ενα τσουρμο αγνωστους)
Ή μαζί μας θα είσαι ή με τους άλλους!
Διάλεξε!
τελικα τι θα γινει με την πιτα? αντε μην τα παρω και φωναξω τον Αλ Καπονε με το φλιτ.

from us