ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
toxotisΜέλος
07/01/2006, 04:50:46
Σε ευχαριστώ καλέ μου javas, απ' ότι βλέπω είχα την τιμή να έχω ως απάντηση το πρώτο σου μύνημα στο esoterica, καλωσόρισες λοιπόν.
07/01/2006, 19:44:49
Toxotis από το ζώδιο? Και εγώ τοξότης είμαι.

Σχετικά με τους κρυστάλλους, θα πω γενικά ότι δεν επηρεάζει αρνητικά ο ένας κρύσταλλος τον άλλον και αφού δεν χρησιμοποιούνται για θεραπείες δεν έχεις κανένα πρόβλημα, άστους όλους μαζί.

Τώρα για τον κρύσταλλο κουωρτζ. Γενικά ο χαλαζίας απορροφά την αρνητική ενέργεια και φέρει μία ατμοσφαιρα ηρεμίας στον χώρο που τον τοποθετείς. Υπάρχουν όμως κάποιες διαφοροποιήσεις. Τα μεγάλα συνθρίμματα χαλαζία είναι κατάλληλα για αυτή τη δουλειά. (Συνθρίμματα ονομάζουμε τους σχηματισμούς κρυστάλλων μίας αιχμής πάνω σε κοινή βάση) Οι μικρότεροι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για θεραπεία πάνω στο σώμα μας. Σωστά ανέφερε το βιβλιαράκι για το θέμα του διαλογισμού (προτιμότερο είναι να τον κρατάς στο χέρι).

Όλους τους κρυστάλλους πρέπει να τους έχουμε μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές λόγω του ότι απορροφούν ακτινοβολία και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα, εκτός εάν τους καθαρίζουμε συχνά.
Εάν θέλεις να προστατευτείς από οποιαδήποτε ακτινοβολία εξαιρετικός κρύσταλλος είναι ο μαλαχίτης. Έχει μεγάλη απορροφητική ικανότητα και σε προστατεύει αποτελεσματικά όταν τον κρατάς επάνω σου, βέβαια θέλει συνεχώς καθαρισμό.

Αφού δεν τους έχεις καθαρίσει ποτέ δεν προσφέρουν τίποτα, είναι απλώς διακοσμητικά. Από ότι κατάλαβα είναι μικρά κομμάτια οπότε δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά στον χώρο σου, είναι για δική σου χρήση μόνο.
Όντως οι κρύσταλλοι βοηθούν με τον τρόπο τους θέλουν όμως και την προσοχή σου.

Εάν θέλεις κάτι περισσότερο να μάθεις ευχαρίστως σε ότι ξέρω να βοηθήσω.

toxotisΜέλος
07/01/2006, 22:21:18
Ναι καλή μου pyramid, τοξότης από το ζώδιο, τα καλύτερα παιδιά που λένε...

Σχετικά με τους κρυστάλλους, αν τους καθαρίσω, με κάποιο από τους τρόπους που αναφέρατε πιο πάνω, θα "επανενεργοποιηθούν" οι ιδιότητες τους?
Φυσικά με ενδιαφέρει να μην είναι απλά διακοσμητικά χώρου...
απλά δεν το ήξερα πως θέλουν ειδική μεταχείρηση.

Απ' ότι μου λες, επειδή πραγματικά είναι σχετικά μικρά κομμάτια, μόνο αν τους φοράω επάνω μου θα με "βοηθούν" με τη δράση τους?

Πραγματικά με ενδιαφέρει η προστασία από την ακτινοβολία του ηλ. υπολογιστή ή του κινητού με τη βοήθεια κρυστάλλου, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το φορώ επάνω μου? Πάλι δεν θα είναι κοντά στις συσκευές, όπου όπως κατάλαβα δεν κάνει να είναι?

Αν πάλι θα ήθελα να τους χρησιμοποιίσω για την θεραπευτική τους ιδιότητα, αρκεί να τοποθετηθούν στο πάσχον σημείο ή υπάρχει κάποια τεχνική?

Ευχαριστώ
Βίκυ

toxotisΜέλος
07/01/2006, 23:38:33
Απ' ότι βλέπω ο καλός μας Μορφέας δεν έχει ανακτήσει ακόμη τις δυνάμεις του ώστε να βρεθεί και πάλι κοντά μας...

javasΝέο Μέλος
08/01/2006, 00:06:05
ο καλύτερος τρόπος φόρτισης είναι να καθήσεις σε μία ανετη στάση με τα μάτια κλειστά και να οραματιστείς* την επιθυμία για θεραπεία . μετά να φοράς τον λίθο.

*ένας αποδότικός οραματισμός περιλαμβάνει

πολυ χρώμα ,
κίνηση και
ασυνήθιστο σενάριο

ωστε να εντυπωθει στο υποσυνείδητο

ΜορφέαςΜέλος
08/01/2006, 22:30:55
ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ 2006 ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Περασα υπέροχα... τόσο υπέροχα που ήρθα χτες τελικά. Παιδιά έλιωσα σας λέω, όχι μόνο πέρασα υπέροχα με όλη την παρέα που ήμουν και εκεί που είχα πάει αλλά είμαι και ερωτευμένος.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΗ ΜΟΥ ΣΦΑΙΡΑ, ΑΝΣΙΝ, ΑΡΙΕΣ, ΝΣΤ, ΠΥΡΑΜΙΝΤ, ΑΒΑΛΛΟΝ, ΓΚΡΕΤΕΛ, ΤΟΧΟΤΙΝΑ ΚΑΙ JAVA.

Είδατε; έπρεπε να γίνει ο σεισμός για να ξυπνήσω και να εμφανιστώ... συγνώμη που άργησα τόσο αλλά νιώθω υπέροχα μετά από αυτήν την εμπειρία...

Σας φιλώ πολύ πολύ όλους σας (χωρίς παρεξήγηση Αριες)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 08/01/2006 22:35:41

ΜορφέαςΜέλος
08/01/2006, 23:14:08
Ας πιάσουμε λοιπόν δουλειά...

Φίλη Τοξοτίνα, καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι καλή και δημιουργική διαμονή...

quote:
Δοκίμασα μάλιστα και την Ασπίδα με τη χρυσή Αύρα, αλλά καθ' ότι αρχάρια...είχα πρόβλημα με το χρώμα, περισσότερο κρεμ-καφέ παρά χρυσαφί έβλεπα, λέτε να με "έλουσα" με λάσπη αντί για χρυσή αύρα???

Αγαπητή μου αυτό συμβαίνει διότι χρειάζεσαι γείωση...

quote:
Να είναι κοντά στο κομπιούτερ
-όπου έχω όλους τους κρυστάλλους-πάνω στη βιβλιοθήκη- ή όχι?

Καλό είναι να είναι μακριά από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή και ειδικά από κινητά γιατί έχουν πολύ μεγάλη ακτινοβολία.

quote:
2) Οι 5 τελευταίοι:
Lapislazuli, Turcis, Quarz Crystall, Onyx και Jade
αν δεν κάνω λάθος(είναι πολύ γυαλυστερή και λεία πέτρα σε ανθακί-ασημί χρώμα) Τους έχω δίπλα δίπλα και μάλιστα πολλές φορές τους πειράζει η τρίχρονη κορούλα μου και ακουμπούν και μεταξύ τους, είναι κακό? Χάνουν τις ιδιότητες τους?

Φυσικά και δεν χάνουν καμ΄΄ια ιδιότητα με το να τα πειράζει η κόρη σου, τα παιδιά εξάλλου φορτίζουν τους κρυστάλλους λόγω του ότι η ενέργειά τους είναι πολύ καθαρή ακόμα. Βέβαια αρκεί να μην τους πετάει κάτω που γενικώς δεν κάνει οι κρύσταλλοι να ακουμπούν κάτω.

Και φυσικά όσον αφορά τους Κρυστάλλους συμφωνώ με την Πύραμιντ...

quote:
Α! και κάτι ακόμη, αφού με δόγματα και την επικρατούσα θρησκεία-ιερατείο δεν τα πάω καλά, πως συμβιβάζουμε τους Αρχαγγέλους στις ασπίδες προστασίας?
Δεν λέω δεν έχω τίποτε μαζί τους, αντίθετα μάλιστα οι εικόνες αγγέλων με ...ηρεμούν και με γαληνεύουν, αλλά μου έκανε εντύπωση. Διάβασα πιο πάνω πως αντιπροσωπεύουν κάποιες συμπαντικές δυνάμεις, αλλά πως έγινε και ενσωματώθηκαν στο χριστιανισμό? Μου φάνηκε περίεργο.

Αγαπητή μου Τοξοτίνα, οι εκάστοτε Αρχάγγελοι δεν είναι πρώτα από όλα Χριστιανικοί αλλά η καταγωγή τους είναι Εβραϊκή. Ωστόσο είναι σημαντικό να πω οτι τα ονόματα των αρχαγγέλων είναι απλά οι ορισμοί των εκάστοτε ανθρώπων για να μπορούν να αναφερθούν σε μια συγκεκριμένη συχνότητας ενέργεια. Άρα μία ενέργεια η οποία ήταν πολύ θεραπευτική για παράδειγμα την προσωποποίησαν και την ονόμασαν Ραφαήλ όπου ραφα σημαίνει θεραπεία και Ηλ σημαίνει Θεός. Προσπάθησε δηλαδή να σκέφτεσαι οτι στην πραγματικότητα δεν αναφέρεσαι σε τίποτα θρησκευτικό αλλά απλά σε μία συγκεκριμένη ενεργειακή συχνότητα. Τα ονόματά τους διαφέρουν από θρησκεία σε θρησκεία και από παράδοση σε παράδοση αλλά είναι οι ίδιες ακριβώς ενέργειες με τις ίδιες ιδιότητες τις οποίες ονόμασαν διάφοροι άνθρωποι.
Χρησιμοποιούμε λοιπόν τον πιο οικείο σε μας ονοματισμό απλά...

Αγαπητή μου τοξοτίνα την απάντηση του τεστ θα σου την στείλω με μαιλ

UnseenΜέλος
09/01/2006, 07:39:40
Ε μα επιτέλους ένα καλό ξεκίνημα για την εβδομάδα!

Welcome back Μορφέα, καλώς ήρθατε toxotis και javas.

Ερωτευμένος Μορφέα; Δεν πιστεύω να είχες καμία σχέση με τον χθεσινό σεισμό, ε;

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

09/01/2006, 08:14:38
Την καλημέρα μου και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για ένα πιο γαλήνιο εσωτερικά 2006!
Εύχομαι να υπάρχουν πάντα θέματα στο ΕSOTERICA με τόσο καλή σύμπνοια και θετική ενέργεια! Είστε παραδείγματα προς μίμηση!

Aries... και γω Κριός είμαι... έτσι λοιπόν Τοξότες-Κριοί = 1-1 (για εδώ μέσα τουλάχιστον...)

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
galazia_sfairaΜέλος
09/01/2006, 09:24:24
Kαλημεραααααααα
Μορφεαααααααααααα καλως ήρθες παιδι μου,καλά έκανες και εμενες μακριά μας αφου περναγες όμορφα,τωρα όμως ξερεις τι σε περιμενει έ?????

Τοξοτίνα καλως μας ήρθες καλή μου κι εσύ και η κοιλίτσα σου.Αντε καλη αναμονή....να προσεχεις.

Λοιπον ....φιλουρες σε όλους

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

toxotisΜέλος
09/01/2006, 09:51:45
quote:

Τοξοτίνα καλως μας ήρθες καλή μου κι εσύ και η κοιλίτσα σου.Αντε καλη αναμονή....να προσεχεις.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα πολύ γλυκά καλωσορίσματα...
Πολύ καλή μέρα σε όλους και όλες.....κι απο εμας (μετράω διπλή είπαμε)

quote:
Aries... και γω Κριός είμαι... έτσι λοιπόν Τοξότες-Κριοί = 1-1 (για εδώ μέσα τουλάχιστον...)

Βρε που τα ζώδια της φωτιάς πήραν τα πάνω τους εδω μέσα...κανένα λιονταράκι?

Edited by - toxotis on 09/01/2006 09:54:36

ΜορφέαςΜέλος
09/01/2006, 12:19:36
Καλημέρα σας...

Ανσίν... κοίταξε το σκέφτηκα μπας και είχε καμία σχέση αλλά επειδή ήταν στα Κήθυρα το απέκλεισα αυτό το ενδεχόμενο....

Γαλάζια σφαίρα... ναι ναι... ήρθα με σκυμμένο κεφάλι έτοιμος για δουλειά.

Παρεπιπτώντος κι εγώ Κριός είμαι με ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον Τοξότη, τρεις φωτιές.

ΜορφέαςΜέλος
09/01/2006, 12:43:24
Λοιπόν... έλεγα μετά από αυτό το μεγάλο break που έχει γίνει στο θέμα αυτό σε σχέση με την θεματολογία του να επανέλθουμε.

Θα έλεγα να συνεχίσουμε με τον καθαρισμό του σώματός μας με φυσικούς τρόπους πια και όχι τόσο ενεργειακούς, τον καθαρισμό συγκεκριμένων οργάνων μας μέσω του οραματισμού, της υποβολής μέσω της νοητικής δύναμης καθώς και τέλος της εξ αποστάσεως ενεργειακής ασπίδας και καθαρισμού ανθρώπων αλλά και του πλανήτη γενικά.

Θα πρότεινα επίσης εάν το επιθυμείτε όσοι θέλουμε ανα κάποια χρονικά διαστήματα, όσοι είμαστε εδώ να συντονιζόμαστε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες ενεργειακά καθώς και να αρχίσουμε εάν το επιθυμείτε να κάνουμε θεραπείες εξ αποστάσεως σε διάφορους ανθρώπους, τους οποίους μπορεί να γνωρίζουμε ο καθένας. Πιστεύω θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους, να δούμε τα αποτελέσματα της εξ αποστάσεως θεραπείας σε ένα πολύ πιο απτό επίπεδο.

Βέβαια όλα αυτά εάν το επιθυμείτε για αυτό γράψτε τις απόψεις σας...

ΜορφέαςΜέλος
09/01/2006, 12:56:20
Λέω λοιπόν να αρχίσουμε με τον φυσικό καθαρισμό του σώματός μας. Απλά θα παρακαλέσω να δώσετε κι εσείς τις τεχνικές που μπορεί να γνωρίζετε διότι προσωπικά δεν κατέχω το θέμα παρά μόνο επιφανειακά.

Θα αρχίσω λοιπόν λέγοντας για την απλή νυστεία του νερού.
Σε αυτήν την νυστεία το άτομο πίνει μόνο νερό και δεν τρώει ούτε πίνει κάτι άλλο, παρά μόνο πολύ νερό. Άφθονο νερό και μάλιστα κατά προτίμηση χλιαρό προς ζεστό για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική.

Η νυστεία αυτή γίνεται σε μονούς αριθμούς, δηλαδή ή για μία μέρα ή τρεις μέρες ή πέντε ή εφτά.

Στην πρώτη μέρα που γίνεται αυτή η νυστεία καθαρίζουν πολλές διατροφικές τοξίνες που έχουμε συσσωρεύσει μέσα μας, στις τρεις μέρες εκτός από τον μεγάλο καθαρισμό τον σωματικό καθαρίζει και το νοητικό μας σώμα, βγαίνουν δηλαδή στην επιφάνεια πράγματα που έχουμε θαμένα και μετουσιώνονται, στις 5 μέρες καθαρίζει μερικώς και το αστρικό και συναισθηματικό σώμακαι στις 7 μέρες γίνεται ένας πλήρης καθαρισμός όλων των κατώτερων σωμάτων.

Φυσικά πρέπει να πω οτι αυτή η νυστεία εάν θέλουμε να την κάνουμε από τρεις μέρες και πάνω θα πρέπει να την ακολουθούμε με διαλογισμό, ηρεμία, απομονωση από την πολύ φασαρία και φυσικά χωρίς σωματική κούραση για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ωφείλω να προειδοποιήσω οτι είναι πολύ επικίνδυνο κάποιος να δοκιμάσει απευθείας την τριήμερη νυστεία εάν πρώτα δεν έχει κάνει πολλές φορές την ολοήμερη. Χρειάζεται προσοχή διότι μπορεί να προκαλέσουμε πρόβλημα στον οργανισμό μας.

Τέλος μετά από την νυστεία δεν τρώμε απευθείας οτιδήποτε, προτιμάμε σούπες, και στην τριήμερη και πάνω νυστεία πρέπει όσες μέρες κάνουμε νυστείς τόσες μέρες να επαναφέρουμε αργά αργά τον οργανισμό μας. Αρχίζοντας με σούπες, μετά με ρύζι λαπά, μετά φρούτα κ.λ.π.

Ευχαριστώ

galazia_sfairaΜέλος
09/01/2006, 13:25:50
quote:

Λοιπόν... έλεγα μετά από αυτό το μεγάλο break που έχει γίνει στο θέμα αυτό σε σχέση με την θεματολογία του να επανέλθουμε.

Θα έλεγα να συνεχίσουμε με τον καθαρισμό του σώματός μας με φυσικούς τρόπους πια και όχι τόσο ενεργειακούς, τον καθαρισμό συγκεκριμένων οργάνων μας μέσω του οραματισμού, της υποβολής μέσω της νοητικής δύναμης καθώς και τέλος της εξ αποστάσεως ενεργειακής ασπίδας και καθαρισμού ανθρώπων αλλά και του πλανήτη γενικά.

++++++ λοιπον δεν σας κρύβω ότι καθε βράδυ έχω αρχίσει και κανω την ασπιδα της Πυραμίδας και στα τρία μου παιδιά....ετσι νοιώθω ότι τους προστατεύουν οι άγγελοι πιο χειροπιαστά,με καταλαβαινετε τι λεω έ?
Οσον αφορα τον καθαρισμό των οργανων μεσω του οραματισμου....αχ καλή μου Πυραμίδα κατι ειχες πει παλιά για Οραματισμό-Επικληση....δεν ξερω αυτο το κομματι καθόλου δεν το εχω διαβασει απο καποιον μας...παρα μόνο στην Ιωχρου φλόγα,απο κει ξερω ότι ξερω...πες τε κατι παραπανω ,δεν ξερω κιόλας αν το τοποθετω σωστα....ουφ ευχαριστω!+++++++

Θα πρότεινα επίσης εάν το επιθυμείτε όσοι θέλουμε ανα κάποια χρονικά διαστήματα, όσοι είμαστε εδώ να συντονιζόμαστε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες ενεργειακά καθώς και να αρχίσουμε εάν το επιθυμείτε να κάνουμε θεραπείες εξ αποστάσεως σε διάφορους ανθρώπους, τους οποίους μπορεί να γνωρίζουμε ο καθένας. Πιστεύω θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους, να δούμε τα αποτελέσματα της εξ αποστάσεως θεραπείας σε ένα πολύ πιο απτό επίπεδο.

+++++Αμα μου δώσεις τις κατευθύνσεις ...πως???....Πότε??? ...
εγω φυσικά και το επιθυμώ.

Βέβαια όλα αυτά εάν το επιθυμείτε για αυτό γράψτε τις απόψεις σας...

++++++Το επιθυμούμε!!!+++++++

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
09/01/2006, 14:00:04
Καλέ μου Μορφέα

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα να ανταλλάσσουμε πληροφορίες ενεργειακά αλλά πώς προτείνεις; Να κάνουμε έναν κοινό διαλογισμό μια συγκεκριμένη ώρα για παράδειγμα; Είναι πραγματικά πολύ καλή ιδέα δεδομένου ότι δυσκολευόμαστε τόσο πολύ να συναντηθούμε με το υλικό μας σώμα!

Ωχ μάλλον θα σε πρήξω στις ερωτήσεις τώρα. Αυτό με την εξ αποστάσεως θεραπεία ακούγεται πολύ ωραίο αλλά πρακτικά ποιοι είναι οι άνθρωποι τους οποίους θα θεραπεύουμε; Και με ποιον τρόπο; Για παράδειγμα, εσύ με Johrei ή ιώχρουν φλόγα κι εγώ με ρέικι; Είναι συμβατές οι ενέργειες; Ή εννοείς κάποιον άλλον τρόπο; Όπως ξέρεις στο ρέικι ο θεραπευόμενος πρέπει να έχει ο ίδιος ζητήσει ή συγκατανεύσει στη θεραπεία...

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμβάλλω με τεχνικές καθαρισμού του υλικού σώματος γιατί δεν τις γνωρίζω ούτε επιφανειακά.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΥΓ2 Ελπίζω να πήρες ένα SMS που σου έστειλα, θα ήθελα πολύ κάποιο σχόλιό σου γιατί αρχίζω να μην πηγαίνω καλά.

ΜορφέαςΜέλος
09/01/2006, 23:28:29
Καλησπέρα σας...!
Καλή μου Ανσίν,

quote:
Αυτό με την εξ αποστάσεως θεραπεία ακούγεται πολύ ωραίο αλλά πρακτικά ποιοι είναι οι άνθρωποι τους οποίους θα θεραπεύουμε

Θα είναι ή εμείς οι ίδιοι άμα θα έχουμε κάποιο πρόβλημα, είτε κάποιος άνθρωπος γνωστός μας ο οποίος έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα θέλει ο ίδιος να δεχτεί αυτήν την θεραπεία.

quote:
Και με ποιον τρόπο; Για παράδειγμα, εσύ με Johrei ή ιώχρουν φλόγα κι εγώ με ρέικι; Είναι συμβατές οι ενέργειες; Ή εννοείς κάποιον άλλον τρόπο

Όχι όχι, θα είναι ένας κοινός τρόπος που θα περιγράψουμε αργότερα σε μορφή διαλογισμού και συγκεκριμένου οραματισμού. Αλλιώς θα γινόταν μπάχαλο, θα πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο και για να έχει η ενέργεια πολύ μεγαλύτερη δυναμική κιόλας.

quote:
Όπως ξέρεις στο ρέικι ο θεραπευόμενος πρέπει να έχει ο ίδιος ζητήσει ή συγκατανεύσει στη θεραπεία...

Πάντα, για αυτό εάν δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να έχουμε την συγκατάθεση του άλλου. Και πάλι εκεί θα βάλουμε κάποιους παραμέτρους ώστε η ενέργεια εάν δεν συμφωνεί με τον νόμο της αβλάβειας να γειωθεί.

Αγαπημένη μου Γαλάζια σφαίρα... όλα θα τα βρούμε και θα τα εξηγήσουμε λεπτομερέστατα, εξάλλου είναι πολύ εύκολο να γίνει αυτό. Απλά να δούμε εάν συμφωνούμε όλοι και βλέπουμε

ΜορφέαςΜέλος
09/01/2006, 23:29:41
Έπίσης την συνάντηση που ήταν να κανονίσουμε... ας μην την παραμερήσουμε...

toxotisΜέλος
10/01/2006, 02:06:48
Κι εγώ συμφωνώ με αυτή την προοπτική Μορφέα, περιμένω λεπτομέρειες για να δουμε κατά πόσο μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε αυτό το στόχο.
Είναι πολύ καλή ιδέα και μακάρι να μπορούμε να βοηθίσουμε.

UnseenΜέλος
10/01/2006, 08:24:35
Καλημέρα πολύ καλημέρα

Καλέ μου Μορφέα,

Σκέφτηκα χθες αρκετά. Συμφωνώ κατ' αρχάς με το κομμάτι της θεραπείας εξ αποστάσεως σε παραμέτρους που θα συμφωνηθούν από κοινού και με τρόπο που θα συζητήσουμε.

Έχω κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά το ενεργειακό ραντεβού. Αν είναι να κάνουμε κάτι τέτοιο σε σταθερή βάση, θα ήθελα πρώτα να έχω γνωρίσει προσωπικά τους υπόλοιπους που θα συμμετέχουν (άντε λοιπόν να ξανακανονίσουμε συνάντηση) κι επίσης να έχουμε ανταλλάξει κάποια προσωπικά δεδομένα πχ αστρολογικά, βαθύτερο προσανατολισμό στη ζωή (αν και αυτό έχει λίγο-πολύ φανεί για τα παιδιά που συζητάμε σ' αυτό το τόπικ), κ.ά.

Χίλια συγνώμη απ' όλους. Δεν υπαινίσσομαι τίποτε για κανέναν όμως οι δυναμικές που μπορούν να αναπτυχθούν από κάτι τέτοιο είναι μεγάλες και ο συντονισμός κάτι το απίστευτο, τα έχω ξανακάνει αυτά γι' αυτό συγχωρέστε με αν είμαι λίγο επιφυλακτική.

Να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι βεβαίως...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΥΓ Παρεμπιπτόντως εγώ έχω ωροσκόπο Κριό, ήλιο στον Αιγόκερω και σελήνη στον Ζυγό. Οι περισσότεροι πλανήτες μου όμως βρίσκονται στον Τοξότη.