ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
makforΜέλος
31/12/2009, 00:09:15
αγαπητε nonz, το να ζητησω αποδειξεις για να συναισθηματα μου ειναι κατι βαθυτερο και απαιτει ιδαιτερη σκεψη και γνωση , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

εχουν προσδιοριστει συναισθηματα αλλα και πολλα αλλα χαρακτηριστικα του ανθρωπου... (χημικες διεργασιες εντος του εγκεφαλου σε συνεργασια με ολο το σωμα - αδενες!!!)

ομως το το γεγονος οτι θελουμε να συνδεσουμε εντελως διαφορετικα "πραγματα" δεν ειναι οτι καλυτερο και δεν θα μας οδηγησει πουθενα !!!

εδω και αιωνες βρισκαν τον θεο παντου και τις αποδειξεις , μονο που σιγα σιγα ολα αυτα καταρυφθηκαν , ετσι σημερα φτασαμε στα αορατα , στα αυλα και σε οσα ειναι δυσκολο να αποδειχθει εαν υπαρχει ή οχι , δεν ειναι τυχαιο γεγονος αυτο , ειναι η εξελιξη μας

οπως γεγονος ειναι οτι οσο και εαν ολες οι φυλες - ανθρωποι εχουν τις θρησκειες τους , σε ολους υπαρχουν και αυτοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ που ρωτανε ΓΙΑΤΙ , σε αντιθεση με μια πλειοψηφια που ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!! δεν θα κρινω εαν και ποιος εχει δικιο , αλλα αυτο που εγω διαπιστωνω ειναι οτι αυτοι που αμφιβαλουν αυξανονται και πληθαινουν!!!

τωρα εαν τις ενεργειακες δονησεις θελουμς να τις μετατρεψουμε σε θεους , δεν υπαρχει θεμα , εκει που υπαρχει προβλημα ειναι εαν ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ εχουν νοημοσυνη , ΕΑΝ υπαρχει ΣΚΟΠΟΣ , εαν υπαρχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που επιλεγει τι θα κανει και εν τελει εαν αυτες οι δονησεις θα ερθουν στο τελος να μας κρινουν ... και το προβλημα ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν εχει αποδειχθει τιποτα (τωρα εαν μου πεις για να το δεις πρεπει να πιστευεις ... οκ πασο , αλλα δεν μπορω να κανω κατι τετοιο!!!!)

ευχαριστω

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

makforΜέλος
31/12/2009, 00:17:29
η αμερικη ειναι μετα τις μουσουλμανικες χωρες μια απο τις ποιο θρησκευομενες χωρες του κοσμου , μαλιστα διαθετει περι τις 2000 διαφορετικες θρηκειες (αιρεσεις οι ποιο πολλες του χριστιανισμου), ο λογος ειναι οτι οι πρωτες χιλιαδες αποικοι ηταν ολοι αιρετικοι της ευρωπης που για να γλυτωσουν την ιερα εξεταση την εκαναν για το νεο κοσμο ...

τωρα ξερεις γιατι η αμερικη ειναι σκτα !!!!

αλλα να δεις τι μου θυμιζει η αμερικη , τι μου θυμιζει ... ααα ναι κατι ιερους πολεμους στο ονομα θεων , κατι σταυροφοριες , κατι δολοφονιες κατι ιερες εξετασεις , κατι ιποδρομου που σφαξαν τους αλοθρησκους ... και διαφορα αλλα, ΟΛΑ στο ονομα ΤΟΥ θεου... ολος τυχαιος δηλαδη οχι εξ επιτηδες !!!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

mimosaΜέλος
31/12/2009, 00:30:26
quote:
Πρώτα αναζητήσαμε Αυτόν

Από ένστικτο προσδιορίσαμε και το φύλο του;
nonzΝέο Μέλος
31/12/2009, 01:01:27
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
γιατί και να σου φέρω τον θεό μπροστά σου
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
ένα συμπαντικό πνευματικό δίκτυο η αν θες μια ζωοποιό δύναμη που συνδέει οτιδήποτε υπάρχει στο σύμπαν και πάλλεται

Φέρτο εσυ αυτό, και πού ξέρεις, μπορεί να σε πιστέψει...

Mimosa η ειρωνική σου διάθεση μοιάζει με γαργαλιτό ευχάριστο που μόνο χαμόγελο μου φέρνει και καμία διάθεση να μπλέξω σε κάποιο κρυφτούλι με λέξεις.. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε λαβυρίνθους και να δηλητηριάσω την ξεκάθαρη εικόνα που έχω μέσα μου για τον δημιουργό- αγάπη-ενέργεια-φως πες το όπως θέλεις, με θρησκείες και δόγματα..
Και στο κάτω κάτω η απάντηση μου πηγαίνει καθαρά στην αρχική τοποθέτηση του άθεου. Αυτός θέλει αποδείξεις.. Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να μου αποδείξει ότι δεν υπάρχει θεός. Έχει θεμελιωθεί μέσα μου από πολλά βιώματα η έννοια αυτή.

Φίλε μου makfor έχει αποδειχθεί επιστημονικά-αν χρειάζεσαι κάτι χειροπιαστό για την απόδειξη μιας πανταχού παρούσας ευφυΐας-το εξής:

Κάποιος επιστήμονας της γενετικής εν ονόματι Βλάντιμιρ Πόπονοφ μέτρησε μικρά σωματίδια φωτός, τα φωτόνια σε μια λυχνία κενού. Τα φωτόνια διασκορπίστηκαν. Τότε ένα δείγμα DNA εισήχθη στη λυχνία κενού και μετρήθηκαν ξανά τα φωτόνια. Ανακάλυψαν λοιπόν πως τα σωματίδια φωτός στοιχίστηκαν πάνω στον άξονα του DNA. Μετά όταν απομάκρυναν το DNA τα φωτόνια παρέμειναν στοιχισμένα στο σχήμα του DNA παρόλο που δεν υπήρχε πλέον το δείγμα του DNA.

Δεν νομίζω (αν και πολύ φοβάμαι) ότι χρειάζεται κάποια περεταίρω εξήγηση.

Δεν μίλησα ούτε για Θεούς ούτε για τελική κρίση ούτε για πίστη μα ούτε και για θρησκεία…

are we human?

31/12/2009, 09:20:42
Αγαπητέ makfor, κατάλαβα τι κάνεις...Θέλεις να με δεις ευτυχισμένο όλο το 2010 και γι αυτό λες τέτοιες απίθανες μα@@@ίες γα το τι εσύ και μόνο πιστεύεις, ώστε να γελάω όλο το νέο έτος...Μιλάς εσύ για γνώση; ...Ο αιθεροβάμων;..Πάλι θα γελάμε για ώρες;...Ακόμη να ξεδιαλύνεις την πίστη στον Θεό ή το ....αυτοκίνητο;Έχεις δρόμο...
Είστε λίγοι, σου λέω...Πάτε νοικιάστε καμιά ...γκαρσονιέρα,λέω εγώ, κάνει κρύο...Θα πουντιάσετε...
31/12/2009, 09:38:54
quote:
mimosa:
Από ένστικτο προσδιορίσαμε και το φύλο του;

? Εσύ πες Τον Θεά ... δε θ' ασχοληθεί κανένας.

quote:
makfor
η αμερικη ειναι μετα τις μουσουλμανικες χωρες μια απο τις ποιο θρησκευομενες χωρες του κοσμου , μαλιστα διαθετει περι τις 2000 διαφορετικες θρηκειες (αιρεσεις οι ποιο πολλες του χριστιανισμου), ο λογος ειναι οτι οι πρωτες χιλιαδες αποικοι ηταν ολοι αιρετικοι της ευρωπης που για να γλυτωσουν την ιερα εξεταση την εκαναν για το νεο κοσμο ...

τωρα ξερεις γιατι η αμερικη ειναι σκτα !!!!

αλλα να δεις τι μου θυμιζει η αμερικη , τι μου θυμιζει ... ααα ναι κατι ιερους πολεμους στο ονομα θεων , κατι σταυροφοριες , κατι δολοφονιες κατι ιερες εξετασεις , κατι ιποδρομου που σφαξαν τους αλοθρησκους ... και διαφορα αλλα, ΟΛΑ στο ονομα ΤΟΥ θεου... ολος τυχαιος δηλαδη οχι εξ επιτηδες !!!!

Πρώτα πρέπει να μάθεις εάν είναι θρησκευόμενοι οι ηγέτες της, που δίνουν τις εντολές για τους βομβαρδισμούς και μετά να διαβάσεις τις οδηγίες που δίνει η Καινή Διαθήκη μέσω του Χριστού.
Ξεκίνα από το δεύτερο σου είναι ποιο εύκολο...κι αν δε σου λυθεί η να το πεις.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 31/12/2009 09:39:50

31/12/2009, 10:09:02
quote:

quote:
mimosa
Για δικούς του λόγους, προφανώς.
Δηλαδή δεν είναι ένστικτο?

Α! για πές μου και το άλλο, το παιδί θα ζητήσει απο τη μαμά του φαγητό και νερό, αλλά θα ζητήσει ποτέ να πάει στον οίκο του θεού; κι αν όχι γιατί;
Επειδή δεν ξέρει ότι υπάρχει ο οίκος ή ο θεός.

Mάθε λίγο να σκέφτεσαι.....
Για δικούς του λόγους ο γονιός ταΐζει το παιδί του?, για δικούς του λόγους το ντύνει? για δικούς του λόγους το στέλνει σχολείο, φροντιστήρια είτε Μ.Ε. είτε ξένων γλωσσών?....για δικούς του λόγους κοιτάει να μην λείπει τίποτα στο παιδί του?

quote:
mimosa:
κι άν σε ένα παιδί 4ρων ετών προσφέρεις μια σοκολάτα και μια εικόνα αγίου ποιό απο τα δύο θα προτιμήσει και γιατί;

Τι σοκολάτα, γιατί είναι ένα γλυκό και τα μικρά παιδιά ως γνωστών τρελαίνονται για γλυκίσματα....εσένα αν σου προσφέρουν μία σοκολάτα και ένα θεολογικό βιβλίο, τι από τα δύο θα διαλέξεις και γιατί?

quote:
Εαρινός:
Ώρα είναι να μας πείς ρε συ Ευρωπαίε..ότι η πνευματική πείνα-όπως την λές- ικανοποιείται απο την μελέτη της/ων θρησκείας/ών..!

Φυσικά.
Η μελέτη των θρησκειών δεν είναι παρά ένα φιλοσοφικό πόνημα και ως τέτοιο ταΐζει το πνεύμα....εσένα ίσως να σε ικανοποιεί η μελέτη του Γκολ... ή του Φίλαθλου..... ή της Εspresso και να νομίζεις έτσι ότι ταΐζεις το πνεύμα σου…..ίσως γι’ αυτό να μην έχεις…. θα έχει πεθάνει από την ασιτία!

quote:
Εαρινός:
Θρησκεύσου ανθρωπέ μου και άσε άλλους να σχολούνται με το πνεύμα της ευρύτερης και ελεύθερης σκέψης , που αγκαλιάζει πανανθρώπινες αξίες ..και προσανατολίζει προς την συνεύρεση των ανθρώπων , ελεύθερων ανθρώπων που σέβονται και εκτιμούν το διαφορετικό , χωρίς φοβίες και συγκινησιακές πειρατείες...δεν θά'θελα να πώ τίποτα περισσότερο...δεν θά'θελα!!!

To να είσαι φίλος της σοφίας αυτό σημαίνει ότι δεν την περιορίζεις....αλλιώς δεν είσαι φίλος της....επομένως αλλού αυτά.

quote:
Εαρινός:
Υπάρχει το οινό-πνευμα
Το αρχαίο το πνεύμα το αθάνατο
Το πνεύμα Σαολίν
Το χριστιανικό πνεύμα
Το πνεύμα του κακού
Το ανήσυχο πνεύμα
Το ευγενικό πνεύμα
Το πνεύμα του δογματικού και το πνεύμα του διανοούμενου και άλλα πολλά!

Και άσε τα τρελλά σου , περί οικογενειών που δεν πεινάνε πνευματικά...βλέπω τον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι και καταλαβαίνω την ποιότητα της πνευματικής τροφής που καταναλώνεις!!!

Εσύ τι απ' όλα αυτά είσαι?

quote:
Εαρινός:
Μην την συνεχίσεις ...σε χαλάει!!!

Έσο πιο εγκρατής και λιγάκι πιο ευγενικός...σεβάσου τουλάχιστον την πίστη σου , η οποία δυστυχώς -απ'οτι βλέπω- δεν σε εμπνέει...και καλύτερο δεν σ'εχει κάνει...δυστυχώς!

Α! έγινα και αγενής τώρα....γιατί? τι είπα που σε πρόσβαλε?
Βλέπω όμως ότι ανησυχείς για την πίστη μου.....η οποία κατ' εσέ δεν με εμπνέει....

Μην ανησυχείς και άσε με να την προσβάλλω δεν παθαίνει τίποτα.....έχει ανοσία.....εδώ την βρίζουν τη συκοφαντούν την κακολογούν και την μέμφονται με ψέματα και κακοήθειες χωρίς καν να έχουν διαβάσει τι λέει....και αυτή στέκεται εκεί, σαν κυπαρίσσι αγέρωχο να γελάει με τα μανιτάρια που προσπαθούν να του πάρουν το χώρο εκτοπίζοντάς το.

quote:
Εαρινός:
Για πές μας εσύ γιατί , που είσαι και "ειδικός"...

Γιατί? σου είναι δύσκολο να καταλάβεις?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 30/12/2009 23:24:21

Θές να σου πώ κάτι???

Το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι συνδίκτυοι έχουν τις απόψεις τους για το θέμα θρησκεία και τις καταθέτουν , σε καμμιά περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου και ασφαλώς έχουν το δικαίωμα να καταθέτουν τις απόψεις τους!

Το ότι η όποια πνευματικότητά σου ...περιορίζεται σε θρησκευτικού τύπου γνώσεις και ηθικά προστάγματα αυτό είναι εμφανέστατο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να το δεί κάποιος!

Ασφαλώς είναι δικαιωμά σου να περιορίζεις την αντίληψή σου στον στενό ορίζοντα -κατα την γνώμη μου- του οποιουδήποτε δόγματος ή ιδεολογίας!

Ασφαλώς και δεν σε "εμπνέει" ...διότι αν σε ενέπνεε θα είχες διαφορετικά διατυπωμένο λόγο και συμπεριφορά...η οποία θα εκινείτο στα όρια που θέτει αλλα και στον τρόπο που υπαγορεύει η πίστη σου!

Αυτό όμως δεν συμβαίνει , αντίθετα ειρωνεύεσαι ασυστόλως , που σημαίνει ότι ως άνθρωπος σοφότερος και ωριμότερος δεν έγινες μέσα απο τις διδαχές της θρησκείας σου!

Λές στους άλλους να σκέφτονται...σοβαρά εσύ σκέπτεσαι δηλαδή???

Αναλύεις ασυνείδητα δρώμενα ...με πεζοδρομιακού τύπου προσεγγίσεις και δηλώνεις γνώση και υπευθυνότητα???

Πήγαινε να διαβάσεις και να μάθεις γιατί και με ποιό σκοπό αλλα και για ποιό λόγο , οι γονείς μαθαίνουν και διδάσκουν τα παιδιά τους αυτά που τα διδάσκουν και όχι κάποια άλλα και μετά έλα να το συζητήσουμε φίλε μου!

Πιστεύεις ότι είναι αναίτια και δεν έχουν να κάνουν με δικούς τους εσωτερικούς φόβους και ανεκπλήρωτα όνειρα και επιθυμίες τους...και ότι δεν ελέγχονται απο έναν εσωτερικό γονέα..???

Τώρα στην αναφορά σου περί εμού και το τι με ταίζει , θα ήθελα να σου πώ και με πολύ καλή διάθεση ότι δεν διακατέχομαι πλέον απο εσωτερικές φοβίες ικανές να μου αποστερήσουν το δικαίωμα αλλα και την δυνατότητα να διαβάσω και να μελετήσω όλες τις ιδεολογίες και όλες τις θρησκείες ή και απόψεις των ανθρώπων και δεν τους κατηγοριοποιώ απο τις όποιες θέσεις ή απόψεις ο καθένας υποστηρίζει ...αλλα απο την ανθρωπιά τους και την καλή τους διάθεση!

Τώρα για τα κυπαρίσσια και τα μανιτάρια δεν θα πώ τίποτα...τα φυτά στα θερμοκήπια φίλε μου και τα μυαλά στα κάγκελα..!

Καλή χρονιά να έχεις και με υγεία!!!

soul

31/12/2009, 10:30:28
επιτρεπουν οι υλιστες, αθεοι, whatever, εδω μεσα, να τους κανουμε καποιες ερωτησεις να δουμε τι βαζουν στη θεση του Θεου η μιας πρωτης νοημοσυνης;

ερωτηση πρωτη...
υπηρχε πρωτη αιτια που δημιουργησε το συμπαν κι αυτη πως προεκυψε;
αν δεν υπηρχε πρωτη αιτια το συμπαν ειναι αιωνιο;

31/12/2009, 10:33:06
Αυτό που κανείς, όμως, δεν ομολογεί,αγαπητοί φιλοι,είναι ότι επειδή ζούμε σήμερα ,σε μια εποχή αφθονίας,έχουμε πολλα αγαθά, δεν ζητάμε τιποτε απο τον Θεό και γι αυτό τον αγνοούμε...Εκτός απο καποια ανάγκη..
Παλιότερα, που οι άνθρωποι ήταν πιο φτωχοί, όλοι αναγνώριζαν και πίστευαν,ότι ο Θεός ήταν εκεί για να τους στηρίξει,σώσει,θρέψει όπως χιλιάδες παραδείγματα, έχει να μας δείξει η νεοελληνική ιστορία....
Με διηγήματα, ιστορίες,αναμνήσεις που μεταφέρονται,βλέπουμε τον Θεό,την Παναγία, τους Αγίους, κοντά στον άνθρωπο,κοντά στην οικογένεια..Τώρα, που δεν έχουμε ανάγκες, γι αυτό και τους ξεχνάμε...
Σήμερα, είμαστε εμείς θεοί και αγνοούμε τον Θεό...Αλλά,για πόσο;
Αν γίνει μια μεγάλη καταστροφή, πάλι θα τον αγννοούμε, ή τότε θα τον θυμηθούμε και πάλι;
31/12/2009, 10:39:52
Φιλοι μου φυσικα και υπαρχουν αποδειξεις για την υπαρξη του θεου.Σχετικη αναφορα για αυτον αν θυμαμαι καλα εχει κανει και ο ρουσω.Ειναι αυτος που εκανε κατι και απο τοτε αλλαξαν τα παντα.Ειναι αυτος που εξαιτειας του υπαρχουν οι θρησκειες, η δυστυχια,η πεινα,η φτωχεια,τα σπιτια,τα κρατη, ο πολεμος ,το χρημα,η ευημερεια,η πολιτικη,οι νομοι,η εκμεταλευση,ο ρατσισμος,η τεχνολογια,ο πολιτισμος,η καταστροφη της γης,οι εννοιες καλο κακο,το μισος,η αγαπη, και οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους.Φυσικα μιλαω για εκεινον το θεο που καποια στιγμη βγηκε απο τη σπηλια του ,εβαλε τεσσερις πασσαλους σε ενα κομματι γης και ειπε οτι απο εδω και περα αυτο ειναι δικο μου.Ολοι οι αλλοι θεανθρωποι μπροστα σε αυτον ειναι ναχαμε να λεγαμε.Απλως αυτοι αλλαξαν τους ιδιοκτητες της θρησκευτικης μπαζας και εδωσαν μια επιπλεον δικαιολογια για τον πολεμο.Οταν λες οτι οποιος εχει 2 να δωσει το ενα κλαφτα χαραλαμπε...Το πιο πιθανο ειναι να τα κανεις 3.Τωρα θα μου πειτε τι γινεται με τη δευτερα παρουσια?Αυτη θα γινει οταν ερθει ξανα ενας παρομοιος θεος και καταργησει την ιδιοκτησια (ατομικη και κρατικη).Τοτε δε θα χρειαζεται να εισαι καλος αφου δεν θα εχεις 2 για να δωσεις το ενα.
galazia_sfairaΜέλος
03/01/2006, 10:37:10
Καλή Χρονιάααααααααααααα
με αγαπη στην καρδια μας
με γαληνη στην ψυχη μας
Καλη Χρονια στο ESOTERICA
KAI ...KAI ....
στην δικη μας παρεα σε σενα Ουνσινουλα,σε σενα Πυραμίδα σε σενα NST σε σενα Galadriel ,σε σενα και σε σενα .....Γιαννη μου καλε....
και ΜΟΡΦΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλο μου παιδι
να ειμαστε ολοι εδω ο ένας να βοηθαει στην αφυπνηση του αλλου να ειμαστε ολοι εδω και να απλωνουμε τα χερια και να νοιωθουμε την ζεστα στα ακροδακτυλα,αυτη την μοναδικη ζεστα ψυχης,που δεν την χωρισουν οι αποστασεις οι διαφορετικότητες.
Περασα υπεροχααααααααα,βολτες βολτες κοσμο ειδα κοσμο ακουσα ,χορεψα ήπια....γειώθηκα απογειώθηκα χαχα και ναμαι εδω
Ευχες σε ολους και στις οικογενειές σας!Καλλιοπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

SM-GIOTAΜέλος
03/01/2006, 11:44:39
Ευχές γεμάτες αγάπη σε όλους σας. Καλλιόπη νάσαι καλά, μου έφτιαξες τη μέρα.
aries0Μέλος
03/01/2006, 15:39:21
Καλως την Καλως την .....Κυρια Καλλιοπη ειδες ολα τα ( Κ ) ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

Απογειωθηκες ??? ΕΕΕΕΕΕ !!!! Αλλα Αθηνα ...που να φανεις...!!!

Τι θα γινει θα σε ψησουμε να ερθεις στην συναντηση μας ???? Βεβαια το ποτε θα το κανονισουμε....

Και φυσικα μαζι με τον μικρο σου θα μεινεις σε μενα....!!!!!

Αυτα χαρηκα ...και για σενα ...και για ολους....

Ο ΜΟρφεας ακομη ειναι ταξιδεμενος???? η δεν εχει "γειωθει" ακομη ???
απο το ταξιδι του...????

Σας χαιρετω....

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
05/01/2006, 11:31:50
Kαλημερα,καλημερα σε όλους σας!
Καλε μου Γιάννη σε ευχαριστω πολυ για ολα και για τα κεφαλαια που ξερω τι εννοεις και γαι την φιλοξενια.Μακάρι να μπορουσα να ερχομουν ,το θελω πολυ.....αλλά...

Καλε τι έπαθαν όλοι ηρθα εγω εξαφανίστηκαν οι υπολοιποι????
Αχ ακόμη δεν μπηκαμε σε ρυθμούς κανονικους έ....κα μενα το μυαλο μου εινα διάχυτο ....δεν μπορω να με μαζεψω.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
05/01/2006, 22:03:06
Καλοί μου φίλοι,

Χρόνια πολλά!
Εδώ είμαι κι εγώ αλλά περίμενα από τον Μορφέα να δώσει σημεία ζωής. Στο τέλος θα τον ψάξουμε μέσω του Ερυθρού Σταυρού μου φαίνεται...

Πολλά φιλιά σε όλους (galazia sfaira, pyramid, nst, avallon και όλους τους υπόλοιπους και ΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑ άντε παιδάκι μου!)

Unseen

******* By Art we live *******

aries0Μέλος
06/01/2006, 02:34:46
Μορφεα αααααααααααααααα

ΠΟΥ εισαι ???? ελα ακομη ...εχουμε να σε ....δουμε ενα χρονο τωρα ...απο περσυ.....!!!!

Εσενα αναμενουμε ολοι να προχωρησουμε...!!!! την μια Παρασκευη ...την φαγαμε...παμε στην επομενη...

Ελα βρε Καλλιοπη ...!!!! ελα κανονησε το !!! θα ηταν παρα πολυ καλο να εισαι αναμεσα μας...η το καλοκαιρι να ερθουμε ολοι στην Μυτιληνη...αντε για να μην σε βαζουμε σε πολυ φασαρια να φιλοξενησω και εγω οποιοι ...θελετε στην Μυτιληνη να μην πεσουνε ολοι μαζι στην Καλλιοπη ....τι λετε...???????

Καλη ιδεα φαινεται ......!!!

Λοιπον σας χαιρετω ολους σας..

Sunrise zero

06/01/2006, 11:28:07
hello hello ελπίζω να είστε όλοι καλά...
Aries καμματάκι δύσκολο μου φαίνεται η Μυτιλήνη.
Εδώ ούτε στην Αθήνα δεν τα καταφέρνουμε...

Εν αναμονή του Μορφέα...

toxotisΜέλος
07/01/2006, 01:30:28
Χρόνια Πολλά και φωτεινά σε όλη την καλή παρέα του τόπικ.

Αν και αρκετό καιρό στο Εσωτέρικα, μόλις χθες ανακάλυψα το πάρα πολύ ωραίο θέμα του Μορφέα.
Ξενύχτησα στην κυριολεξία να διαβάσω και τις 12 σελίδες του, αλλά το καταχάρηκα.
Μάλιστα ήταν τόσες οι πληροφορίες που ήθελα να έχω πρόχειρες που έφτασα να τυπώσω 30 σελίδες!!
(Καλέ μου Μορφέα, και λοιποί φίλοι/φίλες ένα εγχειρήδιο ολόκληρό!!!)

Δοκίμασα μάλιστα και την Ασπίδα με τη χρυσή Αύρα, αλλά καθ' ότι αρχάρια...είχα πρόβλημα με το χρώμα, περισσότερο κρεμ-καφέ παρά χρυσαφί έβλεπα, λέτε να με "έλουσα" με λάσπη αντί για χρυσή αύρα???

Δεν λέω είμαι κομματάκι "βιαστική".
Ειληκρινά διαβάζοντας σας, ειδικά τους πιο προχωρημένους, αισθάνθηκα μια μικρή δόση μελαγχολίας να με διαποτίζει, γιατί σκέφτομαι πως έχω τόσα να μάθω και πέρασαν πάνω από 30 χρόνια μέχρι να το συνειδητοποιίσω...τεσπα, κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Επειδή τυχαίνει να έχω αρκετές ημιπολύτιμες πέτρες ήθελα να ρωτίσω τα εξής:
1)Quartz-Κρύσταλλο
Το αγόρασα, γιατί έλεγε πως κρατά μακρυά την αρνητική ενέργεια και τις ακτινοβολίες από τηλεόραση και computer. Μάλιστα το συνοδευτικό φυλλαδιάκι γράφει:"να το έχετε πάντα σε ορατό σημείο στο σπίτι σας και θα φροντίζει για υγειή και θετική ενέργεια. Είναι επίσης ο καλύτερος μας φίλος την ώρα του διαλλογισμού.."

Τελικά να το βλέπουν ή να μην το βλέπουν τρίτοι?
Να είναι κοντά στο κομπιούτερ
-όπου έχω όλους τους κρυστάλλους-πάνω στη βιβλιοθήκη- ή όχι?

Βέβαια να πω πως τους 5 τελευταίους τους αγόρασα για τις ιδιότητες που αναφερόταν σ' αυτούς χωρίς να τους έχω χρησιμοποιήσει έμπρακατα. Θεωρούσα πως μόνο που βρίσκονται κοντά μου με βοηθούν με τον τρόπο τους.
Φυσικά δεν ήξερα πως έπρεπε να τους "καθαρίσω" και να τους φορτίζω/αποφορτίζω τακτικά.

2) Οι 5 τελευταίοι:
Lapislazuli, Turcis, Quarz Crystall, Onyx και Jade
αν δεν κάνω λάθος(είναι πολύ γυαλυστερή και λεία πέτρα σε ανθακί-ασημί χρώμα) Τους έχω δίπλα δίπλα και μάλιστα πολλές φορές τους πειράζει η τρίχρονη κορούλα μου και ακουμπούν και μεταξύ τους, είναι κακό? Χάνουν τις ιδιότητες τους?

Επίσης έχω μια συλλογή με μικρότερα κομματάκια από 12 (ένα για κάθε ζώδιο) με αμαζονίτη, κόκκινο Ίασπη, Αχάτη, Ρόζ quarz, smoky quarz, μάτι της τίγρης, Carnelian, Aventurine, Brazilian Sodalite, Αμέθυστο, κρύσταλο και snowflake Obsidian
σε μια μικρή κασετίνα με θήκες.
Κατά πόσο επιρρεάζει ο ένας κρύσταλλος τις ιδιότητες του άλλου?
Και αν ποτέ δεν τους φόρτισα/αποφόρτισα επιρρεάζουν το χώρο?

Ρωτάω πολλά ε?

Αγαπητέ Μορφέα εγω που άργησα...μερικούς μήνες μπορώ να σου γράψω το αποτέλεσμα της περιπλάνησης στο λόφο?....τεχνική διάγνωσης γείωσης που ανέφερες ή τέλειωσε η προθεσμία?

Α! και κάτι ακόμη, αφού με δόγματα και την επικρατούσα θρησκεία-ιερατείο δεν τα πάω καλά, πως συμβιβάζουμε τους Αρχαγγέλους στις ασπίδες προστασίας?
Δεν λέω δεν έχω τίποτε μαζί τους, αντίθετα μάλιστα οι εικόνες αγγέλων με ...ηρεμούν και με γαληνεύουν, αλλά μου έκανε εντύπωση. Διάβασα πιο πάνω πως αντιπροσωπεύουν κάποιες συμπαντικές δυνάμεις, αλλά πως έγινε και ενσωματώθηκαν στο χριστιανισμό? Μου φάνηκε περίεργο.

Σας τρέλανα με το καλημέρα ε? Χίλια ειληκρινά συγγνώμη αλλά Θέλω πολύ να μάθω, κι έχω τόσα να μάθω και να εξασκηθώ σε άλλα τόσα που νομίζω πως ο χρόνος μου είναι λίγος.

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας
Βίκυ

javasΝέο Μέλος
07/01/2006, 03:15:33
o κρυσταλλος κουαρτζ μπορει να φορτιστει
(με την απλη μεθοδο του οραματισμου επιδιωκομενου αποτελέσματος )
για καθε επιθυμία .

αν η κυρια επιθυμία σου είναι η προστασία απο αρνητικούς αμθρώπους και αρνητισμό γενικότερα τότε ναι είναι καταλληλη.
Εγώ θα προτιμούσα είτε ίασπι είτε σκουρόχρωμο τουρμαλίνη για το ίδιο σκοπό.

φυσικά τους κρυστάλλους μπορει να τους ακουμπά ο καθένας αλλα όχι άτομα με ζήλια και εμπάθεια (αρα μακριά απο τα μάτια των επισκεπτών)

οι άγγελοι υπαρχουν και σε άλλες θρησκείες εκτος χριστιανισμού
και εκτελούν το ίδιο καθηκον (αγγελος=αγγελιοφόρος=μεταδώτης μυνηματος απο τη Φύση το θεό κλπ)

στο χριστιανισμό οι αγγελοι έχουν ονόματα που εκφραζουν ιδιοτητες του θεού (πχ Ραφαήλ = ο θεος θεραπευει )

toxotisΜέλος
07/01/2006, 04:47:57
Αχ, τι τραβάω, τρέχω να σας προλάβω εγκυμονούσα γυναίκα...
Όχι που θα έχανα την ευκαιρία να μου πεί ο Μορφέας μας για την γείωση μου...λοιπόν :

Eίμαι πάνω στον καταπράσινο λόφο όρθια, το αεράκι μου χαϊδεύει το πρόσωπο. Είναι χειμωνιάτικο απόγευμα, αλλά ζεστό. Ο ήλιος δύει κι εγώ βλέπω τα χρυσοπορτοκαλιά του χρώματα να καθρεφτίζονται και να λαμπυρίζουν στα ήρεμα νερά της θάλασσας.
Γαλήνη. Αυτό νιώθω.Ένα υπέροχο αίσθημα γαλήνης με τυλίγει. Με αργά βήματα αφήνω το σημείο αυτό στο λόφο,.όχι πολύ μακρυά λίγο πιο χαμηλά απ’ όπου στεκόμουν είναι ένα ξύλινο σπιτάκι. Σαν καλύβα-καταφύγιο. Δεν έχει άλλα σπίτια κοντά. Καθαρό και φρεσκογυαλιμένο απ’ έξω , καμωμμένο με κομμάτια ολόκληρων κορμών.
Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα.
Βλέπω ένα τζάκι να είναι αναμμένο.
Οι τοίχοι από μέσα είναι και αυτοί από ξύλο. Μόνο οι ενδιάμεσοι είναι λευκοί και
Απαλοί σομόν. Κάποια κομμάτια είναι με φυσική πέτρα επενδυμένα, όπως και το πάτωμα. –Τουλάχιστον σε αυτό το δωμάτιο, γιατί πιο πέρα βλέπω και ξύλινο πάτωμα σε σκούρη καφέ-κόκκινη απόχρωση. Μια αναπαυτική πολυθρόνα με μαλακό μαξιλάρι από υφαντό κόκκινο ακριβώς μπροστά στο τζάκι.
Μια μαλακή παχιά λευκή βελέντζα ακριβώς μπροστά της στρωμένη στο πάτωμα.
Κουβαλάω μαζί μου την γαλήνη και την ηρεμία που είχα και έξω στο αεράκι.
Σκαλίζω λίγο τη φωτιά.
Κάπου κρέμεται μια κουδούνα, σαν αυτές που βάζουμε στα ζώα.
Τα έπιπλα έχουν και αυτά το φισικό χρώμα του ξύλου.

Το κρεββάτι όμως ενώ είναι ξύλινο σε πιο «μοντέρνα» γραμμή είναι σε ημιδιάφανο λευκό χρώμα που αφήνει τα « νερά» του ξύλου να διαγράφονται.

Ξέχασα πως πρέπει να έχει άνοιγμα η στέγη. Η στέγη είναι ξύλινη με κόκκινα κεραμίδια, επενδυμένη και αυτή εσωτερικά με ξύλο με χοντρά δοκάρια να φαίνονται.
Υπάρχει όμως ένας μεγάλος γυάλινος φεγγίτης στην οροφή.
Έχει πια βραδυάσει για τα καλά και βλέπω έναν καθαρό γεμάτο άστρα ουρανό. Ένα πουλί πετάει μπροστά από το φεγγίτη ακρυβώς την ώρα που έχω στρέψει το βλέμμα μου στον ουρανό. Ίσως και κουκουβάγια Περνάει από δεξιά πάνω προς τ’αριστερά κάτω διαγώνια σε σχέση με τον ορθογώνιο φεγγίτη. πίσω του ακριβώς με το που χάνεται εμφανίζεται με την ασημένια λάμψη της η σελήνη.

Mορφέα????Είσαι εδώωωω?
Αχ και τι δε θα' δινα να'βλεπα τις απαντήσεις σου....

Φιλάκια σε όλους και όλες
ΥΓ Μωρέ πάλι ξημερώθηκα για να σας προφτάσω, να δούμε πόσο θα κουτουλάω το πρωί...