- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 9". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όχι, ένας γνωστός μου, και κάτι πήρε το μάτι μου και στο νετ
προς το παρόν τουλάχιστον...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Στα άρματα στα άρματα για τη λευτεριά
Για μυστικές επιστρατεύσεις μού είπαν ότι φημολογείται για τα νησιά, το οποίο ούτως ή άλλως δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί ούτε να διαψευστεί...Κυριακή κοντή γιορτή που λένε...
Για τον "εσωτερικό" κίνδυνο ...
quote:
Για μυστικές επιστρατεύσεις μού είπαν ότι φημολογείται για τα νησιά, το οποίο ούτως ή άλλως δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί ούτε να διαψευστεί...Κυριακή κοντή γιορτή που λένε...
Στα νησιά, σε παραμεθόριες περιοχές και στον Έβρο, παίζουν κατά καιρούς άλλων τύπων επιστρατεύσεις και ετοιμότητες, που βεβαίως οι λεπτομέρειές τους δεν είναι θέμα συζήτησής τους εδώ.
Εξαρτάται τί είδους επιστράτευση εννοούμε. Γενική πχ? Αυτή θα τη μάθουμε όλοι αν και όταν έρθει.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Η Τουρκία θα κοιτάξει εμπρός και όχι πίσω. Η Ελλάδα;, του Σωτήρη Σέρμπου, Επίκουρου Καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Abyssus Abyssum Invocat
Εσύ τώρα τι θες μωρέ, που με τη χρυσή αυγή τώρα οι τούρκοι θα είχαν πάρει ακόμη και την Ακρόπολη...
Η αλήθεια πάντως είναι ότι πρέπει η Ελλάδα να είναι σθεναρή και δυστυχώς η ηγεσία μας έχει ήδη θέσει προηγούμενα παθητικής αντίδρασης...έλεγε ο Κοτζιάς ότι πιθανόν να ζητηθεί αποζημίωση από τους Τούρκους για το χτυπημένο πλοίο μας...ακούστηκε τίποτα πάνω σ'αυτό; Μετά αντί Τσίπρας-Kαμμένος να επιληφθούν προσωπικά το θέμα των φαντάρων (αναρωτιούνται κάποιοι και στον ξένο τύπο γιατί δεν το κάνουν) εκείνοι λένε ότι δεν θα το αναγάγουν σε διπλωματικό επεισόδιο...παρακλήσεις μονάχα προς τους Ευρωπαίους να μαλώσουν τους Τούρκους...οι οποίοι φυσικά θα τούς κρατήσουν για όσο καιρό θέλουν, και όσο τούς περνάει θα κάνουν και άλλα.
Και σε ένα τέτοιο υπουργείο να'χεις αναπληρωτή τον Κουβέλη
Οσο για τα υπόλοιπα, μερικοί ακόμα ζουν στην δεκαετία του 70, όπου οι μάχες κερδίζονται με βόλια και τσαμπουκάδες.
Δυο αποτυχημένα μοντέλα κινητών LG & Samsung μπορούν να γονατίσουν την οικονομία της Ν. Κορέας. Κατά τα άλλα φαίνεται πως ακόμα και ο Κιμ το κατάλαβε αυτό, στην Ελλάδα αργούμε. Όταν χρωστάς δεν σου την πέφτει κανένας, γιατί στο τέλος αυτός θα πληρώσει το μάρμαρο...
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=949675
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Iptamenos, κλασσική παιδική σκέψη μαζί με ηλεκτρονική αφισοκόλληση ανερχόμενου στελέχους γειτονιάς. Κοίτα να δεις, προτείνω να πάρει το πληκτρολόγιο σου, ίσως και το ποντίκι στη θήκη του φορητού, εν είδει τελαμώνας, και να πας να βαράς του Τούρκους στον Εβρο ή όπου αλλού με αυτά. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν δρόμο μόλις σε δουν. Κράτα και μια κόπια από αυτά που γράφεις εδώ μέσα, καλού κακού, άμα σε συλλάβουν δειξ' τους τα. Είμαι σίγουρος ότι θα σε αθωώσουν λόγω ...
Το 1987 ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου που ανήκε στον αριστερό χώρο και πολλοί λένε ότι κληρονόμοι του δικού του κόμματος είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ.
Προκαλούσαν και τότε οι Τούρκοι όταν έβγαλαν το Σεισμίκ στο Αιγαίο, ο Α.Παπανδρέου τους είπε : Ένα βήμα περισσότερο να κάνει έχουμε πόλεμο δείχνοντας ακόμα πιο σκληρή στάση από αυτά που ζητάει τώρα η Χρυσή Αυγή.
Οι Τούρκοι αμέσως μαζεύτηκαν και δεν ξαναπροκάλεσαν για πολλά χρόνια.
Ο Τσίπρας από την πρώτη μέρα που βγήκε όλο του δίνει θάρρος και θάρρος και θάρρος φέρε πρόσφυγες και άλλους πρόσφυγες και άλλους εκατομμύρια παράνομοι λαθρομετανάστες κάθε χρόνο μετά το 2015 όλοι από τους Τούρκους. Τα βλέπει αυτά ο Ερντογράν και σκέφτεται αυτός είναι πάρα πολύ βολικός δέχεται τα πάντα η μεγάλη ευκαιρία για μένα είναι να του πάρω κανένα νησί. Το ένα φέρνει το άλλο, οι επιβλητικές προτάσεις φιλίες του Τσίπρα στους εχθρούς της Ελλάδας δεν βρίσκουν την παραμικρή θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.