- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: Έργο Θεού ή Διαβόλου? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Χωρίς να είμαι αστροφυσικός, και με πολύ ξεθωριασμένες γνώσεις ακόμα και στη μηχανική (της φυσικής), θέλω να θίξω πως θεωρώ πιο πιθανό, το ενδεχόμενο να υπάρχουν σημεία ή περιοχές στο σύμπαν που να μην είναι ομοιογενής ο χώρος, χωρίς παραμόρφωση λόγω βαρύτητας, παρα να κατάγονται οι Ντόγκον απο τον Σείριο. Υπονοώντας ότι μπορεί η ανωμαλία στην κίνηση των άστρων να μην οφείλεται σε τρίτο άστρο, αλλά σε κάτι που δεν έχει καταγραφεί ακόμα, μια νέα συνιστώσα σε αυτό που ονομάζουμε σύμπαν.
Ναι, είναι και αυτή μια από τις άγνωστες συνιστώσες του σύμπαντος.
Με τις ως τώρα γνώσεις μας όμως, οποιαδήποτε βαρυτική διαταραχή-ανωμαλία, μας προδιαθέτει στην ύπαρξη αντικειμένου, ίσης και μεγαλύτερης μάζας του υπό παρατήρηση σώματος.Ενίοτε και μικρότερης μάζας, αλλά διαφορετικής πυκνότητας.
Π.χ. μάζα ύλης 3 γραμμαρίων αντιστοιχεί σε 1 τόνο ύλης στον Σείριο.
Σε παρακείμενα του Σείριου σώματα, εντός του συστήματος πάντα, δεν θα δούμε ανάλογα ποσά.
Σπάνια σε συστήματα δύο αστέρων ίσου μεγέθους θα συναντήσουμε διαφορετική πυκνότητα, τόση ώστε να προκαλέσει κατάρρευση και των δύο, προκαλώντας υπερμεγέθη βαρυτικά κύματα σε διπλανά άστρα.Μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε να προκαλεί βαρυτικές ανωμαλίες, σε άλλα εγγύτερα συστήματα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Aμεινία, Pythagora, δεν ξέχασα να σάς απαντήσω, ούτε αποφεύγω, θα επανέλθω άμεσα, να τα πούμε και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς!
quote:
Aμεινία, Pythagora, δεν ξέχασα να σάς απαντήσω, ούτε αποφεύγω, θα επανέλθω άμεσα, να τα πούμε και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς!
Μην αγχώνεσαι Κοστ...
Το θέμα με τον Σείριο δεν εξαντλείται σε μια μέρα! (Εξάλλου και ο Σείριος Α με τον Β, ....50 χρόνια περίοδο έχουν! ![]()
![]()
)
Εδώ είμαστε, όποτε θες και κάνεις κέφι.
Και να τα πούμε σοβαρά, χωρίς κορώνες και ανούσιες κοκορομαχίες.
Μια μελέτη των ειδήσεων και των επιστημονικών δεδομένων,
μας βοηθάει όλους νομίζω.
Και μόνο που μαθαίνουμε ή εμβαθύνουμε σε κάτι που μέχρι χθες δεν ξέραμε, ή το ξέραμε αρπακολλίστικα και πασαλειμματικά,
κέρδος είναι. Εγώ για μένα το έχω δει ήδη, όπως το έχω πει και παραπάνω.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Να ετοιμάσω το...στυλιάρι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κατάλαβα.
Να ετοιμάσω το...στυλιάρι?
Εσύ κάνε κράτει
είπαμε!![]()
![]()
![]()
θα σε έχουμε με φίμωτρο, σαν τον Χάνιμπαλ Λεκτερ![]()
![]()
![]()
Ανά 10 αναρτήσεις, θα στο βγάζουμε για μισή ώρα, να μας λές το ρεζουμέ, αυστηρώς επιστημονικά,λιτά και περιεκτικά, και μετά θα το ξεψαχνίζουμε εμείς

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "