- Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

quote:
Το Αιθερικό σώμα δεν μπορεί να μετακινεί πράγματα
Πώς το ξέρεις αυτό?Εχεις νιώσει ποτέ το αιθερικό σου σώμα?
quote:
και η τηλεκίνηση (ψυχοκινητική) ναι μεν υπάρχει , αλλά δεν γίνετε ασυναίσθητα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, αλλά μόνο μετά απο μεγάλη συγκέντρωση στο αντικείμενο,
Το ζητούμενο είναι να υπάρχει αρκετή ενέργεια,μπορεί να γίνει όπως λές με πολύ συγκέντρωση πάνω ατο αντικείμενο.Όταν όμως βρισκόμαστε στα κύματα θήτα,ο εγκέφαλος γίνεται 100% δεκτικός στην ψυχική ενέργεια,σε αυτή την κατασταση μπορούν να γίνουν όλα τα θαυματα που ξέρουμε.Εχω αρκετές εμπειρίες στα κυματα θήτα και ξέρω για τί πράγμα σου μιλάω.Εσύ έχεις?
Σε πολλούς ανθρώπους έχουν συμβεί "μαγικά" φαινόμενα όταν βρίκονται σε αυτήν την κατάσταση,αστρική προβολή,διαυγή όνειρα,τηλεκίνηση,οραμάτα κλπ.
quote:
Ο χώρος του "άγνωστου" strangerz2 εννοείται οτι είναι χώρος εντόνων αμφισβητήσεων, και στο esoterica απο το 2002 που το παρακολουθώ, πάντα ήταν χώρος ανταλλαγής διαφορετικών απόψεων, πολλές φορές σε "έντονο" ύφος, αλλα αυτο γινοταν γινετε και θα γινετε .
Η πλειοψηφία των μελών του esoterica είναι σκεπτικιστές μηδενιστές που χλευάζουν,όπως έκανε ο makfor αν είδες(αυτό με ενοχλεί,όχι η άλλη άποψη,είναι καλοδεχούμενη,αρκεί όμως να εκφράζεται με ενα ερευνητικό πνεύμα,όχι να απορίψουμε κάτι επειδή έτσι γουστάρουμε).Υπάρχουν περισσότεροι σκεπτικιστές εδώ πέρα απο ότι στο skeptic.gr,αυτό κάτι λέει δεν νομίζεις?
quote:
2η) Εκεί που είπες "έχουν πλακώσει οι μηδενιστές-σκεπτικιστές.."
γιατί δεν προσέθεσες ... "και διπλοί λογαριασμοί?"
(και ο νοών νοείτω)
Δεν καταλαβαίνω για τί πράγμα μιλάς,φέρε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ χαχαχαχαχαχα,όπως θα έλεγαν και οι skeptic people.
quote:
Η πλειοψηφία των μελών του esoterica είναι σκεπτικιστές μηδενιστές που χλευάζουν
Δεν είναι έτσι, απλώς έχουν δει πολλά τα μάτια μας.....
.....εννοώ post.![]()
quote:
Πώς το ξέρεις αυτό?Εχεις νιώσει ποτέ το αιθερικό σου σώμα?
Ολόκληρος Αιθεροβάμων ε ολο και κάτι θα ξέρω
Πέρα από την πλάκα , το αιθερικό σώμα (αν υφίσταται)είναι η μετέπειτα ονομαζόμενη "αύρα" ,το αιθέριο είναι το πέμπτο (χαμένο) στοιχείο που αναζητούσαν οι αλχημιστές και υπάρχουν αναφορές και απο Ελληνες φιλόσοφους.
Αυτά ...παλιά,
οσπου ήρθαν οι Φωτογραφίες Κίρλιαν (Kirlian)
Και καταλήγω,
το "Αιθερικό σώμα" δεν αποκολλάται από το σώμα,
μην το μπερδεύεις με τη λεγόμενη "αστρική προβολή"
(Αν κι εφόσον υπάρχει κι αυτή)
Αυτά απο έναν εν δυνάμει σκεπτικιστή , νυν ορθολογιστή
μια και αρέσουν οι "ταμπέλες"

quote:
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια ζητήματα.Σ'αυτό το φόρουμ μπήκα μετά απο αναζήτηση στο διαδίκτυο και αφού είχα αποκλείσει όλες τι λογικές-πιθανές λύσεις σ'αυτό που συνέβει.Δέν σας ξέρω δέν γνωρίζω κανέναν.Όσον αφορά τον μακφόρ το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει περίγελο την πραγματική εμπειρία που έζησα και τίποτα άλλο.Δεν θέλω να του ευχηθώ να το πάθει και να ζητήσει ανάλογη βοήθεια και να πάρει τέτοιες απαντήσεις.Γιαυτό ζήτησα να μιλήσουν όσοι πραγματικά μπορούν να δώσουν κατατοπιστηκές απαντήσεις ή αν έχουν ακούσει στον περιγυρώ τους κάποιος να έχει πάθει κάτι παρόμοιο.Ακούγετε τρελλό το καταλαβαίνω και είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος ούτε εγώ βαθειά μέσα μου δεν θα το πίστευα πρίν συμβεί.Δεν μπορώ όμως να ακούω κάποιον να είναι απόλυτος ότι μπορεί με την λογική του να εξηγεί τα πάντα,αμφιβάλλει κανένας ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε κάν?πόσο μάλλον να θέλουμε να δώσουμε ανθρώπινη λογική απάντηση.
Ο Καθένας έχει την άποψή του φίλε μου και την εκφράζει με τον δικό του τρόπο...ο Makfor είναι απο τους πιο ευγενικούς εδώ μέσα και μέσα απο τα γραπτά του διαφαίνεται και η ευθύτητά του!!!
Μπορεί να διαφωνείς με τον τρόπο του..."οκ"...προσωπικά μου αρέσει...αλλα αν συγκρίνεις τον δικό σου τρόπο με αυτόν του Makfor...θα δείς ότι ο δικός σου τρόπος είναι μακράν επιθετικός και μηδενιστικός...!!!
Ασφαλώς και κανένας απο μας δεν έχει οτιδήποτε μαζί σου και σίγουρα ούτε και μεις σε γνωρίζουμε..οπότε χαλάρωσε και άσε την ροή των πραγμάτων να δείξουν ποιοί είμαστε εμεις και ποιός είσαι σύ...!!!
Καλώς ήρθες και "καλές διαδρομές" φίλε μου..!!!
Αν θές την άποψή μου , αφέσου και θα αισθανθείς πολλά πράματα...ίσως πρωτόγνωρα μέσα απο τις σκέψεις των άλλων...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Πέρα από την πλάκα , το αιθερικό σώμα (αν υφίσταται)είναι η μετέπειτα ονομαζόμενη "αύρα" ,το αιθέριο είναι το πέμπτο (χαμένο) στοιχείο που αναζητούσαν οι αλχημιστές και υπάρχουν αναφορές και απο Ελληνες φιλόσοφους.
Αυτά ...παλιά,
οσπου ήρθαν οι Φωτογραφίες Κίρλιαν (Kirlian)Και καταλήγω,
το "Αιθερικό σώμα" δεν αποκολλάται από το σώμα,
μην το μπερδεύεις με τη λεγόμενη "αστρική προβολή"
(Αν κι εφόσον υπάρχει κι αυτή)
Ο κόσμος που δέν έχει ψάξει το θέμα σε βάθος,μπερδεύεται ευκολα.
Πλέον υπάρχουν επιστημονικές πληροφορίες για το πώς λειτουργούν τα εσωτερικά μας σώματα τα οποία είναι 15,δέν υπάρχει μόνο αστρικό και ενα αιθερικο σώμα.Ο χαρτης είναι πολύ μεγάλος.
http://www.keylonticdictionary.org/online/index.php?page=home
quote:
Ο κόσμος που δέν έχει ψάξει το θέμα σε βάθος,μπερδεύεται ευκολα.
Οτι πεις φιλε μου .

Πριν τοποθετηθώ, να αναφέρω μονάχα για τον makfor, ότι θεωρώ πως ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο γράφει δεν είναι λόγος για να παρεξηγηθεί κανείς - προσωπικά ορισμένα σχόλιά του τα βρίσκω πολύ πετυχημένα. Άλλωστε, δεν κάνει μονάχα χιούμορ, αλλά στηρίζει την άποψή του. Το εάν διαφωνείς με την άποψη, είναι άλλο θέμα. Βέβαια, τις απόψεις μας ζήτησες και δεν μπορούν όλες να συμφωνούν με τα δικά σου πιστεύω.
Τώρα, όσον αφορά στην υπόθεση με το συρτάρι.
Μια πιθανότητα είναι η εξής: μπήκε κάποιος κλέφτης στο σπίτι, ίσως να σου έριξε και κάποιο σπρέι την ώρα που κοιμόσουν για να μην ξυπνήσεις και κίνησε προς τα συρτάρια μήπως βρει κοσμήματα και γενικότερα, πράγματα μεγάλης αξίας. Καθώς άνοιγε το δεύτερο συρτάρι, επειδή έχει ροδάκια (όπως έγραψες) το συρτάρι άνοιξε απότομα και έπεσε κάτω (σκέψου και το άγχος του να προλάβει να κλέψει, να φύγει και να μην ξυπνήσεις). Ο κλέφτης έφυγε χωρίς να πειράξει τίποτε κι εσύ ξύπνησες και βρήκες το συρτάρι στο πάτωμα (μπορεί και να μην του γλύστρησε καθώς το άνοιγε, αλλά να το έβγαλε για να το ψάξει και να έκανε θόρυβο μόλις το ακούμπησε κάτω, γι 'αυτό να τρόμαξε - αν και το βρίσκω πιο απίθανο το δεύτερο, γιατί να βγάλει το συρτάρι;). Αν ήταν καλός κλέφτης, θα μπήκε και θα βγήκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Δεν ξέρω βέβαια, σε ποιον όροφο μένεις; Έχει μπαλκόνι το δωμάτιο; Μπαλκονόπορτα; Ήταν ανοιχτά τα παράθυρα; Θα μπορούσε βέβαια απλά να έχει ανοίξει με κάποιο αντικλείδι την πόρτα και να μπήκε και να βγήκε ως κύριος από το σπίτι.
Μια καλή ιδέα θα ήταν να ρωτήσεις για να μάθεις, εάν έχουν γίνει κλοπές στην περιοχή σου (ή σε άλλα διαμερίσματα, αν μένεις σε πολυκατοικία). Αν έχουν γίνει, ρώτα να μάθεις αν σε κάποιο διαμέρισμα μπήκε κλέφτης αθόρυβα και δεν τον πήραν είδηση ενώ ήταν οι κάτοικοι μέσα. Γίνονται συχνά τέτοιες κλοπές. Κοιμάσαι και... η τύχη σου δουλεύει!
Αν παρολαυτά εξακολουθείς να πιστεύεις ότι πρόκειται περί κάποιας παραφυσικής δράσης και εάν συμβεί ξανά τίποτε ιδιαίτερα περίεργο και ανεξήγητο, μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο: Πώς θα ξεφορτωθείτε ένα φάντασμα!
Για όσους πιστεύουν στα φαντάσματα, πιστεύω πως στο παραπάνω άρθρο αναφέρεται μια αρκετά σοβαρή προσέγγιση.
Πάντως, αν πρόκειται για κάτι άλλο που δεν εξηγείται λογικά, όπως για κάποιο θορυβοποιό πνεύμα, θα πρέπει να υπάρξουν και άλλα σημάδια για να καταλήξεις σε μια τέτοια υπόθεση. Όσο για την τηλεκίνηση που σηκώνει συρτάρια και τα πάει βόλτα στο δωμάτιο... προσωπικά το βρίσκω ιδιαίτερα τραβηγμένο.

αρχικα οπως σου ειπα , ισως δεν το ειδες , ΜΗ ΣΚΑΣ φιλε μου
τωρα δεν ξερω εαν πρεπει να το συνεχισω αλλα με ΤΣΙΓΚΑΣ ρε φιλε και σορυ (ασε που δεν κοιμαμε το βραδυ γιατι φοβαμαι μην ερθει η ΩΡΑ ΜΟΥ και δεν δω το ΣΥΡΤΑΡΙ!!!)
οποτε εχω 2 πραγματα να σου πω οσο αφορα το μυνημα σου
α) ως τουαλετες εμεις λεμε αλλο πραγμα (γιου νοου , εκει που κανουμε τα κακακια), ετσι μπερδευτικα , καταλαβες ? θεωρησα οτι απο τη ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ενα ιπταμενο συρταρι , ιπταμενο μεν συρταρι δε , το οποιο αφου ανοιξε την πορτα ΤΗΣ τουαλετας , ανοιξε την πορτα ΤΗΣ κρεβατοκαμαρας και ηρθε διπλα σου και εκει εσκασε ΜΕ θορυβο .... απο οσο καταλαβα ΤΩΡΑ (κατοπιν εορτης δηλαδης) δεν εγινε ετσι ... εε σορυ ρε φιλε , το θεμα ειναι ποιο σοβαρο απο οσο θεωρησα στην αρχη .. και ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ , ο χριστος νικα και ολα τα κακα σκορπα , μακρυα μακρυα σταγρια βουνα και στα 5 ταρταρια , ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ , η παγανια μπροστα και ο χριστος πισω και ολα τα καλα του θεου και του αβρααμ και του ισαακ και (δε θυμαμαι, βρες το εσυ) και τιποτα να μη βρεθει στο δρομο σου. τωρα παει εφυγε το κακο πνευμα , αλλα καλου κακου πες το και εσυ 3 φορες!!!
β)" Ξέρω μπορεί να σας φαίνετε τρελή αυτή η ιστορία και κάποιοι που την διαβάζουν μπορεί να πουν ότι λέω και χαζομάρες !!!! " ΣΥ ΕΙΠΑΣ ...
γ) ποσο χρονων ειπαμε εισαι ? γιατι ρωταω , μας λες ΒΟΗΘΗΣΤΕ .. εε τι να κανω ? να ερθω να κραταω το συρταρι να κοιμηθεις ? να ερθω ρε φιλε , εαν ειναι να σε βοηθησω και να μην ερθει η ΩΡΑ μου , να ερθω , αλλα δεν ξερω εαν θα μπορεις να κοιμηθεις με μενα μεσα στο δωματιο ΧΑΧΑΧΑΧΑ
νασαι καλα παντως και μη σκας , ακουσες κανεναν να πηγε απο συρταρι ? και να γελας καλα ξεκιναμε μα το να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ και μετα πας στο γελας ... γιαυτο στα γραφω για να γελασεις και να ξεχαστεις ,,, χαλαρωσε φιλε μου , η ζωη ειναι μικρη για να μας απασχολουν τα συρταρια
αντε καλα , σκαω εγω και αχνα ΔΕΝ ξαναβγαζω στο θεμα σου και αμα ξαναβγαλω , τα διαβολια να με τραβανε και τα τριβολια να με σπρωχνουν!!!
και κακια δε κρατω , ασπρα γραμματα σε μαυρη οθονη (εεε ναι τετοιο ΣΕΤΑΠ εχω εγω τι θετε τωρα ? ΧΑΧΑΧΑ)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 10/10/2010 19:38:31
Edited by - makfor on 10/10/2010 19:39:50