ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

blueskies31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
blueskiesΝέο Μέλος
08/10/2010, 02:43:33
Το Σαββάτο το πρωί 2 Οκτωβρίου γύρισα στο σπίτι κατά της 08.30 η γυναίκα μου δεν ήταν σπίτι γιατί δούλευε.Κατά της 9 η ώρα έπεσα να κοιμηθώ και εδώ ξεκινά, ξύπνησα από έναν θόρυβο μέσα στο υπνοδωμάτιο σαν κάποιο έπιπλο να έπεφτε,ακούστηκαν 3 με 4 δυνατα χτυπήματα ανασηκώνομαι απο το κρεββάτι και ανοίγω το φώς απο το διακόπτη πάνω απο το προσκέφαλο του κρεββατιού και τι να δώ απέναντι απο το κρεββάτι στο τελείωμα των ποδιων έχουμε την τουαλέτα(4συρτάρια μεγάλα).Το δεύτερο απο πάνω έλειπε και σηκώθηκα λίγο παραπάνω να δώ που είναι και ήταν σε άλλο σημείο στο υπνοδωμάτιο ήταν στα αριστερά του κρεβατιού στο πάτωμα και τα ρούχα μέσα και όχι ανακατεμένα.Τρελάθηκα στην κυριολεξία.Τι λέτε να είναι.Άς απαντήσουν όσοι έχουν γνωση απο αυτά.Υ.Γ.Σπίτι κλειδωμένο και όλα στη θέση τους.Ευχαριστώ.

08/10/2010, 03:39:39
Καλωσόρισες φίλε blueskies

Σχετικά με το θέμα σου νομίζω ότι θα ήταν απαραίτητο να προσδιορίσεις τον αριθμό των διαμενόντων στο σπίτι. Υπάρχουν παιδιά? Κάποιος άλλος που θα ήθελε να σου κάνει πλάκα ίσως?

Αλλη περίπτωση είναι το συρτάρι να ήταν ήδη έξω από το κυρίως έπιπλο για κάποιο λόγο(π.χ. να καθάριζε η σύζυγος νωρίτερα και να ξέχασε να το βάλει στη θέση του πιθανώς λόγω βιασύνης να φύγει για τη δουλειά) στη θέση που το βρήκες όταν ξύπνησες αλλά να μην το πρόσεξες κατά την επιστροφή σου λόγω κούρασης και νύστας. Θα μπορούσε ο θόρυβος που σε ξύπνησε να προέρχεται από άλλη πηγή (π.χ. κάποια πτώση βαριού αντικειμένου από τους γείτονες δίπλα ή από πάνω) αλλά να τον συνέδεσες εσφαλμένα με το πεσμένο συρτάρι στα αριστερά που δεν είχες παρατηρήσει νωρίτερα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Τέλος, τι εννοείς ακριβώς λέγοντας "Άς απαντήσουν όσοι έχουν γνωση απο αυτά."

Ποια? Συνδέεις μήπως περιστατικά σαν το δικό σου με ορισμένο πεδίο γνώσης?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

XDΜέλος
08/10/2010, 08:51:14
Αν αποκλείσουμε κάθε λογική ερμηνεία (τάσσομαι υπέρ των λεγομένων του Agnostic καθώς θεωρώ ότι ή αλήθεια βρίσκεται κάπου εκεί) τότε όπως το περιγράφεις καταλήγω σε κάποια μορφή εκδήλωσης poltergeist κατά την οποία παρατηρείται, όπως λέγεται, βίαιη και συνήθως ξαφνική μετακίνηση αντικειμένων (παλαιότερα αποδιδόμενη κατά την λαογραφία μας σε κάποιο «ταραχοποιό [polter] πνεύμα [geist]»). Βέβαια και τούτη η ερμηνεία προϋποθέτει για τους περισσότερους ερευνητές την ύπαρξη κάποιου ατόμου το οποίο παράγει, άθελα του φυσικά, το φαινόμενο ως εκδήλωση κάποιας μορφής (τι μορφή είναι άγνωστο..) ενέργειας η οποία εκδηλώνεται στον χώρο επηρεάζοντας την θέση ή και την λειτουργία ορισμένων αντικειμένων. Φαινόμενα poltergeist αποδίδονται συνήθως σε άτομα εφηβικής ηλικίας και υποχωρούν τις περισσότερες φορές με την ενηλικίωση. Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολύ πιο ιδιόρρυθμες ερμηνείες (μη ελεγχόμενη τηλεκίνηση κτλ) αλλά αν θες την προσωπική μου γνώμη, το δέχεσαι ως συμβάν (καμία φορά το άγνωστο επεμβαίνει στην καθημερινότητα μας..) και συνεχίζεις την ζωή σου δίχως να σε απασχολεί.

Edited by - XD on 08/10/2010 08:52:26

08/10/2010, 09:18:00
quote:
Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε)

Ψάξε εδώ >>> http://www.blum.com/gr/el/index.php

blueskiesΝέο Μέλος
08/10/2010, 10:07:53
Λοιπόν,ο θόρυβος που με ξύπνησε είμαι σίγουρος ότι ήταν το συρτάρι διότι ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα μέσα στο δωματιό μου που αποκλείω να προέρχονται από αλλού.Κοιμόμουν μπρούμητα και μέχρι να γυρίσω να ανάψω το φώς να δώ είχε γίνει.Παιδιά δεν έχω ακόμα μένω με την γυναίκα μου και την ρώτησα αν το είχε αφήσει ανοιχτό ή αν το είχε βγάλει και η απάντηση ήταν αρνητική.Το συρτάρι ειναι αυτο με τις ράγες που όταν το ανοίγεις τερματίζει και δεν βγαίνει,για να το βγάλεις τώρα πρέπει αφού τερματίσει να το σηκώσεις λίγο πάνω και να το τραβήξεις ώστε να απελευθερωθούν τα ροδάκια απο τις ράγες,και είναι μία κίνηση που δεν συνηθίζουμε να την κάνουμε ποτέ.Ξέρω μπορεί να σας φαίνετε τρελή αυτή η ιστορία και κάποιοι που την διαβάζουν μπορεί να πουν ότι λέω και χαζομάρες.Είμαι 38 ετών έχω την εργασία μου έχω μία καλή φυσιολογική ζωή,περνάω καλά και εύχομαι σε κανέναν να μην του τύχει γιατί μόνο εγώ ξέρω τι περνάω για να κοιμηθώ και αυτή την στιγμή που σας γράφω είμαι ξαπλωμένος για να ξεκουραστώ.Υπάρχει περίπτωση να έχω υπνοβατήσει να το έχω κάνει άλλα πάλι πότε πρόλαβα και ξάπλωσα και άκουσα το θόρυβο και ξύπνησα?Αποκλείω να μπήκε κλέφτης γιατί δεν λείπει ούτε το πορτοφόλι μου που ήταν πολύ πιο προσβάσιμο και στο συρτάρι έχω μόνο ρούχα και τίποτα άλλο.Τι να κάνω?Το μόνο που σκέφτομαι είναι να φέρω ιερέα να διαβάσει την προσευχή του Αγίου Κυπριανού μιας και πληροφορήθηκα ότι την ημέρα που έγινε γιορτάζαμε την μνήμη του.Υπάρχει περίπτωση να μου έχουν κάνει μάγια ή κάτι ανάλογο?Γιαυτό θέλω να μιλήσουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά γιατί στο τέλος θα τρελλαθώ πραγματικά!

makforΜέλος
08/10/2010, 10:21:29
ο ιερεας ειναι μια καλη λυση ... θα διωξει ολα τα πνευματα , τα κακα ομως να του πεις ωστε να μη φυγουν και τα ΚΑΛΑ μαζι του !!! και να διαβασει και τα ρουχα που ηταν μεσα , γιατι μπορει σε καποιο να εχουν κανει μαγια και να ζωντανευει το βραδυ ...

σορυ φιλε , αλλα οπως ειπες και συ ... εε μια πλακα την σηκωνει το θεμα !!!

αλλα δεν μας ειπες εσυ τι νομιζεις οτι ειναι ?

ο διαβολος ? που δεν ειχε τι να κανει και ειπε να ερθει να βγαλει το συρταρι σου ?
το ξωτικο ? της γειτονια σου που ειπε να βγαλει το συρταρι για να αεριστουν τα ρουχα ?
το φαντασμα ? του νεκρου στα θεμελια του σπιτιου που ζηταει το νοικι ?

ΤΙ μπορει να εγινε δηλαδη ? ΤΙ ? κατα που παει το μυαλο σου εσενα ?

εαν σου πω εγω τι θορυβους ακουω καθε βραδυ ουτε εξω απο το σπιτι δεν θα περνας ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΙ του σπιτιου (συστολη διαστολη, κρακ κρουκ) , ειναι πουλια στη στεγη και στην καμιναδα που δεν θελω να σκοτωσω και τα αφηνω εκει και ας με ξυπνανε ... αλλα πανω απο ολα ειναι η κεραμοσκεπη και οι ηχοι που βγαζουν τα δοκαρια (ξυλινα)

οκ ισως εχω και φαντασματα αλλα αυτα τα ριχνω ξυδι με σκορδο και φευγουν , ναι μα το χριστο που δε πιστευω , ραντιζω καθε βραδυ ολο το σπιτι για να κοιμαμαι καλα ... βρωμαει λιγο το σπιτι ... αλλα μπρος στον φοβο τιναι η βρωμα !!!

τωρα το συρταρι πως βρεθηκε εκει ? θα σε γελασω , ο κλεφτης ομως ισως να μην ηθελε ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ (για σκεψου τιποτα αλλο)

τεσπα , κανε οτι σε φωτισει ο "θεος σου"

αλλα ενα θα σου πω , μη σκας , να κοιμασε κανονικα και να μη σε απασχολουν θορυβοι και συρταρια , εκει ΕΞΩ ειμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και τιποτα δεν υπαρχει περα απο την φαντασια μας ... την πλανευτρα που λεμε ? γιατι την λεμε ετσι ? τυχαια ? ΔΕΝ νομιζω

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

blueskiesΝέο Μέλος
08/10/2010, 10:27:00
Μήν κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια

makforΜέλος
08/10/2010, 10:36:55
"εξ'ιδιων" δεν κρινω τιποτα
"εξ-Λογικης" προσπαθω να κρινω παντα !!!

εαν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι στο σπιτι σου καταργουνται ολοι οι φυσικοι νομοι για να βγει ενα συρταρι και οτι ενας παπας θα ψαλει τον υμνο του ταδε και ολα καλα , τοτε εγω δεν εχω κανενα προβλημα ... ολα καλα και ΑΓΙΑ !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

blueskiesΝέο Μέλος
08/10/2010, 10:43:37
κάποια στιγμή θα καταλάβεις,απλά δεν έχει έρθει η ώρα σου ακόμα!

makforΜέλος
08/10/2010, 10:53:23
ΘΑ καταλαβω ?
Η ωρα μου ?

και πως ξερς εσυ τι καταλαβαινω εγω ? ποιος εισαι δηλαδηΣ ?
και πως ξερς εσυ τι ΔΕΝ καταλαβες ΕΣΥ ? ποιος ειμαι δηλαδηΣ ?

με απειλης ΔΗΛΑΔΗς ?

ΟΤΙ ΠΕΙΤΕΝ ΦΥΡΕΡ μου

χεβ α ναϊς νταϋ αντ ναϊτ!!!

XDΜέλος
08/10/2010, 11:22:14
quote:

Λοιπόν,ο θόρυβος που με ξύπνησε είμαι σίγουρος ότι ήταν το συρτάρι διότι ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα μέσα στο δωματιό μου που αποκλείω να προέρχονται από αλλού.Κοιμόμουν μπρούμητα και μέχρι να γυρίσω να ανάψω το φώς να δώ είχε γίνει.Παιδιά δεν έχω ακόμα μένω με την γυναίκα μου και την ρώτησα αν το είχε αφήσει ανοιχτό ή αν το είχε βγάλει και η απάντηση ήταν αρνητική.Το συρτάρι ειναι αυτο με τις ράγες που όταν το ανοίγεις τερματίζει και δεν βγαίνει,για να το βγάλεις τώρα πρέπει αφού τερματίσει να το σηκώσεις λίγο πάνω και να το τραβήξεις ώστε να απελευθερωθούν τα ροδάκια απο τις ράγες,και είναι μία κίνηση που δεν συνηθίζουμε να την κάνουμε ποτέ.Ξέρω μπορεί να σας φαίνετε τρελή αυτή η ιστορία και κάποιοι που την διαβάζουν μπορεί να πουν ότι λέω και χαζομάρες.Είμαι 38 ετών έχω την εργασία μου έχω μία καλή φυσιολογική ζωή,περνάω καλά και εύχομαι σε κανέναν να μην του τύχει γιατί μόνο εγώ ξέρω τι περνάω για να κοιμηθώ και αυτή την στιγμή που σας γράφω είμαι ξαπλωμένος για να ξεκουραστώ.Υπάρχει περίπτωση να έχω υπνοβατήσει να το έχω κάνει άλλα πάλι πότε πρόλαβα και ξάπλωσα και άκουσα το θόρυβο και ξύπνησα?Αποκλείω να μπήκε κλέφτης γιατί δεν λείπει ούτε το πορτοφόλι μου που ήταν πολύ πιο προσβάσιμο και στο συρτάρι έχω μόνο ρούχα και τίποτα άλλο.Τι να κάνω?Το μόνο που σκέφτομαι είναι να φέρω ιερέα να διαβάσει την προσευχή του Αγίου Κυπριανού μιας και πληροφορήθηκα ότι την ημέρα που έγινε γιορτάζαμε την μνήμη του.Υπάρχει περίπτωση να μου έχουν κάνει μάγια ή κάτι ανάλογο?Γιαυτό θέλω να μιλήσουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά γιατί στο τέλος θα τρελλαθώ πραγματικά!

Καταρχήν ψυχραιμία. Μπορείς πράγματι να ζητήσεις την συνδρομή του ιερέα της ενορίας σου εξηγώντας του το περιστατικό και ζητώντας την τέλεση Ευχέλαιου, το οποίο δρα διττά τόσο προς εσάς όσο και προς τον χώρο που τελείται. Ο ιερέας κρίνοντας την κατάσταση μπορεί να συμπεριλάβει (επικουρικά ή κατά παράκληση) και τις ευχές του Αγ. Κυπριανού, οι οποίες αν και ευρέως διαδεδομένες προτείνεται να δίδονται από χειροτονημένο ιερά παρά από λαϊκό. Με αυτά, πιστεύω ότι, όλα θα πάνε καλά.

Edited by - XD on 08/10/2010 11:31:24

strangerz2Μέλος
08/10/2010, 16:27:58
quote:
Το Σαββάτο το πρωί 2 Οκτωβρίου γύρισα στο σπίτι κατά της 08.30 η γυναίκα μου δεν ήταν σπίτι γιατί δούλευε.Κατά της 9 η ώρα έπεσα να κοιμηθώ και εδώ ξεκινά, ξύπνησα από έναν θόρυβο μέσα στο υπνοδωμάτιο σαν κάποιο έπιπλο να έπεφτε,ακούστηκαν 3 με 4 δυνατα χτυπήματα ανασηκώνομαι απο το κρεββάτι και ανοίγω το φώς απο το διακόπτη πάνω απο το προσκέφαλο του κρεββατιού και τι να δώ απέναντι απο το κρεββάτι στο τελείωμα των ποδιων έχουμε την τουαλέτα(4συρτάρια μεγάλα).Το δεύτερο απο πάνω έλειπε και σηκώθηκα λίγο παραπάνω να δώ που είναι και ήταν σε άλλο σημείο στο υπνοδωμάτιο ήταν στα αριστερά του κρεβατιού στο πάτωμα και τα ρούχα μέσα και όχι ανακατεμένα.Τρελάθηκα στην κυριολεξία.Τι λέτε να είναι.Άς απαντήσουν όσοι έχουν γνωση απο αυτά.Υ.Γ.Σπίτι κλειδωμένο και όλα στη θέση τους.Ευχαριστώ.

Το αιθερικό σου σώμα αποκολήθηκε απο το φυσικό και άρχισε να κάνει τα δικά του.Αυτή είναι η καλύτερη εσωτεριστική εξήγηση,η τηλεκίνηση υπάρχει.Όταν βρισκόμαστε σε μια ενδιάμεση κατάσταση υπνου ξύπνιου και κυριαρχούν τα κύματα θήτα στον εγκέφαλο μεταύ 4 με 5 Hz, τότε μπορούν να συμβούν τα λεγόμενα "θαύματα".

Βρες στο net πληροφορίες για το αιθερικό σώμα και την τηλεκίνηση και θα καλυφθούν οι απορίες σου.

Εδώ πέρα μην περιμένεις να βρέις πολλούς που να θέλουν να σε βοηθήσουν,έχει εκφυλιστεί κάπως ο χώρος και έχουν πλακώσει οι μηδενιστές-σκεπτικιστές με την αρνητική τους ενέργεια.

blueskiesΝέο Μέλος
08/10/2010, 19:11:47
Makfor κατάντησες γελοίος καραγκιόζης ειλικρινά σε λυπάμαι!!

blueskiesΝέο Μέλος
08/10/2010, 19:13:28
thanks strangerz2

08/10/2010, 20:32:33
quote:
Εδώ πέρα μην περιμένεις να βρεις πολλούς που να θέλουν να σε βοηθήσουν,έχει εκφυλιστεί κάπως ο χώρος και έχουν πλακώσει οι μηδενιστές-σκεπτικιστές με την αρνητική τους ενέργεια.

Ο χώρος του "άγνωστου" strangerz2 εννοείται οτι είναι χώρος εντόνων αμφισβητήσεων, και στο esoterica απο το 2002 που το παρακολουθώ, πάντα ήταν χώρος ανταλλαγής διαφορετικών απόψεων, πολλές φορές σε "έντονο" ύφος, αλλα αυτο γινοταν γινετε και θα γινετε .

Επομένως μη μιλάς για εκφυλισμους απο τη στιγμή που δεν μπορείς να δεχτείς την "άλλη" άποψη ,
αν θέλεις καταθέτεις τη δική σου, και μεχρι εκει ,
αν παλι δεν σε αντιπροσωπεύει αυτο το φόρουμ , το οποίο μένει ζωντανό χάρη στους ΟΠΟΙΟΥΣ γράφουν κατά καιρούς δεν έχεις παρά να μη συμμετέχεις ,
αλλα σε καμια περίπτωση να καταφέρεσαι με τέτοιο τροπο για το σύνολο τον συνομιλητών σου .

Και επίσης δυο ακόμα παρατηρήσεις
1η) Το Αιθερικό σώμα δεν μπορεί να μετακινεί πράγματα ,
και η τηλεκίνηση (ψυχοκινητική) ναι μεν υπάρχει , αλλά δεν γίνετε ασυναίσθητα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, αλλά μόνο μετά απο μεγάλη συγκέντρωση στο αντικείμενο, επομένως αν ο blueskies ειχε καμιά τοσο πολύ ανεπτυγμένη ικανοτητα , να εισαι σίγουρος οτι δεν έφτανε τοσο χρονών για να δει να πετάει τα συρτάρια με άλλα δωμάτια.

2η) Εκεί που είπες "έχουν πλακώσει οι μηδενιστές-σκεπτικιστές.."
γιατί δεν προσέθεσες ... "και διπλοί λογαριασμοί?"
(και ο νοών νοείτω)

Όσο για τον "νέο" φίλο blueskies αφού ξέρεις βρε φίλε οτι αργά ή γρήγορα θα έρθει ο καθένας μας στη θέση σου , μάλλον έχεις και "γνώση" του αντικειμένου , επομένως εμείς θα πρέπει να ζητήσουμε τη "βοήθεια" σου (να μας εξηγήσεις τι έγινε τελικά με τα συρτάρια)
Αλλα να είσαι έτοιμος να δεχτείς την "Αλλη" άποψη απο αυτη που ενδεχομένως έχεις αποδώσει εσυ αυτό που σου συνέβη.

Και κάτι τελευταίο , το esoterika δεν αποτελείτε απο μέντιουμ , ονειροκριτες, εξορκιστές, ή ανθρωπους που "κατέχουν" καμιά μυστική γνώση σε ολα τα μυστήρια που αντιμετωπίζουμε στη ζωη, είναι απλα ενας χωρος που κουβεντιάζοντας και λέγοντας ο καθένας την άποψη του προσπαθούμε ολοι μαζι να βγάλουμε μια άκρη .

08/10/2010, 20:35:49

Καλησπέρα blueskies,αν έχεις εξετάσει όλες
τις πιθανές,λογικές εξηγήσεις και παρ'όλα αυτά δεν
νομίζεις πως έχει εξηγηθεί το "θέμα" που σε προβληματίζει,
τότε διάβασε τα παρακάτω,υπάρχει και "εξορκισμός" που
μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Και προ πάντων μην ξεχάσεις να κάνεις το τελευταίο που
σου προτείνω. Το ψωμί στο μαξιλάρι...

Αξιοσημείωτο ακόμη γεγονός επί του θέματος είναι ότι κατά την αρχαιότητα οι δαίμονες χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες τους αγαθοποιούς και τους κακοποιούς, στη νεότερη λαϊκή παράδοση με την επικράτηση του Χριστιανισμού τα αερικά ή εξωτικά είναι κατά κανόνα κακοποιά πνεύματα που πειράζουν τους ανθρώπους κυρίως στον ύπνο τους αλλά και στη ύπαιθρο όταν φθάνουν και να τους κτυπούν (π.χ. "τον κτύπησε αερικό") και να αφήνουν μελανά ίχνη λεγόμενα «ματσουκιές». Η δε παραπάνω μετατροπή οφείλεται κατά κύριο λόγο στη χριστιανική διδασκαλία που αποκρούει κάθε αγαθοποιό δράση δαιμόνων με τη κυριαρχούσα άποψη ότι αγαθοποιά μπορεί να είναι οι δαίμονες μόνο σε εκείνους που πούλησαν σ΄ αυτούς τη ψυχή τους. Έτσι μπροστά σ΄ αυτή τη μετατροπή των δοξασιών προστέθηκαν και πολλοί τύποι εξορκισμού προσαρμοζόμενοι ανάλογα με το θρησκευτικό πνεύμα.
Τέτοιοι εξορκισμοί ξεκινούν με σταυροκοπήματα, την επανάληψη του «Πάτερ ημών» ως και τη σταυροκόπηση του προσκέφαλου (μαξιλαριού) με την ενθαρρυντική επίκληση:
«Πέφτω, κάνω τον σταυρό μου
άρμα έχω στο πλευρό μου.
Δούλος του Χριστού λογιούμαι
και κανένα δεν φοβούμαι».

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%28%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%29

Μια άλλη πάλι μέθοδος να διωχθούν τα κακά πνεύματα
είναι να βάλεις κάτω απ'το μαξιλάρι σου ένα κομματάκι
ψωμί.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

08/10/2010, 23:06:59
quote:

Makfor κατάντησες γελοίος καραγκιόζης ειλικρινά σε λυπάμαι!!

Ακόμα δεν ήρθες καλά-καλά και άρχισες τα κοσμητικά επίθετα φίλε μου και τα "σε λυπάμαι"...???

Βλέπω ακολουθείς κατα πόδας τα "συρτάρια" που μετακομίζουν...!!!

Να είσαι ευγενέστερος σε παρακαλώ και μη σε παρασύρουν κάποιοι "παροικούντες" εδώ , που σαν δεν έχουν να αρθρώσουν λόγο και επιχειρήματα ... αρχίζουν να βρίζουν...

Άλεξ...όλα καλά φίλε μου..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
09/10/2010, 00:08:16
quote:

Καλωσόρισες φίλε blueskies

Σχετικά με το θέμα σου νομίζω ότι θα ήταν απαραίτητο να προσδιορίσεις τον αριθμό των διαμενόντων στο σπίτι. Υπάρχουν παιδιά? Κάποιος άλλος που θα ήθελε να σου κάνει πλάκα ίσως?

Αλλη περίπτωση είναι το συρτάρι να ήταν ήδη έξω από το κυρίως έπιπλο για κάποιο λόγο(π.χ. να καθάριζε η σύζυγος νωρίτερα και να ξέχασε να το βάλει στη θέση του πιθανώς λόγω βιασύνης να φύγει για τη δουλειά) στη θέση που το βρήκες όταν ξύπνησες αλλά να μην το πρόσεξες κατά την επιστροφή σου λόγω κούρασης και νύστας. Θα μπορούσε ο θόρυβος που σε ξύπνησε να προέρχεται από άλλη πηγή (π.χ. κάποια πτώση βαριού αντικειμένου από τους γείτονες δίπλα ή από πάνω) αλλά να τον συνέδεσες εσφαλμένα με το πεσμένο συρτάρι στα αριστερά που δεν είχες παρατηρήσει νωρίτερα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Τέλος, τι εννοείς ακριβώς λέγοντας "Άς απαντήσουν όσοι έχουν γνωση απο αυτά."

Ποια? Συνδέεις μήπως περιστατικά σαν το δικό σου με ορισμένο πεδίο γνώσης?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Ξέρει τι λέει φίλε Agnostic...δεν είναι ανημέρωτος ο άνθρωπος...
Γνωρίζει ότι υπάρχουν οι σχετικοί γνώστες περί συρταριών και ντιβανο-κασελών...ξέρει και απευθύνεται κεί...

Η θεία ΌΛγα εμφανίσθηκε άμέσως δεν το πρόσεξες..???

...μίλησε και τι είπε..???

Τίποτα...ακόμα ένα τίποτα....και να δείς που θα αισθανθεί και την αρνητική μας ενέργεια...το μάθαμε τώρα..."ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ"...

...περιμένει σαν την αλεπού την καμπίσια , καμουφλαρισμένη μέσα στις φυλλωσιές...πάντα μέσα στις φυλλωσιές κρυμμένη...!!!

Ειλικρινά δεν θα απαντούσα και δεν συμμετέχω σε θέματα με αστρικά ταξίδια και αιθέρες..υπάρχουν οι ειδικοί σ'αυτά αλλα σαν διάβασα της αλεπουδίτσας το μήνυμα , δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
blueskiesΝέο Μέλος
09/10/2010, 00:59:16
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια ζητήματα.Σ'αυτό το φόρουμ μπήκα μετά απο αναζήτηση στο διαδίκτυο και αφού είχα αποκλείσει όλες τι λογικές-πιθανές λύσεις σ'αυτό που συνέβει.Δέν σας ξέρω δέν γνωρίζω κανέναν.Όσον αφορά τον μακφόρ το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει περίγελο την πραγματική εμπειρία που έζησα και τίποτα άλλο.Δεν θέλω να του ευχηθώ να το πάθει και να ζητήσει ανάλογη βοήθεια και να πάρει τέτοιες απαντήσεις.Γιαυτό ζήτησα να μιλήσουν όσοι πραγματικά μπορούν να δώσουν κατατοπιστηκές απαντήσεις ή αν έχουν ακούσει στον περιγυρώ τους κάποιος να έχει πάθει κάτι παρόμοιο.Ακούγετε τρελλό το καταλαβαίνω και είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος ούτε εγώ βαθειά μέσα μου δεν θα το πίστευα πρίν συμβεί.Δεν μπορώ όμως να ακούω κάποιον να είναι απόλυτος ότι μπορεί με την λογική του να εξηγεί τα πάντα,αμφιβάλλει κανένας ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε κάν?πόσο μάλλον να θέλουμε να δώσουμε ανθρώπινη λογική απάντηση.

09/10/2010, 01:44:58
quote:

blueskies:

αμφιβάλλει κανένας ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε κάν

Βρε 'συ, γιατί παρεξηγείσαι;
Τι σου είπαν και το πήρες τοις μετρητοίς;

Άλλωστε,επειδή όπως λες για τις ...δυνάμεις,
γι'αυτό σου είπα και εγώ έναν τρόπο αντιμετώπισης!!!

Το ψωμί, το ψωμί και θα με
...θυμηθείς!!!

Άντε και καλόν ύπνο...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.