ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
02/02/2004, 19:48:25
quote:

ανοητοι ανθρωποι
τι ειστε χωρις την
ελπιδα;αντεχετε
να αναπνεεται χωρις αυτην;
τουτο το τοπικ
ειναι γεματο απο αυτην...
σκοπο δεν ειχα να προσβαλω
κανεναν,παρατηρητης ειμουν και γω σε
τουτα τα λογια...δεν ειναι του Ryche
μα ερχονται απο πιο μεσα...
ο φοβος μιλα και εχει δικιο...παλι...
αφαιρω την ελπιδα,σημαινει υπαρχω τωρα...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

02/02/2004, 22:39:41
:))))))))))))))))))))))))))))))

μια ποιηση ,ενας πινακας χρωματων ,εσωτερικων χρωματων,σε ενα υφασμα,λευκο,που κρυβεται πισω απο τα χρωματα ,που καλυπτεται πισω απο τα χρωματα,που μενει μεσα στα χρωματα....,μα πλεον δεν υπαρχει το λευκο,γιατι εχει καλυφτει απο τα χρωματα....,ομως ο ποιητης ξεχασε τον πινακα...,μεσα στο στο κελλαρι της καρδιας του ,ο πινακας εμεινε εκει..μερες....βδομαδες...μηνες....χρονια....,τα χρωματα τα καλυψε το σκοταδι...η σκονη...πυκνη και γεματη...ετρωγε τα χρωματα...το απολυτο της μοναξιας τραγουδι...της θλιψης και της μελαγχολιας...στα χρωματα που χαθηκαν ...στο μυαλο αυτο που ξεχαστηκαν......και το απολυτο μαυρο χρωμα που μεσα της αφησαν.........

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

02/02/2004, 22:52:51
quote:

μια ποιηση ,ενας πινακας χρωματων ,εσωτερικων χρωματων,σε ενα υφασμα,λευκο,που κρυβεται πισω απο τα χρωματα ,που καλυπτεται πισω απο τα χρωματα,που μενει μεσα στα χρωματα....,μα πλεον δεν υπαρχει το λευκο,γιατι εχει καλυφτει απο τα χρωματα....,ομως ο ποιητης ξεχασε τον πινακα...,μεσα στο στο κελλαρι της καρδιας του ,ο πινακας εμεινε εκει..μερες....βδομαδες...μηνες....χρονια....,τα χρωματα τα καλυψε το σκοταδι...η σκονη...πυκνη και γεματη...ετρωγε τα χρωματα...το απολυτο της μοναξιας τραγουδι...της θλιψης και της μελαγχολιας...στα χρωματα που χαθηκαν ...στο μυαλο αυτο που ξεχαστηκαν......και το απολυτο μαυρο χρωμα που μεσα της αφησαν.........

-ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΖΩΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΨΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΣΑΝ ΜΕΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ Η ΨΥΧΗ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ, ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΠΟΘΩΝΤΑΣ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ. ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΩ ΤΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ,
ΟΤΑΝ ΣΕΡΓΙΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Menia21Νέο Μέλος
02/03/2004, 18:42:12
ομορφο το θεμα αγαπητοι φιλοι. Και καποιες απο τις αποψεις ηταν πολυ αψογα διατυπωμενες. Ομως τελικα προς τι ο τοσος θορυβος? Μηπως ειναι καλυτερα να αφηνουμε τα πραματα να ερθουν οπως ερθουν?Απο το σταδιο του θανατου θα περασουμε ολοι μας.Ολοι φοβομαστε,ολοι ανησυχουμε για το τι θα αφησουμε πισω μας,τις υποθεσεις που θα εκκρεμουν,τον πονο που θα προκαλεσει η απωλεια μας. Το θεμα ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι εφοσον ζουμε ετσι οπως ζουμε,πρεπει η ζωη μας να εχει καποιο νοημα.Ειδαλλως ο θανατος θα εχει επελθει νωριτερα στην ψυχη μας και στη συνεχεια στο σωμα μας. Αληθεια, τι αξιζει περισσοτερο?Να υποφερουμε στην επιγεια ζωη για τα προβληματα που δεν μπορουμε να λυσουμε ή να εχουμε επιγνωση του τι μελλει γενεσθαι και κατα συνεπεια να εναρμονιζουμε τις πραξεις μας ως προς αυτο?Και λεγοντας το παραπανω καταληγω οτι η αιωνιοτητα μαλλον εφιαλτης θα ηταν παρα σωτηρια.τιποτα δεν ειναι αιωνιο,ολα ανακυκλωνονται,οπως λεει η παροιμια "χουν ει και εις χουν απελευσει"..Σιγουρα υπαρχει καποια συνεχεια,τιποτα δεν τελειωνει,ακομα και στο χωμα φυτρωνουν φυτα...Ας φροντισουμε εμεις να εχουμε πραξει ορθα στην επιγεια ζωη μας,να εχουμε ΖΗΣΕΙ, και οταν θα ερθει η ωρα του αιωνιου υπνου θα λεμε οτι εμεις ΝΑΙ ΖΗΣΑΜΕ!

03/03/2004, 03:49:33
ΦΙΛΗ ΜΕΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ. ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ -ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΥ- ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ) ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΙΠΕ "ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ

ΣανενακΜέλος
07/03/2004, 17:43:51
quote:
ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ?

Ηλιθιο ερωτημα σε μια εποχη ηλιθιων.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Τον φοβουνται οι δειλοι , οι οικοδομοι , οι τενεκεδες , οι τιποτενιοι, αυτοι τον φοβουνται.........

Φιλικα......Σανενακ(Ο τουμπαριστος Κανενας)

THALASSAΝέο Μέλος
10/03/2004, 14:07:20
ΝΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ:...ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ,ΤΕΝΕΚΕΣ,¨Η ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ....
ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ....
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
ΣανενακΜέλος
10/03/2004, 18:46:52
quote:
ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ....
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...

Πολλοι ανθρωποι στην ιστορια δεν φοβηθηκαν τον θανατο , για να αποκτησουν την ελευθερια τους γιατι μεσα τους υπηρχε ελπιδα.
Συγνωμη αν ειναι εκνευριστηκος ο τροπος που γραφω , αλλα αυτος ειμαι...που θα παει θα ανεβει το επιπεδο μου σιγα σιγα....

Φιλικα..........Κανένας.

10/03/2004, 19:25:35
quote:
Πολλοι ανθρωποι στην ιστορια δεν φοβηθηκαν τον θανατο , για να αποκτησουν την ελευθερια τους γιατι μεσα τους υπηρχε ελπιδα.
Αγαπητέ Σανενακ Όλοι φοβούνται και Όλοι φοβήθηκαν τον θάνατο. Ασχέτως αν παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας οτι δεν...το μόνο που κάνουμε είναι να ναρκώνουμε το φόβο για λίγο...αλλά δε σταματάει να υπάρχει.
Κι αυτούς που λες οτι δε φοβήθηκαν αν μπορούσες να τους ρωτήσεις θα σου λεγαν: "Φυσικά φοβήθηκα, αλλά δε με νίκησε ο φόβος" κι αυτό είναι που έχει σημασία

ΣανενακΜέλος
10/03/2004, 19:32:13
quote:
Φυσικά φοβήθηκα, αλλά δε με νίκησε ο φόβος" κι αυτό είναι που έχει σημασία

Το ιδιο πραγμα νομιζω πως λεμε.
Στην αρχη ισως να φοβασε , αλλα στην πορεια βρισκεις καποια πραγματακια που ο φοβος ειναι ασημαντος μπροστα τους.

Φιλικα.....Κανενας.

OannesΜέλος
10/03/2004, 23:36:03
O καλός φίλος Knight MIXAHΛ στην θεματική ενότητα EIKONEΣ, νομίζω πως είπε πολλά με την ακόλουθη εικόνα...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME