- Ποιος ο χαρακτήρας του Χριστιανικού Θεού; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Πως είπαμε την ειπαμε την ταινία που βλεπουμε? Ρε παιδια με το μπαρδον κιολας αλλα για ποσο αμερικανους μας περνατε? Αν ειναι δυνατον να πιστεψουμε αυτες τις μπούρδες. Ποιός τα διαδιδει αυτα? Με ποιο σκοπο? Εχουμε 3εφυγει λιγακι... Παντως 8α εκανε φοβερη ταινια.
Αν θές να μιλήσεις ή να διαβάσεις για θέματα που δεν τα βρίσκεις ''μπούρδες'', άσε να φανταστώ, ποδόσφαιρο, γκόμενες,κ.τ.λ. μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ...
Αν δεν κάνω λάθος, στο παρόν φόρουμ, παρατίθενται, όλες οι πληροφορίες και απόψεις όσο ριζοσπαστικές και αλλόκοτες και να φαίνονται, και μένει στο κάθε μέλος να αναζητήσει περαιτέρω αν αλήθεύουν ή όχι.
Η λέξη σκεπτικισμός σου λέει κάτι?
Ωστόσο σέβομαι τον κόσμο που είναι μεσα σε αυτό το φόρουμ και σκέπτεται και γι αυτό γεννάται η αναγκη να καυτηριάσω 8έματα που μας τα σερβιρουν έτοιμα (Προς 8εου δεν εχω τιποτα με το παλικάρι που 3εκινησε το τοπικ) και μας βάζουν στο τρυπάκι να τα δεχτούμε είτε με τον εφυσηχασμό οτι καποιοι αλλοι ανώτερης διάνοιας τα ερεύνησαν για μας είτε βάζοντας μας στο τρυπάκι να ερευνήσουμε πραγματα που δεν εχουμε τα μέσα η την πρόσβαση να ερευνήσουμε.
Ερωτώ λοιπόν, πώς εσυ εφαρμόζεις τον σκεπτικισμο σου? Τι μέτρα παιρνεις ενάντια σε αυτούς που λένε οτιδήποτε για οποιουσδήποτε σκοπούς που μενουν κρυφοι απο σενα και μενα?
Ίσως αν περίμενες λιγακι πριν 3ύσεις τη φαγούρα να πατήσεις το reply, ίσως να καταλάβαινες οτι δεν προσπα8ώ ν'απαγορεύσω σε κανέναν(λες και μπορώ και να 8ελω ας πούμε) να γράφει τέτοιου ειδους 8έματα απλα απο την αλλη δεν μπορώ και να μην αντιδράω σε κατι που προσβάλλει τη νοημοσύνη μου.
Έχεις ακουστα την αρχή που λέγεται Occam's Razor? Ειτε ναι ειτε οχι 8α την πώ: Όταν δύο θεωρίες παρέχουν εξίσου ακριβείς προβλέψεις, πάντα επιλέγουμε την απλούστερη. Αυτό είναι η αρχή του σκεπτικισμου(Γενικά). Και 8έλοντας να το πάω ενα βήμα πιο κοντα σε αυτο που διαπραγματευόμαστε ερωτώ(3ανα :P) Τι είναι πιο πι8ανο να συμβαινει? Όλο το κατεβατό που παρα8εσε ο φίλος Kerry η μια πιό απλη ε3ήγηση? Τα συμπεράσματα δικά σου.
Φιλικα πάντα
Η εξουσία διαφθείρει, Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα...
Η λεπίδα του Όκκαμ, όπως όλα τα μαχαίρια, είναι δίκοπη...!
Και εξηγούμαι, παραθέτωντας ένα υποθετικό σενάριο:
Αν λέω αν, μια ωραία μέρα, ''σκάσει'' πάνω απ'τα κεφάλια μας, αιωρούμενος, π.χ. ο Χριστός, εσύ θα είσαι απ'τη μεριά των σκεπτικιστών ή θα είσαι ένας απ'τα εκατομμύρια που θα πέσουν στα γόνατα με δέος και θα παρακαλούν για συγχώρεση???
Σ'αυτό το υποθετικό σενάριο, ο πολύς κόσμος που δεν παρακολουθεί την εξέλιξη της επιστήμης θα χρησιμοποιήσει την απλούστερη(για τις γνώσεις που διαθέτει) εξήγηση. Θαύμα λοιπόν!(2η παρουσία κ.τ.λ. κ.τ.λ)
Ελάχιστος θα ήταν ο κόσμος που θα σκεφτόταν πως κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί με τεχνητά μέσα.
Και οι μέν και οι δέ, τη θεωρία της λεπίδας του Όκκαμ θα χρησιμοποιήσουν αλλά με τελείως διαφορετικά αποτελέσματα...
Οι πρώτοι θα κλαίνε και οι δεύτεροι θα γελάνε με τους πρώτους...
Εσύ σε ποιούς θα συγκαταλεγόσουν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο?
Οπότε, στη σημερινή εποχή όπου η κβαντική φυσική έρχεται να υπερκαλύψει την κλασσική, και που σύμφωνα με τους νόμους της, τα πάντα είναι πιθανά, οφείλουμε προτού απορρίψουμε κάποια πληροφορία να εξετάσουμε το ενδεχόμενο του να είναι πιθανή.Και καλό θα ήταν να την έχουμε καταχωρημένη στο πίσω μέρος του μυαλού μας γιατί ποτέ δεν ξέρουμε που μπορεί να μας φανεί χρήσιμη, ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, απροετοίμαστοι.
Αυτό που απλά μας ανέφερε ο φίλος kerry king είναι ένα πιθανό σενάριο που μπορεί να μην γίνει ποτέ....
1 τις χιλίοις όμως αν πραγματοποιηθεί, θα είμαστε σκεπτικιστές???
Βέβαια εδώ, στην Ελλάδα, μιλάμε εκ του ασφαλούς.
Για πήγαινε μια βόλτα στη Κίνα, όπου το internet, όπως και όλα τ'άλλα, είναι πλήρως ελεγχόμενα και καθοδηγούμενα και η λογοκρισία πάει σύννεφο και μετά τα λέμε.(όχι ότι και δώ δεν πέφτει λογοκρισία, αλλά επειδή γίνεται με χειρουργική ακρίβεια δεν την παίρνουμε χαμπάρι).
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ κάθε φορά που ξυρίζομαι,κάπου κόβομαι και πίστεψέ με, έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!
Μήπως ν'αρχίσω εναλλακτικά, να χρησιμοποιώ αποτριχωτικά κεριά ή ακόμα και laser ή φωτοαποτρίχωση ή τότε ξεφεύγω απ'την απλούστερη λύση που είναι το ξυράφι, και θα'χω περισσότερα προβλήματα?
Τί θ'απαντούσε ο Όκκαμ στο πρόβλημά μου?
Πιστεύω οτι ο κα8ένας βλέπει αυτο που 8έλει να βλεπει στη ζωη. Αν εσυ εχεις φάει πλυση εγκεφαλου στη ζωη σου και στο παραμικρο ψί8υρο βλέπεις ουφο η φαντασματα αυτο ειναι δικαιωμα σου αλλα μην κατηγορεις τον αλλο που είδε μια γατα να περναει και δε στο είπε εγκαιρως...
Το 3υραφι του οκκαμ είναι ενας εμπειρικός νομος που ο κα8ενας τον χρησιμοποιει όπως 3ερει, αρα ειναι υποκειμενικο για τον κα8ενα. Π.χ εσυ τον χρησιμοποιησες με τον τροπο σου. Εγω καπως αλλιως και ο ταδε η ο δεινα πάλι καπως αλλιως. Ο όκκαμ πιστεύω ομως οτι οταν τον εφτια3ε είχε κατι συγκεκριμένο στο μυαλο του.
Δεν 3ερω τι 8α σου ελεγε ο οκκαμ αλλα εγω 8α σου πρότεινα να παρακολου8ησεις σεμιναρια ασφαλούς 3υρισματος και να πάψεις να κατηγορεις το 3υραφι που ετσι κι αλλιως η φυση του ειναι να...κοβει!!!
Φιλικα παντα!
Το μόνο που μου θυμίζει, είναι ένα επεισόδιο από την παλιά σειρά Mission Impossible (ο κύκλος του 1988-90), όταν η ομάδα του Jim Phelps παρουσίασε ένα ολόγραμμα στον ουρανό (με μια ειδική συσκευή), όπου υποτίθεται πως ο Θεός μιας άγριας φυλής (τον θεό υποδυότανε ένας της ομάδος του Phelps) ζητούσε την ανατροπή του διεφθαρμένου μάγου και αρχηγού της φυλής με αναμενόμενα αποτελέσματα
.
Το πιο πιθανό είναι ότι κάποιος φευγάτος Συνομοσιολόγος είδε κάποτε αυτό το επεισόδιο, του άρεσε και ... ![]()
Αυτά.
Μπορεί αυτό που για σένα οφθαλμέ να είναι σκουπίδι, για κάποιον άλλο να είναι θησαυρός...
Το θέμα για μένα είναι να μην κλείνουμε πόρτες και μάλιστα με πάταγο, αλλά τις αφήνουμε, έστω και λίγο ανοιχτές, γιατί μπορεί κάποτε να θέλουμε να ξαναμπούμε και τότε μάλλον δεν θα μπορούμε.
Όσον αφορά το blue beam, τι είχαμε τι χάσαμε???΄
Εγώ προσωπικά εξάσκησα τα αγγλικά μου,εμπλούτισα τις γνώσεις σε σχέση με τα ολογράμματα και λίγο περισσότερο που το'ψαξα, είδα και μερικά πολύ όμορφα βιντεάκια.
Και στην τελική, τι χώρος αναζήτησης θα ήταν αν δεν περιελάμβανε και θέματα που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδειχθεί ως αληθή?
Πολλά απ'τα θέματα που υπάρχουν εδω μέσα μάλλον ποτέ δεν θα αποδειχθούν ή μπορεί μελλοντικά ν'αποδειχθεί ότι είναι φούμαρα και φύκια με μεταξωτές κορδέλες.
Αυτό τι σημαίνει, ότι δεν πρέπει να τα ποστάρουμε????
Ή ότι πριν τα ποστάρουμε θα πρέπει να τα έχουμε καρατσεκάρει απ'όλες τις πλευρές?
Αυτό το προνόμιο το έχουν οι πανεπιστήμονες, και γώ, όπως και πολλοί άλλοι απο δω μέσα, όσο και να το θέλουμε, δεν είμαστε πανεπιστήμονες.
Πάντως, παντεπόπτη οφθαλμέ, μπράβο σου γιατί ''είδες'' πως έχεις να κάνεις με έναν παρανοϊκό, μανιοκαταθλιπτικοψυχωσικό σχιζοφρενή θεότρελο, παλαβό, φαντασιόπληκτο αιθεροβάμωνα δον κιχώτη.
Πάω λοιπόν να κυνηγήσω κανάν ανεμόμυλο....
Join me? Anyone? Noone...? Nevermind!
Υ.Γ. Η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.Σίγουρα το παρόν τόπικ θα το διάβασαν πολλοί μέχρι τώρα!
Α ρε kerry king, για τη πάρτη σου ''δουλεύουμε'' όλοι!
Για όσους το δούν επαναλαμβάνω, είναι ΨΕΥΤΙΚΟ...(?)
http://www.youtube.com/watch?v=k9HqoI6gnyw
FAKE FAKE FAKE...
Γελοιότητες, παραμύθι, μη μασήστε, δεν γίνονται αυτά που δείχνει...
Απλά, αν βγείτε στο μπαλκόνι ένα πρωί και δείτε τον Χριστό ή κανέναν Αρχάγγελο απο πάνω σας, πηγαίντε να ξανακοιμηθείτε, δεν τρέχει τίποτα.
Οσον αφορα τον εμπλουτισμο του φόρουμ δεν έχω αντίρηση και φυσικα καλα εκανε το παλικαρι και ποσταρε το 8εμα του, αλλα για στασου... Μιλας λες και εφερα αντίρρηση σε αυτο. Σίγουρα για μενα τετοιου είδους τοπικς ειναι σκουπίδια αλλα εδω υπονοεις οτι ο Kerry το ποσταρε για να παρει δημοσιότητα στο φόρουμ. Δηλαδη για να καταλαβω, Αυτος ειναι ο σκοπός μας?
Αν εσυ ποστάρεις για να σε τονώσει η8ικα και να σου υψώσει τον εγωισμο τοτε οχι μονο εισαι σε λά8ος φορουμ αλλα τοτε το χρησιμοποιείς και για λά8ος σκοπο...
Αν ο σκοπός μας εδω ειναι να φωτίσουμε λιγο το πνευμα μας τότε το πρώτο πραγμα που πρέπει να κάνουμε ειναι να αμφισβητούμε. Χωρίς αυτου του είδους το φιλτραρισμα τότε αφήνεις να εισρευσει στη ψυχή σου οτιδήποτε είδους σκουπίδι που καποιοι 8έλουν να κουβαλας για να σε αποπροσανατολίσουν απο τα αλη8ινά προβλήματα. Εμπρός λοιπόν, μάσησε ότι σου σερβίρουν και πες την και σε όποιον σου λεει κάτι διαφορετικο γιατι ετσι μπορείς... Αλλα είσαι σίγουρος οτι υπερασπίζεσαι το σωστό σκοπο?
Δεν 8α ρί3ω αλλο λάδι στη φωτια. Εχω δει και δημιουργήσει πολυ δραμα και δεν το αντέχω αλλο. Νομίζω οτι καταλαβες τι 8έλω να πω, κι αν πάλι οχι τοτε να σαι καλα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θα τα πούμε σε αλλο τόπικ και ελπίζω χωρίς μνησικακία. :-)
Φιλικά Πάντα!
Για διάβαζε πιό προσεχτικά....
Πότε μίλησα για δημοσιότητα και ότι ποστάρουμε για χάρην του εγωϊσμού μας????
Προφανώς δεν κατάλαβες πως με την αρνητική σου απάντηση ΕΣΥ πυροδότησες την επέκταση του θέματος και ιδιαίτερα όταν το θεωρείς σκουπίδι.
Αν είχες καταλάβει πως λειτουργούν τα φόρουμ θα'βλεπες πως όταν ένα θέμα δεν προκαλεί το ενδιαφέρον, περνάει ο καιρός και ξεχνιέται.
Σ'αυτό ανατρέχουν μόνο όσοι ψάχνουν το εν λόγω θέμα.
Οπότε φίλε μου απλά δεν χρειαζόταν ν'απαντήσεις.
Αλλά μάλλον ήθελες να προκαλέσεις....
Η αμφισβήτηση αφού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση μπορεί να γίνει και σιωπηλά.
Και μια συμβουλή: μη γλείφεις εκεί που φτύνεις...
quote:
Υ.Γ. Η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.Σίγουρα το παρόν τόπικ θα το διάβασαν πολλοί μέχρι τώρα!
Α ρε kerry king, για τη πάρτη σου ''δουλεύουμε'' όλοι!
quote:
Πότε μίλησα για δημοσιότητα και ότι ποστάρουμε για χάρην του εγωϊσμού μας????
Διαφήμιση ως προς τι? Αν δεν εννοεις προς το πρόσωπο του κερυ τοτε να βγάλω αυτιά στις μασχάλες, δε 3ερω φιλε αλλα κάποιοι αυτό το λενε δημοσιότητα. Οσο για τον εγωισμο σκέψου τους λόγους για τους οποιους 8α ποσταρεις το επόμενο ποστ σου...
Εδάφιον Δύο
quote:
Προφανώς δεν κατάλαβες πως με την αρνητική σου απάντηση ΕΣΥ πυροδότησες την επέκταση του θέματος και ιδιαίτερα όταν το θεωρείς σκουπίδι.
quote:
Αν θές να μιλήσεις ή να διαβάσεις για θέματα που δεν τα βρίσκεις ''μπούρδες'', άσε να φανταστώ, ποδόσφαιρο, γκόμενες,κ.τ.λ. μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ...Αν δεν κάνω λάθος, στο παρόν φόρουμ, παρατίθενται, όλες οι πληροφορίες και απόψεις όσο ριζοσπαστικές και αλλόκοτες και να φαίνονται, και μένει στο κάθε μέλος να αναζητήσει περαιτέρω αν αλήθεύουν ή όχι.
Η λέξη σκεπτικισμός σου λέει κάτι?
Δεν νομίζεις οτι είναι λιγάκι περίεργο οτι ο μόνος που αντέδρασε ησουν εσυ? Οταν εκανα το ποστ μου δεν στόχεψα κανεναν ουτε καν τον κερυ ο οποιος είναι και ο μόνος που 8α είχε το δικαιωμα να αντιπαρατε8ει μαζί μου λόγω του οτι του "χάλασα" το τόπικ, ωστόσο δεν το εκανε... εσύ ποιος εισαι ειπαμε?
Αν πίστευες αυτα που λες για τη χρήση του φόρουμ 8α το άφηνες να περασει ετσι αλλα μαλλον σου προκαλει το ενδιαφέρον και σένα... Ωστόσο διαφώνεις μαζί μου αλλα μάλλον δεν 8ες να φας το σταφυλι αλλα να δειρεις το χωριάτη.
Σου περασε ισως απο το μυαλο οτι μαλλον το σχολίασα το 8εματάκι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το 8εωρω 8εμα σκουπίδι? 8εωρω το esoterica σοβαρό φόρουμ και βλέποντας τετοια 8εματα νιω8ω οτι υποβα8μιζεται. Εσενα αυτο τι σε αφορά?
quote:
Οπότε φίλε μου απλά δεν χρειαζόταν ν'απαντήσεις.
Αλλά μάλλον ήθελες να προκαλέσεις....
Νομίζω οτι αυτό το 8εμα το καλύψαμε. Άλλωστε το να προκαλείς κάποιον που προκαλει σε κανει πολυ διαφορετικο του, ετσι?
quote:
Η αμφισβήτηση αφού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση μπορεί να γίνει και σιωπηλά.
Η αμφισβήτηση σαν προσωπικη υπό8εση μπορεί να τε8ει σε πολλα επιπεδα, είτε ανοικτα είτε οχι. Εγω προσωπικα πιστεύω πως αν δεν αμφισβητεις για το λογο οτι φοβασαι μηπως προκαλεσεις τοτε σκεφτεσαι επικυνδυνα. Αν κατι σ ενοχλει ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το κατα8εσεις αν σεβεσαι τη γουνα σου.
Όσο για τις συμβουλες ευχαριστω πολυ αλλα δε 8α πάρω.
Πραγματικα με κούρασες και με τσατισες κιόλας με το πείσμα σου. Πάρε λοιπόν τον τελευταιο λόγο να ικανοποιη8εις και αντε στην ευχη του 8εου. Περι8ώρια μου αφησες ΔΕΝ!
Φιλικα...Τι φιλικα τωρα.. το χεσαμε το ζητημα
Το μόνο που μ'ενόχλησε αρχικά ήταν που ήρθες, έβρισες, και δεν είπες το γιατί...
Πάντως δε μπορείς να πείς γελοιοποιηθήκαμε τόσο και οι 2 που όσοι διάβασαν τα λεγόμενά μας, γέλασαν πολύ...!
Κάτι είναι και αυτό...
Ουδεν κακόν αμιγές καλού!
Φιλε μιας κι επιασες τις συμβουλες να σου δώσω κι εγω μια. Όταν 3εκινας μια διαφωνια η οποια στηρίζεται στην αγνοια να εισαι καλοπροαιρετος. Σε αντί8ετη περίπτωση παίζει να συμβει η "λαμψη" του φώσκολου με την οποια κουρασαμε ενα ολόκληρο community. Τέλος πάντων τσατίστηκα σε κάποια φάση αλλα δεν κραταω κακία. Και εκεινο τον καφέ που μου ζήτησες σε ΠΜ όποτε 8ες αρκει να μη μένεις καμια Αμερικη γιατι δε βγαίνω ![]()
Φιλικα πια! Τα λέμε για νέες περιπέτειες!
1) Ως κιθαρίστας των SLAYER δεν χρειάζομαι διαφήμιση, είμαι ήδη γνωστός.
2) Όποιος αντιλαμβάνεται θέμα σχετικό με το υπεφυσικό, τον εσωτερισμό, ουφολογία, μπαρουφολογία, φαντάσματα κλπ κλπ, το ποστάρει στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ μιας και είναι ο κατάλληλος τόπος. Η παράθεση ενός θέματος δεν σημαίνει απαρα'ιτητα ότι ο θεματοθέτης το αποδέχεται ως αληθινό. Στην προκειμένη περίπτωση ποστάρησα κάτι που περιέργως δεν εχει συζητηθεί στα φόρουμς μας (όπως και το θέμα για την 14η Οκτωβρίου όπου είχε γίνει τεράστιος ντόρος στο εξωτερικό), με σκοπό να συζητήσουμε κατά πόσο το συνομοσιολογικό αυτό σενάριο θα μπορούσε να είναι αληθινό και ποιές οι επιπτώσεις του. Δίνονται τόσες αφορμές για συζητήσεις πάνω σε αυτή την βάση και δυστυχώς η κουβέντα κόλλησε σε περιττές αντιπαραθέσεις....
3) Ο καθένας έχει την άποψή του και όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.
Όποιος έχει βρει τα σχετικά βιντεάκια που κυκλοφορήσανε στο youtube για το project blue beam, ας τα παραθέσει να βοηθήσουμε την ροή της κουβέντας. Για όσους δυσκολεύονται να διαβάσουνε το αγγλικό κείμενο που παρέπεμψα, ας δοκιμάσουνε την αυτόματη μετάφραση που δίνει το google, νόημα θα βγει έτσι κι αλλιώς...
Edited by - TheAllseeingeye on 21/10/2008 16:11:18
1. Κάπου διάβασα ότι έχει εφαρμοστεί ήδη δοκιμαστικά το πρόγραμμα στο Ιράκ το 1991, όπου σχηματίστηκε ένα ολόγραμμα του Αλλάχ πάνω απο τη Βαγδάτη, το οποίο προκάλεσε κάτι σαν μια επανάσταση του κόσμου. Αυτήν την πληροφορία δεν μπόρεσα να την διασταυρώσω.
2. Το προγραμμα αποσκοπεί επίσης στο να αναγνωριστούνε απο τους θρησκευτικούς ηγέτες όλου του κόσμου οι εξωγηϊνοι σαν σωτήρες της ανθρωπότητας, που θα σώσουνε τους ανθρώπους απο μία επερχόμενη δαιμονική απειλή (μάλλον θα πρόκειται για αβυσσαλέους δρακονιανούς, που θα ξετρυπώσουνε απο τη μέση γη και θα ξεπερνούνε σε αγριότητα ακόμα και τους Ορίτζιναλ...). Αυτή η πληροφορία κάπως διασταυρώνεται. Ο αρχιαστρονόμος του Βατικανού, ο Ιησουίτης José Gabriel Funes δημοσίευσε το Μαίο του 2008 στην εφημερίδα L'Osservatore Romano ένα άρθρο με τίτλο "Οι εξωγηϊνοι είναι αδέρφια μας", στο οποίο γίνεται λόγος για πιθανή ύπαρξη εξωγηϊνων και ότι και αυτοί είναι πλάσματα του Θεού και τέτοια... Και ότι οι εξωγηίνοι δεν είχανε ανάγκη την έλευση του Σωτήρος, γιατί μόνο εμείς οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί...
Κάπου κατανοώ αυτό που είχε πει ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: "Τον Πάπα να καταράσθαι, αυτός θα είναι η αιτία" . Όταν κάποιος επιτρέπει έμμεσα να θεολογεί κάποιος υφιστάμενος του εκ των προτέρων για εξωγηϊνους και να τους αγιοποιεί κιόλας, τότε πρόκειται για μεγάλο λαοπλάνο..

Edited by - samuel1974 on 21/10/2008 18:57:40
http://es.youtube.com/watch?v=xtpQloAn_3w&feature=related
Και αυτό:
http://es.youtube.com/watch?v=-k5nt541SE0&feature=related
και μετά δείτε τα παρακάτω:
http://es.youtube.com/watch?v=i-2jZ2r-pIk&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=rHgIk8qPHuM&feature=related
Οι συνειρμοί και οι συνδέσεις είναι θέμα του καθενός ξεχωριστά!
9Υ.Γ. Η χρήση πυραμίδων σας λέει κάτι?)
Edited by - helios2012 on 21/10/2008 19:43:30
Ακομα και ο απιστος θα πιστεψει.
Αν ήξερα πως υπάρχει κάποιος με παρόμοιο nickname όταν διάλεγα το δικό μου, και θα μπορούσαν να μπερδέψουν οι υπόλοιποι συνομιλητές αμφότερους σίγουρα δε θα διάλεγα το συγκεκριμένο.
Τι να κάνω? Να το αλλάξω? Είναι αργά πιά!
Οπότε για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων:
Ippotis2012 και helios2012 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ - ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ! !