- Ο Χριστιανισμός φταίει για ΟΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
δεν απάντησα, αλλά σε/σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον.
Η αλλήθεια είναι πως έχω ήδη την πυραμίδα και ένα τέτοιο μενταγιόν και πιστεύω πως έχει βάση το σύστημα. Είχαμε από καιρού σκεφτεί να φτιάξουμε και cloudbuster, αλλά έμεινε απραγματοποίητο ακόμη...
Με προβλημάτιζε δε και το γεγονός, πως έπρεπε να βρίσκεται τοποθετημένο σε "παρθένα" ενεργειακά περιοχή...
Πάντως μου ξαναθύμησες την ύπαρξη τους και αυτό είναι το θετικό.
Και με την ευκαιρία βγήκα έξω για να κοιτάξω που βρίσκονται τα σαϊνια μας -θα προσέξατε ασφαλώς πως πάλι βγήκε αληθινός στην πρόγνωση του ο Κέβιν Μάρτιν....-
και πρόσεξα, μολλονότι δεν διαθέτω cloudbuster, αλλά μονάχα πυραμίδα, ο ουρανός είχε δύο ελαφρές τρύπες: μία πάνω από το δικό μου σπίτι και μία πάνω από ένα δεύτερο, όπου γνωρίζω πως επίσης έχουν ίδια πυραμίδα...
Φαντάζομαι πως αν ήταν cloudbuster θα είχαμε πιο δυνατά αποτελέσματα... Οπότε δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε...
Το λινκ βέβαια που έδωσες, δεν δίνει οδηγίες κατασκευής, αλλά πουλάει μικρότερα οργονικά-αντικείμενα, μολονότι κάπου έχω φυλάξει οδηγίες από άλλο τόπικ...
Επίσης γνωρίζω πως υπάρχει ομάδα που δρα στον ευρύτερο χώρο της Θεσσαλονίκης και τοποθετεί τέτοιους οργονίτες για το καλό όλων και αφιλοκερδώς... μόνο που είναι λίγοι και δεν έχουν φυσικά δυνατότητα να τα πληρώνουν από την τσέπη τους...
Αυτά, για να μην παραπονιέσε... Σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, δεν μας είσε αδιάφορος καθόλου ![]()
Όλες οι πληροφορίες για να φτιάξετε ό'τι θέλετε...
Ελπίζω οι πληροφορίες μου να βοηθήσουν όλους σας.
Έχω αμέτρητες προσωπικές ωφέλειες από μενταγιόν-πυραμίδα,κ.τ.λ. που χρησιμοποιώ, αλλά προτρέπω τους αναγνώστες να ψάξουν και να μάθουν γι'αυτές τις συσκευές (στο internet πλέον είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες)ώστε να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα...
Αγαπητή toxotis φαντάζεσαι σε κάθε πόλη της Ελλάδας να κυκλοφορούσαν 100 άτομα με οργονίτες?
Θα γινόταν πανικός στους ουρανούς...Καλά δε, με cloudbusters σε κάθε πόλη, ούτε να το φανταστώ δε μπορώ(too good to be true!)
Ασε που θα άφριζαν κάποιοι απ'το κακό τους και θα τα χαλούσαν!
Σας ευχαριστώ,
Φίλε nikon-keep up the good work!
http://www.worldwithoutparasites.com/codsmall.mpeg
βίντεο για τα chemtrails που τελειώνει με την ελπίδα πως τα cloudbuster θα κάνουν τη διαφορά που μοιάζει "απίθανη" με έλλους τρόπους άμυνας...
Δείτε το...
Όσοι θέλετε μπορείτε να την αντιγράψετε από το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα -κάνοντας όποιες αλλαγές θέλετε- και προσθέτοντας το όνομα σας (πάνω αριστερά και στο τέλος), την ημερομηνία και τον τόπο σας (πάνω δεξιά) και...
1) να τη στείλετε με e-mail στο: info@civilprotection.gr ,που είναι η διεύθηνση της Γεν. Γραμ. Πολιτικής Προστασίας
2)να τη στείλετε γραπτώς στη διεύθηνση:
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ευαγγελιστρίας 2
ΤΚ. 105 63
Αθήνα
υπ' όψην Κου Μουζα
ή 3) να τη στείλετε με Fax:
στο: 210 3359 935, 213 1510 935
4) ή ακόμη να πάρετε τηλέφωνο στα
Τηλέφωνα επικοινωνίας (24ωρη λειτουργία):
210 3359 002,
210 3359 003, 213 1510 102, 213 1510 103
(Προσοχή μη σας πιάσουν αδιάβαστους...
- συνεχίστε να επιμένετε γιατί πιθανότατα να χρησιμοποιήσουν την παγκόσμια τακτική τους... καθυσηχασμός=είναι φυσιολογικό, άρνηση=δεν συμβαίνει τίποτε παράξενο, δήλωση πως δεν είναι αρμόδιοι, υπέρβαση καθήκοντος=δεν μπορούν να απαντήσουν καθώς αφορά κυβερνητικό μυστικό κτλ. κτλ....)
Tη γνωρίζουμε τη φόρμουλα... μην πτοείστε, επιμείνετε μέχρι να υποσχεθούν έρευνα του θέματος...![]()
Σύντομα θα σας δώσω και τη διεύθηνση του petition...
Υπογραφή της επιστολής...on line petition
"chemtrails-"χημικές ουρές"
Η ισχύς εν τη ενώσει!
Το βίντεο που έστειλες αποτελεί μια απάντηση σε όσους ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης...
Πλέον, δεν μπορεί κανείς να πεί: Και τώρα τί κάνουμε ?
Μένει να δούμε στην πράξη τι θα γίνει...
Ήδη, όπως είπες και σύ, στη συμπρωτεύουσα κάποια παληκάρια φυτεύουν συσκευές...όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας!
Στην Αθήνα τί γίνεται?
5 λόφους έχει, διαλέξτε κάποιον και βάλτε ένα chembuster,έτσι για να δούμε τι θα γίνει!
Α και μια κρυφή κάμερα, να το παρακολουθεί γιατι στάνταρ θα προσπαθήσουν να το χαλάσουν!
Καλή συνέχεια...(περιμένω το petition)
Και ,ώ, τί σύμπτωση!![]()
Τέτοιες ''συμπτώσεις'' μου φτιάχνουν τη μέρα...
Καλή σας Μέρα λοιπόν![]()
![]()
Μόλις προωθήθηκε σε 50 άτομα, με τη θερμή παράκληση για περαιτέρω διάχυση. Ευχαριστούμε Βίκυ
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Ας ελπίσουμε πως θα προωθηθεί δυναμικά το αίτημα μας,
ώστε με το πλήθος των υπογραφών να παψουν να κάνουν τους "κουφούς"...
μου άρεσαν τα σχόλια σας, στο petition...
Ακόμη είμαστε στην αρχή βέβαια...
ώστε να έχουν ακόμη περισσότεροι πρόσβαση...
Τί έγινε βρέ παιδιά!!! - μετά από τόοοση σπατάλη πολύτιμης φαιάς ουσίας από τόοοσο κόσμο για να γίνει κάτι συλλογικό και ούτε μια υπογραφή δεν μπορείτε να βάλετε?????![]()
Τζάμπα καίει η λάμπα χρυσή μου...![]()
Δεν είναι μόνο αυτό... δες και τα "τρωκτικά" που μπαίνουν στο μπλόγκ μου και με παραπαίμπουν σε ανέκδοτα...
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_9663.html
μέσα από τα σχόλια στο άρθρο για τον Κεβιν Μάρτιν...
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8156734360464137566&postID=3490771570646467712&page=1&isPopup=true
Μπές για λίγο στη θέση τους!
Τόσες ζώες μέσα στη μπίχλα και τη βρωμιά...
Μην ξεχνάμε και τη χρήση τους σαν πειραματόζωα!
Απ'την άλλη βέβαια, παρ'όλη την κατανόηση και συμπάθεια, που μπορώ να έχω για το είδος τους, όταν οι κινήσεις τους προσκρούουν στη δική μου αίσθηση περί δικαίου και αλήθειας, τότε λαμβάνω μέτρα...
Δεν χρειάζονται πολλά: ένας Άνθρωπος, ένας μαγικός αυλός και ένας Καιάδας!
Γι'αυτό, run back to your holes rats...the sun is too bright for u!
Το πρώτο μέρος σε διάρκεια τριών ετών περίπου ναι είχε διαβαστεί απο κάποιες χιλιάδες...
Θαρρώ πως μια χουφτα ανησυχούμε ... οι υπόλοιποι είναι πολύ απασχολημένοι με τη σημαντική ζωή τους για να ενδιαφερθουν...
Κρίμα...
Προσωπικά, έστειλα πάνω από 40 μυνήματα... στο μπλογκ μου μπήκε πολύς κόσμος, αλλά ούτε ο ένας στους 20 δεν υπέγραψε την επιστολή...
Να φοβούνται? Δεν ξέρω τι να πω...
Ας ζητήσουμε να μπει σχετικό λινκ και σε άλλες ιστοσελίδες...
ίσως κάτι να γίνει... ίσως
.......................................................................
.......................................................................AN AYTO EINAI Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Dying_Incubus 17 11 2007 ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...... ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΙΩ ΝΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΙ...............
Κρίμα βέβαια γιατί παραμένουν στάσιμα και λιμνάζοντα τα πράγματα εδώ και χρόνια...
Λοιπον, σκέφτηκα να στείλω και κάπου αλλού αντίγραφο της επιστολή μας...
για να δούμε...