ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/10/2005, 17:26:28
quote:
Υποθέτω ....αν δεν τα βρώ....ότι μπορώ να κάνω τις συνθέσεις..αλλά αυτές θα είναι πιο "light". ?????

Σε οτι αφορά το Ligusticum porterii .. είναι η επιστομονική του ονομασία.. στη Λατινική Αμερική απο οπου και εισάγεται το γνωρίζουν ως Osha είναι μία ρίζα.. αρκετά γνωστή στον ελληνικό χώρο.. οπως και το λομάτιο... οσο για τα μανιτάρια θα τα βρείς αποξηραμένα .. υπάρχουν.. αν ψάξεις υπάρχουν..

Οι συνθέσεις αυτές.. σίγουρα δεν είναι δαπανηρές.. θέλουν ομως το χρόνο τους.. και στον εφοδιασμό των βοτάνων και στην προετοιμασία τους... να τα ζητάς με το επιστημονικό τους όνομα.. και σε μαγαζιά εξειδικευμένα.. που τα γνωρίζουν με το επιστημονικό τους όνομα...
αν θέλεις να σου συστήσω.. απο που να τα αγοράζεις.. μέσω email...

ΥΓ.. Σας προτείνω το ελιξίριο της μακροζωίας... τα βότανα βρίσκονται πολύ εύκολα.. είναι οικονομικώς προσιτά..και η θαυματουργές ιδιαιτερότητες του είναι ορατές.. απο το οτι το σκεύασμα πίνετε πολυ ευχάριστα.. εχει υπέροχο ανοιχτοπράσινο χρώμα.. και δίνει την αίσθηση .. οτι ή υφή του.. εχει κάτι το μαγικό.. κάτι .. υπερφυσικό...

Edited by - allzzaro on 26/10/2005 18:37:08

Light stormΝέο Μέλος
27/10/2005, 08:40:00
allzzaro Καλημέρα.

Θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα e-mail για αυτό που είπες και να μου πείς που μπορώ να προμηθευτώ αυτά που δεν βρίσκω.

Το e-mail μου θα το βρεις στο profil μου.

Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αλοιφή από βότανα ή κάποια θεραπεία τέλος πάντων που να γιατρέυει αυτοάνοσες ασθένειες όπως η Ψωρίαση (έχει ο γιός μου και είναι 6 χρονών).

Σε ευχαριστώ
Με εκτίμηση

Light storm

Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ !!!

28/10/2005, 18:58:23
Φίλε μου.. στη σημερινή μας εποχή .. γίνονται θαύματα..σου επισυνάπτω απο το προσωπικό μου αρχείο.. περί ψωρίασης .. θα τα βρείς πολύ αναλυτικά και ενδιαφέροντα.. στο τι είναι ψωρίαση , πως προκαλείται, πως θεραπεύεται , τι πρέπει να να κάνεις και τι δεν πρέπει να κάνεις..στο τέλος του αρχείου.. θα βρείς βότανα.. που θα βοηθήσουν.. με τη μορφή εγχύματος.. τα οποία θα χρησιμοποιήσεις.. περισσότερο ως λοσιόν... επίσης θα βρείς και αλλες πολύτιμες συμβουλές..
Είναι ενα μικρό δωράκι στον 6χρονο φίλο μου...
και του εύχομαι να είναι γερός, δυνατός, και ΟΛΟ υγεία...

ΥΓ.. και οδηγίες .. για ενα μικρό.. γραφικό.. βοτανοπωλείο εχει τα πάντα..

mentesesΝέο Μέλος
28/10/2005, 23:50:56
geia xara.na se efaristhsw gia tin apantisi sou peri kapnismatos.
na se rwtisw kati.θελω να χασω βαρος.ειμαι 104 κιλα και εχω υψος 1.83.θελω να χασω λιπος και αν γινεται να διατηρησω η και να αυξησω το μυικο ιστο μου.θελω να φτασω τα 80 με 85 κιλα.εχω αρχισει μια μικροερευνα για το τι πρεπει να τρωω και ποσο.50% υδατανθρακες 20% πρωτεινες 30% λιπος.ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνω καθημερινα και ποσες οταν φτασω στο επιθυμητο βαρος.απο ποιους παραγοντες εξαρταται το ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωσω.ειμαι φοιτητης και δεν αθλουμαι ιδιαιτερα τελευταια καθως ενα προβλημα υγειας (καταθλιψη)με εκανε να βαλω κιλα και ετσι να μην μπορω να αθλουμαι.γιατι το βραδινο πρεπει να ειναι πλουσιο σε πρωτεινες;και ποσες θερμιδες ειναι καλο να λαμβανουμε σε καθε γευμα,δηλαδη ποιο ειναι το ιδεατο ποσο θερμιδων για καθε κατηγορια γευματος;αυτα για τωρα.θα βοηθουσες πολυ αν απαντουσες εστω και σε μια ερωτηση.αν οι απαντησεις υπαρχουν ηδη στο θεμα,τοτε συγνωμη απλα ειπες να αναφερθουμε συγκεκριμενα.και κατι τελευταιο γνωριζεισ αν υπαρχει καποιο βιβλιαρακι περαν του θερμιδομετρητη που να αναφερει το ποσοστο πρωτεινων,λιπους και υδατανθρακων ανα τροφη;εγω καταφερα να βρω αυτα μονο http://www.geocities.com/nutripolis/Pinakas-trofimon.htm
lampidonaΝέο Μέλος
30/10/2005, 01:38:15
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΟ ΝΕΤ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ...ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ!!
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ "ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ".

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ALLZARO ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. (ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ )
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ? (ΒΙΒΛΙΑ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΛΠ.)

ΤHANK'S ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

31/10/2005, 17:57:42
φίλη lampidona .

quote:
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ.

Επειδή .. μπορεί να εχεις βρεί αρκετά και ενδιαφέροντα ..που να σε προβλήματίζουν.. σαν και τα παρακάτω που αναφέρω...και ενδεχομένως.. οχι μόνο... να μπερδευτείς.. ή να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.. αλλά να δημιουργήσεις και επιπλέον προβλήματα... ειδικά σε περίπτωση που λαμβάνεις και φαρμακευτική αγωγή...

Ακου..
Την την εποχή της βίβλου λοιπόν... στην Γένεση υπάρχουν αναφορές για την χρήση του Μανδραγόρα (Mandragora autumnalis) σαν αφροδισιακό και σαν βοτάνι για τεκνοποιία.
Η Ραχήλ απελπισμένη που δεν έκανε παιδιά με τον Ιακώβ κατέφυγε στον μανδραγόρα για να γεννήσει τον Ιωσήφ. Στους αρχαίους καιρούς πιστεύονταν ότι ο Μανδραγόρας είχε μαγικές δυνάμεις. . Η διχαλωτή ρίζα του παρομοιάζονταν με ανθρώπινο σώμα και πίστευαν ότι είχε δυνάμεις από τα σκοτεινά πνεύματα της γης. Για να ξεριζώσουν το μανδραγόρα έπρεπε να το κάνουν μόνο μεσάνυχτα και μετά από απαραίτητες προσευχές και τελετουργίες. Κάποιος ζωγράφιζε τρεις κύκλους γύρω από το φυτό με ένα μυτερό κλαδί ιτιάς και μετά έδεναν ένα μαύρο σκύλο στο φυτό με ένα σπάγκο. Ανθρώπινα χέρια δεν έπρεπε να έρθουν σε επαφή με το φυτό. Πιστεύονταν πως όταν ο μανδραγόρας έβγαινε από το έδαφος έβγαζε μια στριγκλιά που σκότωνε ή τρέλαινε όποιον δεν είχε προφυλαγμένα τα αυτιά του εκείνη την ώρα. Όταν το φυτό είχε πια αποκοπεί από την γη μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ευεργετικούς σκοπούς.

Στο μεσαίωνα το φυτό ονομάζονταν και "μήλο του σατανά" και πίστευαν ότι προκαλούσε τρέλα.Επίσης πίστευαν ότι κάτω από τα δέντρα που γίνονταν απαγχονισμοί φύτρωνε μανδραγόρας από το σπέρμα των κρεμασμένων.

Σήμερα, ομως .. η σύγχρονη επιστήμη δεν συμφωνεί με τα παραπάνω έχει δε αποφανθεί ότι οι ρίζες του μανδραγόρα περιέχονται στην κατηγορία των αναλγητικών όπως η μπελαντόνα και η τα φύλλα της κόκας. Δύο από τα ενεργά χημικά συστατικά του μανδραγόρα είναι η ατροπίνη και η σκοπολαμίνη δύο ισχυρά κατευναστικά. Ο μανδραγόρας έχει επίσης μεγάλη περιεκτικότητα σε μανδραγορίνη, ένα ισχυρό υπνωτικό και ναρκωτικό.

Τώρα...
Την εποχή των Δρυίδων ... Δρυίδες, ντυμένοι στα λευκά, έκοβαν με χρυσά δρεπάνια.. το .. ιξός ή βίσκον το λευκό, γνωστότερος ως «γκι», και το άφηναν να πέσει σε ένα ύφασμα επίσης λευκό. Mετά τη συλλογή του γκι θυσιάζονταν νεαροί λευκοί ταύροι. . Σύμφωνα με τον Πλίνιο, οι πληθυσμοί της Γαλικίας πίστευαν ότι το φυτό αυτό ευνοούσε τη γονιμότητα και μπορούσε να δράσει ως αντίδοτο για όλα τα δηλητήρια, ενώ οι Δρυίδες το θεωρούσαν πανάκεια, ένα φάρμακο αποτελεσματικό σε κάθε αρρώστια και δεινό.Μετά όμως από επιστημονικές μελέτες.. διαπιστώθηκε οτι δεν ενδεικνύεται για τα παραπάνω..αλλά μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά την υπερένταση, γιατί, καθώς είναι διουρητικό, δρα ως καρδιοτονωτικό, ενώ με μορφή αφεψήματος ενεργεί ως διεγερτικό του περιφερειακού κυκλοφορικού συστήματος, γιατί είναι αγγειοδιασταλτικό και καθαρίζει το αίμα.

Σαφώς λοιπόν και δεν σου προτείνω.. κάτι από τα παραπάνω… μιας και δεν εχουν καμμία απολύτως ευεργετική ιδιότητα στο πρόβλημα σου..

Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ και στο προτείνω... για να αυξήσεις τη γονιμότητα σου.. είναι το να εισαι υγιής.. η καλή και ισοροπημένη διατροφή..
Πρόσεξε..
Tο αναποφλοίωτο ρύζι είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μαζί με το χαλκό, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των γυναικείων ορμονών και τη μέγιστη γονιμότητα. Tο αναποφλοίωτο ρύζι περιέχει επίσης μαγνήσιο, η έλλειψη του οποίου σχετίζεται με τη γυναικεία υπογονιμότητα και τις αποβολές.. επίσης το καρότο, το σέλινο, το αγγούρι η ελιές, η μπανάνες..το μέλι, το θρούμπι .. η ρίγανη ... και αλλα πολλά... αλλά και μυρωδιές (αρωματοθεραπεία) και επαλείψεις με αιθέρια έλαια ...από κυκλάμινο, πατσουλί , ή σανδαλόξυλο.. θα βοηθήσουν πάρα πολύ.. τις γόνιμες μέρες.. επίσης βοηθούν....η σωματική άσκηση.. ο διαλογισμός…η αγάπη προς τα ζώα αλλά και προς όλα τα πλάσματα του πλανήτη… αυτά που δεν βοηθούν.. είναι ο καφές, το τσιγάρο, το στρές, το περιττό βάρος, τα φάρμακα…. το υπερβολικό ποτό.. το ξενύχτι… η υπερβολική εργασία.. το πάθος για την απόκητηση υλικών αγαθών… η απέχθεια.. προς τα ζώα...

Βότανα που σίγουρα εχουν θετική επίδραση στο πρόβλημα σου.. είναι έγχυμα από φασκόμηλο.. ή δενδρολίβανο… αν θέλεις κάτι ποιο εξειδικευμένο…τότε ένα ελιξίριο για την ομαλή ισοροπία της λειτουργίας των γυναικείων αδένων…

Αγγελική Κινέζική (Αngelica sinsensis)
Ρυθμιστικό γυναικείων ορμονών. Καταπραύνει τους πόνους και την αδιαθεσία πριν την έμμηνη ροή..

Λυγαριά (Vitex agnus castus)
Tονωτικό του αναπαραγωγικού, τονώνει και ομαλοποιεί τη λειτουργία της υπόφυσης. Χρησιμοποιείται για τους πόνους της περιόδου , για το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, αλλά και για την επανισορρόπηση του αντισυλληπτικού χαπιού..

Λυκίσκος (Ηumulus lupus)
Ηρεμιστικό , υπνωτικό. Χρησιμοποιείται για ανησυχία, ένταση, αυπνία. Γενικά κατά της νευρικότητας του άγχους προάγει σε ήρεμο ύπνο.

Μιτσέλα (Mitchella repens)
Tονωτικό της μήτρας. Προάγει εύκολο τοκετό, ανακουφίζει τους πόνους της περιόδου..

Πικραλίδα ρίζα/φύλλο (Taraxacum officinale)
Καθαριστικό του αίματος , ισχυρότατο αλλά ασφαλές διουρητικό κατεβάζει τη χοληστερίνη και την πίεση.

Ρέο (ραβέντι) (Rheum palmatum)
Στομαχικό.. στυπτικό.. κατά της διάρροιας αλλα και σε μεγάλες δόσεις καθαρτικό…

Φυγικόρη ρίζα (Cimicifuga racemosa)
Aντισπασμωδικό.. για τους πόνους της περιόδου. Εμμηναγωγό.. καταπραυντικό.

Αυτά..

Edited by - allzzaro on 31/10/2005 19:30:27

31/10/2005, 18:56:43
quote:
θελω να χασω βαρος.ειμαι 104 κιλα και εχω υψος 1.83.θελω να χασω λιπος και αν γινεται να διατηρησω η και να αυξησω το μυικο ιστο μου.

Φίλε μου..το πρόβλημα σου είναι πολύ δύσκολο... να σου προτείνω να διαβάσεις ολο το τόπικ… αναφέρω αναλυτικά τα πάντα…

Μου αρέσει που καπνίζεις κιόλας...
Και ρωτάς και πως να το κόψεις.. ?? απλά πέτατο...

Εν συντομία τώρα... να σου πώ.. το βιβλίο που ζητάς θα το βρείς στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.. ``κατάλογος του ελληνικού σουπερ μαρκετ`` οπου εχει αναλυτικά ότι μας προμηθεύει το ελληνικό σούπερ μάρκετ.. και μάλιστα όχι από μία μόνο συγκεκριμένη μάρκα αλλά από πολλές.. σε πρωτείνες.. σε υδατάνθρακες σε λίπη και σε θερμίδες…

Αν θές να αδυνατίσεις υγιεινά η λύση είναι μία….
Η Γνώση.. και απλά μαθηματικά...
Βρές .. πόσες θερμίδες χρειάζεσαι ημερησίως.. να παίρνεις τόσες θερμίδες οσες χρειάζεσαι.. ώστε να διατηρείς το βάρος σου...
Παράλληλα να αυξήσεις τις καύσεις σου.. από περπάτημα ή αεροβική… ώστε να καταναλίσκεις 300 περίπου θερμίδες.. χωρίς αυτές να τις συμπεριλαμβάνεις στο θερμιδικό σου ισοζύγιο.. εννοείται…
Ετσι θα λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα … πρωτείνες, υδατάνθακες , βιταμίνες, ίνες και ιχνοστοιχεία.. ενώ θα εχεις μείον 300 θερμίδες…δηλαδή.. μισό κιλό την εβδομάδα… ξέρω είναι λίγο.. αλλά πολύ αποδοτικό…

Οι γρήγορες δίαιτες.. εχουν σαν αποτέλεσμα.. την απώλεια του μυικού ιστού.. ναι μέν χάνεις ακόμα και 20 ή και 30 κιλά.. αλλά .. χάνεις τον μυικό σου ιστό.. δημιουργείς μόνιμα και σοβαρότατα προβλήματα στον μεταβολισμό σου, κινδυνεύεις από ιώσεις και ασθένειες, η αίσθηση της πείνας.. είναι αφάνταστη .. οπότε αμέσως μετά.. στην προσπάθεια του οργανισμού να ξαναποκτήσει τον μυικό του ιστό.. τρώς.. υπέρμετρα.. ξαναποκτάς το παλιό σου βάρος.. αλλά με ποσοστό λίπους ακόμα μεγαλύτερο από το παλιό βάρος.. και μυικό ιστό λιγότερο...

Μπορείς να βρείς τα πάντα.. στο τόπικ..

greentechΝέο Μέλος
31/10/2005, 22:09:07
ειμαι αλλεργικος εχω ρινιτιδα εδω και πολλα χρονια και εδω και 5 χρονια
ασθμα εχω αυξημενη ige 360 και ηωσυνιφυλα 20 % .Δεν μπορω να παρω βιταμινη c μου δημιουργει δυσπνοια Με την κλασικη ιατρικη μονο με
κορτιζονη βλεπω βελτιωση .Μηπως υπαρχει κατι αλλο να παρω ή να κανω ?
Επισης εχω ευερεθιστο εντερο .
Σας ευχαριστω πολύ .
lampidonaΝέο Μέλος
01/11/2005, 04:18:41
ΦΙΛΕ ALLZZARO

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ "ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΓΟΝΙΜΩΝ" ΒΟΤΑΝΩΝ (ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ:

RED CLOVER, EVENING PRIMROSE OIL, RED RASPBERRY LEAF, REHMANIA, FALSE UNICORN ROOT, ASTRAGALUS, SENECIO AUREUS KAI WILD YAM ROOT. (ΤΙ ΛΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ?)

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (Π.Χ. Dong Quai, Red Raspberry Leaf, Vitex Chasteberry, Evening Primrose Oil ) ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ (Π.Χ. Wild Yam). ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ (Π.Χ. Cimicifuga racemosa). ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:
1. ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ Η΄ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ?
2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ), ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΤΗΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΩΣΤΗ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕΣ) ...ΧΜΜΜ.... ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1) η σωματική άσκηση - ΚΆΝΩ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΡΑ ΧΛΩΜΟ
2)ο διαλογισμός - ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
3)η αγάπη προς τα ζώα αλλά και προς όλα τα πλάσματα του πλανήτη - ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ, ΕΡΠΕΙ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΝΕΙ, ΑΡΑ ΟΚ ΚΙ ΕΔΩ
4)ο καφές - ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ (ΜΠΛΙΑΧ)
5)το τσιγάρο - Ε...ΧΜΜ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ
6)το στρές - ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
7)το περιττό βάρος - ΕΙΜΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΛΟΓΩ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ,
8)τα φάρμακα…- ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΥΡΟΞΙΝΗ.
9)το υπερβολικό ποτό, το ξενύχτι….. (ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ?) ΤΑ ΚΟΨΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ
10)η υπερβολική εργασία.. UNDER CONTROL ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
11)το πάθος για την απόκητηση υλικών αγαθών… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ

7 ΣΤΑ 11 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. (Η΄ΟΧΙ? )

ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥ - ΥΓΙΕΙΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ 80% ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΡΑ ΟΚ ΚΙ ΕΔΩ, ΕΤΣΙ?

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΣΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΣΟΡΡΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ...ΜΕΡΑ? (ΩΧ 4 ΠΗΓΕ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ)

ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Light stormΝέο Μέλος
01/11/2005, 09:09:22
Καλημέρα φίλε allzzaro

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έστειλες για το γιό μου.

....Όσον αφορά το μαγαζάκι δυστυχώς φίλε μου δεν τα έχει όλα...

Αυτό το Λομάτιο δεν το ήξεραν ούτε εκεί...(Το συγκεκριμένο πάντως δεν το έχει ούτε και το βιβλίο Βοτανοθεραπεία που έχω.)
Επίσης δεν βρήκα...
Ούτε το Λυγιστικό .....
Ούτε το μανιτάρι Ρέισι.

Τέλος πάντων...Βρήκα σε ένα ομοιοπαθητικό φαρμακείο στο Μαρούσι το Λυγιστικό ή Λεβιστικό....σε βάμα...θα ρίχνω κάποιες σταγόνες.
Επίσης βρήκα στο ίδιο μαγαζί την σύνθεση μανιταριών Ρέισι - Σιτάκε σε μορφή κάψουλας .....36 €..μπρρρ...

Είμαι σχετικά κοντά.......αν σου είναι εύκολο...κάποια άλλη διεύθυνση ...να προσπαθήσω στο Γαλάτ....ίσως ....
..αν δεν σε κουράζω...

Που θα πάει....θα τα βρούμε...

Σε ευχαριστώ πολύ..

Υ.Γ. Κάποιος φίλος έχει μια έπίμονη βρογχίτιδα εδώ και κανά χρόνο.
Με ρώτησε για κανένα βότανο που να μπορεί να βοηθήσει γιατί έχει ......πήξει στην αντιβίωση.
Τις ευχαριστίες του προκαταβολικά.

Με εκτίμηση

Light storm

Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ !!!