- ΑΓΑΠΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Καλή χρονιά!
σε καλωσοριζω και εγω στην παρεα μας,λιγο αργα βεβαια γιατι με προλαβε το αγαπητο μελος drml...
Ενδιαφερον τα οσα λες...δεν εχω εντοπισει αλλον να τα παιρνει ολα τοσο ηρεμα και χρησιμα...δηλαδη να αγαπαει το κακο για το λογο που ειπες,θαυμασα τον τροπο που το σκεφτηκες..υποθετω πως θα περασες αρκετα μεχρι να κατασταλαξεις σε τετοια αποψη!!
Καλη χρονια να εχεις με υγεια πανω απο ολα!!
Αγαπητε drml,
σε ευχαριστω που απαντησες σε οτι ρωτησα τον BRAINSTORM,αλλα θα ηθελα να απαντησει και εκεινος οταν μπορεσει...
καλη χρονια και σε σενα!
Καλη χρονια σε ολους..
Υ.Γ.Αχ!βρε Ευγενιε που εισαι χαμενος??????????![]()
![]()
Όσο η γυναίκα θα έχει κατώτερη θέση από τον άνδρα στην κοινωνία,η ανθρωπότητα θα φωτίζεται απ'τον μισό της ήλιο.
Ήταν παρόρμηση της στιγμής...το έχω βιώσει και βγήκε αυθόρμητα...
Καλή χρονιά!
σ'ευχαριστω πολυ για της ευχες.
ευχομαι και σε σενα να εχεις καλη χρονια .Υγεια αγαπη και χαρα να εχεις παντα στην ζωη σου .
αγαπητε drml
σ'ευχαριστω πολυ .Καλη χρονια και παντα υγεια .
0123
καλα τωρα δεν πιστευω να στενοχωρηθηκες...μου αρεσε που απαντησες και σε ευχαριστω που βρηκες χρονο να απαντησεις..απλα ειπα πως θα ηθελα να απαντησει και το ατομο που ρωτησα....,εσυ γιατι λυπηθηκες βρε???Χαμογελα λιγο!!
Καλησπερα katerina12,
σε ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου!καλα να περασεις..
Υ.Γ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Όσο η γυναίκα θα έχει κατώτερη θέση από τον άνδρα στην κοινωνία,η ανθρωπότητα θα φωτίζεται απ'τον μισό της ήλιο.
Ελπίζω τα δάκρυα που θα πέσουν και αυτό τον χρόνο να είναι μόνο δάκρυα χαράς.
Semina μου φυσικά και θέλω να απαντήσω στην ερώτησή σου. Αυτό το είπα γιατί πιστεύω ότι η ισχυρή δόση αγάπης που δέχονται κάποιοι άνθρωποι από άλλους τους τρομάζει. Αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι παίρνοντας αγάπη αισθάνονται ότι μπουκώνουν ,πιέζονται και αισθάνονται φόβο τρέμοντας στην ιδέα τι θα γίνει αν πληγώσουν αυτούς που τους δίνουν αυτή την υπερβολική αγάπη. Και εδώ θα επισημάνω αυτό που είπες παραπάνω : ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
ΧΤΙΖΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
quote:
Αχ!βρε Ευγενιε που εισαι χαμενος??????????
Τζα!!!!!!!!!!!!
Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
quote:
πιστεύω ότι η ισχυρή δόση αγάπης που δέχονται κάποιοι άνθρωποι από άλλους τους τρομάζει. Αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι παίρνοντας αγάπη αισθάνονται ότι μπουκώνουν ,πιέζονται και αισθάνονται φόβο τρέμοντας στην ιδέα τι θα γίνει αν πληγώσουν αυτούς που τους δίνουν αυτή την υπερβολική αγάπη.
Η αγάπη είναι ένας φίλος μας, ένας σύμμαχος μας. Δεν μας προδίδει, δεν μας πληγώνει. Σ' αγαπάω σημαίνει πως σε δέχομαι με όλες σου τις παραξενιές, με όλα σου τα λάθη. Αγάπη σημαίνει μια πόρτα ανοιχτή, ό,τι κι αν γίνει. Αγάπη σημαίνει έχω το θάρρος να σου μιλήσω, να συζητήσω μαζί σου, να σε ρωτήσω πως νιώθεις, να σου πω πως αυτό με πείραξε λιγάκι.
Αγάπη σημαίνει να δίνω χωρίς να ζητάω, χωρίς να περιμένω. Ναι. Να κρατάω όμως παράλληλα και την ελπίδα (έστω και κρυφά) πως ο άλλος θα ανταποκριθεί στην αγάπη μου και θα με βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Να κρατάω την ελπίδα πως θα δεχθεί όσα του δίνω, πως θα με γνωρίσει και θα τον γνωρίσω.
Η αγάπη ποτέ δεν μας μπουκώνει λοιπόν. Αντίθετα, γεμίζει την ζωή μας και τη δίνει νόημα. Η αγάπη είναι επιλογή μας. Το ίδιο και η ζωή.
Φιλικά
Σέμι & Ευγένιος
Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
quote:quote:
Αχ!βρε Ευγενιε που εισαι χαμενος??????????Τζα!!!!!!!!!!!!
Χαιρομαι που σε ξαναβρηκα!!!
με καλυψε ο Ευγενιος και ελπιζω να καλυπτει και σενα η απαντηση του!
Φιλικα
quote:
Αγαπημενη μου SEMINA...ετσι θελουν να πιστευουμε, στην πραγματικοτητα
η γυναικες κυβερνουν...αυτο μπορεις να το δεις καθημερινα...
Και εγω ειμαι υπερ της ισοτητας...αλλα μην ξεχναμε τις αδυναμιες-ιδιαιτεροτητες καθε πλευρας, παραγων σημαντικος ωστε καθε κομματι της ανθωπινης αλυσιδας να ειναι αρμονικο...
Θα παραθεσω ενα κομματι του Alister Crowley(Perdurabo..)
απο τo Book of Lies (333)
"The Man delights in uniting with the Woman; the Woman in parting from the Child.(THE OYSTER).
Απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις πολλα...

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."
όλοι χρειαζόμαστε αγάπη, όλοι είμαστε "προγραμματισμένοι"
να παίρνουμε και να δίνουμε αγάπη. Αυτό είναι παγκόσμιος νόμος.
Ωστόσο είναι δύσκολος ο δρόμος προς την αγάπη, διότι δεν αφήνουμε
την καρδιά μας να μας μιλήσει. Τη μπλοκάρουμε με ανόητες, φαύλες
σκέψεις. Τη μπλοκάρει ο νους, που προσπαθεί νά λογικοποιήσει αυτό,
που ξεπερνά τη λογική.
Η αγάπη αφορά περισσότερο τον διπλανό μας, παρά εμάς.
Είναι μια πράξη ανοίγματος δικό μας προς τον διπλανό,
είναι ένα χαμόγελο ή ένας λόγος ή μία πράξη έξω από το εγώ μας.
Είναι λάθος να βάζουμε την έννοια της ανταλλαγής στην αγάπη.
Με το που σκεφτόμαστε και μόνο το αντάλλαγμα, παύουμε να αγαπάμε.
Δεν έχει λοιπόν νόημα να πέριμένουμε να μας αγαπήσει ο διπλανός μας,
εμείς δημιουργούμε αυτή τη σχέση με τη δική μας ψυχική επέκταση
προς το μέρος του, προς το άτομό του.
Νά γιατί κάποιοι είπαν ότι το "σ' αγαπώ" δεν πρέπει να το λες.
Επειδή όταν το λες, κάτι περιμένεις, κάποιο αντάλλαγμα.
Δε χρειάζεται να λες σ' αγαπώ, είναι τόσο μεγάλη η δύναμη της αγάπης,
που φεγγοβολά σαν αστέρι, που πιό έκδηλα δε γίνεται!
Νομίζετε, είναι εύκολο να γίνουμε αγάπη;
Είναι δύσκολο, είναι μακρύς δρόμος γεμάτος δοκιμασίες.
Μας λένε ότι η αγάπη είναι μία από τις 3 όψεις του Θεού,
μαζί με τη βούληση και τη διάνοια. Ουσιαστικά η αγάπη βρίσκεται
ανάμεσα από τη βούληση και τη διάνοια, είναι αν θέλετε η κόλλα που
συγκρατεί αυτά τα δύο μαζί.
Η ερωτική αγάπη είναι αγάπη, το ίδιο σημαντική με αγάπη...
Είναι η μητέρα που θρέφει τα παιδιά της, και αυτό το χαρακτηριστικό
αντικατοπτρίζεται και στην αμοιβαία σχέση του ζευγαριού. Και ακόμη
πιό ανειδιοτελώς, επειδή ακόμη και η μητρική αγάπη περιέχει ιδιοτέλεια.
Την επόμενη φορά που θα σκεφτούμε ότι δε μας αγαπά,
καλύτερα να σκεφτούμε τον τρόπο να αγαπάμε εμείς.
Αυτό είναι το μυστικό, μόλις καταφέρουμε εμέις να κάνουμε τα πρώτα
βήματα στην ατραπό της αγάπης, τότε η αγάπη θα είναι πάντα δίπλα μας.
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ.
Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ, ΤΟ ALTER EGO ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ.
ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΕΓΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΛΙΓΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΜΩΣ.... ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΝΑ". ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ Χ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ... ΝΑ ΠΟΝΑΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ, ΝΑ ΚΛΑΙΣ... ΟΛΑ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙ...........
ΝΑΝΤΙΑ
Καλώς ήρθες στο εσωτερικά και δημιουργικές αναζητήσεις σου εύχομαι!!!
Πραγματικά την αγάπη όλοι την βλέπουν διαφορετικά… με τον δικό τους τρόπο..
Βάζουν λίγο την δική τους μαγεία στην λέξη αυτή για να την ζήσουν με πάθος..
Αυτό που παράθεσες, το έχω ξανακούσει….. Είναι αλήθεια πως η ζωή μας παίζει αρκετά παιχνίδια… ωστόσο, από ότι είδα το έχεις πάρει θετικά, αναγνώρισες την αγάπη, ακόμα και εκεί που κάποιοι αν έτρεφαν αισθήματα δεν θα τα έδειχναν… γιατί οι άνθρωποι ντρέπονται, κρύβονται… δεν παλεύουν πάντα για ότι αγαπούν!!!
Πραγματικά, σε θαυμάζω…μπράβο σου!!!
Φιλικά
Αγαπητέ μου Ερμή,
Τελικά έχετε όλοι μια αγάπη στο να σχολιάζετε τις ηλεκτρονικές μου υπογραφές, οι οποίες αλλάζουν και δεν μένουν σταθερές..
Ισονομία φίλε μου, θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει σήμερα…υπάρχει όμως???
Ή αυτό θέλουμε να βλέπουμε εμείς???
Φιλικά
Η μοναξιά θεραπεύεται.Αυτα που σε έκαναν να μείνεις μόνος, δεν θεραπευονται.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
quote:
ΑΓΑΠΗΤΗ SEMINA, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ "ΨΥΧΗ" ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ, ΖΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΩ (ΕΛΠΙΖΩ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΤΕ...Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
Αποδεκτο...Ομως αγαπητε φιλε/η santarius δεν ειναι αναγκη να υπαρχει
και ερωτικη συνευρεση...Εγω για παραδειγμα εχω βρει ανθρωπο ο οποιος ειναι αυτο που ψαχνω σε γυναικα...αυτος ο ανθρωπος για εμενα ειναι σαν αδερφος μου ο καλυτερος μου φιλος...Δεν κανω κατι σεξουαλικο μαζι του ομως,μητε τον ποθω σεξουαλικα γιατι ειναι ανωφελο να χρησιμοποιω το "κουταλι για πιρουνι" ...τι στιγμη που ο λογος για τον
οποιο φτιαχτηκα ειναι αλλος απο αυτον που ενδεχομενως να μου αρεσε.
Παντα φιλικα.
quote:
Ή αυτό θέλουμε να βλέπουμε εμείς???
Semina αχχχχ....θα στα πω αλλη στιγμη,παντως εσυ να μην ανυσηχεις
ο ρολος της γυναικας εχει αλλαξει και ισως γινει πολυ ισχυροτερος αυτου του ανδρος...

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."
ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΝΟΩ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ. ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΠΟΘΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ/Η ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΕΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΙΛΙΑ...
ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΒΟΟ...ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ.. ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ.. ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ...
ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...
εχει δίκιο σε ότι λέει...πάντως παρατηρώ πως σε πονάει αρκετά που δεν μπορείτε με το δικό μας κατεστημένο(εννοώ της εποχής μας)να παντρευτείτε και να γίνετε ένα!!
Ερμή μου,
δεν ανησυχώ!!!!καθόλου μάλιστα...όποτε μπορέσεις ευπρόσκεκτη η όποια συζήτηση μαζί σου,καλέ μου....
Φιλικά πάντα
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΟΜΩΣ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ... ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΤΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ...ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΦΥΓΩ Η ΝΑ ΜΕΙΝΩ?
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ? ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. ΑΛΛΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...
καλό βράδυ σου εύχομαι...
Ξέρω πως πονάς...ξέρω πόσα σας χωρίζουν και πόσα πολλά σας ενώνουν..
Όσο για τα παιδικά όνειρα έχω κάνει και εγώ...
Λογικό είναι να σε θέλει δίπλα της εφόσον σας δένουν τόσα πολλά συναισθήματα...το αν θα μείνεις ή θα φύγεις νομίζει πως αφορά μονάχα εσένα και την ψυχή σου...το μόνο που θα σου πω είναι να αναλογιστείς και να σκεφτείς πόσο θα αντέξεις να είναι με κάποιον άλλο,να την βλέπεις να φιλάει κάποιον άλλο κτλ???
Δεν είναι αδικία...τίποτα δεν είναι άδικο σε αυτό τον κόσμο,άδικα τα βλέπουμε εμείς γιατί δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε!!!Το είπες και μόνη σου..και μόνο ότι βρέθηκε το άλλο σου μισό πρέπει να σε κάνει πανευτυχή!
Φιλικά
Σεμινάκι