ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WWW.666DNA.COM:ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- WWW.666DNA.COM:ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Aplos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AplosΝέο Μέλος
17/03/2005, 18:49:25
WWW.666DNA.COM

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ?

AngelosΜέλος
17/03/2005, 19:10:01
Ολο το ζουμι είναι εδώ

http://www.666dna.com/agora.html

Παραθέτω ενδεικτικά.

α) Με 5 ευρώ αγοράζετε μέχρι και τη σελίδα 79 (σελ.1 - σελ.79)
β) Με 10 ευρώ αγοράζετε τις σελίδες 80 έως το τέλος (σελ.80 - σελ.274)
γ) Με 15 ευρώ αγοράζετε όλο το έργο (σελ.1 - σελ.274)

Συγκριτικά ο Λιακο πουλάει πιο πολύ παραμύθι για λιγότερα ευρώ/σελίδα.
Αν οπωσδήποτε σου περισσεύουν, προτίμησέ τον.

18/03/2005, 18:04:25
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην κατηγορία:
ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

27/05/2005, 13:17:00
...Και μετονομάζεται σε:
"WWW.666DNA.COM:ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ?"
από:"ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ?" σκέτο.

Προς διευκόλυνσην της αναζητήσεως.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

iairaΜέλος
27/05/2005, 17:24:59
Αυτό το θέμα για το συγκεκριμένο site το είχε σήμερα στην τηλεόραση.
Είπαν, ότι έχουν μπει διαφημιστικά σε κολώνες και έχουν γεμίσει την Αθήνα και τους κίνησε το ενδιαφέρον και το έψαξαν.
Ανήκει (είπαν), σε αίρεση, και συγκεκριμένα αίρεση με σκοτεινές προθέσεις.
Μάλιστα σαν υπότιτλο στο θέμα είχαν , ότι μέσω του internet προσπαθούν να προσυλιτίσουν άτομα σε σατανιστικές τελετές.
(έτσι είπαν , έτσι λέω)
Αυτά...
Φιλικά...
ziziΝέο Μέλος
27/05/2005, 20:03:34
Αγόρασα και διάβασα τη μελέτη της ιστοσελίδας www.666DNA.com και το μόνο που έχω να πω ότι έπαθα σοκ.Αυτά που ακούγονται πέρι αίρεσης και σατανισμών είναι αστεία.Αυτό που κατάλαβα εγώ αλλά και ένας φιλόλογος και ένας μαθηματικός που το έδειξα είναι ότι πρόκειται για το λόγο του Θεού σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.Πρόκει ται για μια δεύτερη Αποκάλυψη που δεν χωράει αμφισβήτηση
28/05/2005, 11:50:53
valto sto internet
wendigoΜέλος
30/05/2005, 02:58:29
quote:
valto sto internet

Συμφωνώ απολύτως. Εξάλλου, θέλω να το δείξω σε ένα ταξιτζή και έναν χασάπη να μου πούνε τη γνώμη τους.

No Method, No Guru, No Teacher

31/05/2005, 03:22:27
Φίλε,-η, zizi
Καλωσήλθες στο forum και εύχομαι να έχεις μια καλή και δημιουργική πορεία εδώ μεσα, λαμβάνοντας αλλά και δίνοντας γνώση.

quote:
Αγόρασα και διάβασα τη μελέτη της ιστοσελίδας www.666DNA.com και το μόνο που έχω να πω ότι έπαθα σοκ.Αυτά που ακούγονται πέρι αίρεσης και σατανισμών είναι αστεία.

όπως είπαν και προηγούμενοι,καλό θα ήταν να ανεβάσεις εδώ πέρα μεγάλο μέρος ή και το σύνολο αυτού που αγόρασες ώστε να το δούμε και να το κρίνουμε και εμείς. Οι ταμπελίτσες μπορεί να είναι πολλές και ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία και αποψη...

quote:
που κατάλαβα εγώ αλλά και ένας φιλόλογος και ένας μαθηματικός που το έδειξα είναι ότι πρόκειται για το λόγο του Θεού σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.Πρόκει ται για μια δεύτερη Αποκάλυψη που δεν χωράει αμφισβήτηση

Με όλο το σεβασμό στο Φιλόλογο και στο μαθηματικό τόσο ως ανθρώπους όσο και ως επιστήμονες, το τι λέει αυτός ο "πίνακας" και το αν χωράει αμφισβήτηση ή όχι, ασ'το καλύτερα να το κρίνει ο καθένας από μας μόνος του, αφού λάβει γνώση του θέματος...
Ελάχιστα πράγματα αυτού του είδους,να ξέρεις,είναι τέτοια που να μη σηκώνουν αμφισβήτηση...Τα υπόλοιπα όλα δοκιμάζονται

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

oneiric1Μέλος
31/05/2005, 15:13:48
quote:
Είπαν, ότι έχουν μπει διαφημιστικά σε κολώνες και έχουν γεμίσει την Αθήνα και τους κίνησε το ενδιαφέρον και το έψαξαν.

Ισχύει. Υπάρχει σε πολλές κολώνες σε ολόκληρη την Αθήνα, τράβηξε και ‘μένα την προσοχή.

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

ziziΝέο Μέλος
31/05/2005, 20:52:28
...Φυσικά και θα δημοσίευα αποσπάσματα ή ακόμα και όλη τη μελέτη από το cd αν μου ανήκαν τα πνευματικά δικαιώματα (copyright)...
01/06/2005, 22:06:29
quote:
...Φυσικά και θα δημοσίευα αποσπάσματα ή ακόμα και όλη τη μελέτη από το cd αν μου ανήκαν τα πνευματικά δικαιώματα (copyright)...

Γιατί, φοβάσαι μη σε κυνηγάει ο ζωγράφος "Αθανάσιος"? Πώς θα σε βρει ? Θα πάει στην Αστυνομία και θα πει ότι η zizi μου τα έβγαλε στο ίντερνετ?
Ή φοβάσαι μην κάνει συλλογική μήνυση στο esoterica?

Anyway, εγώ θα πρότεινα να δώσεις 2-3 τρανταχτά σημεία, και με δικά σου λόγια, ώστε να μη μπορεί να σε κατηγορήσει κανένας και για τίποτα... Μόνο το outline και το περιεχόμενο διασκευασμένο (αλλά όχι αλλοιωμένο). Αυτό δεν διώκεται...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

astralasiaΝέο Μέλος
23/06/2005, 12:30:29
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας ζωγράφος Αθανάσιος Σέλια. Αν βρείτε κάποια πληροφορία γιαυτόν ας τη δούμε κι εμείς
some_oneΝέο Μέλος
07/07/2005, 02:35:21
Το "Αθανάσιος Σελία" μπορεί να είναι και ψευδόνυμο το έχετε σκεφτεί?
Όσο για το βιβλίο και εγώ το έχω διαβάσει και έχω μείνει άφωνη!δεν είμαι από τα άτομα που δεν έχουν ψάξει γενικά το θέμα θρισκεία και ετσι θεωρώ οτι έχω άποψη.
Τώρα για το άτομο που λέει περί σατανισμού και άλλα τέτοια κουλα, ας το διαβάσει και μετά να εκφέρει άποψη. και αλήθεια...πότε μίλησαν στην τηλεόραση για αυτό το θέμα?

Life is just a dream on the way to death!

ziziΝέο Μέλος
09/07/2005, 14:59:46
Θα με ενδιέφερε πολύ να ανταλλάξω απόψεις με κάποιο άτομο που έχει διαβάσει κι αυτό το βιβλίο.Αν θέλεις μέλος <<some one>> στείλε μου ένα mail θα το βρεις στο προφιλ μου.Όσο για την τηλεόραση το είπαν στην πρωινή(των 8-10)ενημερωτική εκπομπή του mega κοινωνία ώρα 8
astralasiaΝέο Μέλος
31/08/2005, 22:45:29
quote:

Το "Αθανάσιος Σελία" μπορεί να είναι και ψευδόνυμο το έχετε σκεφτεί?
Όσο για το βιβλίο και εγώ το έχω διαβάσει και έχω μείνει άφωνη!δεν είμαι από τα άτομα που δεν έχουν ψάξει γενικά το θέμα θρισκεία και ετσι θεωρώ οτι έχω άποψη.
Τώρα για το άτομο που λέει περί σατανισμού και άλλα τέτοια κουλα, ας το διαβάσει και μετά να εκφέρει άποψη. και αλήθεια...πότε μίλησαν στην τηλεόραση για αυτό το θέμα?

Life is just a dream on the way to death!

Τότε γιατί το πλασάρουν με το προκλητικό (για τον περισσότερο κόσμο) www.666dna.com ?

ziziΝέο Μέλος
08/09/2005, 19:59:56
Για το site www.666DNA.com έχει αναφερθεί το γερμανικό περιοδικό spiegel (Ιούλιος 2005) στην ίδια σελίδα με τον τωρινό Πάπα...
(πως είναι δυνατόν να εκφέρουν γνώμη άνθρωποι που δεν το έχουν διαβάσει?-το κάνουν μάλλον μόνο οι Ελληνάρες οι οποίοι σύμφωνα με στατιστικές διαβάζουν μόνο 2 στους 100...)
GDS1Μέλος
09/09/2005, 09:57:58
Έξυπνο κόλπο

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

rizitisΜέλος
09/09/2005, 17:48:00
quote:
GDS1 Απεστάλη: 09/09/2005, 09:57:58
--------------------------------------------------------------------------------
Έξυπνο κόλπο

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ GDS1
ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ MARKETING!
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΜΑΣ.

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

ziziΝέο Μέλος
09/09/2005, 18:57:25
...ευτυχώς που δεν αμφισβητείτε και τις πληροφορίες από παλιά μέλη του chat,όπως της iaira (112 μηνύματα)- η οποία αναφέρει την ελληνική τηλεόραση και του non serviam (65 μηνύματα) - ο οποίος αναφέρει τις εφημερίδες...αλλά και για το αρθρο του spiegel (δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου) ένα απλό τηλέφωνο στον γνωστό κύριο Αντώναρο που είναι υπεύθυνος του περιοδικού στην Ελλάδα,θα αρκούσε για να πάτε να πάρετε ένα αντίγραφο...