- Αιμοποσία σαρκοφαγία και χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon
quote:
Συνοδινός: Πώ, πώ...
Τι πολλές ερωτήσεις!
Και είναι μόνο από τρία θέματα.
Εδώ θα χρειαστώ 365 εργάσιμες ώρες.
Ελπίζω να μη χρειαστεί ο αγαπητός Συντονιστής Dying Incubus να παρουσιάσει ολοκληρωμένα όλα τα μηνύματα μου……
quote:
Συνοδινός: Το κυνήγι μοιάζει πάρα πολύ με το σκάκι.
Απαιτεί στρατηγικές κινήσεις κι αυτό.
Κι αν το σκάκι θέλει υπομονή, το κυνήγι θέλει καρτέρι...
Με έχεις ακούσει όμως εμένα, να απειλώ συνέχεια τους άλλους, ότι είμαι κυνηγός και ότι τους έχω στήσει καρτέρι για να τους εκτελέσω..;
Ο κυνηγός δεν απειλεί το “θύμα” αλλά εκτελεί. Έχω δει την εκτέλεση του Αρχιεπισκόπου……
quote:
Συνοδινός: Ρε υποκριτή...
Ψεύτη!
Υποκριτή!
Ποιόν κοροϊδεύεις ρε; Εμένα ή τον εαυτό σου;
Εκτός από ψεύτης και υποκριτής είναι και τελείως ανάποδος.
Μάλλον μπερδεύτηκες και ξεκίνησες το κυνήγι……
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Μια τέτοια στάση δεν βοηθάει στον διάλογο κι είναι πολύ πιθανόν να πληγώνει και τον συνομιλητή σου.
Θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις τα links των θεμάτων στα οποία βρίσκονται οι ερωτήσεις του el.elyon που παρέθεσες στο προηγούμενο μήνυμα σου.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus
Θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις τα links των θεμάτων στα οποία βρίσκονται οι ερωτήσεις του el.elyon που παρέθεσες στο προηγούμενο μήνυμα σου.
Πλάκα μας κάνεις ;
Διάλεξε ένα θέμα στην τύχη... μέσα θα πέσεις.
Στράτος

quote:
Πώ, πώ...
Τι πολλές ερωτήσεις!

Μπράβο ρε Συνοδινέ, χαρά στην υπομονή σου....
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Dying_Incubus-Θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις τα links των θεμάτων στα οποία βρίσκονται οι ερωτήσεις του el.elyon που παρέθεσες στο προηγούμενο μήνυμα σου.
195 ερωτήσεις .![]()
![]()
Σοβαρά μιλάς φίλε Incubus ,θα πρέπει να φτιάξετε καινούργια ενότητα Forum για να χωρέσουν όλα αυτά τα links .

Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα ότι τα ερωτήματα του el.elyon που παρέθεσε, προέρχονται από 3 θέματα.
quote:
Πώ, πώ...
Τι πολλές ερωτήσεις!
Τρία links του ζήτησα να παραθέσει, όχι την Άρτα με τα Γιάννενα! ![]()
![]()

1. Θεοσοφία και νέα εποχή ταυτίζονται;
2. ποια είναι η σχέση της θεοσοφίας με τον πνευματισμό;
3. ποια είναι η σχέση της θεοσοφίας με τον αποκρυφισμό (ή αλλιώς μαγεία);
4. ποια είναι η σχέση της θεοσοφίας με τον την αστρολογία;
5. Ποια η σχέση πνευματισμού αποκρυφισμού αστρολογίας και μαγείας ; Μήπως πρόκειται για διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος;
6. ποια είναι η σχέση της θεοσοφίας με τον την μαγεία;
7. Τι πιστεύει η θεοσοφία για τον εωσφόρο (ή σατανά);
8. Η γιόγκα τι είναι (ή αλλιώς διαλογισμός); Τι συμβαίνει κατά την τέλεση ασκήσεων γιόγκα; Ποια είναι η φύση των φαινόμενων που βιώνει αυτός που κάνει γιόγκα; Ποιες είναι οι οντότητες που πλησιάζουν τον άνθρωπο;
9. Είναι τελικά στόχος της Νέας Εποχής η επιθυμία του Εωσφόρου να λατρεύεται ως θεός;
10. Είναι ή δεν είναι κυριότερος στόχος της Νέας Εποχής ο χριστιανισμός; 
Εσύ είσαι σε θέση εσύ να απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα;
Έκανες όμως αγαπητέ el.elyon μια πολύ καλή ερώτηση η οποία δεν απαντήθηκε: «ποια είναι τα θεία όντα της θεοσοφίας;»
Μερικά από τα ερωτήματα ίσως να μην αφορούν την θεοσοφία μήπως όμως όλα να αφορούν; ερωτήσεις κάνω.
Edited by - GreenLantern on 15/06/2007 00:03:32

quote:Έχεις δίκιο υπάρχουν δόγματα που προκαλούν πολέμους. Όμως υπάρχει ένα δόγμα που έχει ποτίσει την γη με το αίμα και τα δάκρια των αγίων του. Είναι το δόγμα που προσεύχεται στο θεό ακόμα και για αυτούς που το μισούν: «υπέρ των αγαπουντων και μισουντων ημάς»...
dying
Όταν μάλιστα τα θρησκευτικά δόγματα έχουν γίνει οι αφορμές για Ιερούς Πολέμους
Δόγματα υπάρχουν πολλά ένα όμως είναι το Ορθό.

Edited by - GreenLantern on 17/06/2007 02:00:12
quote:Σημείωση: H χρήση 2ου ενικού δεν αναφέρεται επί προσωπικού ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ
dying
Ο κάθε άνθρωπος εξάλλου έχει την ευχέρεια να πιστεύει στον Θεό που του δίνει ένα νόημα στην ζωή του και καλύπτει τις θρησκευτικές του ανάγκες.Αν εμένα με βοηθάει περισσότερο στο να εξελιχθώ ως άνθρωπος η έννοια του Θεού που αποδέχομαι παρά το να ακολουθήσω κάποιο θρησκευτικό δόγμα, τότε δεν βρίσκω τίποτα το μεμπτό σ' αυτό.
Αυτό είναι ψευδαίσθηση αγαπητέ. Ποιο δόγμα Θα βοηθήσει να εξελιχθείς από της στιγμή που άμα δε σου κάνει το αλλάζεις σύμφωνα με τις αδυναμίες σου και τα θέλω σου;;;;
Τελικά δεν αλλάζεις εσύ προς το καλύτερο, αυτό που αλλάζει είναι το δόγμα σύμφωνα με τα θέλω σου. Άρα και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει δόγμα και αυτό λέγεται εγώ.
Μήπως όμως ούτε το εγώ είναι τελικά το δόγμα αλλά κάτι άλλο πιο απόκοσμο;;;;;;
Μήπως κάτι άλλο θέλει να μπει στη θέση του θεού και να λατρεύεται αυτό ως θεός;;;;;;;;

quote:
Πρασινοφανός
Γάλατα υπάρχουν πολλά. ΝΟΥΝΟΥ όμως... ένα

macedon
quote:
GreenLanternΌμως υπάρχει ένα δόγμα που έχει ποτίσει την γη με το αίμα και τα δάκρια των αγίων του. Είναι το δόγμα που προσεύχεται στο θεό ακόμα και για αυτούς που το μισούν: «υπέρ των αγαπουντων και μισουντων ημάς»...
Ξέρει τέτοια το δόγμα σας....![]()
![]()
Για το αίμα των αγίων, ξανασκέψου το.
Για το άλλο αίμα, αυτών, που όχι σας μισούσαν, απλά δεν είχαν δεχθεί το δόγμα που... "προσεύχεται και για τους μισούντες", κάνει κάπου κάνα μνημόσυνο, σε τέτοιες κρίσεις αγάπης; ![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ