- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Τώρα στην ερώτηση σου Dr Jekyll Mr Hyde.
Αν και δεν έχει σχέση με το θέμα αυτής της ενότητας θα δώσω μια απάντηση τι πιστεύω εγώ.
Τώρα εάν θέλουν και οι άλλοι συνομιλητές να ανοίξουμε ένα άλλο τόπικ για τα θέματα της Παγκοσμιοποίησης για να μην μπερδεύονται τα θέματα.Καταρχήν πριν δώσουμε απάντηση στο ερώτημα ποίοι θα αποικίσουν στον Άρη ή στη Σελήνη ή και εγώ δεν ξέρω που (άκουσα και για κάτω από το νερό που ετοιμάζουν ήδη μια πόλη στην Αυστραλία) πρέπει να απαντήσουμε σε άλλα ερωτήματα.
Μπορούμε να αποικίσουμε τον Άρη?
Πότε θα γίνει αυτό?
Θα υπάρξει πρώτα μια δοκιμαστική αποστολή που θα τον "τεστάρει" πριν πάνε να ζήσουν οι κανονικοί άποικοι?
Νομικά τι γίνεται, σε ποίους νόμους θα υπακούν αυτοί εκεί πάνω?
Τι ποσά θα δαπανηθούν?
Τι δυνατότητες μας προσφέρει ο αποικισμός?
Ήταν "ερωτηση παγίδα" το ποιος θα πάει να αποικίσει πού. Η απάντηση είναι απλή:κανεις δεν θα θελε να μένει σε ένα μέρος σαν το φεγγάρι ή τον Άρη ακόμα και αν ήταν αποικίσιμο. Το ιδιο πιστεύω ισχύει και για τις υδρόβιες πόλεις. Αυτό λοιπόν αποδεικνύει το αυταπόδεικτο:οτι δηλαδη η ειρήνη είναι αδύνατη σε αυτό το πλανήτη εαν αυτός δεν εξελιχθεί ραγδαία(πολυυυ ραγδαία) όσον αφορά την τεχνολογία. Αλλα τεσπα αυτο ήταν μια παρένθεση.. Όντως πρεπει να ανοιχθεί άλλο θέμα για τέτοια συζήτηση..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Εγώ το πρώτο πρώτο ποστ μου σε αυτό το θέμα έγραψα "Εγώ όπως και εσύ θεωρώ υπερβολική την σιγουριά ανθρώπων σε τέτοιες θεωρίες" όπως και "με ότι δεν συμφωνώ εδώ μέσα αφήνω τους άλλους να το συζητήσουν και απλά δεν δίνω σημασία" ή στο δεύτερο ποστ μου "θεωρώ υπερβολή όπως έγραψα τα περι αστροπυλών (πάντα κρατάω πισινή στην ζωή μου και δεν μηδενίζω τίποτα στο μυαλό μου όμως) θεωρώ απ την άλλη ότι κάτι παίζει ίσως στην συγκεκριμένη περιοχή" (μην εννοώντας με το κάτι ποτέ καμιά αστροπύλη που αν διαβάσεις καλά στην πράξη απορρίπτω.. απλά Ελληνικά μιλάμε.. αυτή την στιγμή αυτό το κάτι απλά έγινε πιο συγκεκριμένο για μένα ή μήπως το ότι δεν μηδενίζω τίποτα στο μυαλό μου σημαίνει "συμφωνώ απόλυτα" για σένα?) αλλά εσύ προφανώς κάτι θα χεις υπόψην σου διαφορετικό για να έχεις φαγωθεί τόσο εδώ και τόσο καιρό μαζί μου.
Περιμένω... φαντάζομαι πως δεν θα σου είναι κόπος να βρεις αυτό που ζητάω αφού επιμένεις πως έτσι είναι. Ελπίζω λοιπόν μέσα στις επόμενες 2-3 ώρες να υπάρχει ένα ωραιότατο copy paste που να με ξεμπροστιάζει γιατί παίζω άσχημο παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Καιρός λοιπόν να βγάλεις στην φόρα αυτές τις φοβερές δηλώσεις μου που συνεχώς μου χτυπάς
Περιμένω.
quote:
Δεν είναι ότι φοράω παρωπίδες, απλά δεν είμαι ευκολόπιστος και δεν πιστεύω όσα λέει ο καθένας στο internet χωρίς καμία βάση...p.s @craven, λαθος στο quote, ήθελα να πάρω όλο αυτό που είπες μαζί με αυτό που συμφωνεί η avalon.
No problem απλά καταλαβαίνεις δεν μου κόλλησε γιαυτό σε ρώτησα :)
quote:
Έχεις δίκιο Άθεε συγνώμη για το λάθος μου και έχεις απόλυτο δίκιο για άλλη μια φορά να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο και να ειρωνεύεσαι..
πρέπει να κοιτάξεις αυτή την μανία καταδίωξης που σε διακατέχει
είναι κρίμα να βλέπεις παντού άτομα να σε κυνηγούν
quote:
περιμένω λοιπόν copy paste απο εσένα τα σημεία που μιλάω περί ύπαρξης αστροπύλης.. πρόσεχε όχι να λέω δεν ξέρω ή να κρατάω αποστάσεις σε κάτι που είπε κάποιος άλλος ή να λέω πως δεν απορρίπτω τίποτα απόλυτα γιατί απλά δεν μπορώ να ξέρω. Θέλω ένα Post να κάνεις copy paste που να λέει πάνω κάτω πως εγώ πιστεύω πως υπάρχει μια αστροπύλη εκεί κτλ.
είπα εγώ ότι εσύ παραδέχεσαι την ύπαρξη αστροπύλης;
αυτό που είπα είναι το εξής
quote:
είναι συνήθης τακτική ρίχνουμε 50 περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε μια περιοχή και βγάζουμε ότι θέλουμε, ότι μας την πέφτουν εξωγήινοι ότι εκεί παραθερίζει η βουγιουκλάκη με τον έλβις ότι... ότι... ότι...
και όταν βλέπουμε να καταρρέουν ένα ένα αυτά τα παράξενα, τότε το γυρνάμε στο ότι "εγώ δεν είπα ότι είναι έτσι, απλά είπα να το εξετάσουμε και αυτό βρε αδερφέ"
όπως βλέπεις δεν αναφέρω κανένα συγκεκριμένο άτομο αλλά μιλάω γενικά για όσους πέφτουν να φανέ όσους λένε ότι είναι υπερβολικά όσα λέγονται για το χ ψ θέμα και μετά οταν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι "κακού" έχουν δίκιο το γυρνάνε στο "εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι είναι έτσι, απλά το εξετάζαμε
quote:
Περιμένω... φαντάζομαι πως δεν θα σου είναι κόπος να βρεις αυτό που ζητάω αφού επιμένεις πως έτσι είναι. Ελπίζω λοιπόν μέσα στις επόμενες 2-3 ώρες να υπάρχει ένα ωραιότατο copy paste που να με ξεμπροστιάζει γιατί παίζω άσχημο παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Καιρός λοιπόν να βγάλεις στην φόρα αυτές τις φοβερές δηλώσεις μου που συνεχώς μου χτυπάς
Περιμένω.
κρίμα ρε γαμώτο πέρασε η διορία που μου είχες δώσει
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Για μένα κάνει την πάσα ο Αθεος...
Μόνο που εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο σε σχόλια επί προσωπικού επιπέδου...
Κάτι επί της ουσίας ή έστω επί του θέματος - έτσι για αλλαγή - έχεις να μας πεις Αθεε? Είναι κρίμα να ξεφεύγουμε διαρκώς.

quote:
Craven... άστο να πέσει κάτω...
;) Σοφό.. όταν παρασύρομαι να με φέρνετε στον ίσιο δρόμο :)
quote:
;) Σοφό.. όταν παρασύρομαι να με φέρνετε στον ίσιο δρόμο :)
Και γω... από το αυτί και στον διαχειριστή άλλη φορά...![]()
![]()

quote:
Κάτι επί της ουσίας ή έστω επί του θέματος - έτσι για αλλαγή - έχεις να μας πεις Αθεε? Είναι κρίμα να ξεφεύγουμε διαρκώς.
για πες μου το θέμα αυτής της εβδομάδας;
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Α: 69m
Β: 71m
Γ: 45m
Δ: 42m
Ε: 27m
Ζ: 69m
η ακτίνα της κατασκευής Η: 18m (αν χρησιμεύει κάπου)
να έχεις υπόψιν σου οτι αυτές οι τιμές που δίνει το ανάλογο tool είναι κατά προσέγγιση.
Πάρε μεγεθυντικό φακό γιατί μου βγήκε λίγο μικρή η φωτογραφία ![]()
Παρεμπίπτοντος... η περιοχή το 2003 

Μπορείς να μου πεις που φαίνεται η χρονολογία?
Η αν μπορείς να ζητήσεις από το πρόγραμμα επιλογή για συγκεκριμένο χρόνο? Θα σου ήμουν υπόχρεη!

Α: 87m
Β: 89m
Γ: 64m
Δ: 62m
Ε: 51m
Ζ: 87m
Ενώ υπάρχουν και άλλα κτίσματα πχ δεξιά στα 175 μέτρα ή πιο αριστερά.
Πάντως τα εσωτερικά "σχεδια" του κυκλικού σχήματος κάτι μου θυμίζουν.. σαν τις ζωγραφιές που κυκλοφορούν για την Ατλαντίδα δεν είναι? :P
Δεν έχει νόημα να μπερδευόμαστε... Δε λες κάτι διαφορετικό!
Η ίδια απόσταση είναι μετρημένη με άλλο σημείο αναφοράς!!
Αυτό που για μένα αυτή τη στιγμή έχει σημασία είναι να μάθω να χειρίζομαι καλά το google earth. Αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να επιλέξω να δω χρονολογία ας μου το πει γιατί είναι πολύ σημαντικό.
Καιρό τώρα είχα μια υποψία και για να την επιβεβαιώσω ήλθα σε επαφή με στρατιωτικούς που την εποχή που ήταν η φρεγάτα μας εκεί (λόγω Σαντάμ) κάνανε με ελικόπτερα πτήση στην περιοχή. Επειδή όμως έχω μάθει να μην λέω τίποτα αν δεν το διασταυρώσω θέλω να το δω και θα σας το πω την επόμενη φορά...αρκεί να μάθω αυτό που θέλω από το google earth..

ps. στο google earth πάνω απ τον χάρτη θα δεις ένα εικονίδιο σαν ρολογάκι, αυτό σου επιτρέπει να βλέπεις σε σημεία πίσω στον χρόνο αρκεί να υπάρχουν τέτοια σημεία. Πχ για το συγκεκριμένο κτίσμα όπως είπε και ο Αιθεροβάμων υπάρχει μόνο ιστορικός χάρτης για το 2003 (5/3/2003 όπως θα δεις και εσύ)
Edited by - Craven on 10/03/2011 00:55:55
έδωσα την απόσταση απο την κατασκευή,
και για ευνοήτους λόγους έδωσα και την ακτίνα της
PS
Avallon εχεις PM

quote:
Craven μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έψαχνε η Avallon
έδωσα την απόσταση απο την κατασκευή,
και για ευνοήτους λόγους έδωσα και την ακτίνα της
Σωστότατος :) το σημείο με την ακτίνα δεν το πρόσεξα αλλιώς δεν θα στις έγραφα τις άλλες τιμές :) όντως οι διαφορές είναι κάπου εκεί στα 18 μέτρα ;)
quote:
Σε αυτόν το έγραφα το ποστ γιατί απλά δεν είχα προσέξει ότι έδινε και ακτίνα (18 μέτρα) όπως σωστά λες πάνω κάτω όντως αυτή είναι η διαφορά :)
Ξανθιά ναι...χαζή όχι...![]()
Το μέηλ μου είναι avallon@otenet.gr ![]()

Βρίσκω άκρως ενδιαφέρον τη σεισμική δραστηριότητα που έχει σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στον κόλπο του Αντεν παρόλο που δεν υπάρχει άλλος σεισμός καταγεγραμμένος στην μοντέρνα ιστορία...
40-60 σεισμοί (όχι μετασεισμικές δονήσεις)είναι πολλοί μέσα σε λίγους μήνες δε νομίζεται?
Ακόμα μου εκανε εντύπωση η παρουσία του Βουλγαρικού(!) πολεμικού ναυτικού... (τι άλλο θα ακούσουμε...)![]()

quote:
Ακόμα μου εκανε εντύπωση η παρουσία του Βουλγαρικού(!) πολεμικού ναυτικού... (τι άλλο θα ακούσουμε...)
![]()
![]()
![]()
Πολύ πετυχημένο!!!
Για δείτε λιγάκι το παρακάτω βίντεο και περισσότερο δείτε ημερομηνία που ανέβηκε...ένα χρόνο πριν, πως γίνεται να γνωρίζει κάποιος τόσο νωρίς κάτι τέτοιο;
http://www.youtube.com/watch?v=LRHaP3lbYWM
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10965.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.