- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
H λασπολογια και η παραπλάνηση του trexagireve (και όχι "trexa" όπως τον αναφέρεις) θα λάβουν την αντιμετώπιση που τους αρμόζει, όπως το έχουμε δηλώσει.
Το τι έκανε ο trexagireve το ξέρουμε πολύ καλά και έχουμε ξεκαθαρίσει εξ' αρχής ότι δεν το επικροτούμε.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι, το εάν εσύ και η στάση σου αξίζουν δικαίωση. Και το θέμα αυτό είναι ξεχωριστό από το πρώτο.

quote:
Εφόσον υπάρχουν νέα στοιχεία το θέμα μπορεί να παραταθεί για λίγο ώστε να
καταθέσουν και άλλοι τις απόψεις τους επί του ζητήματος, αν τυχόν θέλουν, για να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση.
Σπεύδω.
Ο τρέχαγύρευε είναι ο Σατανάς μεταμφιεσμένος σε Χριστιανό ορθόδοξο και τσιγγλάει την κλάσσική γεροντοκόρη μέντ-τεκ. Κατάσταση τρέχα γύρευε δηλαδή. Προτείνω η υπόθεση να μπεί στο αρχείο, δεν αξίζει.
Μην διστάσετε να με κάνετε μπάν, αρκούμαι να διαβάζω, δεν έχω πρόβλημα.

quote:quote:
Τελικά, ποια νομίζεις ότι είσαι medtech και προσβάλλεις έτσι τους άλλους;Διάβασε παραπάνω αυτά που σου γράφω για την αμετροέπεια και σκέψου ότι όταν παραθέτει κάποιος links τα οποία παραπέμπουν σε συζητήσεις, σε αρκετές σελίδες μάλιστα, θα πρέπει να διαθέσει τον απαιτούμενο χρόνο και προσοχή ώστε να τα διαβάσει.
Παραξενο Amalia ΔΙΟΤΙΑ)τα links δεν ειναι απαραιτητα διοτι το μηνυμα ξεκαθαρα δεν στοιχειοθετει τιποτα απο αυτα που λεει οτι διαβασε ο trexagireve.
Ο a.zoras ΡΩΤΑΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.Επισης δεν δηλωνει προεδρος.Επισης ο συλλογος ειναι η ΠΕΤΙΕ δεν ειναι ο συλλογος των εργαστηριακων γιατρων.
Για να σου δωσω να καταλαβεις ποσο σοβαρη συκοφαντια ειναι αυτη του trexagireve που ισχυριστικε οτι εγω δηλωσα μελος του συλλογου εργαστηριακων γιατρων,θα σου θυμισω ενα νομο περι αντιποιησης επαγγελματικης ιδιοτητας.Ξερεις τι ειπε ο trexagireve με αλλα λογια;Ειπε οτι εγω ΕΓΩ παρουσιαστηκα ως γιατρος!(αφου μελη του συλλογου εργαστηριακων γιατρων μπορουν να ειναι φυσικα ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΙ).
Καταλαβαινεις τωρα ποσο σοβαρη ειναι η συκοφαντια;;;;;;;;;
Β) σε προηγουμενο μηνυμα σου στο παρον νημα δηλωσες οτι τοτε ειχατε ακολουθησει και ερευνησει τα links (α και ευχαριστω πολυ που δεν με ειδοποιησε κανεις για την εμφανιση του a.zoras ωστε να μπορεσω να υπερασπιστω τον εαυτο μου αλλα εξαφανισε σιωπηλα το μηνυμα,αφηνωντας ηθελημενα ή αθελητα,λανθασμενες εντυπωσεις οπως φαινεται απο 3 διαφορετικα μηνυματα χρηστων σε αυτο το νημα "και εγω κατι θυμαμαι" λεει ο Ψηλος).
Αφου τα ειχατε ερευνησει,γιατι τα ξαναερευνατε;Θα βρητε τιποτα καινουργιο λετε πχ. αδιασειστες αποδειξεις οτι ειμαι εξωγηινος πρακτορας;;;;;;;
quote:
πάψε λοιπόν επιτέλους να είσαι τόσο προκλητική και προσβλητική. Τι άλλο χρειάζεται να πει κανείς για να το καταλάβεις
Προσβλητικη και τριχες κατσαρες!Για καποια που την σκυλοβριζει καποιος συνεχεια (και δεν βλεπουμε ΚΑΜΙΑ επεμβαση στα μηνυματα του ενω του αθεου στο ιδιο νημα,μια προσβολη παρατηρηθηκε σε μια δημοσιευση του και κοκκινιστηκε την ΙΔΙΑ μερα,ειμαι πολυ πολιτισμενη.
Τι αλλο πρεπει να πει κανεις για να δει οτι δεν χρειαζεται καμια περαιτερω ερευνα,το ζητημα τελειωσε,ο trexa διαβασε ενα μηνυμα και το παρερμηνευσε;;;
ΥΓ.Εκτος αν τα links που αναφερεις ειναι αυτες οι 3 σελιδες οι οποιες δεν θελουν χρονο 3 ημερων για να αναγνωστουν!
ΥΓ2 Για τις υβρεις του trexa ειδοποιηθηκαν επισης διαχειριστρια και συντονιστες και παλι τιποτα δεν εγινε!Εκει δεν χρειαζεται ενδελεχη ερευνα,η βρισια ειναι βρισια.Του αθεου διαγραμμιστηκε την ιδια μερα,οι υβρεις του trexa ειναι αφημενες να στολιζουν το forum...
The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 21/09/2010 01:41:47
Edited by - medtech on 21/09/2010 01:46:48
Edited by - medtech on 21/09/2010 01:49:26
Φίλη Med-Tech καλημέρα!
Θα ήθελα να πώ -ξανά- το εξής:"Ούτε σένα , ούτε τον Αζόρα...ούτε και κανέναν άλλο σε προσωπικό επίπεδο δεν γνωρίζουμε εδώ μέσα...κάποιοι μπορεί εκτός να έχουν εκ του σύνεγγυς γνωρισθεί μεταξύ του...ωστόσο ΕΔΩ μιλάμε με αγνώστους και αναφερόμενοι σε αυτούς με τα Νικ-νέϊμς τους...!!!
Οπότε δεν υπάρχει η δυνατότητα να απευθυνθούμε σε κάποιο συγκεκριμμένο φυσικό πρόσωπο και να προσβάλλουμε την υπόληψή του , απο την στιγμή που ούτε το πραγματικό του όνομα αυτό έχει καταθέσει αλλα ούτε και τους τίτλους σπουδών του ή οτιδήποτε άλλο προσωπικό αφορά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!
Ειλικρινά δεν γνωρίζω , γιατί αυτή η εμμονή σου και γιατί μιλάς για την υπόληψή σου...την υπόληψη ΠΟΙΟΥ..???
Σε γνωρίζουμε προσωπικά , ούτως ώστε να πεί κανείς ... ότι υπέστης ηθική ή άλλη βλάβη ... ποιά υπέστη ???
Η Med-Tech..???
Και ποιά είναι η εν λόγω Κυρία..???
...έχει τίτλους σπουδών η Med-Tech..???
Kαι το ξανα-είπα , ότι είναι ο καθένας -ως ιδιότητα- είναι δικό του θέμα και αφορά τον ίδιο φίλη Μεντ-Τεκ...!!!
Προσωπικά βλέπω , ότι με την συμπεριφορά σου προκαλείς...και θα σου ξανα-υπενθυμίσω ότι εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό πτυχίων...αλλα κατάθεση απόψεων , τα πτυχία ας κρεμασθούν σε καναν τοίχο του διαμερίσματος ή γραφείου του καθενός να καμαρώνει ο ίδιος..και ας χρησιμοποιηθούν για την δουλειά του καθενός και όπου τους ζητηθούν!!
Την καλημέρα μου!!!
ΣΗΜ:"Η φωτιά φταίει αν εμείς πάμε και καθήσουμε πάνω της φίλη μου...ή εμείς οι ίδιοι , που ενω γνωρίζαμε τις συνέπειες καθήσαμε πάνω της"???
Και για μένα και για τον καθένα εδώ μέσα , είσαι απλά ένας απλός συνομιλητής μου -σεβαστός κατα τ'αλλα- αλλα τίποτα περισσότερο ...
Με την ιδιότητά σου -αποδεδειγμένη- μετέχεις σε άλλες δραστηριότητες της ζωής σου , εδώ δεν έχεις καμμιά ιδιότητα , ούτε και γώ , ούτε και κανένας άλλος...πόσο απλά να σου το πώ για να το καταλάβεις..???
Ακόμα και τίτλους σπουδών να κατέθετες...δεν μου λέει απολύτως τίποτα αυτό..δικό σου και πάλι θέμα και αν σπούδασες κάτι το σπούδασες για σένα και όχι για να το διαφημίζεις και να προβάλλεσαι , θεωρώντας πως όταν λές κάτι με την ιδιότητά σου ... θα θεωρείται ως κανόνας..!!!
Λοιπόν ας σταματήσει η "πτυχιολογία"...και σαν δεν μπορείς να "συνεννοηθείς" με κάποια μέλη , έχεις επιλογή...
Μην μιλάς μαζί τους..!!!
Αυτό το :"Μπαμπά , μου πήρε το παιχνίδι , μαλλωσέ τον"... να σταματήσει , σε παρακαλώ πολύ..!!!
Και μένα με "διαολίζει" ώρες - ώρες ο Βαγγέλης αλλα βρίσκω τον τρόπο να το ξεπερνάω...και πλέον μάλιστα θεωρώ ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός αναμεσά μας...το θεωρώ επίτευγμα αυτό!!!
Στο πρόσωπο του Βαγγέλη και του καθενός άλλου , μπορούμε να δούμε πτυχές του ιδίου του εαυτού μας φίλη μου...δες το κατάματα και μην υπεκφεύγεις , θα το ξανα-βρείς μπροστά σου και δεν μπορείς όπου βρίσκεσαι να καλείς "συντονιστές" να σε λυτρώσουν...
Μόνοι μας πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε τα πράματα..!!!
Άποψή μου και μάλιστα τελευταία μου τοποθέτηση για το ζήτημα!!!
Καλημέρα!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Καλό χειμώνα, mimosa...Τι λέει;...Δριμύτερη, ή..δημήτρια;...
quote:
μα γιατι???? γιατι ολα αυτα?
Γιατί δεν έγινε απο την αρχή αυτό που έπρεπε να γίνει και εχει γινει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία
κλειδώνετε προσωρινά ενα θέμα και οι λογαριασμοί απενεργοποιούνται για 2-3 μέρες και ολοι ηρεμούν ...
Αλλα (γνώμη μου) οι διαχειριστές έκανα το λάθος και πίστεψαν οτι θα ηρεμήσουν τα πνεύματα απο μονα τους ,
και τωρα ο καθένας που εχει πρόβλημα ή με τη meditech ή με τον trexagireve (ονόματα δε λεω κι αρχίσουμε κανένα νεο γύρο) γράφει την χαζομάρα του ,και βλέπεις εκφράσεις που προσβάλουν πρώτα αυτούς που τις γράφουν κι έπειτα την αισθητική αυτού που τα διαβάζει ...
Τουλάχιστον ας μεταφερθεί το θέμα σε άλλο νήμα , και οσοι διαθέτουν λογική ας μην ασχοληθούν με το θεμα ,
οσοι θέλουν να βρίσουν ή να βγάλουν κόμπλεξ υπερ ή κατα της meditech και του trexagireve(γιατί περι αυτού πρόκειται)
ας πανε εκει και να βγάλουν τα μάτια τους με τους διαχειριστές οχι ομως να κοσμούν τις πρωτες σελίδες του φόρουμ .

Ευτυχώς, που δεν το συντηρεί κανείς, παιδιά....
quote:
Ώρε, σφάζονται παλικάρια, λέμε!!!
Καλό χειμώνα, mimosa...Τι λέει;...Δριμύτερη, ή..δημήτρια;...
Εμένα γιατί δεν με είχες πεί νιάνιαρο όταν λογομαχούσαμε; Με έχεις περάσει για θείτσα; Φτού σου, σου αξίζει η όποια τιμωρία σου επιβληθεί.![]()
![]()
![]()
...Όχι καλή μου,δεν σε έβλεπα νιάνιαρο,απλά,γιατί εσύ είσαι γυναίκα...Αυτό φαίνεται..
Και πιστεύω, πιο κολακευτικό απο το κοπέλα....Αν με εννοεις...
Μάντεψε γιατί....
Αυτοί δεν συγχωρούνται: Οι μετανοούντες και οι ομιλητικοί..
quote:
Φίλη Med-Tech καλημέρα!
Θα ήθελα να πώ -ξανά- το εξής:"Ούτε σένα , ούτε τον Αζόρα...ούτε και κανέναν άλλο σε προσωπικό επίπεδο δεν γνωρίζουμε εδώ μέσα...κάποιοι μπορεί εκτός να έχουν εκ του σύνεγγυς γνωρισθεί μεταξύ του...ωστόσο ΕΔΩ μιλάμε με αγνώστους και αναφερόμενοι σε αυτούς με τα Νικ-νέϊμς τους...!!!
Okay θα σου αποκαλυψω ενα τρομερο και επτασφραγιστο μυστικο:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ INTERNET.
Καθε χρηστης μπορει να εντοπιστει και να βρεθει οχι μονο το ονοματεπωνυμο του,αλλα και το τι εφαγε χθες βραδυ.
quote:
Ο τρέχαγύρευε είναι ο Σατανάς μεταμφιεσμένος σε Χριστιανό ορθόδοξο και τσιγγλάει την κλάσσική γεροντοκόρη μέντ-τεκ.
Kαι οι υβρεις συνεχιζονται....
quote:
Προσωπικά βλέπω , ότι με την συμπεριφορά σου προκαλείς...και θα σου ξανα-υπενθυμίσω ότι εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό πτυχίων...αλλα κατάθεση απόψεων , τα πτυχία ας κρεμασθούν σε καναν τοίχο του διαμερίσματος ή γραφείου του καθενός να καμαρώνει ο ίδιος..και ας χρησιμοποιηθούν για την δουλειά του καθενός και όπου τους ζητηθούν!!
Μα εδω περα η διαμαχη δεν αφορα την αποκτηση πτυχιων ή μη,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ υποστηριξη εκ μερους του χρηστη trexagireve οτι εγω δηλωσα οτι ειμαι μελος του συλλογου εργαστηριακων γιατρων.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;
quote:
Γιατί δεν έγινε απο την αρχή αυτό που έπρεπε να γίνει και εχει γινει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία
κλειδώνετε προσωρινά ενα θέμα και οι λογαριασμοί απενεργοποιούνται για 2-3 μέρες και ολοι ηρεμούν ...
Αλλα (γνώμη μου) οι διαχειριστές έκανα το λάθος και πίστεψαν οτι θα ηρεμήσουν τα πνεύματα απο μονα τους ,
και τωρα ο καθένας που εχει πρόβλημα ή με τη meditech ή με τον trexagireve (ονόματα δε λεω κι αρχίσουμε κανένα νεο γύρο) γράφει την χαζομάρα του ,και βλέπεις εκφράσεις που προσβάλουν πρώτα αυτούς που τις γράφουν κι έπειτα την αισθητική αυτού που τα διαβάζει ...
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
O δικος μου λογαριασμος γιατι να απενεργοποιηθει;Συκοφαντισα εγω κανεναν;Η μηπως ανταπεδωσα τις υβρεις που συνεχως εκτοξευε προς το προσωπο μου ο χρηστης trexagireve;;
Zητησα αποδειξεις για οσα ισχυριζοταν και απετυχε να υποστηριξει τις θεσεις του.
YΓ Προσπαθησα να συμμετεχω δημιουργικα στο νημα δινοντας πληροφοριες για τους ιους της γριπης,το γιατι προκαλουν τοση ανησυχια στην επιστημονικη κοινοτητα (γιατι οι επιδημιες γριπης εχουν προκαλεσει εκατομβες θυματων φυσικα),γιατι χρειαζονται καθε χρονο καινουργια εμβολια γιαυτους (γιατι εχουν υψηλα ποσοστα μεταλλαξης φυσικα ως RNA ιοι) και γιατι υπηρχε τοση ανησυχια για τον ιο Η1Μ1 (ανηκε σε εκεινους τους τυπους των ιων που μπορουν να προκαλεσουν πανδημιες).
Να σας ζητησω συγνωμη,που δεν συμμετεχω στο πανηγυρι της συνομωσιολογιας επειδη εχω καποιες παραπανω γνωσεις απο τον μεσο πληθυσμο;Nα παμε να μαστιγωσουμε τους καθηγητες μου που μου διδαξαν ιολογια,ανοσολογια κτλ.

Edited by - medtech on 21/09/2010 19:29:06
Κι ότι γίνεται, αυτό το παράλογο έχει..Δηλαδή, ο κάθε άνθρωπος, εφόσον ψηφίζει, έχει δικαιώματα, άλλα ως πολίτης, δεν μπορεί να μην σκέφτεται και πέραν της απλής γνώσης, πέραν του τι απλά λέει η επιστήμη...Αυτό,είναι δημοκρατία..
Πάντα, θα σκέφτεται και άλλες κατευθύνσεις που εξελίσσονται, υπαρκτές και ανύπαρκτες, αλλά, έτσι ο άνθρωπος λειτουργεί...
Δεν είναι μηχάνημα, να περιμένεις πειθαρχία επιππεδου στρατού, στην αντίληψη, αλλά και στην άσκηση της επιστήμης, όταν ακούει και ζει διάφορα...
Τα προσωπικά,τώρα, που υπάρχουν εδώ μέσα, έχουν ελαφρύ χαρακτήρα, απο όλους..Αυτό πιστεύω εγώ..Και δεν γίνονται,σε καμία περίπτωση, για να πειράξουν, ή πλήξουν κάποιον...Και για σένα και για μένα, ξέρω, ότι θέλουμε να επικοινωνήσουμε,οπότε, μάλλον μάθαμε να το κάνουμε άγαρμπα, ή μας κάνανε, με τους ρυθμούς που ζούμε....
Όπως και νάχει, εγώ διαβάζω τι γράφεις και καταλαβαίνω και τη λογική σου..Εσύ, γιατι αρνείσαι να δείς, ότι υπάρχουν και συμφέροντα, που πλέον, επιχειρούν, έστω, να κατευθύνουν την επιστήμη;..Το δέχεσαι;....
Σκέτα, χωρίς αναφορές σε μένα σε σένα..Μια απλή αποδοχή, μας φέρνει ακριβώς στην ίδια πλευρά..Γιατι κι εγω πιστεύω,οτι η επιστήμη, προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της...
Το πετυχαίνει;Μένει ανεπηρέαστη απο συμφέροντα, κατευθύνσεις, προδιαγεγραμένες, για την ανθρωπότητα, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει;...
quote:
Εδώ καλή μου medtech, έχει να κάνει, με το αν μπορούμε όλοι να μιλάμε, ανεξαιρέτως πτυχίου...
Κι ότι γίνεται, αυτό το παράλογο έχει..Δηλαδή, ο κάθε άνθρωπος, εφόσον ψηφίζει, έχει δικαιώματα, άλλα ως πολίτης, δεν μπορεί να μην σκέφτεται και πέραν της απλής γνώσης, πέραν του τι απλά λέει η επιστήμη...Αυτό,είναι δημοκρατία..
Οχι trexagireve.Το θεμα δεν εχει να κανει με την ελευθερια της εκφρασης.Το θεμα ηταν η γριπη των χοιρων και ο καθενας κατεθεσε τις αποψεις του χωρις να τον εμποδισει κανενας.
Εσυ ομως παρερμηνευσες τον ορο "ελευθερια της εκφρασης" και προχωρησες σε υβρεις και σε συκοφαντια.
Ειναι παγια τακτικη σου αυτη και οχι μια σπανια στιγμη αδυναμιας,το να σκυλοβριζεις οποιον διαφωνει μαζι σου.Και τον Industrial Angel εχεις λουσει να θυμισω (μονο που αυτος ανταποδιδει τις υβρεις σου εγω παλι δεν θελω να ξεπεσω στο επιπεδο σου).
Καταλαβε κατι trexagireve.
Η ελευθερια του λογου σε ενα δημοκρατικο πολιτευμα εχει ορια.Δεν μπορεις να βριζεις και να συκοφαντεις.
quote:
Τα προσωπικά,τώρα, που υπάρχουν εδώ μέσα, έχουν ελαφρύ χαρακτήρα, απο όλους..Αυτό πιστεύω εγώ..Και δεν γίνονται,σε καμία περίπτωση, για να πειράξουν, ή πλήξουν κάποιον...Και για σένα και για μένα, ξέρω, ότι θέλουμε να επικοινωνήσουμε,οπότε, μάλλον μάθαμε να το κάνουμε άγαρμπα, ή μας κάνανε, με τους ρυθμούς που ζούμε....
Εαν θες να επικοινωνουμε χωρις εντασεις,να μαθεις τροπους και να μαθεις να χανεις με αξιοπρεπεια.
quote:
Όπως και νάχει, εγώ διαβάζω τι γράφεις και καταλαβαίνω και τη λογική σου..Εσύ, γιατι αρνείσαι να δείς, ότι υπάρχουν και συμφέροντα, που πλέον, επιχειρούν, έστω, να κατευθύνουν την επιστήμη;..Το δέχεσαι;....
Σου ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν συμφεροντα;;;Σαφως και υπαρχουν.Εσυ γιατι δεν μπορεις να δεχτεις οτι ειναι αδυνατο να το καταφερουν,δηλ να ελεγξουν πληρως την επιστημη για τον απλουστατο λογο οτι οι επιστημονες σε καθε επιστημονικο πεδιο,α)εχουν μεγαλο αριθμο β)προερχονται απο διαφορετικες χωρες γ)ανηκουν τοσο σε δημοσιους οσο και ιδιωτικους οργανισμους με τους τελευταιους να εχουν αλληλοσυγκρουομενα συμφεροντα;;;
Γιατι δεν με ακους και δεν πας να μελετησεις μερικα βασικα πραγματα για την ιολογια,την ανοσολογια και την θεωρια της εξελιξης;Δεν λεμε να αποκτησεις πανεπιστημιακες γνωσεις.Μαθε μερικα βασικα πραγματα,αν θες να κατανοησεις το φαινομενο που συζηταμε σε αυτο το νημα.
Δεν χρειαζεται καν να αγορασεις ακριβα επιστημονικα βιβλια.Υπαρχει αρκετο εκπαιδευτικο υλικο διαθεσιμο δωρεαν στο internet

Αλλά, επι του ζητήματος, η τοποθέτηση του καθενός και η επιχειρηματολογία του,επιβάλει μια αποδοχή, η οποία όταν δεν υπάρχει,είναι που δείχνει ποιός βρίζει και μπορεί να κάνει ή όχι διάλογο...
Δεν τα λέω αυτά, για να συνεχίσουμε την κόντρα, αλλά, γιατί,
ποτέ δεν αμφισβήτησα, ότι υπάρχουν επιστήμονες, που εργάζονται για το καλό..Αλίμονο,άνθρωποι είναι,το καλό όλων θέλουν, αλλά, τα μεγάλα συμφέροντα,είτε φαρμακευτικών εταιριών, ειτε εταιριών όπλων,αυτή τη στιγμή κυβερνάνε τον κόσμο..Πεθαίνουν άνθρωποι για συμφέροντα,το ξέρεις...
Εκεί, επειδή, το επίπεδο,που έχουμε ειναι πολύ επικίνδυνο για τον άνθρωπο, είναι που θέλει προσοχή η κάθε μπροστινή κίνηση της ανθρωπότητας..Δεν θέλει ενθουσιασμό,υπερβολές εφαρμογής, που μπορεί να αποβουν ολέθρια για το είδος μας...
Πολλά εργαστήρια, φιλαράκι, πολλοί ιοί...΄
Αληη δουλειά δεν έχουν;..
Γιατί δεν βγαίνουν άλλες έρευνες, που να βελτιώνουν τη ζωή του ανθρωπου κι όχι να την κάνουν προβληματικότερη;Ποιό πολλές, εννοώ, το κατάλαβες..Να δείχνουν, ότι γίνεται έργο, όχι ζημιά...
Γιατί, παράδειγμα, με τα εμβόλια που κυκλοφορούν, δεν είναι βέβαιο,ότι χρησιμεύουν...Δες τον ιό του Δυτικού Νείλου..
Μονο υπερήλικες..Κατά λάθος;...
Μήπως, όλοι πέρισυ κάνανε εμβόλιο για την νέα γρίπη;
Μπορεί κάτι τέτοιο να το σκεφτείς και να το ψάξεις;
Εμένα με προβλημάτισε...
quote:
Πολλά εργαστήρια, φιλαράκι, πολλοί ιοί...
Το μεγαλυτερο εργαστηριο παραγωγης ιων ειναι η ΦΥΣΗ trexagireve.
Η φυση μας εχει δωσει τρομερους ιους οπως της ευλογιας,της πολυομυελιτιδας,της ιλαρας,του AIDS,τους ερπητοιους,τον τρομερο ιο Ebola,κτλ
Να σε ενημερωσω επισης οτι γενετικα τροποποιημενοι ιοι,χρησιμοπουνται απο τους επιστημονες για να γιατρευτουν ασθενειες οπως ο καρκινος (μελετουνται ιοι οι οποιοι προσβαλουν και καταστρεφουν επιλεκτικα καρκινικα κυτταρα) και γενετικες ασθενειες οπως οπου χρησιμοποιουνται ιοι-φορεις του φυσιολογικου γονιδιου για να εισβαλουν μεσα στα κυτταρα με το προβληματικο γονιδιο και να εισαγουν στο DNA το σωστο γονιδιο.
quote:
Γιατί δεν βγαίνουν άλλες έρευνες, που να βελτιώνουν τη ζωή του ανθρωπου κι όχι να την κάνουν προβληματικότερη;Ποιό πολλές, εννοώ, το κατάλαβες..Να δείχνουν, ότι γίνεται έργο, όχι ζημιά...
Καλα σοβαρα μιλας;Δεν εχεις υποψη ερευνες που εχουν βελτιωσει την ζωη του ανθρωπου;Tα αντιβιοτικα,τα εμβολια,η μεθοδολογια της μεταμοσχευσης,οι μεθοδοι βελτιωσης ζωικης και αγροτικης παραγωγης επεσαν απο τον ουρανο;;;;;;;
quote:
Γιατί, παράδειγμα, με τα εμβόλια που κυκλοφορούν, δεν είναι βέβαιο,ότι χρησιμεύουν...Δες τον ιό του Δυτικού Νείλου..
Υπαρχει εμβολιο ή φαρμακο για τον ιο του Δυτικου Νειλου;(δεν γνωριζω προσωπικα αν υπαρχουν).
O μονος τροπος αντιμετωπισης για την αποτροπη της μολυνσης που προταθηκε προς το παρον στην Ελλαδα ειναι οι ψεκασμοι για να σκοτωθουν τα κονουπια που τον φερουν και βεβαια οι κουνουπιερες και τα εντομοαπωθητικα.
quote:
Μονο υπερήλικες..Κατά λάθος;...
Οι υπερηλικες ειναι πιο ευαισθητοι οργανισμοι.Οποτε καθολου καταλαθος.

Edited by - medtech on 21/09/2010 21:55:26
Edited by - medtech on 21/09/2010 21:57:10
Edited by - medtech on 21/09/2010 21:57:42
φίλη...Για τη σκοπιμότητα και την ...τυχαία διασπορά τους, ανα τον κόσμο...Πόσες φορές,βγήκαν στην...κυκλοφορία, τι έγινε...
Και φυσικά, τα εμβόλια, που ακολούθησαν,μοιάζουν εντελώς άσχετα με τους ιούς, καθώς, μετατρέπονται σε πανάκεια,που δεν είναι και τόσο σίγουρο, τόσο πολύπλοκα και δίχως χρόνια ερευνών,σκευάσματα, που είναι..Για τους μεταλλαγμένους ιούς των τελευταίων χρόνων,
μιλώντας πάντα...Εδώ, υπάρχει το πρόβλημα, κατ εμέ, με όσα κάνει η επιστήμη...
Δεν έχει πορεία, σκοπό..Μοιάζει να περιεργάζεται απλά τις δυνατότητες της...
Αυτό, επαναλαμβάνω, μπορεί να αποβεί άσχημο,για την ανθρωπότητα...
Και βέβαια, αν βάλεις εδώ και συμφέροντα διαφόρων κύκλων, που ...σπονσονάρουν την επιστήμη, μπορείς να δείς πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η γνώση και αν είναι η ώρα, να αποκτήσει σκοπό, εφάμιλλο του σκοπου της ανθρωπότητας...
Κοινώς, γιατί αυτή η υστερία; Κάθε μέρα πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι απο ασθένειες, σε πολιτισμένες και μη περιοχές..Τι μπορεί να κάνει η επιστήμη γι αυτό;....
quote:
Για μεταλλαγμένους ιούς, που έγιναν επίτηδες, επικινδυνότεροι, λέω,
φίλη...Για τη σκοπιμότητα και την ...τυχαία διασπορά τους, ανα τον κόσμο...Πόσες φορές,βγήκαν στην...κυκλοφορία, τι έγινε...
Που ειναι τα στοιχεια που αποδεικνυουν κατι τετοιο trexagireve;;
Ειναι ανοητο να ξαμολας εναν επικινδυνο λοιμογονο παραγοντα στην ευρεια κυκλοφορια για τον απλουστατο λογο οτι τιποτα δεν εγγυαται οτι δεν θα χτυπησει και τους δικους σου πληθυσμους.Ιδιατερα σημερα που οι ανθρωπινες μετακινησεις γινονται πολυ ευκολοτερα και συχνοτερα σε σχεση με το παρελθον.
quote:
Και φυσικά, τα εμβόλια, που ακολούθησαν,μοιάζουν εντελώς άσχετα με τους ιούς, καθώς, μετατρέπονται σε πανάκεια,που δεν είναι και τόσο σίγουρο, τόσο πολύπλοκα και δίχως χρόνια ερευνών,σκευάσματα, που είναι.
Μα τι λες trexagireve;Τα εμβολια κυριως τα προληπτικα καταφεραν και εθεσαν σε ελεγχο πολλες μεταδικες ασθενειες.
Καταφεραν μαλιστα να εξαφανισουν μια τρομερη ασθενεια την ευλογια απο προσωπου γης!
Πολυπλοκα σκευασματα δεν ειναι.Η αρχη της λειτουργιας τους ειναι η εισαγωγη στον οργανισμο του μικροοργανισμου νεκρου ή αδρανοποιημενου ή τμηματων αυτου του οργανισμου,με σκοπο την παραγωγη προστατευτικων αντισωματων εναντιον του συγκεκριμενου μικροοργανισμου.
quote:
.
Κοινώς, γιατί αυτή η υστερία; Κάθε μέρα πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι απο ασθένειες, σε πολιτισμένες και μη περιοχές..Τι μπορεί να κάνει η επιστήμη γι αυτό;....
Τι μπορει και τι εχει κανει η επιστημη;Eφτιαξε εμβολια και φαρμακα,βελτιωσε τις μεθοδους παραγωγης τροφης να λιγα μονο απο τα πραγματα που μπορεσε να κανει η επιστημη.