ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Πάνος35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/11/2004, 21:02:09
quote:

Συνειδητοποιείς, σε τι σενάριο παραπέμπει η συνταγή που παράθεσες;

Μα Αμαλία!
Μια συνταγούλα σαν όλες τις άλλες παρέθεσα... βέβαια όποιος έχει τη μύγα... τη συνέχεια την ξέρεις...

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
30/11/2004, 21:20:14
Τελικά δεν μου φάνηκε παράξενο και παράδοξο... μα σοκαριστικό, προσβλητικό και στην εφαρμογή του... θρασύδειλο!

Τώρα δεν χρωστώ τίποτα...

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
30/11/2004, 22:51:27

Ακούστε την ιστορία του Κεμάλ, ενος νεαρού πρίγκηπα,
Απόγονου του Σεβάχ του θαλασσινού,
Που νόμιζε πως μπορεί να αλλάξει τον κόσμο
Αλλά πικρες οι συμβουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων.

Στης Ανατολής τα μέρη μια φορά και ένα καιρό
Ήταν άδειο το κεμέρι, μουχλιασμένο το νερό
Στη Μοσσούλη, τη Βασσόρα, στην παλιά τη χουρμαδιά
Πικραμένα κλαίνε τώρα της ερήμου τα παιδιά.

Κι ενας νέος από σόι και γενιά βασιλική
Αγροικά το μοιρολόι και τραβάει κατά εκεί.
Τον κοιτούν οι Βεδουίνοι με ματιά λυπητερή
Κι όρκο στον Αλλάχ τους δίνει, πως θ' αλλάξουν οι καιροί.

Σαν ακούσαν οι αρχόντοι του παιδιού την αφοβιά
Ξεκινούν με σκύλου δόντι και με λιονταριού προβιά
Απ' τον Τίγρη στον Ευφράτη, απ' τη γη στον ουρανό
Κυνηγούν τον αποστάτη να τον πιάσουν ζωντανό.

Πέφτουν πάνω του σαν στίφη, σαν ακράτητα σκυλιά
Και τον πάνε στο χαλίφη να του βάλει την θηλειά
Μαύρο μέλι μαύρο γάλο ήπιε εκείνο το πρωϊ
Πριν αφήσει στην κρεμάλα τη στερνή του την πνοή.

Με δύο γέρικες καμήλες και ένα κόκκινο φαρί
Στου παράδεισου τις πύλες ο προφήτης καρτερεί.
Πάνε τώρα χέρι χέρι κι είναι γύρω συννεφιά
Και της Δαμασκού τ' αστέρι τους κρατούσε συντροφιά.

Σ' ένα χρόνο σ' ένα μήνα βλέπουν μπρός τους τον Αλλάχ
Που από τον ψηλό του θρόνο λέει στον άμυαλο Σεβάχ:
«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,
με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα...

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

01/12/2004, 02:55:32
Γειά σου galadriel.
Απ'ότι είδα, μας αρέσει το ίδιο τραγούδι!
Εμένα είναι το αγαπημένο μου.
Θα προτείνω και μια διορθωσούλα:
Στο Αλλά πικρες οι συμβουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων.
άλλαξε το συμβουλές σε "βουλές".

----------------------------------------------------

Θα προσπαθήσω τώρα, να απαντήσω στα ερωτήματα που έθεσες στο τόπικ Μια ιστορία, μια ερμηνεία, μια ανάμνηση", απ'όπου και σε παρέπεμψα να τα θέσεις καλύτερα εδώ.

quote:
Aμαλία,
γενικά διαβλέπω μια τάση αυτές τις μέρες να μην εξηγείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε...
ή όταν κάνετε κάτι γιατί το κάνετε....

ανέλυσε μας λοιπόν γιατί έγινε αυτή απενεργοποίηση...

πριν σου αναλύσουμε ο καθένας τις εντυπώσεις μας, ανέλυσε μας εσύ τις δικές σου που στο κάτω κάτω έχουν και τον τελευταίο λόγο...

και θα σου φέρω για ανάλυση ένα απλό παράδειγμα, ξεκινάει η ιστορία με τον ngw του οποίου η γλώσσα και τα υπονοούμενα ήταν πέρα από τα όποια αποδεκτά όρια. Και ο οποίος πρόσβαλλε όχι μόνο εσάς με ό,τι έγραφε αλλά και όλους εμάς που διαβάζαμε...

Εκεί γιατί η ανοχή σας και τα μέτρα σας δούλεψαν διαφορετικά?

Τι τόσο επιλήψιμο έχει ο endorama σε σχέση με τον ngw?

Την αρχική φράση, που αναφέρεται στην "τάση μας αυτές τις μέρες να μην εξηγούμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε", δεν την πολυκατάλαβα, γιατί αυτές τις μέρες, εκτός από την μετακίνηση του παρόντος θέματος σε άλλη θεματική κατηγορία και την απενεργοποίηση του λογαριασμού "endorama" λίγο αργότερα, δεν έγινε κάτι άλλο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτήν την απορία.

Οπότε, μάλλον η αναφορά σχετίζεται με το συγκεκριμένο τόπικ.

Για τους λόγους που έγινε η μετακίνησή του στην θεματική κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" έχουν ήδη δωθεί εξηγήσεις και από εμένα, αλλά και από τον Admin. Εάν ακόμα έχεις απορίες σχετικά με αυτό, μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και να διαβάσεις ξανά τα μηνύματα που έχουν γραφτεί.

Για την απενεργοποίηση του λογαριασμού "endorama" έχει ήδη αναφερθεί από τον Admin:
"Οι Λογαριασμοί endorama και ΕΝΔΟΡΑΜΑ έχουν απενεργοποιηθεί. Δεν πρόκειται βέβαια για τεχνικό σφάλμα! Πραγματικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται καμία εξήγηση γι'αυτή μας την απόφαση. Η παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου έχει γίνει ουκ ολίγες φορές "υβριστική" τόσο όσον αφορά αρκετά Μέλη των Ομάδων Συζήτησης, όσο - και πολύ περισσότερο - εναντίον του ίδιου του Χαρακτήρα τους και της Νοοτροπίας την οποία περιθάλπουν.

Είναι καλύτερο για τον καθέναν από εμάς να συμμετέχει στους χώρους και στις περιστάσεις που έχει επιλέξει να τον εκφράζουν παρά να περιορίζεται από Κανόνες και Σκοπούς που δεν ανήκουν στην σφαίρα Αντίληψης ή Επιλογής του και παράλληλα - πιθανότατα - να θέτει άθελά του/της και ανάλογους περιορισμούς και σε άλλους ανθρώπους."

Τι παραπάνω χρειάζεται για να εξηγηθεί η απόφαση αυτή, πέραν της αναφορά αυτής, αλλά και των υβριστικότατων μηνυμάτων του μέλους endorama και προς κάποιον συντονιστή, αλλά και τις φωτογραφίες που ακολούθησαν;

Και αναρρωτιέμαι galadriel:
Εσύ, που κόπτεσαι τόσο πολύ για την δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, την ίση μεταχείρηση κ.λπ, κ.λπ στα forums, δεν ενοχλήθηκες καθόλου από τις προσβολές του endorama προς εμένα, που έγιναν με μοναδική αφορμή τη μετακίνηση του τόπικ;
Δεν ένιωσες καν την ανάγκη να υπερασπίσεις έναν άνθρωπο - συνάνθρωπό σου, από μία υβριστική και επί προσωπικού επίθεση; Οταν μάλιστα δεν έχει δωθεί ουδεμία αφορμή για κάτι τέτοιο.
Δεν θεωρείς την πράξη αυτή επιλήψιμη;

Και ας πάμε στο θέμα των φωτογραφιών...
Πέραν από την πρωτοτυπία της εικαστικής σύνθεσης που γέννησε τις εικόνες αυτές στο μυαλό κάποιου φωτογράφου,
κάποια πράγματα είναι βρώμικα, αν δωθούν με βρώμικο τρόπο, ακόμα κι αν το μήνυμα που φέρουν αποτελείται από μερικές μελιτζάνες.
Δεν σε ενόχλησε καθόλου το μήνυμα αυτό;
Συμφωνεί με τα γούστα σου;
Συμφωνεί με τις αρχές σου;
Είναι μία φιλοσοφική άποψη που την προτιμάς από άλλες, όπως π.χ. τα αποσπάσματα του thoth;
Εάν τις προτιμάς, εμένα δεν μου πέφτει λόγος για την προτίμησή σου αυτή galadriel, σίγουρα όμως, ο διαδικτυακός αυτός τόπος που φιλοξενεί και εσένα αλλά και εμένα, έχει το δικαίωμα να επιλέξει ποιος τρόπος τον εκφράζει καλύτερα.

Θα κλείσω με την αναφορά σου στην αντιμετώπιση που έλαβε από την συντονιστική ομάδα των forums το μέλος "ngw", σε σύγκριση με το μέλος "endorama".

Ο endorama, αν και αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξε ιδιαίτερα προκλητικός και συχνά υβριστικός στον τρόπο με τον οποίο συνδιαλεγόταν στα forums, ήταν εντούτοις μέλος των forums και ως τέτοιος αντιμετωπίστηκε.
Ο ngw από την άλλη, από τη στιγμή που μπήκε, είχε σαν μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα, να προκαλέσει σύγχιση, να προσβάλλει. Η αντιμετώπισή του λοιπόν δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του endorama, διότι ποτέ δεν υπήρξε στην πραγματικότητα ένας "συνοδοιπόρος" μας, αλλά σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, έβγαλε εξαρχής τον εαυτό του έξω από την διαδικτυακή κοινότητά μας. άρα, το όλο σκεπτικό της αντιμετώπισης, δεν μπορεί να τεθεί υπό σύγκριση.
Αν θέλεις, μπορείς να το εκλάβεις, ως μία ιδιαίτερη μεθόδευση - τακτική, που αναφέρεται σε ταραχοποιούς του διαδικτύου, γνωστούς ως "trolls".

-------------------------------------------------

galadriel, όπως είδες, αφιέρωσα αρκετό χρόνο για να απαντήσω σε ερωτήματα, τα περισσότερα από τα οποία είχαν από πριν απαντηθεί.
Θα σε παρακαλούσα, εάν πραγματικά θέλεις να μάθεις κάτι, και αν βέβαια ο σκοπός που ρωτάς είναι καλοπροαίρετος και δεν αποτελεί εντυπωσιασμό ή σκόπιμη προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα και αναταραχή στις συζητήσεις, να θέσεις ερωτήματα ανάλογα ενός τέτοιου καλοπροαίρετου σκοπού.
Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορέσω να συμμετέχω σε μία διαδικασία να επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ειπωθεί.

Καλή σου νύχτα.
Θηλυκά, και φιλικά.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

01/12/2004, 04:12:37
quote:
Την αρχική φράση, που αναφέρεται στην "τάση μας αυτές τις μέρες να μην εξηγούμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε", δεν την πολυκατάλαβα, γιατί αυτές τις μέρες, εκτός από την μετακίνηση του παρόντος θέματος σε άλλη θεματική κατηγορία και την απενεργοποίηση του λογαριασμού "endorama" λίγο αργότερα, δεν έγινε κάτι άλλο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτήν την απορία.

δεν φτάνουν αυτές οι δύο περιπτώσεις για να καταδείξουν μία τάση?

quote:
Για τους λόγους που έγινε η μετακίνησή του στην θεματική κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" έχουν ήδη δωθεί εξηγήσεις και από εμένα, αλλά και από τον Admin. Εάν ακόμα έχεις απορίες σχετικά με αυτό, μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και να διαβάσεις ξανά τα μηνύματα που έχουν γραφτεί.

προφανώς δεν με έχουν καλύψει αν κρίνει κανείς από τα ποστ που έγραψα μετά την απάντηση και του admin στο θέμα... οπότε θα πρέπει να ανατρέξεις και εσύ σ'αυτά και να τα ξαναδιαβάσεις

quote:
Για την απενεργοποίηση του λογαριασμού "endorama" έχει ήδη αναφερθεί από τον Admin:
"Οι Λογαριασμοί endorama και ΕΝΔΟΡΑΜΑ έχουν απενεργοποιηθεί. Δεν πρόκειται βέβαια για τεχνικό σφάλμα! Πραγματικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται καμία εξήγηση γι'αυτή μας την απόφαση. Η παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου έχει γίνει ουκ ολίγες φορές "υβριστική" τόσο όσον αφορά αρκετά Μέλη των Ομάδων Συζήτησης, όσο - και πολύ περισσότερο - εναντίον του ίδιου του Χαρακτήρα τους και της Νοοτροπίας την οποία περιθάλπουν.

Είναι καλύτερο για τον καθέναν από εμάς να συμμετέχει στους χώρους και στις περιστάσεις που έχει επιλέξει να τον εκφράζουν παρά να περιορίζεται από Κανόνες και Σκοπούς που δεν ανήκουν στην σφαίρα Αντίληψης ή Επιλογής του και παράλληλα - πιθανότατα - να θέτει άθελά του/της και ανάλογους περιορισμούς και σε άλλους ανθρώπους."

όσο γι' αυτή την απάντηση ούτε με καλύπτει ειδικά στη φράση που λέει

quote:
Πραγματικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται καμία εξήγηση γι'αυτή μας την απόφαση.

αλλά και διαφωνώ με το σκεπτικό του αποφασίζω ποιος εκφράζεται από την συμμετοχή του στο Φόρουμ ή περιορίζεται από τους Κανόνες του, αυτό νομίζω πως είναι απόφαση του καθενός μας και όχι του admin.

quote:
Και αναρρωτιέμαι galadriel:
Εσύ, που κόπτεσαι τόσο πολύ για την δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, την ίση μεταχείρηση κ.λπ, κ.λπ στα forums, δεν ενοχλήθηκες καθόλου από τις προσβολές του endorama προς εμένα, που έγιναν με μοναδική αφορμή τη μετακίνηση του τόπικ;
Δεν ένιωσες καν την ανάγκη να υπερασπίσεις έναν άνθρωπο - συνάνθρωπό σου, από μία υβριστική και επί προσωπικού επίθεση; Οταν μάλιστα δεν έχει δωθεί ουδεμία αφορμή για κάτι τέτοιο.
Δεν θεωρείς την πράξη αυτή επιλήψιμη;

Και ας πάμε στο θέμα των φωτογραφιών...
Πέραν από την πρωτοτυπία της εικαστικής σύνθεσης που γέννησε τις εικόνες αυτές στο μυαλό κάποιου φωτογράφου,
κάποια πράγματα είναι βρώμικα, αν δωθούν με βρώμικο τρόπο, ακόμα κι αν το μήνυμα που φέρουν αποτελείται από μερικές μελιτζάνες.
Δεν σε ενόχλησε καθόλου το μήνυμα αυτό;
Συμφωνεί με τα γούστα σου;
Συμφωνεί με τις αρχές σου;
Είναι μία φιλοσοφική άποψη που την προτιμάς από άλλες, όπως π.χ. τα αποσπάσματα του thoth;
Εάν τις προτιμάς, εμένα δεν μου πέφτει λόγος για την προτίμησή σου αυτή galadriel, σίγουρα όμως, ο διαδικτυακός αυτός τόπος που φιλοξενεί και εσένα αλλά και εμένα, έχει το δικαίωμα να επιλέξει ποιος τρόπος τον εκφράζει καλύτερα.

εγώ ακριβώς επειδή κόπτομαι για την δικαιοσύνη δεν έκανα κανένα απολύτως σχόλιο σ'αυτά γιατί το βρήκα εντελώς περιττό να χαλάσω ακόμα και "σάλιο" που λένε γι'αυτό... και τώρα που το σκέφτομαι...εξίσου περιττό ήταν που ασχολήθηκα και με τον τρισμέγιστο...

όσο για τις προσβολές του endorama προς εσένα νομιζα πως ήσουν ικανή να απαντήσεις μόνη σου,
αυτόν όμως αντί απάντησης τον διαγράψατε και μάλιστα χωρίς καν να το ανακοινώσετε παρά μόνο αφού ο ίδιος το ανέφερε... δεν βρίσκεις πως έχει διαφορά το πράγμα?

quote:
Θα κλείσω με την αναφορά σου στην αντιμετώπιση που έλαβε από την συντονιστική ομάδα των forums το μέλος "ngw", σε σύγκριση με το μέλος "endorama".

Ο endorama, αν και αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξε ιδιαίτερα προκλητικός και συχνά υβριστικός στον τρόπο με τον οποίο συνδιαλεγόταν στα forums, ήταν εντούτοις μέλος των forums και ως τέτοιος αντιμετωπίστηκε.
Ο ngw από την άλλη, από τη στιγμή που μπήκε, είχε σαν μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα, να προκαλέσει σύγχιση, να προσβάλλει. Η αντιμετώπισή του λοιπόν δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του endorama, διότι ποτέ δεν υπήρξε στην πραγματικότητα ένας "συνοδοιπόρος" μας, αλλά σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, έβγαλε εξαρχής τον εαυτό του έξω από την διαδικτυακή κοινότητά μας. ¶ρα, το όλο σκεπτικό της αντιμετώπισης, δεν μπορεί να τεθεί υπό σύγκριση.
Αν θέλεις, μπορείς να το εκλάβεις, ως μία ιδιαίτερη μεθόδευση - τακτική, που αναφέρεται σε ταραχοποιούς του διαδικτύου, γνωστούς ως "trolls".

προσπαθώ αλλά δεν πιστεύω αυτό που διάβασα...
τι θες να πεις? ότι τα trolls έχουν καλύτερη μεταχείριση εδώ μεσα από τα μέλη?
τότε κακώς συζητάμε γενικότερα....

quote:
galadriel, όπως είδες, αφιέρωσα αρκετό χρόνο για να απαντήσω σε ερωτήματα, τα περισσότερα από τα οποία είχαν από πριν απαντηθεί.
Θα σε παρακαλούσα, εάν πραγματικά θέλεις να μάθεις κάτι, και αν βέβαια ο σκοπός που ρωτάς είναι καλοπροαίρετος και δεν αποτελεί εντυπωσιασμό ή σκόπιμη προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα και αναταραχή στις συζητήσεις, να θέσεις ερωτήματα ανάλογα ενός τέτοιου καλοπροαίρετου σκοπού.
Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορέσω να συμμετέχω σε μία διαδικασία να επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ειπωθεί.

αυτό ισχύει εξίσου και για τις δύο πλευρές...
που σημαίνει ότι αν κανείς θέλει πραγματικά να απαντήσει και όχι απλώς να δημιουργήσει εντυπώσεις υπάρχει τρόπος να το κάνει...
απ' την άλλη δεν καταλαβαίνω ποια σκοπιμότητα εκ μέρους μου θα εξυπηρετούσε η δημιουργία προβλήματος ή αναταραχής στις συζητήσεις....
εκτός αν τέτοιο θεωρείται η κατάθεση ερωτημάτων και απόψεων τις οποίες μόνη σου δέχτηκες να συζητήσουμε...

το ποια είναι η διαφορετική περίπτωση βλέπω ότι το έχεις κρίνει ήδη...
και ομολογώ ότι μη ουσιαστικές απαντήσεις δεν θέλω να παίρνω...

Πολύ καλή νύχτα,
Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

02/12/2004, 21:04:27
Μετά τη βιβλιοθήκη του Thoht και την οικογενειακή πινακοθήκη της Αμαλίας…

«Άκρα του τάφου σιωπή στο topic βασιλεύει…»

Ένα θερμό ευχαριστώ στους συντονιστές για το από-συντονιστικό τους έργο.

Αφού τα σοβαρά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα, ας κάνω ένα λιγότερο σοβαρό.

Ποιου μεγαλοσέφ τα συμφέροντα θίχτηκαν σε αυτό το θέμα?

The-She-Mantis

Είναι εύκολο να φθονείς ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις...
02/12/2004, 21:40:13
Μου θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία....

εκείνο το ανέκδοτο με το "οργανωθείτε" πρέπει να είναι...

μόνο που θα το έλεγα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! έχω φάει πέντε και δεν έχω δώσει κανένα!

...και μια και βρεθήκαμε εδώ στο απο-συντονισμένο θέμα....
πράγματι! και εγώ νομίζω πως κάποιος την "αμόλησε" ! γι'αυτό θα βρωμάει φαίνεται κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας....

Θηλυκά (για όσους μπορούν μόνο!), Galadriel

WARNING !

03/12/2004, 00:11:06
"Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία"
Α. Κάλβος

Κάποιοι άνθρωποι την αποκτούν και κάποιοι άλλοι, απλά συντονίζονται στο ονείρεμα της...

The She Mantis

Είναι εύκολο να φθονείς ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις...
03/12/2004, 08:55:22
Οπως βλέπεις αγαπητή συντονίστρια,

(αχ τι έχω πάθει να πρέπει να χρησιμοποιώ τις μαγικές λέξεις συνέχεια...)

αυτές τις μέρες έχω εισπράξει κι εγώ το δικό μου μερίδιο σε προσβολές και χαρακτηρισμούς...

οι οποίοι νομίζω πως ήταν και βαρύτεροι από αυτούς που εισέπραττες εσύ....

όμως, τους αντιμετώπισα μόνη μου όπου χρειάστηκε ή τους άφησα απλά ασχολίαστους....

δεν ζήτησα όμως την διαγραφή κανενός όπως θα είχα κάθε δίκιο και αν είχα την δυνατότητα να το κάνω μόνη μου, πάλι δεν θα την χρησιμοποιούσα....

είσαι σε μία θέση που πρέπει να ξέρεις ότι θα ακούς κάποια πράγματα είτε ισχύουν είτε όχι....

αυτό το ποστ δεν το γράφω ούτε ως παράπονο ούτε ως απαίτηση κανενός είδους.... αλλά μόνο για να εξηγήσω κάτι που έλεγα σε προηγούμενα....

και συνεχίζει να με κάνει να απορώ πως οι αντοχές σου εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα με την περίπτωση endorama σε σχέση με την περίπτωση ngw...

Κατά τ' άλλα....
φαίνεται πως σ'αυτό τον διαδικτυακό τόπο φάνηκε καθαρά πως τελικά οι γυναίκες έχουν τα α..... να λένε καθαρά την γνώμη τους, να υποστηρίζουν αυτό που πιστεύουν και αυτούς στους οποίους πιστεύουν....

Μην ξανακούσω λοιπόν, μιζέρες κουβέντες γύρω από τα θέματα της μάσκας που χρησιμοποιούμε σ'αυτές τις συζητήσεις.... είναι ντροπή και να το συζητάμε...

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

CirdanΝέο Μέλος
28/12/2004, 12:43:34

Δεν προσπαθεί να σε βάλει στο "Ισιο Δρόμο" γιατί δεν έχεις τις προυποθέσεις...βασική προυπόθεση η ύπαρξη ψυχής κι εσυ δηλώνεις ότι δεν έχεις...
δεύτερη βασική προυπόθεση να είσαι άγρια ερωτικός και λάτρης του αρχέγονου θηλυκού που εκφράζεται από τη γυναίκα μέχρι τη φράουλα και τη σοκολάτα...
τρίτη προυπόθεση,να γνωρίζεις κάποια στοιχειώδη ορθογραφία όταν κάνεις γραπτές επιθέσεις...
μήπως θα έπρεπε να αφήσεις τις υπέροχες θηλυκές κυρίες να αναταράξουν ηδονικά τον ουρανίσκο και τις ορμόνες μας και ν'ασχοληθείς με κάτι άλλο;κάτι σε γραμματική ας πούμε...
Cirdan των Γκρίζων Λιμανιών...
15/06/2004, 03:24:22

μου θυμισε τοσο πολυ μητερα θεα...εν Ελλαδι...
δεν μπορουσα παρα να το μοιραστω μαζι σας..
ιδου..:)

http://catal.arch.cam.ac.uk/visit/historyEN.html
http://catal.arch.cam.ac.uk/catal/TAG_papers/TAG_content.html

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ

Edited by - ΑΤΜΑ on 15/06/2004 03:26:25

24/10/2004, 15:14:47
φλας!
..προσφατα διαβαζα σε καποιο περιοδικο "αναζητησης" πως τουτος ο τοπος καποια σχεση εχει με τα καβειρια μυστηρια...

---ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ---
ArctogaiaΝέο Μέλος
26/10/2004, 20:13:03
Αγαπητή ΑΤΜΑ,

Ο εν λόγω οικισμός στην Ανατολία ανήκει στην ομάδα των λεγόμενων "παλαιοευρωπαϊκών πολιτισμών",όπως ο μινωικός στον ελλαδικό χώρο.Δεν θα 'πρεπε να σε εκπλήσσει η ομοιότητα των ειδωλίων.

27/10/2004, 19:13:36

ένας από τους αγαπημένους μου οικισμούς...
λαβυρινθώδης, πολεοδομικό γλυπτό!

μπράβο ΑΤΜΑ!

31/10/2004, 02:22:00
quote:
ένας από τους αγαπημένους μου οικισμούς...
λαβυρινθώδης, πολεοδομικό γλυπτό!

Πόλη χωρίς δρόμους όπου για να μπεις στο σπίτι σου έπρεπε να ανέβεις με σκάλα στην πρώτη εξωτερική ταράτσα και από κει από ταράτσα σε ταράτσα να φτάσεις πάνω από το σπίτι σου και να κατέβεις από την τρύπα της οροφής. Ανάμεσα στα σπίτια υπήρχαν μικροί ζωγραφισμένοι βωμοί αφιερωμένοι στην θεά και διακοσμημένοι με κρανία ταύρων. Οι ταράτσες σχημάτιζαν όλες μαζί μία μεγάλη υπερυψωμένη "πλατεία" που έσφυζε από ζωή όλη μέρα.
Κάθε σπίτι είχε μία εστία, ένα θολωτό φούρνο και μία αποθήκη με καυσόξυλα. Υπήρχε ένας κτισμένος πάγκος και δύο ή περισσότερες πλατφόρμες όπου η οικογένεια καθόταν, κοιμόταν και εργαζόταν. Ακόμα υπήρχαν άδεια σπίτια στο κέντρο της πόλης που χρησίμευαν ως καταφύγια.
Η πόλη ήταν κτισμένη έτσι ώστε όταν μάζευαν τις εξωτερικές σκάλες γινόταν φρούριο που προστάτευε τους κατοίκους από τα άγρια θηρία και τις επιδρομές των απ έξω.
Απ ότι θυμάμαι είναι η μοναδική στο είδος της;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-