- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ
ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΑ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
k.sofia
κατ'αρχάς καλό μήνα!
Αυτό που με μπερδεύει στην υπόθεσή σου,είναι πως τα "παράξενα" στο σπίτι σου ΔΕΝ εμφανίστηκαν μετά από το "ποτηράκι" αλλα όπως λές υπήρχαν κάποια από αυτά και από πιό πρίν!
Είπες για την σκιά μιας γάτας... αυτό μου θύμισε μια προσωπική μου ιστορία πριν από πάρα πολλά χρόνια. (Ημουν πιτσιρικάς τότε)
Θυμάμαι ότι είμασταν στο σπίτι της θείας μου (αδερφή της μητέρας μου) όταν την άκουσα να λέει στην γιαγιά μου πως δεν αισθάνεται καλά και πως συχνά μέσα στο σπιτι της βλέπει να περνα σαν σκιά μια γάτα!
Για την ιστορία να σου πώ πως αυτή η θεία μου, όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε ποτέ να κάνει παιδιά, μέχρι που κόντεψε να πεθάνει από τις προσπάθειες αυτές... στο τέλος ήρθε ρήξη στην γάμο της με τον θείο μου και χώρησαν...
Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά? Γιατί της είπαν (άνθρωποι της εκκλησίας και όχι μέντιουμ) πως της έχουν γίνει μάγια ώστε να καταστραφεί ο γάμος της...
Εγιναν εξορκισμοί και πολλές προσπάθειες (είχα θείο ιερέα) και τελικά μπορεί η θεία μου τον γάμο της να μην τον έσωσε, σταμάτησε όμως να βλέπει "γάτες" και διάφορα "παράξενα" (αργότερα έμαθα πως έβλεπε και διάφορα σατανικά πνεύματα με διάφορες μορφές που την βασάνζαν) στο σπίτι της...
Το μόνο που έχει μείνει κατάλοιπο από τότε... είναι πως πάντα έχει σπίτι της ένα σκύλο!
Επίσης, για το σπαθί που αναφέρεις... επειδή έχω και εγώ στο σπίτι μου και ασχολούμαι... (ασχετο... πές μου πώς το πέρασες από τελωνίο γιατί εμένα μου τα πρήξανε)
Λες ότι είναι παλιό και αριθμημένο... συνήθως αριθμημένα ήταν τα σπαθιά του ιαπωνικού στρατου! Αν όντως είναι αυθεντικό... ξέρεις πώς τα δοκίμαζαν οι Σαμουράι? Το έφτιαχνε ο κατασκευαστής του, ο οποίος δεν είχε την αρμοδιότητα να το χρησιμοποιήσει, καθώς μία κατάνα μπορούσε να την έχει μόνο ένας ιππότης Σαμουράι. Το μόνο που μπορούσε να κάνει για να δεί αν "κόβει" το σπαθί, ήταν το να το πάει σε ένα κοντινό ποτάμι και να το βάλει κάθετα στο νερό. Εκεί έριχνε ένα νούφαρο μπροστά από το σπαθί και αυτό έπρεπε μόνο με την ορμή του νερού να κόψει το νούφαρο στα δύο! Αρκετά εντυπωσιακό έτσι? Ακου όμως το εντυπωσιακότερο! Οταν ο σαμουράι παραλάμβανε το σπαθί του... ξέρεις πώς το δοκίμαζε??? Εβαζε 7 σκλάβους (συνήθως αιχμάλωτους από κάποιο πόλεμο) στην σειρά...και με μία κίνηση τους αποκεφάλιζε! Αν δεν έκοβε και τα 7 τότε έκοβε το κεφάλι του κατασκευαστή!!!
Αν είναι αυθεντικό λοιπόν το σπαθί... έχεις σπίτι σου κάτι που έχει σκοτώσει! Αλλά αυτό είναι νέο αντικείμενο και όχι παλιό! Ψάξε για κάτι παλαιότερο στο σπίτι σου! Κάτι που να υπάρχει από όταν ήσουν μικρή!
Βασικα ηθελα να πω και κατι αλλο που δεν εχω πει τοσες μερες και εχει σχεση με αυτα που λες, μαγεια κτλ αλλα φοβαμαι οτι εκει στανταρ θα παρεξηγηθω και παιζει να με περασετε για τρελη. Ειναι χοντρη ιστορια, χωρις στοιχεια.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
k.sofia
Δυστυχώς msn δεν έχω τον τελευταίο καιρό γιατί δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι... έτσι μπαίνω μόνο από την δουλειά μου.
Μπορείς να μου στείλεις όμως email στο stanfromgreece@hotmail.com
ευχαριστώ πολύ.
Θα ήθελα όμως πραγματικά να σε ρωτήσω - καθώς μου κάνει εντύπωση - πως γίνεται να θέλεις να κάνεις κάτι την στιγμή που δεν γνωρίζεις τον τρόπο! ![]()
Ίσως η επίκληση με το ποτηράκι να είναι ένας τρόπος πειραματισμού, ένας τρόπος για να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας για τον αόρατο κόσμο.
Φοβάμαι όμως οτι αυτός ο τρόπος δεν θα είναι κι ο πιο αποτελεσματικός για την περιέργεια μας... ![]()
Ο αόρατος κόσμος - ή καλύτερα κάποια άλλα επίπεδα - υπάρχει αλλά δεν περιορίζεται μόνο στα πνεύματα, είναι κάτι πολύ ευρύτερο και περισσότερο "μαγικό".
Κι ο τρόπος για να τον ανακαλύψεις ίσως να μην βρίσκεται στο ποτηράκι αλλά στο "άνοιγμα" μας προς αυτά τα πεδία.

In anticipation of my resurrection...
ΕΧΩ email AN ΘΕΣ.
k.sofia
quote:
αριστοτέλη, σίγουρα πρέπει να έχεις κάποια συγγένεια με τον ευρωπαίο δεν εξηγείτε τόση μαλάκυνση εγκεφάλουρε παρλιακό παίρνεις τον χ μύθο που δημιουργούσαν για να εξηγήσουν πράγματα που δεν μπορούσαν οι προ 4-5 χιλιάδων ετών άνθρωποι και τον αναγάγεις σε δοκίμιο κβαντομηχανικής
άντε λοιπόν πάνω στο ίδιο μήκος μουροχαυλίασης θα σας αναλύσω το τραγούδι νιάου νιάου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα
το τραγούδι είναι συνθηματικό και το έγραψαν οι κομμουνιστές την εποχή των διωγμών τους
<<<Μια φορά κι έναν καιρό
μπήκε η γάτα στο χορό
με γοβάκια και φουρώ
κι απ'την πολλή χαρά
κουνούσε την ουρά>>>
εδώ μας λέει πως μπήκε η ελλάδα μετά τον πόλεμο στον χορό που είχαν δημιουργήσει οι σύμμαχοι μπήκε στολισμένη και γεμάτη χαρά<<<Κι όταν φούντωσε ο χορός
κι έγινε πιο ζωηρός
ένας γάτος πονηρός
τη ζύγωσε απαλά
και είπε πονηρά>>>
εδώ μας δείχνει το πονηρό πλεύρισμα που έγινε στην χώρα με απώτερο σκοπό το κέρδος των άλλων έναντι της χώρας
<<<Νιάου νιάου, βρε γατούλα
με τη ροζ μυτούλα
γατούλα μου μικρή
Νιάου, σε έχουνε μη στάξει
κι είναι από μετάξι
η γούνα σου η γκρι>>>η μύτη η ροζ μας δείχνει ότι οι κομμουνιστές(λέει επίτηδες ροζ και όχι κόκκινη για να μην το καταλάβουν οι αδαείς)μυρίστηκαν τι συμβαίνει
το γκρι χρώμα μας δείχνει ότι η χώρα ήταν ακόμη ταλαιπωρημένη από τον πόλεμο και φυσικά το μετάξι μας δείχνει τα πλούσια ορυκτά κοιτάσματα που έχει η γούνα(χώρα)
τέλος με το μη στάξει αναφέρεται στο αιγαίο
<<<Στ'αληθινά, δε ξανάδα πουθενά
δυο ματάκια γαλανά, τόσο φωτεινά
και σοβαρά, είναι η πρώτη μου φορά
που είδα να κουνάν ουρά, τόσο πονηρά.>>>τα γαλάζια μάτια είναι γνωστό ότι προστατεύουν από το μάτι άρα σαν χώρα ότι και να μας ριξουν εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα
και στο τέλος θα μας πουν ότι εμείς κουνούσαμε την ουρά μας και εμείς φταίμε που μας γαμ....
όποιος διαφωνήσει με αυτά που γράφω πάει να πει ότι δεν ξέρει τι του γίνετε
αν η μαλακια ηταν εργοχειρο θα ειχες κανει την προικα σου...
εναλλακτικα θα ειχες ανοιξει βιοτεχνια πουλοβερ...
quote:quote:
αριστοτέλη, σίγουρα πρέπει να έχεις κάποια συγγένεια με τον ευρωπαίο δεν εξηγείτε τόση μαλάκυνση εγκεφάλουρε παρλιακό παίρνεις τον χ μύθο που δημιουργούσαν για να εξηγήσουν πράγματα που δεν μπορούσαν οι προ 4-5 χιλιάδων ετών άνθρωποι και τον αναγάγεις σε δοκίμιο κβαντομηχανικής
άντε λοιπόν πάνω στο ίδιο μήκος μουροχαυλίασης θα σας αναλύσω το τραγούδι νιάου νιάου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα
το τραγούδι είναι συνθηματικό και το έγραψαν οι κομμουνιστές την εποχή των διωγμών τους
<<<Μια φορά κι έναν καιρό
μπήκε η γάτα στο χορό
με γοβάκια και φουρώ
κι απ'την πολλή χαρά
κουνούσε την ουρά>>>
εδώ μας λέει πως μπήκε η ελλάδα μετά τον πόλεμο στον χορό που είχαν δημιουργήσει οι σύμμαχοι μπήκε στολισμένη και γεμάτη χαρά<<<Κι όταν φούντωσε ο χορός
κι έγινε πιο ζωηρός
ένας γάτος πονηρός
τη ζύγωσε απαλά
και είπε πονηρά>>>
εδώ μας δείχνει το πονηρό πλεύρισμα που έγινε στην χώρα με απώτερο σκοπό το κέρδος των άλλων έναντι της χώρας
<<<Νιάου νιάου, βρε γατούλα
με τη ροζ μυτούλα
γατούλα μου μικρή
Νιάου, σε έχουνε μη στάξει
κι είναι από μετάξι
η γούνα σου η γκρι>>>η μύτη η ροζ μας δείχνει ότι οι κομμουνιστές(λέει επίτηδες ροζ και όχι κόκκινη για να μην το καταλάβουν οι αδαείς)μυρίστηκαν τι συμβαίνει
το γκρι χρώμα μας δείχνει ότι η χώρα ήταν ακόμη ταλαιπωρημένη από τον πόλεμο και φυσικά το μετάξι μας δείχνει τα πλούσια ορυκτά κοιτάσματα που έχει η γούνα(χώρα)
τέλος με το μη στάξει αναφέρεται στο αιγαίο
<<<Στ'αληθινά, δε ξανάδα πουθενά
δυο ματάκια γαλανά, τόσο φωτεινά
και σοβαρά, είναι η πρώτη μου φορά
που είδα να κουνάν ουρά, τόσο πονηρά.>>>τα γαλάζια μάτια είναι γνωστό ότι προστατεύουν από το μάτι άρα σαν χώρα ότι και να μας ριξουν εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα
και στο τέλος θα μας πουν ότι εμείς κουνούσαμε την ουρά μας και εμείς φταίμε που μας γαμ....
όποιος διαφωνήσει με αυτά που γράφω πάει να πει ότι δεν ξέρει τι του γίνετε
αν η μαλακια ηταν εργοχειρο θα ειχες κανει την προικα σου...εναλλακτικα θα ειχες ανοιξει βιοτεχνια πουλοβερ...
εμ τα ζητάει και εσένα ...... η γούνα σου
τι θες και ασχολείσαι με .... "άθεους" ![]()
Αχ βρε Αρίστο που έμπλεξες ......
****Αν πάμε μερικά χρόνια πίσω, ο "άθεος" του Εσωτέρικα ήταν ο "γηγενής". Τώρα μας έγινε "άθεος" ..... τι να κάνουμε ![]()

Edited by - Ψηλός on 16/09/2010 18:07:37
quote:
αν η μαλακια ηταν εργοχειρο θα ειχες κανει την προικα σου...εναλλακτικα θα ειχες ανοιξει βιοτεχνια πουλοβερ...
δεν φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις,πρέπει να καταλάβεις ότι τα πάντα συνδέονται με τον υπαρκτό σοσιαλισμό αλλά πρέπει να βγάλεις τις παρωπίδες που σου έχουν βάλει τα αστικά κόμματα και να καταλάβεις ότι το προλετάριο θα φάει τις σάρκες του καπιταλιστικού συστήματος
ζήτω ο τσε
quote:
εμ τα ζητάει και εσένα ...... η γούνα σουτι θες και ασχολείσαι με .... "άθεους"
συμφωνείς με τα όσα λέει ο αρίστος;
πρόσεχε τι θα πεις γιατί δεν σε παίρνει
quote:
Αν πάμε μερικά χρόνια πίσω, ο "άθεος" του Εσωτέρικα ήταν ο "γηγενής". Τώρα μας έγινε "άθεος" ..... τι να κάνουμε
ναι ναι μετά σκέφτομαι να αλλάξω σε μπιν λάντεν και μετά σε ομπάμα
ρε ψηλέ ειλικρινά έχεις κάποια απόδειξη ότι ήμουν κάποιος άλλος ή είναι και αυτό φώτιση από το περιστέρι;
και αν ήμουν κάποιος άλλος γιατί να αλλάξω;
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 16/09/2010 18:18:52
quote:
εμ τα ζητάει και εσένα ...... η γούνα σουτι θες και ασχολείσαι με .... "άθεους"
****Αν πάμε μερικά χρόνια πίσω, ο "άθεος" του Εσωτέρικα ήταν ο "γηγενής". Τώρα μας έγινε "άθεος" ..... τι να κάνουμε
ποσοι ειναι οι ταλιμπαν αθεοι εδω μεσα;
τους κανεις παραπανω απο 2 η 3;
οι υπολοιποι ειναι κλωνοι, παλια τους τεχνη κοσκινο...
prophet-indingo, αλφαωμεγας, και αλλα συμπαθη εδωδιμα αποικιακα...
τωρα αυτη την κουβεντα επειδη εφαγαν πολλες ταπες και επειδη οδηγουσε σε πανωλεθρια πρωτα τρολαραν και μετα οταν συνεχισα ακαθεκτος αρχισαν τις βρισιες μεχρι που αναγκασαν και μενα να μπω στο τριπακι τους...
γενικως δεν εχω γνωρισει πιο αναξιοπρεπεις, πιο ξεφτυλισμενους, πιο χωρις εντιμοτητα ανθρωπους απο τα χριστιανομαχικα γκαγκα...
quote:
ποσοι ειναι οι ταλιμπαν αθεοι εδω μεσα;τους κανεις παραπανω απο 2 η 3;
οι υπολοιποι ειναι κλωνοι, παλια τους τεχνη κοσκινο...
prophet-indingo, αλφαωμεγας, και αλλα συμπαθη εδωδιμα αποικιακα...
τωρα αυτη την κουβεντα επειδη εφαγαν πολλες ταπες και επειδη οδηγουσε σε πανωλεθρια πρωτα τρολαραν και μετα οταν συνεχισα ακαθεκτος αρχισαν τις βρισιες μεχρι που αναγκασαν και μενα να μπω στο τριπακι τους...
γενικως δεν εχω γνωρισει πιο αναξιοπρεπεις, πιο ξεφτυλισμενους, πιο χωρις εντιμοτητα ανθρωπους απο τα χριστιανομαχικα γκαγκα...
λολ είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
ή για να το πω ποιο καλά, είπαν οι ταλιμπανοθρήσκοι τους σκεπτόμενους
βλάκες
1)τελικά εγώ πόσους κλώνους έχω;
2)είμαι και εγώ κλώνος κάποιου άλλου;
και τρίτη και ποιο σημαντική ερώτηση
καλό το λιβάνι;
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
1)τελικά εγώ πόσους κλώνους έχω;
2)είμαι και εγώ κλώνος κάποιου άλλου;
και τρίτη και ποιο σημαντική ερώτηση
καλό το λιβάνι;
1-2) μαλλον ο ιδιος εισαι κλωνος αλλου χρηστη και αυτο υποψιαζομαι, ετσι κι αλλιως εχετε το ιδιο υφος και στυλ..εννοειται οτι εχεις κι αλλους κλωνους...
3) το θυμιαμα απο λιβανι σε θρησκευτικες τελετες ηταν αρχαιοελληνικο εθιμο, κατσε στη μπανανα, για μια ακομη φορα αδιαβαστος...
quote:
1-2) μαλλον ο ιδιος εισαι κλωνος αλλου χρηστη και αυτο υποψιαζομαι, ετσι κι αλλιως εχετε το ιδιο υφος και στυλ..εννοειται οτι εχεις κι αλλους κλωνους...
καμία απόδειξη ότι είμαι κλώνος και ότι έχω κλώνους;
(αν είναι δυνατόν ένας κλώνος να έχει κλώνους ρε κουκουρούκου εγκέφαλε προσπάθησε να καταλάβεις ότι αυτό είναι αδύνατον)
quote:
3) το θυμιαμα απο λιβανι σε θρησκευτικες τελετες ηταν αρχαιοελληνικο εθιμο, κατσε στη μπανανα, για μια ακομη φορα αδιαβαστος...
είπα εγώ ότι ήταν κάποιου άλλου λαού;
εγώ επισήμανα ότι το λιβάνι σαν παραισθησιογόνο κάνει καλή δουλειά
—Ethan Allen
quote:
αν ειχα το μισο φανατισμο απο τον δικο σου θα θεωρουσα τον εαυτο μου αρρωστο...
Αν είχα το 1/1000 του δικού σου φανατισμου θα θεωρούσα τον εαυτό μου άρρωστο.
quote:
καμια πλυση εγκεφαλου δεν δεχτηκα απο καμια θρησκεια και κανενα ιερατειο...
Εκτός του Χριστιανικού σχολείου της χριστιανικής οικογένειας του χριστιανικού παπαδαριού και της δεξιάς του κυρίου!
quote:
οτι πιστευω, το βρηκα κατοπιν προσωπικης ερευνας και το ζυγισα παρα πολυ..
Αφού πρώτα βαφτίστηκες μεγάλωσες, γαλουχήθηκες, φανατίστηκες και διαπαιδαγωγήθηκες ως χριστιανός ορθόδοξος!
Όχι άλλη αντικειμενικότητα!
quote:
ουτε πιστευω οτι το χριστιανικο η το ορθοδοξο δογμα εχει την πρωτοκαθεδρια στην αληθεια, τα εγραψα αυτα προ ημερων..
... η φοράδα στ'αλώνι!
quote:
στα νιατα μου ημουν αθεος και σκληροπυρηνικος αθεος, παρ' ολα αυτα τοτε η αθεια ηταν μια ρομαντικη υποθεση...
Ψεύδεσαι ασυστόλως κι αυτό προκύπτει απ' τα λεγόμενά σου. Ποτέ δεν ήταν η αθεΐα ρομαντική υπόθεση. Έλεος χριστιανοί!
quote:
δεν ειμασταν στρατευμενοι ταλιμπαν οπως εσεις, ουτε αντιμετωπιζαμε τους Χριστιανους σαν τερατα...ουτε διανοουμασταν να δουλεψουμε για λογαριασμο κατεστημενων...
επιχειρηματολογία καφενείου!
quote:
εσεις ειτε παιρνετε λεφτα ειτε οχι εισαστε τα γραναζια μιας μηχανης που εχετε πολυ θολη εικονα για το τι θελει να πετυχει...εμεις δεν λειτουργουσαμε ετσι, θεωρουσαμε τη στρατευση και μαλιστα την ιδιοτελη στρατευση ξεπουλημα...
Εκτίθεσαι με τις αηδίες που προφέρεις!
Με εκπλήσει ότι μόνο μεχρι εκεί μπορεί να φτάσει το μυαλό σου.
quote:
και τωρα ξαναβαλε την κασετα για τους τσοπανηδες κι εγω παω να χαζεψω καμια ταινια στο βιντεο..
Σταμάτα επιτέλους να βλέπεις τσόντες! Σε χαλάνε !
Edited by - Vasiliscm on 16/09/2010 21:12:17
Edited by - Vasiliscm on 16/09/2010 21:13:03
αριστοτελη , στις τελευταιες σου προτασεις εδειξες την σοβαροτητα σου και την πιστη σου στα οσα λες ... αυτα φιλε μου δεν τα λεει κανεας που ΞΕΡΕΙ και εχει αορατο αυλο εξωτικο πολυδιαστατο σωμα .. τα λενε μονο κατι τυπακοι που δεν εχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ !!! εμενα με χαλασε παντως !!! το ξερω οτι χστκες εαν χαλαστικα εγω , αλλα οταν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ κατι ισως πρεπει και να το ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ φιλε μου με τον τροπο ζωης μας και την συμπεριφορα μας !!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 17/09/2010 09:23:45
Edited by - makfor on 17/09/2010 09:24:08