- Πως Μπορούμε Να Φτιάξουμε Τα Δικά Μας Φυσικά Προϊόντα? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Στο πλυντήριο βάζω κατευθείαν το αρκαδι γιατι είναι σε σκόνη.
Οταν θα προσθέτεις το υγρό σαπουνι, να θυμασαι να προσθεσεις αρκετο, γιατι αλλιώς δεν καθαρίζουν τα ρούχα.
http://fysikaproionta.blogspot.com/2008/01/blog-post.html
Ένα σαπούνι με άριστα αποτελέσματα σε όλα τα δέρματα αλλά και στα πολύ ευαίσθητα, γιατί το κατσικίσιο γάλα είναι πολυ καλό ενυδατικό, λόγω του ότι περιέχει φυσικά λιπίδια, τα οποία συγκρατούν την υγρασία και βοηθάν το δέρμα να συγκρατεί το ιδανικό επίπεδο Ph.
Δοκιμάστε το!
Μαρία - http://fysikaproionta.blogspot.com/
Edited by - mariasar on 16/01/2008 14:30:03
θαυμάστρια των φυσικών καλλυντικών και η ίδια, παρείγγειλα μέσω της εταιρίας μου μεγάλη ποσότητα (για να εξασφαλίσω την καλύτερη τιμή )))
από - βουτυρο κακαο, βούτυρο μάνγκο, βούτυρο shea, λάδι ζοζόμπα και αιθέριο έλαιο πορτοκάλι.
'ηρθαν επιτέλους, θαυμάσιας ποιότητας -
το θέμα είναι ότι η ποσότητα ήταν μάλλον πολύ μεγάλη, οπότε αν χρειαζεται κανεις τα παραπάνω συστατικά, ρωτήστε με, οι τιμή βγαινει πολύ καλή.
τα έχω και στο www.124sold.gr
Spyros_ και εγω νομίζω πως το 'χω ακούσει αυτό οτι ισχύει σε πολλά προϊόντα, μπορεί και σε όλα, μερικά αρχίζουν με πρώτο συστατικό την ζάχαρη! Μπορεί η Freshline να το χρησιμοποιεί για να φαίνονται οι ποσότητες που βάζει, είναι πολύ καλό!
http://www.alkabetz.com/Characters_Thumbs/images/Run-Lola-Run.jpg
http://www.hometheaterhifi.com/volume_7_1/images/movie-run-lola-run.jpg
αν σου αρέσει κάποια απο αυτές χρησιμοποιησέ την ,για να σβήσω μετέπειτα το μηνυματακι αυτο,σε ευχαριστώ:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
ΞΩΤΙΚΟΥΛΑ,
ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ,
ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.
ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ, ΩΣΤΕ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Νομίζω οτι την βλέπουμε και μάλιστα πολύ καλά.
Δεν υπάρχει ομως διάθεση να την περάσουμε.
Ετσι είναι αυτά τα πράγματα. Συχνά ο χρόνος είναι ο γιατρός αλλά οχι πάντα.
quote:Αχ! και άντε να καταλάβεις αν είναι στραβή η επιλογή ή τελικά σε κατατρέχει η ζωή?
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ. -ΧΡΕΗ ΤΟΥ, ΑΔΙΕΞΟΔΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΑΓΡΙΩΣ Η ΖΩΗ, Ή ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.
Το κόστος ορισμένων αποφάσεων που πρέπει να παρθούν είναι τόσο επώδυνο!
quote:Συμφωνώ σ'αυτό γιατί όσο δύσκολο είναι ένα τέλος άλλο τόσο δύσκολη είναι και μια καινούρια αρχή.
Νομίζω οτι την βλέπουμε και μάλιστα πολύ καλά.
Δεν υπάρχει ομως διάθεση να την περάσουμε.
Αλλά στο τέλος η δύναμη που έχει αυτός που περνά από τη μια πόρτα στην άλλη είναι ασύγκριτη.
Μόνο εκείνη η δεδομένη στιγμή όταν σε κατακλύζει ο πόνος γι αυτό που χάνεις και σε τρομάζει αυτό που ξεκινάς φαίνεται να κρατάει αιώνες.
Το κεφάλι ψηλά, με θάρρος (ίσως και θράσος) και...
...πάμε για άλλες πολιτείες αναρχικές
να βρεθούμε σε εμπειρίες αληθινές!
Αν το θες...(βασική προϋπόθεση)
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
εδω την αδερφη μου εχω και τις φιλες της να μου τα πρηζει φαντασου να κυβερνουσαν οι γυναικες!!!! φανταζεστε γυναικα να στρτιωτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τερας της μορφωσεως
quote:
Το οτι οι ντόμπρες γυναίκες χαρακτηρίζονται αντράκια
συνεπάγεται ότι έχουν μια αρετή που ανήκει αποκλειστικά στο αντρικό φύλο.
Αυτό είναι που δεν μπορώ να αποδεχτώ.
Η αρετή γενικότερα δεν ανήκει στις γυναίκες ως χαρακτηριστικό.
Μπορεί εσύ και κάποιοι ακόμα να μην τα βλέπετε έτσι τα πράγματα,
και ευτυχώς που υπάρχετε δηλαδή κι εσείς,
αλλά μην μου πεις πως η κοινωνία όλη έχει αυτή την εικόνα για τις γυναίκες.
Ο μικροσκοπικός μου εαυτούλης φουσκώνει σαν παγώνι όταν με χαρακτηρίζουν έτσι,
γιατί ακριβώς ξέρω πως το εννοούν θετικά.
Και χαίρω σεβασμού και εκτίμησης από πολλούς άνδρες.
Η αδικία είναι στο όνομα της γυναίκας γενικά.
Καλό βραδάκι σε όλους.Καμαρώνω γιατί αντιλαμβάνομαι ότι το εννοούν απόλυτα θετικά και εκφράζει την εκτίμησή τους.Αυτό που με ενοχλεί καλέ μου φίλε,
είναι το ότι με αυτή την έκφραση αποδεικνύεται,
πως στη γυναικεία φύση δεν αποδίδονται τέτοιες αρετές.--------------------------------------------------------------------------------
Σε ποιοι σημείο βρίσκεται η αντίφαση αγαπητή μου φίλη?
Στο ότι καταλαβαίνω πως το εννοούν και δεν παρεξηγούμε μαζί τους άνευ λόγου και αιτίας?
Ή στο ότι με ενοχλεί η έλλειψη θετικών χαρακτηρισμών για το ήθος της γυναίκας?
Αδυνατώ να καταλάβω πως το ένα αναιρεί το άλλο?
Θα έπρεπε να μαλώνω με τον καθένα που υιοθετεί ένα στερεότυπο
παρόλο που σκοπός του είναι να με παινέψει?
Ή να μην αντιλαμβάνομαι το θετικό περιεχόμενο των λόγων του?Αν και τώρα δεν γίνομαι καταννοητή,
ίσως έχω τελικά σοβαρό πρόβλημα έκφρασης.
Καμαρώνω γιατί στη γλώσσα του ο χαρακτηρισμός αυτός είναι απόδοση ευσήμων και εγώ το καταννοώ.
Για να συνεννοηθείς με κάποιον χρησιμοποιείς μία κοινή γλώσσα μαζί του.
Ενίοτε χρησιμοιποιείτε αμφότεροι στην μεταξύ σας επικοινωνία και έννοιες της δικής σας προσωπικής μη κοινής γλώσσας.
Αν αυτές οι έννοιες γίνονται καταννοητές και δε χρήζουν εξηγήσεως,
η συνεννόηση συνεχίζεται πάνω στο αντικείμενο της επικοινωνίας.
Αν αναλώσουμε χρόνο για να αναλύσουμε
γιατί με λέει αντράκι
και πως θα ένοιωθε αν τον έλεγα γυναικάκι κλπ κλπ
νομίζω ότι καταλύουμε την ουσία των πραγμάτων.
Αν τώρα επιμένεις να θεωρείς ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται
δικό σου θέμα.
Εξήγησα πολύ καλά ότι με ενοχλέι το στερεότυπο που θέλει αυτό το χαρακτηρισμό ως το μόνο που αποδίδει ήθος σε μια γυναίκα.Το να μαλώνω με κάποιον που μου το λέει από κεκτημένη ταχύτητα και ξέρω πως το μόνο που δεν επιθυμεί είναι να με υποβιβάσει,
το θεωρώ ανούσιο.
δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.
Όταν ένας άντρας λέει μια γυναίκα αντράκι,
Η πρόθεση του είναι καλή.
Αυτό είναι που πρέπει να έχουμε ως αφετηρία.
Ως προς το αν οι γυναίκες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά,
απαντάω στην πρώτη σελίδα κι όλας.
Κακώς χρησιμοποιούν κάτι που ουσιαστικά υποβιβάζει τη γυναίκα
αλλά επί της ουσίας η πρόθεση παραμένει καλή.
Πόσο περισσότερο θα μπορούσα να αναλύσω αυτό που έγραψα?
Γι αυτό λέω ότι ο καθένας κατάλαβε ότι ήθελε.
Επίσης υποτίθεται ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να καταννοήσουν τους άντρες,
γιατί όταν κάποια προσπαθεί να το κάνει αντιλαμβάνεστε ότι αποδέχεται την κατωτερότητά της?
Αν όσα και να πει κάποιος,εσείς κρατάτε το συμπέρασμα που θέλετε τότε δεν υφίσταται ουσιαστική επικοινωνία.
Κι εγώ θεωρώ πολλά από αυτά που έχω διαβάσει τουλάχιστον αβάσιμα αλλά προσπαθώ να καταννοήσω το πνεύμα του γράφοντος, κάτι το οποίο μάλλον κάποιοι αποφεύγουν συστηματικά προκειμένου να μην μετακινηθεί ο τρόπος σκέψης τους ούτε χιλιοστό.
Φιλικά Ξωτικούλα
Αν όχι απλά αγνοήστε το
γιατί κατά λάθος μπήκε εδώ.
Ευχαριστώ για την καταννόηση,
φιλικά Ξωτικούλα
Αυτό που ήθελα να πω για το θέμα των γυναικών στρατιωτών,
είναι πως κατά τη δική μου άποψη οι γυναίκες θα χρησιμοποιούσαν περισσότερη διπλωματία και λιγότερα όπλα.
Δεν υποννοώ πως οι γυναίκες δεν είναι εξ'ορισμού βίαιες
αλλά πως λόγω της μικρότερης μυικής δύναμης θα στρέφονταν καταρχήν σε άλλα μέσα και όχι στη βία.
Μη φέρνετε στο νου σας της αμερικανίδες ράμπο και τις μουσουλμάνες μπιν λάντεν,
γιατί και οι δύο κατηγορίες είναι κατασκεύασμα της πολιτικής αντρών.
Απλά έγινε καταννοητό ότι οι γυναίκες παθιάζονται πιο εύκολα με οτιδήποτε και εκμεταλλεύτηκαν αυτό το χαρακτηριστικό τους.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι αλλά δεν έχω καμμιά γνωστή ή φίλη η οποία να έχει καταταγεί στο στρατό,
έχω όμως γνωστούς που το κάνανε (...κάποιοι φορέσανε στολή, για κείνους ντρέπομαι πολύ... που λένε και οι active member).
Φιλικά
Ξωτικούλα
μα ο καθένας καθεμία απο εμάς δεν δίνει τις μάχες του ,στην πραγματικότητά του....σε αυτά που βιώνει...?
όλες και όλοι είμαστε σε αυτό που ονομάζουμε ζωή....και στην οποία δίνουμε ο καθείς η κάθε μία τις δικές του προσωπικές μάχες....
στο διάστημά μας...
τίθεται ζήτημα επιλογής στο αν θα "πολεμήσουμε" όλοι/όλες μαζί για έναν κοινό στόχο...που είναι η εξύψωση του ανθρωπίνου είδους...ή όχι....
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
http://www.skinstotal.com/MSN/Galactica/Galactica-17_MSN_Messenger.jpg
WHISPERS OF THE DREAMS