ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

trexagireve92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
αμοθενΜέλος
15/01/2011, 16:43:25

Κηφεα ευχαριστω
Εισαι ενημερωμενος,κάθε βοηθεια δεκτη.
Καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. 

αμοθενΜέλος
15/01/2011, 17:01:54
Φιλε ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ ευχαριστω.
Ευτυχως η δυστυχως, για κακο η για το καλο, βιβλια μου δεν κυκλοφορουν.Το βιβλιο της αποκωδικοποιησις της [Α] ραψωδιας της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ είναι αυτοεκδοση για την κατοχυρωση των πνευματικων μου δικαιωματων,εκδοθηκε σε περιορισμενο αριθμο και μοιραστηκε δωρεαν σε φιλους και συγγενεις.
Αποφασισα να το παρουσιασω στο φορουμ και αυτό προσπαθω να κανω,για την ενημερωση,εκεινης της πλευρας της Ελληνικης κοινωνιας που θεωρειται «ψαγμενη»,γιατι θεωρω πως οι πληροφοριες που αποκαλυπτονται είναι σημαντικες και οι εχοντες σχεση με το αντικειμενο εχουν προταιρεοτητα.
Όταν τελειωσω με την [β] ραψωδια ευχαριστως να δεχθω την προσφορα σου.
Καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. 

15/01/2011, 19:30:36
quote:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Αμοθεν δεν κάνει τίποτα,κυριολεκτικά!

Αυτό που έχω να πω σχετικά με την σημασία της
Θόλου ή του θολωτού σχήματος,γενικά,
είναι πως αποτελεί σίγουρα ένα πολύ σοβαρό θέμα
πρός διερεύνηση!
Όπως το γεγονός ότι
τα ασκληπιεία εχρησιμοποιοὐντο για θεραπεία
μέσω ύπνου!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

15/01/2011, 21:23:49
quote:
kapodistria:
Τι να εξηγήσει κανείς στον ευρωπαίο2;!!!
Άν δεν έχεις ΙΔΕΑ,κυριολεκτικά περί
αποσυμβολισμού του θολωτού σχήματος(βλέπε κυρίως
"η Θόλος της Επιδαύρου"),
τι να σου πρωτοεξηγήσει κάποιος;
Αλλά δεν σ'αφήνει η εβραιοκρατούμενη προϊστορία
σου να ερευνήσεις και πιό ...πέρα! Δυστυχώς !!!

Και γιατί δε μας εξηγείς εσύ που γνωρίζεις?....τι περιμένεις?

quote:
αμοθεν:
Ευρωπαιος 2
1] ειμαι με αυτους που πιστευουν πως,το [2012], είναι η πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαρουφα της χιλιετιας.
2]αν εχεις προβλημα να βρεις μονος σου ποτε κτιστηκε ο δομος δεν μπορω να βοηθησω.
3]ποιο από όλα οσα αναφερονται στο quote?
Ξερεις τι είναι η Μεταπτωση των Ισημεριων;;;

4]βλεπω πως καποιος άλλος βοηθησε σ’αυτή την ερωτηση σου.

1) ok.

2) Nαι δεν ξέρω και ούτε θα μπώ στη διαδικασία. Περιμένω από εσένα που ξέρεις να μας πεις.
Έθεσα συγκεκριμένο ερώτημα και η απάντησή σου είναι να κάτσω να το βρω μόνος μου.....δε γίνεται έτσι όμως διάλογος, αλλά μονόλογος.
Για να είναι η απάντησή σου τεκμηριωμένη, θα πρέπει να τεκμαίρεται. Το γενικά και αόριστα "οι ερευνητές" δεν τεκμαίρει τίποτα. Θα πρέπει να μας πεις που στηρίχτηκαν, σε ποια ή ποιες μεθόδους. Κάπου θα στηρίχτηκαν....που όμως? αυτό σου ζήτησα.....αντ' αυτού άρχισες τα ψάξε μόνος σου κ.λ.π.....είμαι παράλογος?

3) Η μετάπτωση των Ισημεριών, ξέρω και;;;

Με ρωτάς ποιο απ' όλα! μα όλο: "Ο θολος είναι το κυτταρο μεσα στο οποιο στεγαζεται ο Ελληνικος γενετικος κωδικας του ανθρωπου.Το μικρο δωματιο δεξια από την εισοδο είναι ο πυρηνας του κυτταρου."....πως προκύπτουν αυτά?

4) Τουτέστιν?

quote:
αμοθεν:,
Το [2012] δεν ισχυει, εάν ισχυει η θεωρια μου για τον δομο.Εως οτου μου αποδειξεις με επιχειρηματα πως ο δομος είναι μια πετρα και δεν «λεει» τιποτα,σιωπησε.Τα υπολοιπα όταν φθασουμε ,με το καλο,στην αποκωδικοποιηση του Ομηρικου κειμενου,ΥΠΟΜΟΝΗ.

Εάν σου γράψω εγώ ότι η δεύτερη κολόνα δεξιά όπως κοιτάμε καθώς αντικρίζουμε τον Παρθενώνα, γράφει τον τρόπο δημιουργίας του σύμπαντος .....και εσύ με ρώταγες που ακριβώς το βλέπω, θα σου άρεσε να σου έλεγα ως απάντηση:"Εως οτου μου αποδειξεις με επιχειρηματα πως η κολόνα είναι μια πέτρα-μάρμαρο και δεν «λεει» τιποτα,σιωπησε."....θα σου άρεσε? πως θα εκλάμβανες την απάντηση αυτή, αν όχι ως αδυναμία?

quote:
αμοθεν:
Φιλε ΕΥΡΩΠΑΙΕ 2
Για να σου απαντησω στο μελλον σε ότι ΣΟΒΑΡΟ και απολυτως συγκεκριμενο ρωτας,μια μονο ερωτηση την φορα,θα πρεπει να μ’ενημερωσεις με τρεις [3] μονο λεξεις,Τι ηλικια εχεις,αν εισαι ανδρας η γυναικα και σε ποιο θεο πιστευεις.

ογδόντα, γυναίκα, Βούδα.

quote:
αμοθεν:
Ο ΜΕΝΤΗΣ τονιζει πως η αλαζονεια και ο εγωκεντρισμος είναι οι μεγαλυτεροι εχθροι της ανθρωποτητας.

Ο Μέντης έχει κάποια σχέση έστω και εξ' αγχιστείας με τον κυρ μέντιο του Ξυλούρη?

Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 15/01/2011 21:26:19

αμοθενΜέλος
15/01/2011, 21:42:01
φιλε ευρωπαιε 2

ειπαμε μια ερωτηση,την φορα.Αν δεν σεβαστεις την διαδικασια που σου ζητω,στο μελλον θα αγνοησω τις ερωτησεις σου.Πως σου φαινεται αυτη η προταση;;;

15/01/2011, 22:06:45
quote:
αμοθεν:
οι μετρησεις εγιναν και από εμενα και διασταυρωθηκαν με αυτές του υπουργειου πολιτισμου,της επισημης δηλαδη αρχαιολογικης υπηρεσιες που εκανε τις σχετικες ερευνες.Επιβεβαιωνονται δε και από μετρησεις διαφορων ιδιωτων που τις εχουν αναρτησει στο διαδυκτιο.Αμφισβητεις καποια συγκεκριμενη μετρηση;;; και ποια;;;

Με ενδιαφέρουν αυτές του Υπουργείου Πολιτισμού. Τις έχει αναρτήσει σε κάποια ιστοσελίδα του? Τις αναφέρει σε κάποιο σύγγραμμά του? και αν ναι σε ποιο?
Των ερευνητών ιδιωτών δεν με ενδιαφέρουν γιατί και εγώ μπορώ να πάρω μία μεζούρα να στήσω μια ιστοσελίδα να τα κονομάω από καμιά διαφήμιση κ.λ.π....χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ τη δουλειά τους, ωστόσο δεν είναι η πανάκεια για μένα. Θέλω την επίσημη, τη βεβαιωμένη πηγή, αυτή που ανέφερα.

quote:
αμοθεν:
2]δεν παρακολουθω και δεν γνωριζω τις μεθοδους που χρησιμοποιουνται.Ακολουθω τις οδηγιες του Ομηρικου κειμενου με χρονολογηση βασισμενη στο φαινομενο της ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ.Παραδοξως;;; ολο τυχαια;;; «τυχαινει» να εξαγεται παντα ένα λογικο ,θαλεγα,συμπερασμα,που δεν «χαλαει» σε τιποτα την θεωρια.Ισα-ισα που την επιβεβαιωνει.

Μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε δηλαδή!

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 15/01/2011 22:09:05

15/01/2011, 22:08:26
quote:
αμοθεν:
ειπαμε μια ερωτηση,την φορα.Αν δεν σεβαστεις την διαδικασια που σου ζητω,στο μελλον θα αγνοησω τις ερωτησεις σου.Πως σου φαινεται αυτη η προταση;;;

Όπως ακριβώς η προηγούμενη!

Parthen h Rwmania

αμοθενΜέλος
15/01/2011, 22:23:21

Φίλε ευρωπαιε 2
Εάν δεν συμφωνείς με όσα γράφω δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε εχθροι.Κατεθεσες την άποψη σου και είναι σεβαστη.Προχωρα παρακατω,πηγαινε να συμφωνήσεις η να διαφωνήσεις σε άλλα θεματα.Εδω μένει μόνο όποιος θέλει, δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι ούτε του βάζουμε «μαχαίρι στο λαιμό» να πιστέψει όσα λεμε.Αυτο δεν είναι το σκεπτικό του φορουμ.Βλεπεις τι καταθέτει κάποιος αν δεν ενδιαφέρει η νομίζεις ότι καταθέτει μακακιες ,αλλάζεις «δρομο».Δεν κάθεσαι να «χαλαστείς» με άσχετους εγωπαθείς σαν του λόγου μου.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ 

16/01/2011, 00:23:27
Αμοθεν
νομιζεις οτι δεν ηξερα τι ελεγα οταν παρακαλουσα τον ευρωπαιο να κατσει εξω απο το τοπικ?
Βρε ευρωπαιε δεν ειναι του δικου σου μηκους κυμματος αυτα.
Ασε τον Αμοθεν να ολοκληρωσει.
Υπαρχουν συνδικτυοι που θελουν να δουν το τελος.
Σεβασου!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

16/01/2011, 03:14:47
Δεν εμποδίζω κανέναν να γράψει, δεν θα με εμποδίσει κανένας να γράψω.
Διαβάζω και τοποθετούμε.
Εάν δεν σας αρέσουν οι τοποθετήσεις μου, να μη της σχολιάσετε.
Εξάλλου αν μπορούσε ο αμοθεν να απαντήσει θα το είχε ήδη κάνει.

Hellas-Ο Μαύρος Καβαλάρης Νικόλαος Πλαστήρας

16/01/2011, 11:19:38
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 16/1/2011
αμοθενΜέλος
16/01/2011, 12:16:16
Καλωσορίζω τα νέα μέλη του φόρουμ και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους για το θέμα ο «θησαυρός του Ατρέα» και τα σχόλια τους.Αυτο μπορεί να είναι και καλό και κακο.Εγω προσωπικά το θεωρώ καλο,πιστευω πως όσοι περισσότεροι ενημερωθουν,εστω και αν δεν πιστεύουν τα όσα καταθέτω θα είναι κέρδος στη «τελική» για το «θέμα» και τους ίδιους .
Για όσους θα ήθελαν να μάθουν τις απόψεις μου για θέματα [ΒΙΒΛΟΥ] και [2012] έχω ανοίξει δυο νέα θέματα να τα συζητήσουμε με την ησυχία μας.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.