- Ο George Kavassilas και το Ascension 2012 - Mια πολυ ενδιαφερουσα αποψη - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Καλως ηλθες στο εσωτερικα και καλη παραμονη.
Μην συγχιζεσαι απο τις επιθεσεις των τεχνοκρατων και των
ψευδοξερολων που υπαρχουν σε καθε φορουμ.Συνεχισε να λες
και να καταθετεις αυτα που θελεις.Εχεις καθε δικαιωμα να
το κανεις.Παντα να σκεπτεσαι οτι υπαρχουν και συνδικτυοι
πουμπαινουν στο εσωτερικα ακριβως για αυτο που ειναι ταγμενο
το συγκεκριμενο φορουμ.Την αναζητηση περαν των επιστημονικων
κατεστημενων.Υπαρχουν αρκετοι επιστημονες εδω μεσα που θα
ακουσουν και θα κρινουν τα λεγομενα σου οπως και αλλων,με
ανοικτο μυαλο.Το μυαλο του ολα ειναι πιθανα,απο την στιγμη
που δεν εχουμε αποδειξεις για τιποτα.
Τωρα για το θεμα με τον Καβασιλα.
Υπαρχει και αντιθετη αποψη,δεν ξερω αν το γνωριζεις.
Υποτιθεται οτι στον Σειριο υπαρχουν οι κακοι εξωγηινοι,οι
λεγομενοι Αποστατες.Καποιοι αλλοι σαν τον Καβασιλα τα ισχυριζονται.
Μαλιστα λενε οτι στις Πλειαδες και στην Λυρα ζουν οι καλοι,
αυτοι που ενδιαφερονται και για μας.Λενε τωρα!!!
Εχουν και πολεμο μεταξυ τους και εχουν και οι δυο παραταξεις
αντιπροσωπους στη Γη.Τι ειναι αληθεια και τι ψεμα ας το ερευνησει
το μυαλο του καθενος.Εγω παντως κρατω πισινη για ολα αυτα,επειδη
ακριβως ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
Και θα μας δοθει η ευκαιρια να το συζητησουμε εκτενεστερα,μετα
απο τις καθιερωμενες επιθεσεις που θα δεχθουμε,απο τους
παντογνωστες.
Απλα αγνοησε τους και τα λεμε!
ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΚΑΛΗΣ:
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!
quote:
InnerTree -Ακομα μερικοι εδω μεσα κοιτανε το δαχτυλο τους και οχι το φεγγαρι...η ουσια ειναι η αλλαγη της κοσμικης και ανθρωπινης συνειδησης και οχι οι εξωγηινοι ....θα μπορεσετε καποιοι πλεον να το δειτε αυτο?
Απο την αλλη το φορουμ εδωμεσα ειναι Esoterica.gr εχει και section εξωγηινοι οποτε για να ειστε εδω παει να πει οτι σας ενδιαφερει και αυτο το θεμα..αλλιως γιατι ειστε εδω? ....τι αλλο να πω..εγω τελειωσα με τα σχολια εδω μεσα...
InnerTree από την στιγμή που καταθέτεις ένα βίντεο με σκοπό να το δούμε, είναι λογικό ο κάθε αρχικός σχολιασμός που θα γίνει να έχει να κάνει με αυτά που αναφέρονται μέσα στο συγκεκριμένο θέμα του.
Τώρα σε ένα φόρουμ που ως πρώτο σκοπό έχει τον διάλογο και να γράφονται όλες οι απόψεις από τα μέλη του, είτε αυτές είναι αρνητικές είτε θετικές, αυτό είναι απόλυτα υγιές, εν αντιθέσει με το να γράφονται (ελέγχονται) μόνο απόψεις που συμφωνούν, πχ. μόνο με τις προσωπικές σου απόψεις και θέσεις, κάτι που για μένα προσωπικά το μόνο που θα σου προσφέρει είναι μόνο στασιμότητα και «ψευδαισθήσεις».
Μάθε μέσα από την αντίθετη άποψη, ακόμα και αν είναι αρνητική προς αυτό που αντιπροσωπεύεις να δουλεύεις το Εγώ σου, τις ανησυχίες σου, τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να βγεις κερδισμένος και όχι απόλυτος και εγωιστής…!!!
Τώρα αν τελείωσες με τα σχόλια εδώ μέσα επειδή δεν έχεις μάθει να συνομιλείς, τι να πω, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, που μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις….
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ- Μην συγχιζεσαι απο τις επιθεσεις των τεχνοκρατων και των
ψευδοξερολων που υπαρχουν σε καθε φορουμ.Συνεχισε να λες
και να καταθετεις αυτα που θελεις.Εχεις καθε δικαιωμα να
το κανεις.
Νικόμαχε αυτά που έγραψα στον αγαπητό InnerTree ισχύουν λίγο πολύ και για εσένα, βλέπεις το να χαρακτηρίζεις την κάθε αντίθετη άποψη που γράφεται ως … «επιθεσεις των τεχνοκρατων και των ψευδοξερολων»… δεν μου λέει τίποτε, γιατί το ίδιο μπορεί και οι τεχνοκράτες και ψευδοξερόλες να χαρακτηρίσουν εσένα και τις απόψεις σου, οπότε λάθος χαρακτηρισμός… ![]()
Όπως έχει δικαίωμα ο InnerTree, και εσύ να γράφεις τις απόψεις σου και τις θέσεις σου σ΄ ένα θέμα που σε ενδιαφέρει, έτσι έχουν και όλοι να εκφράζουν την άποψη τους .

quote:
Τώρα σε ένα φόρουμ που ως πρώτο σκοπό έχει τον διάλογο και να γράφονται όλες οι απόψεις από τα μέλη του, είτε αυτές είναι αρνητικές είτε θετικές, αυτό είναι απόλυτα υγιές, εν αντιθέσει με το να γράφονται (ελέγχονται) μόνο απόψεις που συμφωνούν, πχ. μόνο με τις προσωπικές σου απόψεις και θέσεις, κάτι που για μένα προσωπικά το μόνο που θα σου προσφέρει είναι μόνο στασιμότητα και «ψευδαισθήσεις».
Μάθε μέσα από την αντίθετη άποψη, ακόμα και αν είναι αρνητική προς αυτό που αντιπροσωπεύεις να δουλεύεις το Εγώ σου, τις ανησυχίες σου, τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να βγεις κερδισμένος και όχι απόλυτος και εγωιστής…!!!
Τώρα αν τελείωσες με τα σχόλια εδώ μέσα επειδή δεν έχεις μάθει να συνομιλείς, τι να πω, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, που μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις….
Αστο elo,δεν καταλαβαίνεις κάν τι θέλει να πεί.

quote:
Για δεν μου λες εσύ alex για να καταλάβω, γιατί προσωπικά δεν κατάλαβα ούτε και το σκοπό (νόημα) του μηνύματος σου…
Οι innertree απλά έδωσε τα λινκ.Όπως βλέπεις δεν έχει διάθεση να κάτσει να κουβεντιάσει μαζί σας για το άν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που δείχνει στο βίντεο και κατ'επέκταση οι ανάλογες θεωρίες.
Με λίγα λόγια ο σκοπός του δεν είναι η κουβέντα,τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια.Για αυτό λέω οτι δεν στέκουν αυτά που λές.
Αλλά εσείς,όπως πάντα,με την ποιότητα που σας διακρίνει, σπεύσατε να βαφτίσετε "παπαριά" το όλο θέμα.Θα μου πείς τώρα,πώς αλλιώς θα δείξετε οτι στην πραγματικότητα είστε αντιεσοτέρικα?
Και κάτι άλλο,αν εσύ αποκαλείς συνομιλία τον χλευασμό,έ τότε τί να σου πώ.
Edited by - alex22 on 27/02/2011 15:01:05
quote:
alex22Αλλά εσείς,όπως πάντα,με την ποιότητα που σας διακρίνει, σπεύσατε να βαφτίσετε "παπαριά" το όλο θέμα.Θα μου πείς τώρα,πώς αλλιώς θα δείξετε οτι στην πραγματικότητα είστε αντιεσοτέρικα?
Εγώ το χαρακτήρισα το θέμα "παπαριά" και τον Καβάσιλα, Παπαροπαπαρίδη. Τι σχέση έχει ο elo & γιατί του μιλάς στον πληθυντικό ;
Ναι εσύ το είπες,εσύ το έγραψες,αλλά απ'όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία του esoterica έχει την ίδια άποψη για αυτά τα θέματα.Για αυτό αναφέρομαι στον πληθυντικό.Είναι γνωστό αυτό εξάλου.
Με λίγα λόγια ο σκοπός του δεν είναι η κουβέντα,τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια. Για αυτό λέω οτι δεν στέκουν αυτά που λές…» και από την άλλη κατά την γνώμη σου δεν στέκουν αυτά που γράφω…
quote:
alex22 -εσείς,όπως πάντα,με την ποιότητα που σας διακρίνει, σπεύσατε να βαφτίσετε "παπαριά" το όλο θέμα.
Όσο για αυτό, μια και εσένα σε χαρακτηρίζει η ποιότητα, πως μπορείς να έχεις γνώμη για το θέμα, αφού όπως έγραψες στις 24/02/2011, 09:40:59 … «δεν έχω δεί το βίντεο και δεν ξέρω κατα πόσο αλήθεια λέει αυτός ο βασίλης,αν είναι απάτη αυτό ή όχι»… δηλαδή γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις μόνο.. ![]()

Edited by - alex22 on 27/02/2011 15:26:13
quote:
alex22Ναι εσύ το είπες,εσύ το έγραψες,αλλά απ'όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία του esoterica έχει την ίδια άποψη για αυτά τα θέματα.Για αυτό αναφέρομαι στον πληθυντικό.Είναι γνωστό αυτό εξάλου.
Φίλε, ο elo δεν είναι απλό μέλος του esoterica.gr, ούτε μέρος της "συντρηπτικής πλειοψηφίας" του esoterica.gr. Είναι συντονιστής, έχει μια ιδιότητα ο άνθρωπος στον συγκεριμένο χώρο. Όταν λοιπόν εσύ αναφέρεσαι σ' αυτόν στο πληθυντικό, ο άλλος που το διαβάζει αυτό μπορεί να το παρεξηγήσει. Και αυτός ο πληθυντικός που εσύ χρησιμοποιείς, να νομίσει πως αφορά την ομάδα υπευθύνων του esoterica.gr [ το "εμείς" του elo είναι διαφορετικό από το "εμείς" των μελών ] κι όχι τα μέλη του esoterica.gr.
*Γιατί ρε γαμώτο δεν προσέχετε ποτέ τι γράφετε και σε ποιους το γράφετε ;
quote:
alex22*Οπως σου είπα,αναφέρομαι γενικά,συντονιτής ή όχι η στάση του μετράει.Η ουσία είναι η γενική στάση του φορουμ.Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.
Μάλιστα, ok, ας σου απαντήσει κάποιος λοιπόν που εκφράζει "την γενική στάση του forum" ...
*Διεγραμμένο μήνυμα του alex22
Edited by - zip on 27/02/2011 15:40:31