- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Δεν είναι ευρείας αποδοχής αυτές οι απόψεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πάντως για μένα, είναι μεγάλο θέμα ακόμα και οι φαντασιώσεις με κάποια άλλη,πόσο μάλλον αυτό!Δεν είναι μόνο αυτό το αίσθημα ενοχής απέναντί της,αλλα και μια άλλη αίσθηση σαν διαταραχή στη δύναμη (που λένε και οι τζεντάι).Anyway,σεβαστό.Αν είστε ευτυχισμένοι,τότε εσείς ξέρετε.
Edited by - alex22 on 01/06/2011 20:42:21
quote:quote:
LightwarkerΕννοω το δυισμο φιλε Γιαννη!!
Σου παραθετω και ενα αρθρο που λεει για τη Διτοτητα του χρονου!!και μπορεις να κανεις τις συνδεσεις σου περι Ανωτερων Εαυτων και πολλα αλλα μεταξυ αυτων!!
Καλή μου Lightwarker δεν μου εξήγησες τι θέλεις να πεις με την φράση σου
«ισορροπώντας τη διττοτητα γηωνεις το πνευμα στη γη!!!»Αντ αυτού μου παρέθεσες ένα clopy paste κατεβατό με περιληπτική παράθεση γνώσεων και επιστημονικών θεωριών, που ήδη γνωρίζω και έχω τις δικές μου θέσεις καταθέσει επ αυτών εδώ στο φόρουμ. Δεν περιγράφεται κάτι καινούργιο.
Έχω την αίσθηση πως μάλλον δεν έχεις πολύ κατανοήσει αυτά που περιγράφονται εκεί. Χρησιμοποιείς ορολογία και έννοιες που νομίζω χρειάζεται να τις ψάξεις πολύ για να τις εμπεδώσεις.
Γνωρίζεις τάχατες πως εννοεί τον χρόνο η ΓΘΣ? Τι προβλέπει για το βέλος του χρόνου.?
Αλλά ας μην κουβεντιάσουμε ένα τόσο δύσκολο θέμα εδώ.Εγώ περιμένω να μου εξηγήσεις με δικά σου απλά λόγια την φράση σου
«ισσοροπωντας τη διττοτητα γηωνεις το πνευμα στη γη!!!»
quote:
Νικομαχος
Αυτη θεωρώ αληθινή αγάπη.
Φίλε Νικομάχε να που συμφωνούμε 100% πάνω και στο θέμα της αγάπης.
Τα ίδια λέω και εγώ
Λες να οφείλεται πως είμαστε ….. αγαπησάριδες ?
Σημαινει οτι οσο ισσοροπεις τοσο περισσοτερο συνδεεσαι με τον Ανωτερο Εαυτο σου που βρισκεται στην 5η διασταση που ειναι και το πνευματικο σου κομματι!!
Edited by - LIGHTWORKER on 01/06/2011 21:24:57
quote:
Alex22
Μπορεί να λές "πράγμα που δεν στο εύχομαι" αλλα και εγώ και εσύ,ξέρουμε πολύ καλά οτι το εύχεσαι και μάλιστα έντονα.(είδες εαρινέ,πώς το κατάλαβα?!αν θες θα σου πώ το κατάλαβα)Αν με απατήσει η Δ. τότε θα την απατήσω και εγώ .
Αγαπητέ φίλε Άλεξ εδώ έκανες το μεγάλο σου λάθος και αποκαλύφθηκες πραγματικα ποιος είσαι... (μαζί με την εξομολόγηση σου για την Παπαρίζου) Τι μακακιες λες αγόρι μου? ε? μάθε ότι η πολύ μακακία βλάπτει τον εγκέφαλο σοβαρά... Σε ξερώ από πουθενά? σε έχω δει ποτέ στη ζωή μου? τι με νοιάζει αν χωρίσεις ή αν ζήσεις για πάντα με την κοπέλα σου μου λες? Άσε τα παραληρήματα λοιπόν γιατί εγώ ξέρω ότι κάποιος που είναι πιστός στις ιδέες του δεν μιλάει έτσι..ούτε έχει φαντασιώσεις ότι όλοι τον καταδιώκουν και θέλουν το κακό του.. Αρχίζει και γίνεται επιθετικός από τη στιγμή που αρχίσει να αμφιβάλει για αυτά που πιστεύει και αισθάνεται την σύγκρουση... Τι φοβάσαι δηλαδή από τον Γιάννη και τον Εάρινό? καταρχήν μιλάμε για μια ηλικιακή διαφορά της τάξης των 20 χρόνων και βάλε...Τι προσπαθείς να αποδείξεις σε αυτούς? να τους μιλήσεις για τον εφηβικό σου έρωτα? το γεγόνος του κόμπλεξ που αισθάνεσαι ακριβώς επειδή διαφέρεις από τα υπόλοιπα αγόρια?Και κάπου λες στην Lightworker ότι χαίρεσαι που υπάρχει και σε καταλαβαίνει γιατί σε πιάνει πίκρα... γιατί να σε πιάνει πίκρα, πρέπει να είσαι σουπερ ευτυχισμένος έχεις τον άνθρωπο της ζωής σου που σε καταλαβαίνει και σε νοιάζεται...και που αγαπάς επομένως εδώ ποιον ακριβώς θες να πείσεις? και γιατί αντιμαχείς με τον κόσμο? έχεις λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή ενός ανθρώπου έχεις βρει την πραγματική αγαπή... εγώ από τα λεγόμενα σου δεν βλέπω έναν τέτοιο άνθρωπο... βλέπω έναν άνθρωπο που το μόνο που κάνει είναι να καταπιέζεται και να αισθάνεται ενοχές ακριβώς επειδή έχει ανθρώπινες ορμές...
quote:
Το σέξ με πολλούς συντρόφους μας κάνει στο τέλος αχόρταγους,όσο πιό πολύ ταίζεις το εγω της λαγνείας,τόσο ποιό πολύ αυτό πεινάει,ποτέ δεν χορταίνει.Το θέμα εδω είναι για τα προβλήματα που προκύπτουν μετέπειτα,υπάρχουν αλλαγες στο dna. Μια απο αυτές τις άλλαγες, είναι οτι πλέον τίποτα δεν σε ικανοποιεί,αφου τα έχεις δοκιμάσει όλα.Εχω δεί ανθρώπους που τα δοκιμάζουν όλα στα 20 και στα 30 καταλήγουν σεξουαλικά άρρωστοι,σαδομαζοχιστές,ομαδικά και τέτοια πράγματα.
για δες ... δηλαδή το DNA μια πόρνης διαφέρει από το DNA μιας παρθένας... μας διδάσκεις και καινούρια επιστήμη τώρα Άλεξ..ήθέλα να ξέρα που διαβάζεις αυτές τις μπούρδες...? Το τι είναι αρρώστεια και τι όχι δεν μπορείς να το γνωρίζεις εσύ φίλε μου... ούτε να κρίνεις τους άλλους γιατί θα κριθείς και εσύ.. υπάρχουν πολλές "παπαρίζου" έκει εξω Άλεξ μου και πίστεψε με αν σε "βάλει" πραγματικά στο μάτι μια τέτοια γυναίκα (ανάλογων φυσικών προσόντων εννοώ) δεν γλιτώνεις ότι αμπελοφιλοσοφίες και αν μας λες τώρα... Εκεί να σε δω φίλε μου.. και ξέρεις γιατί θα είναι τόσο έντονο γιατί ήδη προσπαθείς να μαζέψεις τώρα το μυαλό σου Άλεξ και δεν μπορείς... για αυτό και ξεσπάς έτσι και με αυτό τον τρόπο. Στεναχωριέσαι, στριμώχνεσαι να βλέπεις τι λένε κάποιοι που έχουν σίγουρα ζήσει ένα σωρό παραπάνω πράγματα από σένα.
Όσο αφορά ανθρώπους με ιδιαίτερες προτιμήσεις στο σεξ δεν έγιναν έτσι επειδή όπως λες τα δοκίμασαν όλα και τώρα δεν τους μένει τίποτα... έγιναν έτσι επειδή έχουν θέματα με την αγάπη και με τον ίδιο τους τον εαυτο ... με το πως έλαβαν την αγάπη απο τους γονείς τους και τα τραύματα που μπορεί να κουβαλάνε από παιδιά...γιατί Άλεξ μου μια παιδική ψυχούλα που βιώνει σεξουαλική παρενόχληση δεν μπορείς να φανταστείς σε τι μπορεί να εξελιχθεί μετέπειτα.. Όλα αυτά όμως είναι ψηλά γράμματα για σένα θα μου μιλήσεις για το κάρμα και άλλα τετοια...Εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους βλέπω με συμπάθεια γιατί είναι δυστυχισμένοι και προσπαθούν να αναπληρώσουν κάποιο κενό στη ζωή τους δεν τους αποκαλώ άρρωστους...γιατί Άλεξ μου όπως σου είπα αν κάποια "Παπαρίζου" κάποτε βρεθεί στο δρόμο σου μπορεί να σε βάλει να κάνεις χειρότερα πράγματα από αυτα που κατηγορείς τώρα εσύ τους άλλους και μετά τους λες άρρωστους..Και θα ξεσπάσει χειρότερα ακριβώς επειδή τώρα τρως τόση καταπίεση... Όπως και να έχει εγώ σου ξαναεύχομαι να είσαι για πάντα με αυτήν που αγαπάς
έστω και αν είναι μόνο στην φαντασία σου αυτή η κάποια.
Τέλος χαίρομαι με τη φίλη Lightworker που επεξηγεί κάποια πράγματα μπορώ να την καταλάβω καλύτερα τώρα και μας δείχνει ότι πραγματικά πιστεύει στα λεγόμενά της. Άσχετα με το αν σύμφωνούμε σε μερικά η διαφωνούμε.
Θα ολοκληρώσω μετά,γιατί βλέπω αρχισε το 2ο ημιχρονό.
quote:
Εχετε μια σχέση και αγαπά ο ενας τον άλλον για αυτό που
είναι και οχι για τα ανατομικά του μέρη.Αν ενας άλλος άνδρας
φιλήσει την κοπέλα σας στο μάγουλο δεν σας πειράζει.
Γιατί σας πειράζει αν το κάνει στο αιδοίο της?
Γιατι να σας πειράζει αν της αρέσει?Αφου εσάς αγαπά και το
ξέρετε.Τα υπόλοιπα είναι απλές σωματικές ανάγκες.Θα έπρεπε να χαίρεστε,αν η κοπέλα σας θέλει να κάνει σεξ και
με άλλον άνδρα,αν την αγαπάτε πραγματικά.Το ίδιο και εκείνη
απέναντι σε δικής σας παρόμοια επιθυμία.Αγάπη είναι να αγαπάς τον άλλον και αυτα που ο άλλος θέλει
και του αρέσουν.Αγάπη είναι να έχεις αποκλειστικότητα,στο πνεύμα του συντρόφου
σου και οχι στο πέος του,ή στο αιδοίο του.
καλά εδώ Νικόμαχε το ξέκανες το θέμα πάει μας αποτέλειωσες όλους μα όλους... αν έχεις βρει αυτή τη γυναίκα και αυτή εσένα τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα και είναι πολύ ειλικρινές αυτό μεταξύ σας...
αλλά σε μένα προσωπικά ηχεί παρανοικό να βλέπω αυτόν που αγαπώ να πηγαίνει με μια άλλη γυναίκα έστω και μόνο για σεξ και μετά να μου λέει ότι με αγαπάει κιόλας... ίσως είναι θέμα οπτικής γωνίας αλλά όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά τον θέλεις και για το μυαλό του και για το σώμα του πως μπορείς να τον βλέπεις να δίνει το σώμα του σε κάποιον άλλο? σώμα και ψυχή συνδέονται όταν υπάρχει αγάπη και σεξουαλική έλξη.
quote:
Τώρα εσύ γιατί αρπάζεσαι είπαμε?α,επειδή είπα οτι στην πραγματικότα προτιμάς την δυστυχία του άλλου,μιας και εσύ δεν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο.Είναι φυσιολογικό να αισθανεσαι έτσι,δεν σε κρίνω.Θα ολοκληρώσω μετά,γιατί βλέπω αρχισε το 2ο ημιχρονό.
πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που λες κακόμοιρε Άλεξ μου... να μου λες ότι χαίρομαι με την δυστυχία των άλλων...Ντροπή σου! Βλέπω ότι είσαι αποίκω πάντως και στις επάλξεις για να πολεμήσεις τον φανταστικό εχθρό σου..που δεν είναι άλλος από τον ίδιο σου τον εαυτό..και οι προβολές του επάνω μας... πάλεψε Άλεξ πάλεψε δυνατά όσο και να παλέψεις η φύση σου θα είναι πάντα εκεί να σου θυμίζει ότι είσαι άντρας με ορμές... τι να χαρώ και τι να λυπηθώ κοιτά πρώτα τον εαυτό σου Άλεξ μέσα σου και άσε τι θα κάνω εγώ. Με αναγκάσες να γράψω όλα αυτά αν και δεν ήθελα ..για να μη σε στεναχωρήσω φίλε μου.. όμως βλέπω ότι ο εγωισμός σου ζει και βασιλεύει...
quote:
Alex22
Αρκετά ασχολήθηκα. Bye bye.
αα ναι bye bye Alex22... είπες ότι εφεύγες? αλλά όλη μέρα εδώ είσαι πάλι.. πάλι δεν μπόρεσες να επιβληθείς στον εαυτο σου....?
![]()
![]()
![]()
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
...θα έγραφα στον τοίχο του σπιτιού μου αν είχα σπρει...

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
κι εσεις αγοραζετε σοφία...

απο τοιχο στο λιμανι της χωρας της Ζακυνθου
Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.
Γραμμένα σε αυλοτοιχο επενδεδυμενο με πλακες στην Βασ.Ολγας, Θεσσαλονικη..

τωρα καινε μυαλα
απο τοιχο στα εξαρχεια
ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ"
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ