ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/10/2005, 13:44:16

.

Εκλεκτα και Σεβαστα ΛΟΑ του Εσωτερικα, προσκυνω!

ηρθα ικετης
στον ναο (παιδικη χαρα) σας για να σας παρακαλεσω ταπεινα για δυο συνανθρωπους μας που υποφερουν απο μακροχρονη απενεργοποιηση, και να ζητησω το Ελεος και την Μεγαλοψυχια σας, ωστε να τους επαναφερετε απο την κατασταση ζομπι που βρισκονται σε κανονικα μελη.

μας λειπουν Σεβαστα μου ΛΟΑ, μας λειπουν...

αρκετα δεν τιμωρηθηκαν οι vril και ryche???

που ειναι η μεγαλοψυχια των Υπερβατικων ΛΟΑ?

μεγαλε Chagoo κανε κατι!

να σφαξω κανα κοκκορα?

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

ο ΒρίλΝέο Μέλος
03/11/2005, 19:52:34
Και φυσικά και πέρασε η ημερομηνία που είχαν πεί οτι θα επανέφεραν τον λογαριασμό μου ... πρόωρα, κάτι για τις 27.10....

Αλλά δεν το έκαναν και ούτε πρόκειται να το κάνουν. Τους αρέσει καλύτερα έτσι.

Ας είναι.

Υπάρχει και ζωή έξω από το Εσωτέρικα.

04/11/2005, 10:48:42
Ως κι εγώ έφαγα πόρτα. Καλώς όρισες Βριλ. Ελληνικότατα γραμμένο παρατηρώ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

04/11/2005, 17:02:00
quote:
Ως κι εγώ έφαγα πόρτα.

Ορισμένα πράγματα μου φαίνονται απλά απίστευτα Αφροδίτη.

Απενεργοποιήθηκες για 1 εβδομάδα μόνο, τη στιγμή που δημοσίευσες στην κοινότητα των forums μηνύματα, που αφορούσαν προσωπικά δεδομένα και καταστάσεις - υποθετικά ή μη. Και τα οποία μάλιστα, επέριπταν ενοχή, η οποία δεν μπορεί και δεν υπάρχει λόγος να διαπιστευθεί εδώ μέσα!
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω, εάν κάτι ανάλογο συνέβαινε με στόχο εσένα, θα ήθελες να σε προστατεύσουμε ή όχι;

Θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή στην έκφρασή σου.
Εκτός από άδικη, μπορείς να γίνεις και προσβλητική εκφραζόμενη έτσι όπως πιο πάνω.
Και πιστεύω πως δεν είναι στις προθέσεις σου!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

05/11/2005, 11:18:45
Καλά το [έφαγα πόρτα] αντήχησε λίγο βαρύ...
Τέλος ήρεμο όλα καλά, νομίζω ότι ταιριάζει.
Καλημερίζω.

Αφού με καλωσορίσατε χαμογελώ διακριτικότατα και θαρρετά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

21/11/2005, 20:13:49
Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα "πνεύματα" καιρός είναι να διευκρίνησουμε κάτι που "κρέμεται" από την σελίδα 9 του παρόντος θέματος....

περσινά ξυνά σταφύλια θα μου πείτε... αλλά ελπίζω πως δεν μπορεί, όλο
και θα υπάρχει κάποιος, κάπου, που θα έχει διάθεση να αντικρύζει την αλήθεια...

σ'αυτή την περίφημη σελίδα λοιπόν, το μέλος ryche ανέφερε με μεγάλη αγανάκτηση πως ο λογαριασμός praying fairy είναι δικός μου και πως έπρεπε να τιμωρηθώ γι'αυτό πάραυτα !

δεν θα αναφερθώ βέβαια, σε αντίστοιχους διπλούς λογαριασμούς αυτών που
είναι έτοιμοι να δείξουν με το δάχτυλο, γιατί για μένα αυτό δεν είναι επιχείρημα αλλά αντιδικία χωρίς νόημα...

έχουμε και λέμε λοιπόν:
ο λογαριασμός praying fairy, τεχνικά τουλάχιστον ανοίχτηκε από μένα. Οι λόγοι που έγινε αυτό ήταν οι εξής δύο:
ο πρώτος ότι εκείνη την εποχή είχαμε ανοίξει με την καλή φίλη mantis το θέμα "Κλωνοποίηση τώρα" και θέλαμε μέσα απ' αυτό τον λογαριασμό (ο οποίος όπως θα δείτε, χρησιμοποιήθηκε από αρκετά άτομα) να καταδείξουμε κάποια τεχνικά θέματα, αφού όπως διαπιστώσαμε με τον ίδιο λογαριασμό μπορούν να κάνουν login ταυτόχρονα και από διαφορετικές περιοχές τουλάχιστον 4 άτομα... ! σκοπεύαμε αυτό κάποια στιγμή να το συζητήσουμε με τον αγαπητό jejeje (ειδικό πάνω σ'αυτά τα θέματα) αλλά με διάφορα που γινόντουσαν εκείνη την εποχή το αναβάλλαμε συνεχώς μέχρι που απλά το ξεχάσαμε...
ο δεύτερος λόγος ήταν πως εκείνη την εποχή, εγώ και κάποια άλλα μέλη, ετοιμάζαμε την δημιουργία του mystica.gr και έτσι χρησιμοποιήσαμε αυτό τον λογαριασμό προκειμένου να κάνουμε κάποια τεχνικά τεστ πάνω στην βάση Snitz....
βασική προϋπόθεση χρήσης του λογαριασμού αυτού ήταν το να μην χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ, έτσι ώστε να προσβάλλει κανέναν ή να δημιουργήσει εντάσεις...
μετά από λίγο καιρό, ο λογαριασμός αυτός παρέμεινε ανενεργός αφού είχε εξυπηρετήσει τον σκοπό του, και κανείς μας δεν σκέφτηκε να τον ξαναχρησιμοποιήσει, μια που όλοι έχουμε την εντιμότητα να λέμε ό,τι θέλουμε από τον αρχικό μας λογαριασμό ή αλλιώς να μην μιλάμε καθόλου...
τελικά, έχοντας απόλυτη γνώση ότι αυτός ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί έδωσα τους κωδικούς στον Deva Parinito, για να γράψει κάποιο ποστ (όπως βέβαια έκαναν και πολλά άλλα μέλη εκείνη την εποχή)...

στο ζουμί τώρα...
χρήση αυτού του λογαριασμού έχουν κάνει ως τώρα οι εξής: Galadriel, Mantis, Gothic, Zadok, Loco (γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί από τα ip των ποστ) ενώ τους κωδικούς είχαν επίσης οι Oannes και Ατμα (εξ'ού και γνώριζε γι'αυτόν ο ryche) αλλά δεν τους χρησιμοποίησαν ποτέ... αν θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη για κάτι είναι γιατί με αυτό τον λογαριασμό ένα απ' αυτά τα μέλη κάποια στιγμή, άφησε ένα υπονοούμενο (κακεντρεχές κατά την γνώμη μου) σε άλλο μέλος και το οποίο υπονοούμενο έσπευσα να "διασκεδάσω" εγώ λίγο μετά βάζοντας κάποιες φωτογραφίες από κινούμενα σχέδια ...

με την βεβαιότητα πως κάποιοι δεν θα έχουν το θάρρος να αποδεχτούν την αλήθεια, και ως εκ τούτου θα αντιδράσουν με φωνή ηχηρά και καλά ρυθμισμένη (άγιο το όνομα του Γούντι Αλλεν)...

σας καλησπερίζω όλους

Galadriel

bitch and bites

29/11/2005, 12:45:32
quote:

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα "πνεύματα" καιρός είναι να διευκρίνησουμε κάτι που "κρέμεται" από την σελίδα 9 του παρόντος θέματος....

Καλημέρα σε όλες και σε όλους.

Μια που ηρέμησαν αρκετά τα πράγματα, καιρός να διευκρινήσουμε και κάτι άλλο. Άς επιστρέωουμε λίγο στην αρχή και ας δούμε τον τίτλο αυτού του τόπικ. Πραγματέυεται τον "κακό Βρίλ", το "αχαλίνωτο" και την αναγκαιότητα, αν υπάρχει, της ύπαρξης του "κακού (Βρίλ)" σαν διαδικτυακού χαρακτήρα RPG "μπαμπόυλα", έτσι ώστε να τρώνε το φαγάκι τους όλα τα παιδάκια.

Η μέχρι πρότινος "κακή" συνεργασία μας διακόπηκε απότομα, όταν ανακοίνωσε ο Αντμίν οτι προτιμά για δύο μήνες να μην με βλέπει. Σπάνια ήταν τα αισθήματά μας τόσο αμοιβαία. Όπως λοιπόν ανακοίνωσα κάπου μέσα σε αυτό το συνοθύλεμα μηνυμάτων, ασχολήθηκα και εγώ για κάποιο καιρό με κάτι άλλο, που όσοι δεν το ξέρατε θα δείτε και πιο κάτω.

Επιστρέφω ειδικά σε αυτό το θέμα, μια που αποτέλεσε αιτία και λόγο για να ειπωθούν κάποια πράγματα. Μετά από κάποια σκέψη κατέληξα στο εξής -και ένα μέρος του αφορά ακριβώς αυτό το θέμα- ότι δεν έχω κανέναν λόγο να παριστάνω τον "μπαμπούλα" αυτού του φόρουμ. Αποδείχτηκε οτι τα παιδάκια το τρώνε το φαϊ τους, και μάλιστα παίζουν και με αυτό, μια που το πετάει το ένα στα μούτρα του άλλου.

Δε συμφώνησα με τον 'Αντμίν σε κάποια θέματα και συνεχίζω να μην συμφωνώ. Από την άλλη όμως, δεν έχω λόγο να κρίνω και να κατακρίνω τις τοποθετήσεις του και τα πιστεύω του, όσο δε με κατακρίνει εκείνος. Πιστεύω οτι μετά την τελευταία δημοσίευσή του, που με εξέπληξε πάρα πολύ, πιθανώς να ξεπέρασε την θέση που είχε λάβει απέναντί μου λέγοντας εκείνο το χαρακτηρισιτκό "παιδική χαρά".

Εγώ άφησα πολλά πίσω μου και πιθανότατα θα με δείτε πολύ σπάνια στα λεγόμενα "κάτω πατώματα". Άν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, που δύσκολα θα υπάρξει άν πάνε τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι, μια και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις περιπλέξεις των εκάστοτε μελών.

Όπως είχα πεί κάπου και κάποτε, δεν "μπαίνω" σε αυτό το φόρουμ για χάρη του Αντμίν ή της Αμαλίας ή κάποιων συντονιστών. Έχω εδώ κάποιους διαδικτυακούς συνπορευτές και φίλους, με τους οποίους χαίρομαι να συζητάω. Και πιστέωτε με, ποτέ δεν είχαμε παρατράγουδα.

Συνειδητά άφήνω πλέον πίσω μου τον παλιό μου λογαριασμό, έτσι σαν οριστική ρίξη με το παρελθόν.

Καλή συνέχεια λοιπόν.

ο ανανεωμένος πλέον Βρίλ.

29/11/2005, 13:13:38
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.
ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...
ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΝΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

29/11/2005, 13:36:53
quote:
Συνειδητά άφήνω πλέον πίσω μου τον παλιό μου λογαριασμό, έτσι σαν οριστική ρίξη με το παρελθόν.

σ'αυτό το συνειδητά λοιπόν, βρίσκεται και όλη η "μαγκιά" αγαπητέ Βριλ...

χαίρομαι που το κατάλαβες, ελπίζω και να το εκφράσεις...

την πολύ καλή μέρα μου

G.

Δ
Ε Κ
29/11/2005, 16:08:18
Καλώς ήρθες λοιπόν πάλι πίσω και σου εύχομαι δημιουργικούς διαλόγους και καλή σου διαδικτυακή διαμονή.
Καλό σου απόγευμα!

In anticipation of my resurrection...

wendigoΜέλος
29/11/2005, 16:17:01
Yessss!

No Method, No Guru, No Teacher

29/11/2005, 22:26:30
Χμ, μίλησε κανείς;
Κάποιον πήρε το μάτι μου!

WB!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

30/11/2005, 03:20:24
quote:

Χμ, μίλησε κανείς;
Κάποιον πήρε το μάτι μου!

WB!

μπα, ομοιοτης ειναι...

μοιαζει σε κεινον τον πως τον λεγανε να δεις...

α ναι, μπριλ, αλλα ειναι αλλος.

εγω δεν του μιλαω ακομη αυτουνου του καινουργιου...

εξαλλου ο μπριλ ητανε δυο μετρα παληκαρι!

.

30/11/2005, 06:21:23
Γεια σας... Αχαλίνωτα!

Πιστεύω πως δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να δηλωθεί και τυπικά ότι ο κύκλος ύπαρξης αυτού του Θέματος έχει ολοκληρωθεί.

Παρακαλούμε όσους/ες έχουν κάτι - επιτακτικό - να συμπληρώσουν στην παρούσα συζήτηση να το κάνουν μέσα στο επόμενο - περίπου - διήμερο, έως και το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου δηλαδή.

------------------

Σχετικά με όσα μας "εκμυστηρεύθηκε" παραπάνω(21/11/2005, 20:13:49) η galadriel για τον "συνεργατικό" λογαριασμό praying__fairy, θα ήθελα απλά να επαναλάβω - με άλλη διατύπωση - κάτι που και αλλού πρόσφατα έγραψα: δεν είναι καθόλου συνετό να παίρνετε όλα τα γραφόμενα κατά γράμμα.

Αφού έχουν "κατατεθεί" δύο λόγοι ύπαρξης του λογαριασμού αυτού, έως τώρα, από τα αναφερόμενα - και ως τέτοια μόνον πρέπει να τα εκλάβουμε - άτομα, δε δικαιούμαι επί του παρόντος και στον παρών χώρο να μιλήσω για άλλους "λόγους" πλην αυτών...
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
- Ποιος ο λόγος βρε, παρέα μας ή κλίκα μας ή συντροφιά μας ή "αχώριστοι μέχρι και από τον θάνατο" ή οτιδήποτε άλλο... να "αποδείξετε" το αυταπόδεικτο;; Δηλαδή αυτό που θα μπορούσαμε να σας πούμε κι εμείς οι ίδιοι - οι υπεύθυνοι του ESOTERICA - χωρίς καμία περιστροφή, δημόσια, μέσα και από τα Forums ακόμη; Αυτό που γνωρίζει και ο πλέον αρχάριος σε asp based Boards;; Και ειδικά σχετικά με το Snitz που τόσο πολύ υλικό - πανεύκολα προσβάσιμο - υπάρχει;
Ότι μπορούν δηλαδή περισσότεροι του ενός άνθρωποι να γράψουν ταυτόχρονα από τον ίδιο λογαριασμό... Σιγά το "θέμα" δηλαδή... Ας ρωτάγατε βρε άνθρωποι... Θα γλυτώνατε και τόσο κόπο χειρισμού και συνεννοήσεων!
Εξάλλου, είχατε τόσους ατομικούς λογαριασμούς... ας κάνατε τις δοκιμές σας με κάποιον από αυτούς. Τι πιο βολικό; Αλλά και μετά τόσο κόπο... να ξεχάσετε την αρχική σκοπιμότητα...

- Από την άλλη, και όσον αφορά τον 2ο λόγο, τι να πω για την επιλογή να γίνουν "τεχνικά Tests" σχετικά με την κατασκευή του Forum του Mystica.gr πάνω στην "εφαρμογή" του ESOTERICA... Δηλαδή, ο καταλληλότερος τρόπος δοκιμής "αποφασίστηκε" να σχετιστεί με τα Forums του ESOTERICA, εν έτει 2005, ενώ αυτά είχαν - ως εφαρμογή - μία παλαιότητα σχεδόν 4 ετών; Κάποια, πιο πρόσφατη έκδοση του Snitz δεν μπορούσατε να βρείτε; Ας ρωτάγατε και πάλι... Θα σας παραπέμπαμε στο Link κάτω δεξιά της σελίδας - εμφανές σε όλους τους επισκέπτες - που βγάζει κατευθείαν στο site των κατασκευαστών, εκεί δηλαδή που μπορούν και να βρεθούν αλλά και να "δοκιμαστούν" οι πλέον πρόσφατες εκδόσεις...

Οι "δοκιμές" έπρεπε να γίνουν απαραίτητα στο ESOTERICA δηλαδή;;
Τι άλλο να πω; ...

Πάντως, αληθινά, galadriel, σε ευχαριστώ και για την προσπάθεια ειλικρίνειάς σου αλλά και για την πράγματι καλή σου συμμετοχή - σε γενικές γραμμές - τον τελευταίο καιρό. Αυτά δείχνουν αρκετά πραγματικά! Όμως δεν τα δείχνουν όλα...

------------------

Δύναμη Βρίλ, δεν έχω κάτι άλλο να πω παρά αυτό που απευθύνουμε σε κάθε Kαινούργιο Μέλος των Forums - νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση:

Καλή Συμμετοχή!

και... ας είναι ο δρόμος σου μακρυά από "κακοτοπιές". Εάν θέλεις, μπορείς να ρωτήσεις και κάποιον παλαιότερο.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

30/11/2005, 08:50:33
quote:
χρήση αυτού του λογαριασμού έχουν κάνει ως τώρα οι εξής: Galadriel, Mantis, Gothic, Zadok, Loco (γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί από τα ip των ποστ) ενώ τους κωδικούς είχαν επίσης οι Oannes και Ατμα (εξ'ού και γνώριζε γι'αυτόν ο ryche) αλλά δεν τους χρησιμοποίησαν ποτέ... αν θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη για κάτι είναι γιατί με αυτό τον λογαριασμό ένα απ' αυτά τα μέλη κάποια στιγμή, άφησε ένα υπονοούμενο (κακεντρεχές κατά την γνώμη μου) σε άλλο μέλος και το οποίο υπονοούμενο έσπευσα να "διασκεδάσω" εγώ λίγο μετά βάζοντας κάποιες φωτογραφίες από κινούμενα σχέδια ...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν μια πεταλούδα που πάντοτε ζούσε μέσα σε ένα κλειστό βάζο. Όταν το βάζο ανοίξει η πεταλούδα παραμένει μέσα γιατί κανείς δεν της είπε ότι μπορεί να πετάξει...

«άνθρωπος μέτρο πάντων πραγμάτων»

30/11/2005, 09:33:49
quote:
εγω δεν του μιλαω ακομη αυτουνου του καινουργιου...

εξαλλου ο μπριλ ητανε δυο μετρα παληκαρι!

quote:

Παρακαλούμε όσους/ες έχουν κάτι - επιτακτικό - να συμπληρώσουν στην παρούσα συζήτηση να το κάνουν μέσα στο επόμενο - περίπου - διήμερο, έως και το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου δηλαδή.

Κάτσε κάτσε! Εχω να συμπληρώσω κάτι επιτακτικό!
.... ...
χμμ

Ασε το ξέχασα!

Και σοβαρά τώρα

quote:
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν μια πεταλούδα που πάντοτε ζούσε μέσα σε ένα κλειστό βάζο. Όταν το βάζο ανοίξει η πεταλούδα παραμένει μέσα γιατί κανείς δεν της είπε ότι μπορεί να πετάξει...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

30/11/2005, 11:13:54
Πολύ καλημέρα

αγαπητέ Admin,
δεν έχω αντίρρηση σε όσα αναφέρεις για την χρήση του λογαριασμού praying__fairy, αλλά έχω να σημειώσω τα εξής:

όταν βρίσκεται κανείς στην διαδικασία να στήσει από την αρχή ένα νέο φόρουμ, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει χρόνο να το "παιδεύει" πολύ το πράγμα... εξάλλου όπως μπορεί να δει ο καθένας αυτός ο λογαριασμός ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα και μόλις εξετέλεσε τον σκοπό του έπαψε και η χρήση του...

επίσης, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να πας στις Αρχές ενός φόρουμ και να τους ζητήσεις τεχνικές συμβουλές για την δημιουργία ενός άλλου, παρόμοιου περιοχομένου και θεματολογίας....

καλώς ή κακώς, βρίσκομαι στην θέση να απαντάω εγώ εκ μέρους όλων όσων τον χρησιμοποίησαν μια που είμαι η τεχνικά υπεύθυνη για την δημιουργία του...

όπως και να 'χει αυτό το θέμα έχει λήξει για όλους μας και αν αναφέρθηκα σ'αυτό ήταν μόνο γιατί πήγε να μου "φορτωθεί" μία ευθύνη που δεν είναι αποκλειστικά δική μου ... μια που ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ νιώθω και θύμα κανενός, είπα να επιστρέψω τα μπαλλάκια στα χέρια όσων ανήκουν...

τέλος, συμφωνώ απολύτως με το τελευταίο σχόλιο σου

quote:
Αυτά δείχνουν αρκετά πραγματικά! Όμως δεν τα δείχνουν όλα...

για δύο λόγους

πρώτον γιατί αυτά τα όλα (όχι μόνο για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε) δεν μπορούν ποτέ να γίνουν πλήρως κατανοητά αφού υποκείμεθα όλοι σε διαρκή αλλαγή

και δεύτερον γιατί και αυτός που μπαίνει στην διαδικασία να τα "δει", δεν μπορεί ποτέ να έχει πλήρη άποψη του άλλου...

ως τέτοια, ευχαριστώ πολύ για την φράση γιατί δηλώνει την συνείδηση ακριβώς αυτών των δύο "αδυναμιών" και χαίρομαι να συνομιλώ με τέτοιους ανθρώπους...

και πάλι την καλημέρα μου

Galadriel

Δ
Ε Κ
30/11/2005, 11:44:06
quote:

(21/11/2005, 20:13:49)

Θέλω να μάθω πως γίνεται αυτό! Tο link που σε βγάζει σε συγκεκριμένο post!!!

Valnta+ερωτήσεις

30/11/2005, 13:26:58

quote:

αχαλινωτα και ντιρεκτλι απο το Νιλα- Γου!

ΥΓ. δεν πειραζει που θα κλειδωθει το τοπικ - λειτουργουν ηδη κανα δυο αλλες παιδικες χαρες! μπορειτε να παιξετε σ αυτες παιδακια - εχει και κουνιες!

.

quote:

Admin

Δύναμη Βρίλ, δεν έχω κάτι άλλο να πω παρά αυτό που απευθύνουμε σε κάθε Kαινούργιο Μέλος των Forums - νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση:

Καλή Συμμετοχή!

στ αληθεια ενας καλος τροπος για να κλεισει το παρον τοπικ!

να συνεισφερω ευχομενος στον εορταζοντα:

Χρονια Πολλα και Καλα αδερφε Αντρεα!

.

30/11/2005, 13:35:11
ΩΩΩΩΩ !

Ευχαριστώωωωω....

Τι όμορφη έκπληξη. Τι όμορφη μέρα. Λέω να πάρω τα σχοινιά μου, τα λουριά μου, και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια...