ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι Ιουδαϊκές ρίζες του Χριστιανισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Οι Ιουδαϊκές ρίζες του Χριστιανισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
08/06/2008, 23:35:48
trexagireve:
«εγώ αυτό που βλέπω είναι η δική σου εμπάθεια και αμφισβήτηση του χριστιανισμού, η οποία δεν αναφέρεται ποτέ στα πιστεύω σου..»

Έχω πει ξανά, ότι θρησκεία μου η αλήθεια. Η αλήθεια που στέκει σε έρευνα, αμφισβήτηση, τεκμηρίωση, λογικά και με αξίες αιτήματα.

Όλα αυτά όμως, είναι απλά κενό γράμμα για τον χριστιανισμό, ο οποίος δεν στέκει σε καμία απολύτως έρευνα ή κριτική. Δυστυχώς, το μόνο που λάμπει στον χριστιανισμό είναι η κοσμική του ενδυμασία...

trexagireve:
« Αν ο Διονύσιος Αρεοπαγίτης ήταν υπαρκτό πρόσωπο και το που συμμετείχε, όπως και ΄τοσα άλλα που κατά καιρούς λες, δείχνουν μόνο το πάθος σου..»

Εγώ δεν λέω τίποτα, η ρημάδα η ιστορία γδύνει μπροστά στα μάτια όποιου θελήσει να μάθει, την πικρή αλήθεια. Όσο υπαρκτός είναι ο Φανούριος, άλλο τόσο είναι και ο Δ.Αρεοπαγίτης..

trexagireve:
« Φίλε, υπήξε μόνο και ΄μονο από την λεπτομέρεια που υπάρχει σε΄οτι τον αφορά. Δεν γράφεις τόσο λεπτομερειακά παραμυθάκια, αν δεν είναι αληθινά τα όσα γράφονται.»

Τι μας λές?

Αυτά είναι τα μόνα παραμύθια που με περρισή σοβαροφάνεια περιγράφει η Αγία Γραφή?

Με λεπτομέρεια δεν περιγράφεται το...περπάτημα επάνω στο νερό? Με λεπτομέρεια δεν περιγράφεται το πως....ξεράθηκε απο την κατάρα η άμοιρη συκιά? Με λεπτομέρεια δεν περιγράφεται η δήθεν σφαγή απο τον Ηρώδη?

Νομίζεις φίλτατε ότι όλα αυτά και δεκάδες άλλα «περιστατικά» όντως έλαβαν χώρα?

Δε μου λες, σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι?

08/06/2008, 23:43:31
veritas:
«Schwabe κάνεις ένα μικρό λάθος..»

Φίλτατε το θέμα είναι ότι και αυτή η αξίωση μπάζει απο όλες τις μεριές.

Ιστορικά στοιχεία δεν υπάρχουνε, και όλα όσα δήθεν γράφονται είναι εξαιρετικά πονηρά και διάτρητα..

gtpowerΝέο Μέλος
09/06/2008, 00:02:18
Schwabe ti theli na mas pi to parakato edafio;
"Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υϊός του ανθρώπου" (Ιωάν. ιβ, 23)
ZeusEΜέλος
09/06/2008, 05:03:30
quote:

quote:
Aggelos91
Λες ότι είναι ανοησίες ότι υπάρχουν αρχαιοελληνικές προφητείες για τον Χριστό? Κάνεις λάθος. Δεν έχεις διαβάσει προμηθέα Δεσμώτη? Μάλλον όχι. Σωκράτη? Μάλλον ότι σε βολεύει. Πλάτωνα? Το ίδιο. Ο Πλάτωνας μίλαγε για έναν και μοναδικό αληθινό Θεό. Προφητείς από τις Σίββυλες? Αν και το ύφος μου είναι σαρκαστικό, το κάνω με αγάπη για να δείτε πως είναι όταν σαρκάζετε έτσι απερίσκεπτα τους άλλους και προσβάλλετε τους ίδιους και τις απόψεις τους. Προς ενημέρωσή σας λοιπόν παραθέτω το παρακάτω:

Πηγή: www.oodegr.com

Φίλε Aggele91 , τα παραμύθια των επαγγελματιών πλαστογράφων της www.oodegr.com μας είναι γνωστά , αυτό που είναι άγνωστο για σένα είναι η "Αρχαία Ελληνική Γραμματεία" την οποία και να θελήσης να διαβάσης , δεν θα σου το επιτρέψη επ' ουδενί ο πνευματικός σου , γιατί έτσι και αφυπνιστείς , θα σε χάσει από το μαντρί του .

ξαναπεστο μπας και το εμπεδωσουν και μερικοι αλλοι.

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto

ZeusEΜέλος
09/06/2008, 05:04:49
quote:

quote:
ZeusE:
One of the gifts of the Jewish culture to Christianity is that it has taught Christians to think like Jews, and any modern man who has not learned man to think as though he were a Jew can hardly be said to have learned to think at all."

William Rees-Mogg Με τις Υγειες σας

Kάτι δικό σου?

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

λες να ονομαζομαι William Rees-Mogg?????? αν οχι τοτε πως ειναι δικο μου?

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto

ZeusEΜέλος
09/06/2008, 05:08:19
quote:

Τι θες να πεις ZEUS?
Ότι όποιος δεν σκέφτεται ως εβραίος δεν έχει σκεφτεί ποτέ?
Παράξενο...

And I was round when jesus christ
Had his moment of doubt and pain
Made damn sure that pilate
Washed his hands and sealed his fate

βασικα αυτο νομιζει αυτος ο οπιος το εχει πει αυτο και οχι εγω.

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto

ZeusEΜέλος
09/06/2008, 05:33:28
quote:

Schwabe ti theli na mas pi to parakato edafio;
"Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υϊός του ανθρώπου" (Ιωάν. ιβ, 23)

καλα εσυ που εισουν διακοπες?

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto

09/06/2008, 08:40:37
Αγαπητέ gtpower, θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

In anticipation of my resurrection...

09/06/2008, 10:24:29
quote:
veritas:
«Schwabe κάνεις ένα μικρό λάθος..»

Schwabe:
Φίλτατε το θέμα είναι ότι και αυτή η αξίωση μπάζει απο όλες τις μεριές.

Ιστορικά στοιχεία δεν υπάρχουνε, και όλα όσα δήθεν γράφονται είναι εξαιρετικά πονηρά και διάτρητα..

E! όταν μπαίνουν τα γυαλιά! τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος?

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

09/06/2008, 10:59:23
gtpower:
«Schwabe ti theli na mas pi to parakato edafio;
"Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υϊός του ανθρώπου" (Ιωάν. ιβ, 23)»

Πες μου εσύ τι υπονοείς συγκεκριμένα, και μετά θα σου απαντήσω και εγώ με κάθε λεπτομέρεια. Ιστορική και θεολογική.

09/02/2005, 07:25:41
quote:

quote:

ο αβάδιστα αγαλματένιος κακός Βρίλ

ΑΒΑΔΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΚΟ ΒΡΙΛ?

gh

Οι κακοί βριλ δεν περπατάνε την μέρα

Τυχερούλη... και ο άλλος με το τεχνικό πρόβλημα, που καλύτερα να έβγαινε "Απόλλο 13", λόγω του γνωστού ατυχούς περιστατικού...

Οι καλοί Βρίλ πάνε στα Βριλίσσια,
οι κακοί Βρίλ πάνε παντού ...

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

KrisnnaΜέλος
09/02/2005, 10:42:51
quote:
Οι καλοί Βρίλ πάνε στα Βριλίσσια

Βριλίσσια ή Βριλίσσιο όρος γιατί έχω ακούσει οτι πρόκειται για την παλιά ονομασία της Πεντέλης. Εκεί θα εννοείς οτι έχει καλούς εσωγήινους!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

09/02/2005, 10:50:07
quote:

Βριλίσσια ή Βριλίσσιο όρος γιατί έχω ακούσει οτι πρόκειται για την παλιά ονομασία της Πεντέλης.

Βριλιττός, όπως Υμηττός, Λυκαβηττός, ονόματα αρχαία που δεν έχουν εμφανιστεί σε άλλο σημείο της Ελλάδας.

quote:

Εκεί θα εννοείς οτι έχει καλούς εσωγήινους!

Μωρέ, και καλά σουβλάκια έχει εκεί, αλλά ποιός τα ακούει αυτά....

Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠ ΤΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.

Αυτά θέλει να ακούει ο κόσμος, αυτά πιστεύει...

ΜηδείαΜέλος
09/02/2005, 17:13:09
Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα.
Είσαστε πολύ καλοί.
Γράφω για πρώτη φορά σε forums και είχα λίγο τράκ.
Παρατήρησα το esoterica κλέβοντας τη συνήθεια αυτή απο κάποιον συνάδελφο ο οποίος εγραφε μανιωδώς. Ετσι έγινα μέλος.
09/02/2005, 17:50:35
quote:

κάποιον συνάδελφο ο οποίος εγραφε μανιωδώς.

Για πές, γιά πές...

ο Υπερβόρειος Βρίλ

lamogioΜέλος
09/02/2005, 18:02:18
Εγραφε μανιωδώς εδώ;
Και τώρα κάνει θεραπεία; Περαστικά πες του.
PHILOSOFOS-1Μέλος
09/02/2005, 18:20:51
AGAPITI ΜΗΔΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ
ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩ-
-ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ!!

ΕΥΧΟΜΑΙΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ !!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΧΛΑΔΙ Η ΤΥΡΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ?

gh

PHILOSOFOS-1Μέλος
09/02/2005, 18:26:02
ΕΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΒΡΙΛ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ?

gh

ΜηδείαΜέλος
09/02/2005, 19:14:38
Με κάνετε και γελώ filosofe που μου λες να κάνω μπάνιο τρώω και αχλαδακι και τυρακι χιχιχι
Σε οτι αφορά τον συνάδελφο δεν θέλω να το σχολιάσω. Ούτε ξέρω το ονομά του. Οχι lamogio γράφει ακομα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που το ανέφερα.

μμμμ.. filosofe διαβάζω καιρό τώρα πριν μπώ και βλέπω ορισμένες διαμάχες. Εγώ εκτός του οτι είμαι ντροπαλούτσικο δηλώνω και καταγοητευμένη γενικά απο το χώρο.
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω μερικά κόλπα , οπως οι γκριμάτσες και κάτι εικόνες , διορθώσεις κλπ

Εκανα ενα λαθάκι, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Αντί για Μηδεία να γίνει Μήδεια. Σας παρακαλώ.

LocoΜέλος
09/02/2005, 20:28:43
Γεια σας!

Μήδεια θα κάνεις login με το τωρινό nickname και password , θα πας στο προφίλ που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα και θα κάνεις όποιες αλλαγές επιθυμείς! Κατανοητό ή χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια;

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!