- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
1ον: Θερμά συγχαρητήρια στον εκπρόσωπο του esoterica για την αξιοπρεπέστατη τηλεφωνική του παρέμβαση. Για ακόμη μία φορά αισθάνθηκα υπερήφανος για τις ώρες και την ενέργεια που καταναλώνω εδώ μέσα
2ον: Παρά την αρχική μου στεναχώρια, θερμά συγχαρητήρια και στον φίλο Ntavelis666 για την πρωτοβουλία του να κλειδώσει για κάποιο χρονικό διάστημα το topic. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, όσοι τουλάχιστον είδατε το ρεπορτάζ (;) αλλά όπου να ναι το βλέπω το σκηνικό, να στήνεται ταμείο λίγο πριν την σπηλιά και να κόβονται και εισιτήρια... και μαλί της γριάς... και μπλουζάκια... και άλλα αναμνηστικά
Και μιάς και το συνηθίζω να πετάω ατάκες από παλιές ελληνικές ταινίες:
Είναι πολλά τα λεφτά γυιέ μου...
Ε! Με τόσο κόσμο που ανεβαίνει για να δει τα φαντάσματα...
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
![]()
Θα προσπαθήσω στο βαθμό που μου είναι δυνατόν από τις γνώσεις μου σχετικά με το θέμα, να διαλευκάνω κάποια πράγματα, τα οποία εχουν συζητηθεί στο τόπικ αυτό, αναφορικά με την επίσκεψή μας (μια μικρή ομάδα του esoterica) τον περασμένο Μάρτιο στη σπηλιά. Κάποιες πληροφορίες μπορείτε επίσης να συλλέξετε, εάν διαβάσετε την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη σελίδα του τόπικ "όρος Πεντελικόν".
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1020&whichpage=3
Μεταφέρω μια παραπομπή σχετικά με το χέρι, για όσους δεν την διαβάσουν στη σελίδα που αναφέρω...
quote:
Η παλάμη
Βρίσκεται στο αριστερό μέρος της σπηλιάς, μισό μέτρο ψηλά από το έδαφος (όπως αναφέρει και ο φίλος μας Νταβέλης666), και περίπου στα 10 με 12 μέτρα μέσα. Κάποιος φίλος που είχε μετρήσει την απόσταση από την είσοδο παλιότερα ανέφερε ότι ήταν 3 μέτρα (ενώ τώρα 12), αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό.
Αυτό το οποίο ήταν αξιοπερίεργο με την παλάμη, ήταν το "σκάλισμα" της παλάμης. Που δεν έμοιαζε σαν κάποιος να την έχει σκαλίσει στο βράχο, αλλά σαν ο βράχος να είχε λιώσει σε εκείνο το σημείο από μία παλάμη. Μεγέθους γυναικείου χεριού, με μέτρια σε πάχος δάκτυλα. Περίπου 1 με 2 χιλιοστά σε βάθος. Ολο το σχήμα της παλάμης βαθουλωμένο, κι όχι μόνο το περίγραμμα. Ο καθένας ας φανταστεί λόγους για τους οποίους κάποιος θα σκάλιζε εκεί μια παλάμη, με τρόπο που να μη μοιάζει με σκάλισμα αλλά με βαθούλωμα - αποτύπωμα...
Σχετικά με τη φασματική μορφή η οποία καταγράφηκε στην κάμερα, η όλη σκηνή καταλαμβάνει χώρο ελάχιστων καρέ (λιγότερο του ενός δευτερολέπτου). Η λήψη έγινε στο βάθος της σπηλιάς, σε σημείο που δεν υπήρχαν αντανακλάσεις φωτός, παρά μόνο ένα χαμηλό ημίφως, το οποίο φώτιζε ελάχιστα τη σπηλιά, μιας και η είσοδος είναι αρκετά μέτρα (πάνω από 50, αν και δεν τα πάω πολύ καλά με τις αποστάσεις) από το συγκεκριμένο σημείο. Η φιγούρα κινήθηκε σε έναν χώρο με βάθος περίπου 10 μέτρων από το σημείο όπου γινόταν η λήψη. Η κίνηση δίνει την εντύπωση ότι είναι διαγώνια και κατευθύνεται προς το εσωτερικό τοίχωμα της σπηλιάς, όπου και η μορφή εξαφανίζεται μέσα στα βράχια.
Το χρονικό κενό, που τόσο έχει συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, κάτι το οποίο δεν ενέχει υποψίες μεταφυσικών παρεμβάσεων. Εκείνη τη στιγμή βρισκόμασταν στο συγκεκριμένο σημείο 3-4 άτομα, τα οποία μιλούσαμε την ώρα που κάποιος από εμάς τραβούσε το βίντεο. Το πιο πιθανό, κάποια στιγμή, να έκλεισε για μερικά δευτερόλεπτα την κάμερα, για να μετακινηθεί στο χώρο και να αλλάξει σκηνή. Πιστεύω ότι το να ψάχνουμε να βρούμε το παράξενο μέσα από γεγονόντα τα οποία θα μπορούσαν να συμβούν φυσικότατα, στερεί την αξία οποιουδήποτε αυθεντικά παράξενου συμβάντος έχει καταγραφεί, όπως είναι η κίνηση της μορφής στην οθόνη του βίντεο. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες μικρές αμφιβολίες σχετικά με τη φωνή η οποία φαίνεται να συνεχίζει ακριβώς μετά την πάροδο των 20 δευτερολέπτων, αλλά αυτές είναι μόνο αμφιβολίες, οπότε ας μην εστιαζόμαστε σε κάτι που είναι αμφιβόλως μυστηριώδες.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
1) Nα φτύσω τον κόρφο μου μετά από τόσους καβγάδες εδώ μέσα...(φτου!μακριά από μας! στους κακούς, στους κακούς...
)
2) Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου...ώχ! συγνώμη! το δικηγόρο του ενός εκ των δυο που "τρώγονται" ήθελα να πω (ως είθισται τον τελευταίο καιρό ...
)
3) Να αναφέρω ότι μόλις είδα ένα φάντασμα στην κουζίνα μου για να μην είμαι εκτός θέματος...
(μου έφερνε προς τον Αράπη...)
4) Να πάω για ένα σουβλάκι στη σουβλακερί του Thoth...
(όσοι πιστοί προσέλθετε...)
5) Να ανοίξω το "Ορος Πεντελικόν (ΤΗΕ RETURN)" ![]()
6) Να πάρω την espresso και να πάω για espresso αφού πρώτα κόψω τις επίμαχες σελίδες και ανακυκλώσω το υπόλοιπο περιοδικό![]()
7) Να πάρω τον ΕΧΕ και τον ΚΕΛΣΟ και να πάμε για κανα ουζάκι...![]()
![]()
Η μήπως να διαλέξω την κουρτίνα Νο 8? ![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Πάντως φίλη darkangel έχει δίκιο η Οστρια. Η παλάμη είναι προς τα μέσα και όχι ανάγλυφη όπως περιέργως φαίνεται στο βίντεο...![]()

Άστους να γράφουν ΟΤΙ θέλουν.Δικαίωμά τους!!!Για μας είναι σαν να μην
υπάρχουν.Μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα λένε και πιθανώς μόνοι
τους να τα διαβάζουν και ίσως και μόνοι τους να αλληλοσυγχαίρονται,
ιδιαίτερα για την μεγάλη τους ανανδρεία της αποφυγής επικοινωνίας και
την κατά την γνώμη τους,σιγουριά της ανωνυμίας.
Έχουμε "γραφικούς" και "θλιβερούς" ερευνητές-τρομάρα τους-.'Εχουμε
ΤΩΡΑ και θλιβερούς του διαδυκτιακού χώρου.
Τι να κάνουμε? "Ο καθένας σπίτι του,ότι θέλει κάνει"!!!
Φιλικώτατα
Πέτρος
...έχασα τίποτα???
Επειδή δεν είδα καθόλου τιβι σήμερα, δόθηκε συνέχεια τελικά στο θέμα από το alterας?
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Δεν συνέβει απολύτως τίποτα απλά το νέο μέλος μας Apoksiramenostroumfaki,μας παραμπέμπει να δούμε τι γράφουν οι Iranon
για ΕΜΑΣ.
Αγαπητή μου Αμαλία,χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο η να αντιδικίσω
περί του θέματος της κασέτας,τόσο στον Avatar,όσο στον Kelsos αλλά και στις αναφορές των αποτελεσμάτων των πειραμάτων μας έχω δώσει
κατά το δυνατόν την εξήγηση του φαινομένου.Μη ξεχνάς ότι έχω και σει-
ρα υπερύθρων φωτό αλλά και αποτελέσματα με Laser που αποδεικνύουν τα
λεγόμενά μου.Αυτά σε ό,τι αφορά το πρακτικό μέρος της υπόθεσης του
θέματος.Τα οποία ούτε καν συζητήθηκαν αλλά αγνοήθηκαν με αποτέλεσμα
το όλον θέμα να οδηγηθεί αλλού.(Βλέπε καπίλευση του θέματος από το
ALTER).Πιστεύω αν το θέμα είχε παρουσιαστεί με μια θέση υπόθεσης
50/50,να είχαμε ένα πιό σοβαρό αποτέλεσμα και όχι έναν μοχλό αύξησης
τηλεθέασης,τόσο εκ μέρους του ALPHA όσο και του ALTER.Βέβαια τα
παραλέω την τηλεθέαση,το γέλιο και την παράσταση,τα κέρδισαν ο.....
"χαρτορίχτρας" και το "πιτσόχαρτο"!!!!!!!!!!!!!
Φιλικώτατα
Πέτρος
Επειδή κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ με ποιό καλοπροαίρετο σκεπτικό έγινε η εκπομπή,
εκ μέρους των αντιπροσώπων του esoterica,
θέλω για μία ακόμη φορά,επιτρέψτε μου ταπεινότατα,να επιστήσω την
προσοχή σε όποιον λαμβάνει μέρος σε τέτοιες εκπομπές.Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
ΤΕΛΜΑΤΑ!!!!!Ειδικά δε όταν ΔΕΝ γνωρίζει και τους συμμετέχοντες.
Πιστέψτε με από τέτοια σχετική περίπτωση έχω παρεξηγηθεί με τον καλ-
λίτερό μου φίλο.