- ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
θέτω ένα ερώτημα και περιμένω μία απάντηση από εσένα.
Είσαι έτοιμος?Νιώθεις έτοιμος?
Είσαι έτοιμος να πας εκεί όπου κανένας δεν έχει πάει,να φτάσεις εκεί που κανείς δεν έφτασε,να κάνεις αυτό που κανείς δεν έκανε?
Όχι για τη Δόξα,ούτε για την Αθανασία του ονόματός σου.
Όχι για την επιτυχία και τα λεφτά.
Ούτε καν για τον εαυτό σου.Έτσι,για τη χαρά της εξερεύνησης και της εμπειρίας.Είναι του Δρόμου η χαρά που λέει κι ο Πορτοκάλογλου.
Η δίψα για καθαρό ουρανό.
TAKE THE FIRST STEP,το λένε και οι διαφημίσεις άλλωστε.
TAKE THE FIRST STEP.Ξαναέβαλαν τη διαφήμιση του Johnnie Walker.
Μιλάμε για την πιο ακριβή διαφήμιση που έγινε ποτέ.Τρελά λεφτά δώσανε για να την κάνουν.Και το αποτέλεσμα μαγικό,υπέροχο.
Όλοι την έχετε δει.Στην αρχή ένα τεράστιο κοπάδι ψάρια μαζεμένο και ξαφνικά αρχίζει η διασπορά τους για να καταλάβεις ότι πρόκειται για ανθρώπους-ψάρια.Τρέχουν πολύ γρήγορα,η μουσική αγχωτική,νιώθεις να πνίγεσαι από την υπερένταση και τότε φτάνουν στα ρηχά.Το πρώτο Ψάρι στέκεται στα δύο πόδια του και βγαίνει έξω στην ξηρά.
Ο Άντρας που βγαίνει από τα Νερά.Ο Άντρας που φέρνει μαζί του το Νερό.
Όταν βγαίνεις από τη Θάλασσα υπάρχει μόνο ο Αέρας,το κρύο αεράκι.
Μερικές φορές σκέφτομαι σε τί εποχή γεννήθηκα και νιώθω τυχερός.
Εποχή φοβερών αλλαγών.
Έχουμε τη δύναμη να δώσουμε μία Κατεύθυνση στους επόμενους αιώνες.
Γι'αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας.
Από Άνθρωπος-Ψάρι γίνεσαι Άνθρωπος-Υδροχόος.
Ο Υδροχόος,ο πραγματικός Άνω-Θρώσκω.
Στο ξαναλέω,είσαι έτοιμος να κάνεις το πρώτο βήμα?
Είσαι έτοιμος να χωριστείς από το κοπάδι και όπου σε βγάλει?
Να κάνεις αυτό που δεν έκανε κανείς,να σκεφτείς αυτό που δεν σκέφτηκε κανείς?
Στην εποχή σου θα σε πουν τρελό,νούμερο,αλαφροίσκιωτο.
Οι μεταγενέστεροι θα σε πουν πρωτοπόρο.
Στο ξαναλέω,όχι για τη δόξα,δεν πρέπει να είναι αυτός ο σκοπός μας.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,αυτή είναι η λέξη,Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Οι Αιώνες σε περιμένουν,δεν τους ακούς?Από εσένα κρέμονται.Περιμένουν μια λέξη,ένα νεύμα,ένα χαμόγελο,οτιδήποτε.
ΘΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ=666
ΔΗΜΗΤΗΡ+ΚΟΡΗ=666
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999
666=6*111
1+2+3+...+35+36=666
666=(6*6+1)*(6+6+6)
ΕΛΛΑΣ=ΕΞΑΣ=266
2/3=0,666666...
Όλα είναι τέλεια
Οι γονείς του Έρωτα: ΠΟΡΟΣ + ΠΕΝΙΑ = 666

Ο Πόρος είναι γένους αρσενικού,η Πενία γένους θηλυκού(μη βαράτε κορίτσια,οφείλετε να παραδεχτείτε ότι το ανικανοποίητό σας είναι παροιμιώδες!).
Η Περισσότητα και η Έλλειψη.Η Περισσεύουσα Ύλη και η Ελλειπόμενη Ύλη.Αυτό που περισσεύει και αυτό που ελλείπεται,αυτό που πλεονάζει και αυτό που στερείται,αυτό που πορίζει και αυτό που πένεται.Το ένα έχει ανάγκη το άλλο,το ένα θέλει να δώσει,το άλλο να πάρει.
Θέλει δύο για να γεννηθεί ο Έρως!
Ο άντρας και η γυναίκα.Τα γεννητικά τους όργανα είναι η προφανής απάντηση(αλλά όχι και η μόνη).
Ο (Σ)πόρος από μόνος του δεν φτιάχνει ζωή,αναζητά αυτό το ζοφερό Σπήλαιο που λέγεται Μάνα Γη.Αναζητά μία Μήτρα,μία Μνήμη που θα τον καταψύξει και θα τον ζωογονήσει.Έτσι γεννιέται η Ζωή.Έτσι γεννιέται το 666!
666=ΤΟ MEGATHERION(GEMATRIA)
αλλά και 666=IAPETUS (GEMATRIA)
Συμπέρασμα κανείς???
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 666 ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΤΟ 666 "χξς" ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
"Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ,ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΑΡ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΣΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ "χξς".
ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ...
ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ "ΝΕΡΩΝ ΚΑΙΣΑΡ" ,"VICARIOYS FILII DEI" (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ WWW,ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ,ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΓΚΕΙΤΖ ΙΙΙ (ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΖ)...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟYN ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΕ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΛΙΣΕΙ ???
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ???
ΗΔΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ??????
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο ότι ο Αντίχριστος είναι κατάσταση και όχι ένα πρόσωπο με όνομα π.χ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος,αν αυτό μας δίνει 666.
Κατά την άποψή μου μάλιστα δεν μπορεί παρά να είναι ελληνική λέξη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ και εξηγώ το σκεπτικό μου.
Ο Ιωάννης έγραψε την αποκάλυψη,(δεν την "έγραψε" αυτός αλλά τέλος πάντων),στα ελληνικά.Αυτό για μένα σημαίνει ότι όποιος την διάβαζε,την επόμενη στιγμή κι όλας και ήταν "σοφος",(διότι εδώ μέσα γίναμε όλοι σοφοί),θα μπορούσε να έβρισκε αυτή τη λέξη.
Το κείμενο είναι στα ελληνικά,η αρίθμιση ελληνική,δεν μπορεί λοιπόν παρά να ανφέρεται σε ελληνική λέξη ο Ιωάννης.
Άρα λοιπόν πιστεύω πως θα έπρεπε να ερευνούμε σε ένα λεξικό της ελληνικής του 1ου αι. μ.Χ.
Επίσης πιστεύω πως μιλάει για "μία" λέξη οπότε απόψεις όπως TO MEGATHIRION,3 λέξεις αποκλειόνται και ειδικά γραμμένες λατινικά.
Άποψή μου και μόνον και δεν ξέρω τι γνώμη έχετε περί αυτής ![]()

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Gothic ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ????
ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
ΠΑΝΤΟΣ ΦΙΛΕ Gothic Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 666 ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Εξ άλλου για το παρον θέμα κάθε άποψη είναι συζητήσιμη.

εκανες την πρωτη διαφημιση που με επηρεασε.οφειλω να πω οτι δεν ξερω ως προς τι με επηρεασε,αλλα η προπαγανδα ηταν υπεροχη...μου θυμισες λιγο "το υπογειο" με τον μεγαλοπρεπο μονολογο.συγχαριτηρια,και παλι συγχαριτηρια.
και για να γελασουμε λιγο:
http://www.arkas.gr/new/zoi201.jpg
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Τώρα που την ξαναδιαβάζω την "προπαγάνδα" δεν μου πολυαρέσει,ψιλοδήθεν μου φαίνομαι!!
Σε ποιό Υπόγειο αναφέρεσαι?Του Ντοστογιέφσκι?
Μας τα έχουν πρήξει με τη διαφήμιση όμως είναι εκπληκτική,δεν χορταίνω να τη βλέπω,οι εικόνες των ψαριών έχουν μία άγρια ομορφιά ενώ στο τέλος είναι άκρως υποβλητική.
Όταν την πρωτοείδα θεώρησα ότι υποννοεί τις Προσωκρατικές αναφορές περί καταγωγής μας από τα ψάρια,όμως αργότερα κατάλαβα ότι εννοεί το Πέρασμα από τον Ιχθύ στον Υδροχόο.
Σχετικά με το 666 η πρώτη αναφορά του αριθμού δεν έγινε από τον Ιωάννη αλλά από τον Αισχύλο στο χωρίο από την "Ορέστεια" με το οποίο ανοίγω το θέμα.
Το "ΤΡΙΣ ΕΞ" υποδήλωνε το Θρίαμβο,τη Μεγάλη Τύχη και το αναφωνούσαν μετά από πολεμικές νίκες.Είναι επίσης γνωστό ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πάθος για το παιχνίδι με τα ζάρια,κοινώς το μπαρμπούτι,το οποίο αποκαλούσαν "κύβους".Έπαιζαν όχι με δύο κύβους αλλά με τρεις που σημαίνει ότι η ιδανική ζαριά ήταν οι τρεις εξάρες,ζαριά που ονόμαζαν "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" λόγω της τέλειας "ομορφιάς" της ζαριάς και του ιδεατού-επιθυμητού στοιχείου που συμβόλιζε η θεά.
Εν συνεχεία ήρθε ο Ιωάννης ο οποίος δαιμονοποίησε τον αριθμό και πιθανόν να είχε σοβαρούς λόγους για να το κάνει.
Ελπίζω κατά πρώτον να καταλάβουν κάποιοι φανατικοί ότι ένας αρθμός αυτός καθε αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ και κατά δεύτερον ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχει ΜΙΑ και μόνον ερμηνεία.

Λοιπόν δείτε:
Τ=300
Ο= 70
Μ= 40
Ε= 5
Γ= 3
Α= 1
Θ= 9
Η= 8
Ρ=100
Ι= 10
Ο= 70
Ν= 50
+_____
__666
Το άθροισμα αυτό επειδή προέκυπτε και από άλλές λέξεις λατινικές ή ελληνικές ,και ονόματα,μερικοί πατέρες της εκκλησίας έκαναν λάθος ταυτίζοντάς το με πρόσωπα,αν και ποτέ δεν είπαν με βεβαιότητα ότι είναι "ο τάδε" όπως κάνουν πολλοί που διαβάζουν τα κέιμενά τους σήμερα. Το ΛΑΤΕΙΝΟΣ=666 που χρησιμοποίησαν κάποιοι για να το ταυτίσουν με τον Πάπα δεν ταιριάζει γιατί είναι παραποιημένη η λέξη. ΛΑΤΙΝΟΣ ΜΕ "Ι" είναι η σωστή γραφή. Ο Μπίλ Γκέητς δεν ξέρω αν βγάζει 666 αλλά σίγουρα βγαίνει 66 αν θυμάμαι καλά με μια συγκεκριμένη αρίθμηση των γραμμάτων ,κάτι που μπορεί να συμβεί με εκατομύρια ονόματα.
Το "Νέρων" δίνει 666 σε κάποιον τρόπο γραφής στα λατινικά και όχι στα ελληνικά.
Όλα είναι τέλεια
Αν μία λέξη δεν μας δίνει 666,της αλλάζουμε ορθογραφία,"τσοντάρουμε" όποια λέξη μας αρέσει,τα φέρνουμε από εδώ, τα φέρνουμε από εκεί και ΩΩΩ!!! ποία σοφία !!!
ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!
Δεν μπορώ να κατανοήσω π.χ.,γιατι θα πρέπει να υπολογίσω τη λέξη ΝΕΡΩΝ "σε κάποια λατινική γραφή" με "ελληνική αρίθμιση"![]()
![]()
![]()
Όλα αυτά ουδεμίαν για μένα σχέση με αριθμοσοφία έχουν.
Δεν διαφωνούμε νομίζω φίλε filosofos3
Υ.Γ.Επίσης,επειδή δεν γνωρίζω κανέναν πατέρα της εκκλησίας να υποστήριζε αυτή τη "σειρά των λέξεων" (εκτός από τον Crowley,αλλά αυτός είναι ιδιαίτερη περίπτωση και όχι πατέρας
).
Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα αν ξέρεις ποιοί ή ποιός υιοθετούσαν αυτή την άποψη.

Edited by - Gothic on 23/01/2005 16:48:54
"ο καλυτερος ορισμος του ανθρωπου ειναι ο εξης:ον διποδο και αχαριστο"
whatever...
μηπως για να βρουμε το σωστο αθροισμα μιας λεξης πρεπει να ψαξουμε την ριζα και να αθροισουμε στην γλωσσα της με τους κατ' αντοιστιχιαν αριθμους?δεν ειναι αρκετα στημενο να θελουμε να βγαλουμε τον αριθμο του "νερωνα" στα ελληνικα?η το "μινωας" με λατινικο αλφαβητο?
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.