- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πέρα τούτου έχεις πιάσει το νόημα των μυνημάτων και στο ότι αποσκοπούν, μέσω χιούμορ και σαρκασμού, να λειτουργήσουνε περισσότερο σαν νοητικό σοκ προς τον κόσμο μήπως και ξυπνήσουν ορισμένοι (οι παρόντες ή να πω οι αναγνώστες εξαιρούντε....
)
Και πάλι, υποκλείνομαι εμπρός σου, τα σέβη μου...![]()
![]()
Με εκτίμηση,
nobody
Η αλήθεια είναι οτι προσεγγίζεις αρκετά θέματα της επικαιρότητας με ένα καυστικό/χιουμοριστικό τρόπο που προσωπικά με κάνει να πιστεύω οτι προβληματίζεσαι για την κοινωνία μας
Επειδή πιστεύω οτι το θέμα σου εξετάζει διάφορες απόψεις κι εμμέσως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες προτάσεις για αλλαγή θα έλεγα οτι το topic σου θα ταίριαζε καλύτερα στην Κατηγορία "Απόψεις,Προτάσεις κ.ά."
Και κάτι για το οποίο θα ήθελα να σε παρακαλέσω, φίλε μου.
Βλέποντας τα μηνύματα σου (παλιότερα στο παρόν topic ως επί το πλείστον) είδα οτι πάνω στη ροή του διαλόγου χρησιμοποιείς κάποιες λεξούλες που κάνουν "τζίζ κακό"...
Θα σε συμβούλευα λοιπόν να είσαι λίγο πιο φειδωλός σε αυτές...
Σου εύχομαι να γυρίσεις με το καλό! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Οι Τατιάνες, Οι Ρούλες, τα τηλε-ριάλιτυ και οι Δημοσιογράφοι τηλεπαρουσιαστες ειδήσεων με το μανδύα εισαγγελέα έχουν πέραση εφόσον εμείς τους κάνουμε μάγκες χαρίζοντάς τους τηλεθέαση. Οι Κακαουνάκηδες, οι Τράγκες αλλά και ένα σωρο δημοσιογράφοι καθημερινά προσπαθούν να το παιξουν ήρωες στους τηλεθεατές διότι ο μεσος Ελληνας με τα προβλήματα του συμπαθεί οποιονδήποτε θα βγει να τα χώσει στο κατεστημένο και δεν σκέφτεται ότι ο τάδε τηλεδημοσιογράφος ισως απλά κανει το show του. Βλέπουμε να βγαίνουν στα κανάλια οι ιδιοι και οι ίδιοι και πλέον εχουν γίνει αυθεντίες.
Τώρα για τα τηλε-ριάλιτι. Δεν θελω να καταστροφολογήσω αλλά πιστεύω ότι προβάλλουν στα παιδιά εναν τρόπο ζωής που παρακολουθείται από κάμερες ώστε οι νέες γενιές να μεγαλώσουν με μια πιο χαλαρή διάθεση και να μην τους προβληματίζει η παρουσία αρκετών καμερων(ή και αερόπλοιων) με πρόσχημα την ασφάλεια.
Γενικά πιστεύω ότι ο σημερινός ευτελισμός της ψυχαγωγίας μας, της διασκέδασης,της τηλεόρασης της μουσικής κ.α. ειναι κι αυτό ένα μέσο για να αποχαυνώνουν τον κόσμο. Τα media έχουν τη δύναμη να διαμορφώνουν συνειδήσεις και αυτό το έχουν καταλάβει οι πολιτικοι, οι star, οι ιερείς, οι αθλητές και ολοι προσπαθούν να πλέξουν το εγκόμιο τους μέσω των ΜΜΕ. Κατ'εμέ δεν χρειάζονται τσιπάκια για να σε ελέγξουν. Αρκεί μια κινδυνολογία, μια προπαγάνδα στα ΜΜΕ και το πέτυχαν το έργο τους.
Κάποιες φορές στις ειδήσεις βλέπουμε τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή να φαίνεται να νοιάζεται για τον πολίτη και να τα χώνει στο κατεστημένο. Ομως μπορούμε πραγματι να ξεχωρίσουμε αν το κάνει απο ειλικρίνια ή για να φτιάξει ένα ηθικό/μαχητικό προφίλ και να εξασφαλίσει ακροαματικότητες? Να πω και ένα παράδειγμα. Σε ένα δελτίο ειδήσεων του alpha ,ο αντιπαθέστατος για μένα Καψής, προλογίζει ενα θεμα στο οποίο έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε ενα κατάστημα και με οργή και αγανάκτηση τονίζει ότι ήρθε το περοσβεστικό όχημα...αλλά χωρις να έχει νερό!!! Λέει ότι βγάλανε οι πυροσβέστες την κάνουλα (έτσι λέγεται? διοτι ειμαι απο χωριο
) και αυτή δεν είχε νερο και οτι αυτό το επιβεβαιώνουν τα πλάνα του alpha!!! Δειχνει λοιπόν να φτάνει το πυροσβεστικό και μετά το πλάνο αλλάζει αποτομα δειχνοντας τους πυροσβέστες να βολοδέρνουν κρατώντας τηνκανουλα μπροστα απο το μφλεγομενο μαγαζί χωρις να ριχνουν νερο. Αντι δηλαδή να μας δειξουν τα πλάνα ότι φτανει το πυροσβεστικό, βγαζουν οι πυροσβέστες την κάνουλα απο το οχημα, δοκιμάζουν να ρίξουν νερό αλλά αυτή δεν έχει νερό, τα πλάνα μας πετάνε κατευθείαν απο το οχημα που φτανει στον τοπο της πυρκαγιάς στους πυροσβέστες που στεκονται αδρανεις μπροστα απο τη φωτια. Και ποιος μου λέει εμένα οτι οι πυροσβέστες δεν εριξαν νερο απο γεμάτη κάνουλα αλλά λογω κακών υπολογισμών και εκτιμήσεων δεν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και το νερό τελείωσε κάποια στιγμή??? Και όμως ο Καψής επέμενε οτι απο τα δυο εναλλασομενα πλάνα το οχημα δεν ειχε νερό!!! Και τι θα κερδίσει ο Καψής και ο κάθε Καψής απο ολο αυτό το θεμα? Μα φυσικά να γινει ήρωας που μάχεται το κατεστημενο μπροστα στα ματια της Κυρα Μαρίκας που βλέπει το Καλημερα Ζωή και στον Κυρ Βαγγέλη που ανυπομωνει να παει στο γηπεδο να ριξει τα μπινελίκια τους στον διαιτητή. Και η φαση ειναι ότι όταν βγήκε στο τηλέφωνο ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσιας της συγκεκριμενης περιοχής και ειπε στον Καψή ότι δεν εγιναν ετσι τα πράγματα, ο Καψής αγρίεψε και του ειπε "Αμφισβητέιτε το ρεπορτάζ και μας λετε ψευτες? Τελος πάντων θα σας αφήσω να μιλήσετε!!" Δηλαδή του εκανε και χάρη που του εδωσε το δημοκρατικο διακίωμα να μιλισει του ανθρώπου. Δεν λεω οτι το alpha ελεγε ντε και καλά ψεματα, αλλά πουθενα απο τα πλάνα δεν φαινόταν ότι εγιναν τα πραγματα οπως τα υποστηριζε ο Καψής!
Σας ζαλισα ομως και μαλλον ξεφυγα λιγο. Θα κλείσω λέγοντας ότι αυτοί που κυβερνανε και γενικά ελέγχουν τον τοπο δεν θελουν να προβληαμτιζεται και πολύ ο κόσμος και να αμφισβητεί. Γι'αυτό σου λέει πάρε να χεις τωρα μια Καλομοίρα και ένα Fame story παρά ρεπορτάζ και πολλες εκπομπές για την Παρισινή κομμούνα και την Ισπανική επανάσταση του 36....Και ο νοών νοειτω. Και για να έχεις ήσυχη και ξαλαφρωμένμη την συνείδησή σου ότι βοήθησες τους φτωχούς και τους ταλαιπωρημένους, αγόρασε μια καρτούλα φιλανθρωπιας και στειλε sms-χε-σεμ-ες στην δημοπρασία αγάπης και καθάρισες. Μπορείς να συνεχίσεις να μας ψηφίζεις πλέον αφού εκανες τον αγώνα σου με καρτουλες και χεσ-εμ-ες ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Μην ξεχάσεις βεβαια να αγοράσεις εσυ και στα παιδια σου μπλουζιτσα Παπαρίζου να στηριξεις την νεα εθνική Ηρωίδα που διαδέχεται τον Νταλάρα, τον μεγαλύτερο πολέμιο της ελευθερίας του λόγου (βλεπε δικη με Πανουση).
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
quote:
Επειδή πιστεύω οτι το θέμα σου εξετάζει διάφορες απόψεις κι εμμέσως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες προτάσεις για αλλαγή θα έλεγα οτι το topic σου θα ταίριαζε καλύτερα στην Κατηγορία "Απόψεις,Προτάσεις κ.ά."
ΝΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΩΝ![]()
ΛΕΣ
quote:
Και κάτι για το οποίο θα ήθελα να σε παρακαλέσω, φίλε μου.
Βλέποντας τα μηνύματα σου (παλιότερα στο παρόν topic ως επί το πλείστον) είδα οτι πάνω στη ροή του διαλόγου χρησιμοποιείς κάποιες λεξούλες που κάνουν "τζίζ κακό"...
Θα σε συμβούλευα λοιπόν να είσαι λίγο πιο φειδωλός σε αυτές...
ΟΚ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ![]()
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΤΑ,
nobody
Edited by - nobody5001 on 15/02/2006 14:05:12
Edited by - nobody5001 on 15/02/2006 14:05:52
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΟΣΟ "ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ...)![]()
ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΣΩΜΑΤΟΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΒΛΕΠΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΑΞΙΖΕΙ (ΕΕΕ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ...)![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ, ΠΟΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ... ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ (ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ Dying_Incubus ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ![]()
)...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΤΑ,
nobody
Edited by - nobody5001 on 15/02/2006 13:25:08
Edited by - nobody5001 on 15/02/2006 13:25:36
quote:
Φίλε μου Ευστράτιος, ελπίζω να σε κάλυψα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το παραπάνω και σ' ευχαριστώ πολύ !!!
Αν και είμαι σίγουρος ότι έχεις κι άλλα να γράψεις.![]()
Η τηλεόραση είναι ένα από τα ΒΑΣΙΚΑ μέσα αποχαύνωσης του Έλληνα.
Και είναι λογικό να τα κονομάνε τα κανάλια και κατ' επέκταση και τα πρότυπα του νεοέλληνα.Ο Έλληνας/δα έχει κανταντήσει κατίνα χειρότερη από τις κατίνες που βλέπει κάθε μέρα στη TV.
-Δεν κοιτάει τα χάλια του αλλά θέλει να μάθει τα χάλια του διπλανού του.
-Δεν κοιτάει που τα έσοδα του είναι λιγότερα απ' τις βασικές του ανάγκες αλλά κόπτεται που η Αλιμπέρτη πήγε στον ANT1 με πιο πολλά φράγκα και παράτησε τον ALPHA.
Και πολλά άλλα.
Το ταψί που μας έχουν βάλει να χορεύουμε είναι τέτοιο που δε σου αφήνει χρόνο να σκεφτείς τίποτα.Και αν βρεις χρόνο να σκεφτείς σίγουρα θα σε πάρει από κάτω.Έιτε πρόκειται για καθημερινά προβλήματα είτε "πνευματικά" τα οποία δεν θα έχεις το χρόνο ή τα μέσα να τα λύσεις.
Και τι κάνεις ;
Μα και βέβαια βλέπεις το χαζοκούτι. ![]()
*Γιατί δεν κοστίζει τίποτα.(εκτός από ρεύμα)
*Γιατί το έχουμε χρυσοπληρώσει (plasma) αφού το είχαμε δει σε διαφήμιση σε ένα άλλο χαζοκούτι πιο παλιό.
*Γιατί το έχουμε συνδιάσει με ένα καταπληκτικο HOME CINEMA για καλύτερο ήχο.
*Γιατί αυτό σε χαλαρώνει μετά από 12 ώρες δουλεία.
-όταν δε θέλεις να σου ζαλίζουν τον έρωτα η μάνα σου ,η γυναίκα σου ,τα παιδιά σου κ.ο.κ.
-όταν δεν θέλεις να σκέφτεσαι τίποτα γιατί όλη τη μέρα το κεφάλι σου έχει γίνει καζάνι.
-όταν θέλεις να διαβάσεις ένα βιβλίο αλλά βλέπεις ότι ο εγκέφαλος σου δε σε συμερίζεται.
-όταν παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ.![]()
![]()
-όταν βλέπεις ότι υπάρχουν και χειρότερα και συμπερένεις ότι είσαι καλά.
-όταν αποφασίζεις να ενημερωθείς για την τρίχα που έκαναν τριχιά.
Λογικό τώρα είναι να μην το βλέπεις μόνος αφού ζεις σπίτι μαζί με και άλλους ανθρώπους (ωραίες οικογενειακές στιγμές ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ).
σοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυττττττττ να ακούσω τι λέει!!
Έτσι η οικογένεια έρχεται πιο κοντά και με διάλογο λύνει τα προβλήματα της.
Και έτσι δημιουργεί και τα πρότυπα των νέων παιδιών.Που όνειρο τους είναι τα κορίτσια να γίνουν τραγουδίστριες ,ηθοποιοί και μοντέλα και τα αγόρια τραγουδιστές ,ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές.![]()
Και έχοντας τέτοια όνειρα είναι λογικό να ενδιαφέρονται και να ενημερώνονται για αυτά τα θέματα μέσω της TV και όχι μόνο πχ
Αν η Βίσση ξύρισε το κεφάλι της (για να το κάνουμε κι εμείς).
Αν ο Σόμερ κάνει για κρητικός.
Αν η τάδε μοντέλα τα έφτιαξε με κανά "φτωχοπαιδο" γιατί αγάπησε τον εσωτερικό του κόσμο και σε καμιά περίπτωση τα λεφτά του.
Αν ο Ριβάλντο θα ανανεώσει.
ΚΑΙ έχουμε ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ όλων των παραπάνω : ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - ΛΙΛΗ
Αλήθεια τώρα ,έχετε προσέξει τι μπάζα (όχι όλοι) πηγαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια νομίζοντας ότι θα κοιμηθεί ο Θεός και θα γίνουν τραγουδιστές.![]()
Δυστηχώς φίλοι μου αυτό είναι κατάντια.
Αυτά τα πράγματα πάνε αλυσίδα και έχουν ευρύτερες προεκτάσεις στην καθημερινότητα μας που δεν μένουν μόνο στη TV.
Αυτό αναλύει άλλωστε και ο nobody με μερικά ακόμη μέλη (Dying_Incubus ,Xotchipilli2)
Θα ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το φίλο nobody που μεταξύ σοβαρού και αστείου θίγει πραγματικές καθημερινές καταστάσεις άξιες προβληματισμού και συζήτησης.
Απ 'τα πιο ωραία θέματα φίλε ,τα έχει όλα και συμφέρει. ![]()
Να επισημάνω για όποιον μπαίνει τώρα για πρώτη φορά στο θέμα να το διαβάσει απ' την αρχή και να μην τρομάξει από τους τηλεγραφικούς μονολόγους του nobody.![]()
ΔΕ θα το μετανιώσει.
Α!!! και να μην το ξεχάσω πάω περίπτερο ,θέλει κανένας τίποτα.![]()
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
quote:
Αυτό αναλύει άλλωστε και ο nobody με μερικά ακόμη μέλη (Dying_Incubus ,Xotchipilli2)
Και Agnostic.![]()
quote:
Γενικά πιστεύω ότι ο σημερινός ευτελισμός της ψυχαγωγίας μας, της διασκέδασης,της τηλεόρασης της μουσικής κ.α. ειναι κι αυτό ένα μέσο για να αποχαυνώνουν τον κόσμο. Τα media έχουν τη δύναμη να διαμορφώνουν συνειδήσεις και αυτό το έχουν καταλάβει οι πολιτικοι, οι star, οι ιερείς, οι αθλητές και ολοι προσπαθούν να πλέξουν το εγκόμιο τους μέσω των ΜΜΕ. Κατ'εμέ δεν χρειάζονται τσιπάκια για να σε ελέγξουν. Αρκεί μια κινδυνολογία, μια προπαγάνδα στα ΜΜΕ και το πέτυχαν το έργο τους.
Φίλε μπήκες κατ' ευθείαν στο θέμα.![]()
Πάρε βαθία ανάσα και διάβασε το θέμα απ' την αρχή.![]()
Στράτος
τελικά μάντεψε![]()
πως μπορώ να μπαίνω από εδώ που είμαι στο φόρουμ...
ουαοοουυυυ!!!![]()
![]()
Δυστιχός όμως δεν νομίζω να είμαι σε θέση να ανπτύξω κάποιο "κεφάλαιο" μέχρι να επιστρέψω πίσω σε μερικές μέρες, και μάλλον θα πρέπει να περιορίζομαι σε σχετικά "μικρές" απαντήσεις, σνιφ σνιφ![]()
Βέβαια, αν βρω το χρόνο να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω![]()
![]()
![]()
Όπως και να έχει το θέμα, σε ευχαριστώ για τα ενθαριντικά και θερμά σου λόγια και όποτε μπορώ να "ζαλίζω", θα "ζαλίζω" και πάλι...![]()
![]()
ΥΓ: PY8AGORAS, AVATARGR, serenite και εσείς μέσα στο "κόλπο" είστε...![]()
![]()
![]()
Με εκτίμηση,
nobody
Αυτό της γενιάς του ίντερνετ! Πώς θα εξελιχθεί? Τι θα "παίξει" πραγματικά στα ίντερνετ καφέ? Τι ενήλικες και τί γονείς μπορεί να βγάλει αυτή η κατάσταση? Καλύτερους? Χειρότερους?
Χτές προχτές ο κύριος Χαρδαβέλας στην εκπομπή του ανακάλυψε το "γυάλινο σέξ" (σέξ στο διαδύκτιο) και τουλάχιστον μπροστά στην κάμερα έκπληκτός είδε σε chat προγράμματα ζευγάρια swinger (που ανταλλάσου παρτενέρ) ,παντρεμένες με ηλεκτρονικές ορέξεις και ανικανοποίητες φαντασιώσεις και ένα σωρό φάσεων που κάθε μέρα μέσα στα πόδια μας είναι,ίσως στπο σπ΄τι μας ίσως στο διπλανό αλλα μόνο μέσα απο "ανωνυμία" αποκαλύπτονται....
Πρίν λίγο καιρό ,πρωτοχρονιά φιλαράκια κατα τις 12 και τέταρτο διέκοψαν την σφαγή στο counter strike για να επακολουθήσει ο εξής διάλογος (τον μεταφέρω αυτούσιο όπως μου μεταφέρθηκε)
Φίλος 1 : Ρε Μ...α,άλλαξε ο χρόνος,καλή χρονιά!
Φιλος 2 : Καλή χρονιά! Πώ ρε Π..η ,μου έριξε headshot ένα καμπέρι.
Και πίσω στα pc...
Σχολιάστε αναπτύξτε!
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Βεβαια οφειλω να ομολογησω ότι τα multiplayer παιχνιδια σε στυλ counter strike ειναι χοντρο κολλημα, χοντρη πρέζα μιλάμε...και κάποιες φορές ξεχινεμαι στο pc αλλα ευτυχώς μεχρι τώρα το ελεγχω.
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Λοιπόν, σε διαβεβαιώ πως ήδη άρχισα να καταγράφω κάποια στοιχία που θα χρησιμοποιήσω στην ανάληση του θέματος που μου ζήτησες...όμως ίσως να χρειστεί να περιμένεις μερικές μέρες μέχρι να γυρίσω αλλά δεν σε ξεχνώ... ![]()
(Αλλά να είσαι σίγουρος πως θα γίνει "χαμός" για το θέμα που μου ζήτησες μιας και άγγιξες "ευαίσθητη χορδή"... πάρε χαρτομάντυλα μαζί σου τότε, που θα διαβάζεις την ανάλυση, μιας και θα τα χρειαστείς α) από το γέλιο που θα ρίξεις/ετε β) για την κατάντιά μας... )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλοι μου πριν κλίσω, επειδή είναι μία μικρή περίοδος περισυλλογής για μένα, αν ήθελε κάποιο άλλο μέλος να έριχνε κάποια ιδέα / θέμα προς ανάλυση στο τραπέζι, εκτός από αυτή του φίλου μας Xotchipilli2, μιας και την έχει ήδη καπαρώσει
, εκφράστε την ελεύθερα...(όχι τίποτε άλλο, αλλά θα είμαι σε θέση να συγκεντρώνω και περισσότερα στοιχεία ώστε να τα χρησιμοποιήσω στην ανάλυση
-βέβαια όσοι έχουν παρακολουθίσει τα ποστ μου ως τώρα, πάνω - κάτω μπορείτε να ψηλιαστήτε τι έπετε να "έρθει")....
Με εκτίμηση,
nobody
Edited by - nobody5001 on 17/02/2006 05:33:14
quote:
nobody5001
Φίλοι μου πριν κλίσω, επειδή είναι μία μικρή περίοδος περισυλλογής για μένα, αν ήθελε κάποιο άλλο μέλος να έριχνε κάποια ιδέα / θέμα προς ανάλυση στο τραπέζι, εκτός από αυτή του φίλου μας Xotchipilli2, μιας και την έχει ήδη καπαρώσει, εκφράστε την ελεύθερα...(όχι τίποτε άλλο, αλλά θα είμαι σε θέση να συγκεντρώνω και περισσότερα στοιχεία ώστε να τα χρησιμοποιήσω στην ανάλυση-βέβαια όσοι έχουν παρακολουθίσει τα ποστ μου ως τώρα, πάνω - κάτω μπορείτε να ψηλιαστήτε τι έπετε να "έρθει")....
Καλημέρα σε όλους !
Μετά βέβαια από από την πρόταση του φίλου Xotchipilli2 για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,θα ήθελα να πιάσουμε τα έντυπα (περιοδικά & εφημερίδες),τα οποία συμβάλουν και αυτά τα μέγιστα στην παραπληροφόριση και την αποβλάκωση.
Οι εφημερίδες ενημερώνουν σώστα τους πολίτες ανάλογα στο ποια συμφέροντα εξυπηρετούν π.χ.:
-Οι φιλο-κυβερνητικές εφημερίδες ενημερώνουν "αντικειμενικά" τους νεοδημοκράτες και οι φιλο-αντιπολιτευτίκες εννοείτε "αντικειμενικά" τους πασοκτζίδες.
-Οι αθλητικές μια απ' τα ίδια και χειρότερα γιατί σε αυτές δεν έχεις και επιλογή να διαβάσεις κάτι άλλο πέρα από αθλητικά.Αν θέλεις να μάθεις τα νέα του θρύλου θα διαβάσεις το DERBY και αφού τελειώνοντας έχεις σχηματίσει την εντύπωση ότι η ομάδα πέφτει Β' εθνική παίρνεις στο καπάκι τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και βγαίνεις Πασαλιμάνι να πανηγηρίσεις το CHAMPIONS LEAGUE. ![]()
Έτσι διαμορφώνεις μια σωστή και τεκμηριωμένη άποψη στα θέματα που σε ενδιαφέρουν και είσαι έτοιμος για μια επικοδομητική συζήτηση με επιχειρήματα.![]()
Για να μην αναφερθώ στο φανατισμό που καλλιεργούν στους νεότερους και τους ωθούν σε βίαιες συμπεριφορές και μίσος μεταξύ τους.![]()
(Αυτό θεωρώ ότι είναι το βασικότερο αλλά δεν υπάρχει χρόνος τώρα για περισσότερη ανάλυση.
)
Τα μηνιαία περιοδικά τώρα.Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Ο καλύτερος οδηγός ζωής ,τα τέλεια πρότυπα ,γιατί μαθαίνεις :
-πως πρέπει να ντυθείς.(άσχετα αν το κάθε ρούχο κοστίζει το 1/3 του μισθού σου)
-πως και που πρέπει να κουρευτείς.
-πως και που πρέπει να χτενιστείς και να βαφτείς.(οι γυναίκες)
-που και πως πρέπει να διασκεδάσεις.(και δε μιλάμε βέβαια για τα μαγαζία της συνοικίας σου αυτά είναι λαικά ,μιλάμε γι' αυτά με τα "στραβωμένα" τυπάκια στη πόρτα ,που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ' τα αρ....δια ,και τα άλλα που πληρώνεις 200 euro το μπουκάλι για να πιάσεις τραπέζι στο βάθος απ' τις 10:00 και να βγει ο/η καλιτέχνης στις 1:00. Και την επομένη αν σε ρωτήσουν πως τα περάσατε θα πεις "Πω πω μαλ..α γαμ..τα έχασες που δεν ήρθες.)
-που πρεπει να φας.(με 100euro το κεφάλι.)![]()
-που πρέπει να πας διακοπές και που να μείνεις.(Ξέρετε τώρα Μονακό ,Παρίσι ,Ν.Υόρκη ,τροπικά νησιά και άλλα τέτοια.Και το αστείο είναι ότι τα μαθαίνεις!! άσχετα αν δεν μπορείς να πας ούτε μέχρι τη Λούτσα.)![]()
Και πάμε και στα πικάντικα.
-Πως πρέπει να είναι ο άντρας ή η γυναίκα.
-Τι προυποθέσεις πρέπει να πληρεί.(εμφάνιση)
-Τι δουλεία κάνει.(ο άντρας)
-Αν είναι μοντέλο.(η γυναίκα)
-Πως θα την/τον πλησιάσεις.
-Τι θα πεις για να την/τον εντυπωσιάσεις.
-Τι πρέπει να κάνεις για να τη ρίξεις στο κρεβάτι.
-Γιατί πρέπει να τον ΑΦΗΣΕΙΣ να σε ρίξει στο κρεβάτι.
-Πως θα πηδ....
-Με ποιές στάσεις θα π.....
-Πόση ώρα πρέπει να π......
-Τι τσιγάρο θα καπνίσετε μετά το τέλος της παράστασης.
-Πότε πρέπει να αρχίσεις να βαριέσαι.
-Χίλιους και έναν τρόπους για να την κάνετε με ελαφρά...
Αφού μάθεις αυτά και αρκετά άλλα.....
THE WORLD IS YOURS
Και έχουμε να πούμε πολλά ακόμα και για άλλα είδη περιοδικών και εντύπων ,αλλά θα περιμένουμε και τον εμπευστή του θέματος.
Στράτος
Αποχτώ την αίσθηση πως πρέπει να είστε συνεννοημένοι μαζί με τον φίλο μας Xotchipilli2 διότι και οι δύο σας επιλέξατε θέματα που αγγίζουνε «ευαίσθητες χορδές»
αλλά υπόσχεση είναι υπόσχεση και ήδη έχει συμπεριληφθεί και αυτό στην ατζέντα μου και κρατώ σημειώσεις για το θέμα που μου ζήτησες
, καθώς θα αναφερθώ και στα άλλα δύο θέματα περί «Μοναδικότητας» και «Ιατρικής»…κουβέντα να κάνουμε βρε παιδί μου…![]()
Να είτε καλά για το ενδιαφέρον που δείχνετε και σας διαβεβαιώνω πως με το που γυρίσω θα παρουσιάσω τα θέματα με τις ανάλογες καυστικές αναλύσεις…![]()
![]()
![]()
![]()
Με εκτίμηση πάντοτε,
nobody
quote:
Αποχτώ την αίσθηση πως πρέπει να είστε συνεννοημένοι μαζί με τον φίλο μας Xotchipilli2 διότι και οι δύο σας επιλέξατε θέματα που αγγίζουνε «ευαίσθητες χορδές»
Σκέψου οτι τούτα μπορεί να είναι κάλλιστα δικές μας ευαίσθητες χορδές as well!
Ναι όντως και τα έντυπα που κυκλοφορούν έχουν και αυτά μερίδιο της πίτας...Έχω ακούσει ιδίως σε "Lifestyle" περιοδικά εντελώς τρελλές ατάκες...Μια που μου έμεινε είναι"Ποια στάση στο κρεββάτι σας κάνει να φαίνεστε 5 κιλά πιο αδύνατη". Έλεος,εδώ ετοιμάζεται ο άλλος να πέσει με τα μούσια στον ντολμά,και εσύ κουρία μου ετοιμάζεσε να φάς το σουτζούκ λουκούμ (δεν ξέρουμε που το ψάρεψες,το έφερες πάντως στο κρεββάτι ,αμ δε που θα έλεγε όχι) τα κιλά σου σε νοιάζουν και πρέπει να επιλέξεις στάση? "Χτύπα το όσο είναι ζεστό" γιατί αν προσπαθήσεις να βολέψεις τον σκεμπέ ή τα ψωμάκια τα κόμπλεξ κοσμοπόλιταν και ΟΧΙ η κοιλία σου μπαίνουν ωσαν θεόρατο τοίχος μπροστά σε σένα και τον οργασμούλη!
Μάζευε γογγύλια και κούρευε στέκες δηλαδή!
Κοιτώντας πάντως γύρω μας σκεφτόμαστε "Ρε κάποιος μας κάνει πλάκα". Τους πειράζει ένα πχ εντελώς άσχετο θέμα αλλα όλοι κάθονται αμέτοχοι μπροστά σε ότι σερβίρει η τηλεόραση,το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο κοιμάτε (ή μαλλόν τους ανοίκει και αυτό,τον ίδιο θεό προσκυνάει). Τα έντυπα θα θέλαμε να μας φαίρνουν γνώσεις,αλλα πλέον αγοράζεις DVD Εμμανουέλα και παίρνεις δώρο την εφημερίδα (δεν λέω , κορμί η Εμμανουέλα,αλλα ρε φίλε τι τυράκι μου πετάς για να τσιμπήσω την δικιά σου ενημέρωση?).Κάποτε επίσης τα απανταχού Nerds πίστευαν οτι το ίντερνετ θα είναι the information highway ένα κράτος αναρχίας (που θα διέπετε απο προσωπική αρχή και όχι κεντρική εξουσία) και θα έμενε μακριά του η "κατάντια" των άλλων μέσων...Να όμως που δεν ξέφυγε και αυτό απο την μοίρα.
NewsFlash: Το πήραμε πρέφα οτι απέπνευσε και επισήμως το προωπικό απόρρητο συνομιλιών ε? Τα μηνύματα του Mr Τσαλικίδι είχαν μείνει φακελωμένα (πρό της τρομολαγνείας και την επίσημη κατάργηση του αππορήτου) για κανα χρόνο.Τα δικά σου/μας μηνύματα για πόσο αποθηκεύονται? Τα email? Το τί λέει κάποιος σε πρόγγραμα επικοινωνίας? Το ποιές ιστοσελίδες διαβάζει?
"Ιγού απτην ζουή πολλά κατάλαβα,να βόσκω γίδια και γελάδια!" Μηλιώκα μεγάλε....
Αναφέρεσαι σε κάποια θέματα, ιδέες μου δίνεις δεν λέω
, αλλά δεν θα ήθελα ακόμα να σου απαντούσα διότι αν το έκανα, θα "χαλούσα" τα ποστ που είναι να θα τοποθετήσω στο άμεσο μέλλον(είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις το γιατί, μιας και τα έχεις παρακολουθήσει ως τώρα…
) Αλλά ρε μεγάλε, με μπριζώνεις και με πιάνει μία φαγούρα να απαντήσω, με το ζόρι κρατιέμαι…![]()
![]()
.
Με εκτίμηση,
nobody
Αφήνωντάς το πίσω ,σερφάρισμα στο ίντερντετ,same old, ίδιες ιστοσελίδες...
Τέλος,θα προτιμίσω να πάω στο δωμάτιό μου.Χρούτσ χρούτσ το κουμπί του ραδιο-φόνου θα καταλήξω σε κάτι που ...ακούγεται (και ώ ναι! είναι!) μεξικάνικο
"«Φαίνεται σίγουρη για τον εαυτό της και αρκετά ανεξάρτητη η Πακίτα Γκαλιέγω.
Ακούστε τί απάντησε όταν τη ρωτήσαμε αν γνώρισε ποτέ το φόβο. Να η απάντηση:
-Δεν τον γνώρισα. Και ...μη με ρωτάτε γι' αυτό παρακαλώ. Είμαι ...ευαίσθητη σ' αυτό το θέμα»."
Mια νυχτα θάρθει απο μακρία,βρε αμάν αμάν,Αγιέρας πεχλιβάνης...]
Αυτά,εν αναμονή του Nobody...Σαν να ρίχνω και άλλο κάρβουνο σε μηχανή καρβουνιάρη τρένου που ασθμαίνει θειάφι και διοξείδιο/μονοξείδιο του άνθρακα...Μαρέσει!

Ανυπομονώ να διαβάσω την ανάλυση για το διαδίκτυο... χεχε
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Ανυπομονώ να διαβάσω την ανάλυση για το διαδίκτυο... χεχε
Ομολογώ, αγαπητή μου, πως αυτό θα ήθελα να το διαβάσω κι εγώ... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Πάντως εκείνο που έχω παρατηρήσει τώρα που είμαι σε σχολείο με παιδιά γυμνασίου και λυκείου, παρατηρώ την αποβλάκωση και το χάσιμο της αθωότητας, βήμα προς βήμα.
Εκτός από την απίστευτη διαδικτυακή και έντυπη πορνογραφία στην οποία έχουν πια πρόσβαση από πολύ μικρή ηλικία, παρατήρησα ότι το ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ -ΜΑΣ- ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Είναι αδύνατον να φανταστούν και να αποτυπώσουν ζωγραφικά, μια ιδέα, ένα θέμα, ακόμα κι οταν λες κάντε ελεύθερα ότι φαντάζεστε οι εικόνες που βλέπεις είναι θλιβερες, μια τηλεόραση ή κάποιος ήρωας του play station.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου