ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελικά ποιος ανακάλυψε την Αμερική πριν τον Κολόμβο??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τελικά ποιος ανακάλυψε την Αμερική πριν τον Κολόμβο??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Agnostic31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/07/2007, 11:09:17
quote:
Αν δίαβασες το κείμενο του Πλάτωνα (που μάλλον δεν...) που κατέθεσε ο GRIGORIANOS, καλή μου OANNHSEA, θα διαπίστωνες ότι μιλάει για γεγονότα που συνέβησαν χιλιάδες χρόνια πρίν την εποχή του Πλάτωνα, διότι η Ατλαντίδα δεν υπήρχε στην εποχή του.

Ααααα, ναι, ξέρεις είμαι Ο και για αυτό χρησιμοποιώ ένα ψευδώνυμο με λέξεις αρσενικές - από την άλλη μήπως υποπτεύεσαι κάτι;;;
Δεύτερον, πως είναι δυνατόν να γράφει ο Πλάτων μετά από 9500 χρόνια για κάτι που έχει εξαφανιστεί; Ιδιαίτερα μετά από τόσες "καταστροφές"...
Δεν θα το προχωρήσω γιατί μπορούμε τα το συζητήσουμε αυτό, στο θέμα με την ατλαντίδα (και τα άλλα παραμύθια)...
Λοιπόν ανοίξτε εκεί ένα θέμα ή αν το θέλουν όλοι, το συζητάμε εδώ το παραμύθι...

quote:
Πού βρίσκεις τους γρίφους και τα "μυθικά αινίγματα" καλέ μου;

Το "αίνιγμα", μμμ: έχεις διαβάσει ποτέ την θεωρία ότι όχι μόνο ο Πλάτων, αλλά και οι άλλοι αρχαίοι φιλόσοφοι (και όχι μόνο) έγραφαν με κεκαλυμμένο τρόπο της ιδεές τους και τις ανακαλύψεις τους; Ξέρεις ότι υπάρχει ολόκληρο κίνημα περί της αποκοδικοποίησης τους; Ιδιαίτερα από τους αλχημιστές; Σε ορισμένα από αυτά (ιδιαίτερα των ρωμαίων και ιδιαίτερα πάνω στην κατασκευή νέων κραμμάτων) έχουν πέσει διάνα;
09/07/2007, 11:20:48
Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις το εν λόγω βιβλίο, θα μάθεις πως το ήξερε.
Οπως ακριβώς ξέρουμε εμείς για τον Πλάτωνα.

Επι του θέματος!

ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

Edited by - Αίολος on 09/07/2007 11:30:11

09/07/2007, 13:59:42
quote:
ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ
Κάθε άνθρωπος με βασικές γνώσεις ιστορίας, βιολογίας και τεχνολογίας θα καταλάβaiνε πως ότι ο ΠΛΑΤΩΝ γράφει δεν μπορεί να είναι αλήθεια...
Τώρα βέβαια το "ΕΜΕΙΣ" πάει πολύ μακριά.
Αλήθεια ποιοί εσείς;
Οι λάτρεις των παραμυθιών και των ψεμάτων ψυχοπαθών παραμυθάδων;

Με μία μικρή διαφορά: Ότι "εμείς" μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία από ΟΛΕΣ σχεδόν τις επιστήμες - "εσείς" μόνο από το Πλάτων και από μερικούς άλλους συγγραφείς...

Edited by - OANNHSEA on 09/07/2007 14:02:23

Edited by - OANNHSEA on 09/07/2007 14:51:21

09/07/2007, 15:25:38
quote:
ο ΠΛΑΤΩΝ γράφει δεν μπορεί να είναι αλήθεια...

Αυτό το "δεν μπορεί" είναι όλα τα επιχειρήματα που έχεις;
Δεν περιμένεις βέβαια να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με τέτοια "ατράνταχτα επιχειρήματα"...

Κανένας άλλος;

Edited by - Αίολος on 09/07/2007 16:19:30

09/07/2007, 16:24:29
Φίλε Αίολε, σε καλοσορίζω στην ομάδα...

Κουράγιο..

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

09/07/2007, 16:53:07
quote:

Φίλε Αίολε, σε καλοσορίζω στην ομάδα...

Κουράγιο..

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Ώπα, να που παίζουμε και σε ομάδες τώρα!!

Εγώ πάντως είμαι με την ΑΕΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09/07/2007, 17:36:06
Ψηλέ περίοδος μετεγγραφών βλέπεις...

quote:
Ψηλός

Πολύ... αντιεπιστημονική ομάδα!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

09/07/2007, 21:04:40
Ψηλούλη μου τι κάνεις;
Ακόμα οεο είσαι;
ΜΜΜΜΜΜατς!

Ανήκουμε σε μια ομάδα ορνιθολόγων που σκοπό έχει την αναβάθμηση της κατσαρόλας!
Ο γιαπετ ασχολείται με τον αντικολλητικό πάτο κι εγώ με το κσεπουπούλιασμα!

Edited by - Αίολος on 09/07/2007 21:08:59

09/07/2007, 22:03:15
Γειά σου Αἴολε !!!!

Ἀδερφέ μου ἡ Ἀτλαντίδα ὅπως γνωρίζεις , ὑπάρχει περίπτωση νά ὑπῆρξε σέ σημεῖο πού δέν ἔχει σχέση μέ τόν Ἀτλαντικό Ὠκεανό…
Πχ θά μποροῦσε νά ὑπῆρχε κάπου στήν σημερινή λεκάνη τῆς Μεσογείου.
Ὅποτε κατά τήν ταπεινή μου γνώμη δέν μποροῦμε νά βγάλουμε τόσο εὔκολα συμπεράσματα ἀπό τόν Πλάτων.

Πάντως ἄν θέλετε νά σᾶς δώσω μία πληροφορία πρός διερεύνηση , ἄκουσα ἤ διάβασα κάπου ὅτι ἀνακαλύφτηκε στήν Ἀμερική πρόσφατα ἕνα ἀρχαιοελληνικό θέατρο, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω κάποιος;

Σέ χαιρετῶ προσωρινά,
Ὁ χριστιανός φίλος καί ἀδερφός σου!

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
09/07/2007, 22:57:29
quote:
Ψηλός

Καλά ρε συ Ψηλέ μας κοροϊδεύεις ;

Εσύ δεν δήλωνες Ολυμπιακός ;

Τσάμπα σου έδωσα τους πόντους ;

Στράτος

μέτρον άριστον
10/07/2007, 03:51:09
quote:
Πάντως ἄν θέλετε νά σᾶς δώσω μία πληροφορία πρός διερεύνηση , ἄκουσα ἤ διάβασα κάπου ὅτι ἀνακαλύφτηκε στήν Ἀμερική πρόσφατα ἕνα ἀρχαιοελληνικό θέατρο, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω κάποιος;

Πές μου σε παρακαλώ πως μας κάνεις πλάκα!