ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρονολογηση των Ελληνικων κατακλυσμων. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χρονολογηση των Ελληνικων κατακλυσμων. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/02/2013, 17:56:54
quote:
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Το χριστιανικό μου καθήκον το έπραξα.

Ουπσ,βαρέθηκε κι αυτός.... κρίμα.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

20/02/2013, 19:27:55
quote:
DSM
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Το χριστιανικό μου καθήκον το έπραξα.

Μα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, ειλικρινά και σ'ευχαριστώ δημόσια που θέλησες να μοιραστείς μαζί μας όλα αυτά που περνάς.

Κατάλαβα αμέσως τι είδους καταστάσεις βιώνεις και γι'αυτό απέσυρα και το αίτημα μου ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΗΓΗ που σου ζήτησα...

H δημόσια εξομολόγησή σου για την κατάσταση που βιώνεις ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική και ελπίζω να αισθάνεσαι λίγο καλύτερα τώρα...

Ερευνάτε τας Γραφάς

20/02/2013, 19:43:55

Το θέμα έχει Πολύ Μεγάλη Πλάκα!!!

Ο DSM κι εγω, έχουμε δηλώσει ότι, είμαστε Απόφοιτοι Δημοτικού.
Ο τύπος περιφέρεται δημοσίως και συνεχώς δηλώνει κάτοχος πανεπιστημιακών περγαμηνών.Και λοιπόν?
Μπορεί να τα βάλει με αποφοίτους Δημοτικού?

Εμείς ξέρουμε μόνο την προ-στοιχειώδη μόρφωση και έτσι μπορούμε να λέμε ότι μας κατεβάσει η γκλάβα μας.Ακριβώς όπως οι πιστοί του Γιαχωβά, του Μαμωνά, του Μωάμεθ, γράφουν ότι τους φωτίσει ο θεός τους.

Ετσι λοιπόν εγω, φοβάμαι πώς κάποια στιγμή ο ISS οταν περνάει πάνω απο την Ελλάδα, μπορεί λόγω αγνώστων παραγόντων και πέρα απο κάθε πρόβλεψη να πέσει στον Ωρωπό.Ο τύπος των περγαμηνών το αποκλείει αυτό.

Ακριβώς όπως απέκλειε ένας άλλος τύπος με περγαμηνές, ότι τίποτα βαρύτερο του αέρα δεν μπορεί να πετάξει!!!

Ενας άλλος τύπος, με περγαμηνές κι αυτός, έλεγε ότι η ανωτάτη ταχύτητα είναι του φωτός.Και άλλοι τύποι, με περγαμηνές κι αυτοί τον πίστευαν και τον πιστεύουν.Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί τύποι του Δημοτικού, κάτι αγύριστα κεφάλια ,που κάνουν το δικό τους και έτσι η επιστήμη προχωράει!!
Γειά σου κύριε Σεθ Λλοϋντ, ευτυχώς που τελείωσες μόνο Δημοτικό!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2013, 19:45:39
quote:
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ

Μέχρι να προσέλθουν οι "όλοι" που στηρίζουν τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου λέω από την..

quote:

όταν και αν εμφανιστούν οι υπόλοιποι από τους όλους που βλέπουν το δίκιο σου, το ξανασυζητάμε.

Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ φίλε μου ΑΜΕΙΝΙΑ!

Εγώ έγραψα ΑΥΤΟ.

quote:
PanosT
Αφού το βλέπουμε όλοι μας ότι σε χαλάει.

Εσένα για παράδειγμα (που ΔΕΝ συμφωνείς μαζί μου) ο DSM σου φαίνεται ο ίδιος άνθρωπος που ήταν πριν μερικές μέρες???

Δεν βλέπεις πως και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ (που επίσης ΔΕΝ συμφωνεί μαζί μου) πως προσπαθεί με σχεδόν πατρικό τρόπο να επαναφέρει τον DSM στην προτεραία του κατάσταση???

Να κοίτα (τα bolds δικά μου).

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ προς DSM
Επίσης είναι ηλίου φαεινότερον, ότι έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου. Αν ήταν διαφορετικά, όλο και κάποιος θα συνηγορούσε υπερ του Panos T.

Nαι σε καταλαβαίνω, ώς πρός την 'έκρηξη" των σχετικών συναισθημάτων.Το έχω ήδη περάσει και εκ πείρας σου λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο, να αναλωθείς συναισθηματικά, αντιμετωπίζοντας ένα e-αντίπαλο, εν δυνάμει αντίπαλο.

Αλλωστε η γενική συμπεριφορά του μέλους Panos T, πρός όλα τα υπόλοιπα μέλη είναι λίγο-πολύ γνωστή.Με την ύποβολιμαία τακτική του, προσπαθεί να αναγκάσει "στοχευμένα", μέλη του φόρουμ σε απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ομολογώ πώς μερικές φορές, το έχει καταφέρει.Βλέπε macedon,Sesostris κι εμένα,ότι ούκ ολίγες φορές, έχουμε παρεκτραπεί χάριν του Panos T.
Δεν θα ήθελα να σε δώ στην λίστα.
Δεν αξίζει φίλε!

Ίσως να έχεις ένα δίκιο τελικά που ζητάς το...χρόνο σου.

Ερευνάτε τας Γραφάς

20/02/2013, 20:04:50
Παρά τις παρακλήσεις, για εκατέρωθεν υποχωρήσεις,
εσείς συνεχίζετε την κόντρα σε προσωπικό επίπεδο,
αδιαφορώντας για την εύρυθμη λειτουργία του forum,

Και επειδή παρακολουθώ και τους τέσσερις εμπλεκόμενους,
η όξυνση συντηρείται απο όλους (ο καθένας με τον τρόπο του)

Πάντα υπάρχει ανοχή (απο όλους)
και είναι φυσιολογικό να ξεφεύγει κάποια στιγμή ενα θέμα απο το αντικείμενο που πραγματεύεται.
Αλλά! στο συγκεκριμένο έχετε υπερβεί τα όρια!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
20/02/2013, 20:05:32
PanosT

quote:
ο DSM σου φαίνεται ο ίδιος άνθρωπος που ήταν πριν μερικές μέρες???

Έχεις σκεφτεί καθόλου το γιατί? Πέρα από το σκοτωμό μεταξύ μας. Δεν έχεις αντιληφθεί οτι με το στυλάκι: αυτό που λές δε στέκει. Άλλο?

που χρησιμοποίησες, μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι? Έχεις σκεφτεί πως δεν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει φυσική εδώ μέσα? Με ρώτησες καν τί, αν, και πότε έχω σπουδάσει?

Όσον αφορά στο σκηνικό με τον μετεωρίτη, συνεχίζεις να επιμένεις πως έκανα λάθος? Δε βλέπεις ποιό είναι το point μου? Βγήκες με τη μία στα κάγκελα, τη στιγμή που εγώ επανειλημμένος σε έχω προσκαλέσει στα topics που έχω ανοίξει. Πως το βλέπεις αυτό?

Και όσον αφορά στη πίστη σου, ήμουν ή δεν ήμουν από την αρχή σαφής πως δεν πρόκειται να την κρίνω? Το τήρησα μέχρι κεραίας ναί ή όχι?

Αρνείσαι πως ξεκίνησες να είσαι εριστικός μαζί μου, με αποτέλεσμα να εκνευριστώ κι εγώ και άλλοι?

Όπως βλέπεις κάθομαι και σου μιλάω σαν άνθρωπος. Έχεις τη διάθεση να ανταποκριθείς?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/02/2013, 20:19:28
Σωστός ο Aitherovamon.

Ας ρίξουμε τους τόνους.

Κύριε Πάνο, ότι είπαμε ( γράψαμε ) φθάνουν.
Μην το επεκτείνουμε άλλο.
Στο χέρι μας είναι.

Λίγο-πολύ έχουμε κάνει γνωστές τις θέσεις μας σε όλους τους συνδίκτυους.
Σωστές ή λάθος, ο χρόνος θα το δείξει.

Και σταμάτα να ζητάς επιμόνως κάτι, όταν ο άλλος αρνείται να το δώσει.
Ασε την Ιστορία να τον κρίνει, όχι εσυ.

Αλλωστε μην ξεχνάς: << Μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε >>

Κάτι που έχουμε γράψει όλοι μας στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.
και καλά εμείς οι άθεοι.
Εσυ επιτρέπεται?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2013, 20:22:07
quote:

Ο DSM κι εγω, έχουμε δηλώσει ότι, είμαστε Απόφοιτοι Δημοτικού.
Ο τύπος περιφέρεται δημοσίως και συνεχώς δηλώνει κάτοχος πανεπιστημιακών περγαμηνών.Και λοιπόν?
Μπορεί να τα βάλει με αποφοίτους Δημοτικού?

Κατά ένα περίεργο τρόπο το Δημοτικό το φέρνεις στο προσκήνιο ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.

Γιατί άραγε???

quote:

Εμείς ξέρουμε μόνο την προ-στοιχειώδη μόρφωση και έτσι μπορούμε να λέμε ότι μας κατεβάσει η γκλάβα μας.Ακριβώς όπως οι πιστοί του Γιαχωβά, του Μαμωνά, του Μωάμεθ, γράφουν ότι τους φωτίσει ο θεός τους.

Αυτή η ταύτιση που κάνεις είναι μια χαρά και σας ταιριάζει απόλυτα!

Δήλωνέ το κάθε φορά που θα κάνεις "επιστημονικές αναλύσεις" και από εμένα δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα!

Δεν είναι κακό να έχεις προσωπικές απόψεις επί φυσικών θεμάτων αρκεί να τις αναγνωρίζεις ως τέτοιες και όχι τίποτα σπουδαίο.

Σε αντίθετη περίπτωση έχεις δει με τα ματάκια σου πολλές φορές τι ακολουθεί...

Ερευνάτε τας Γραφάς

20/02/2013, 20:25:08
Συμφωνώ και το σταματώ εδώ!

Ερευνάτε τας Γραφάς

20/02/2013, 20:32:03
Με τί και με ποιόν συμφωνείς?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.