- Aeon of Horus - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αρχικά, δεν είχα κάν εσένα υπ'όψη μου ... !
Τεσπα.
Το Υ.Γ. που πρόσθεσα, "κολάει" πάνω σε αυτό που "μας" είχε στείλει ο J., τότε που έφυγε.
Συμφωνώ μεν μαζί του σχετικά με αυτό που έλεγε για σένα.
Αλλά μην περιμένεις καλά λόγια από μένα, δεν λέω ποτέ τίποτε καλό.
Συμφωνώ όμως σε αυτό που είπε και προσθέτω οτι κατα τη γνώμη μου είναι σπατάλη να "χαλιώμαστε" σε αντιπαραθέσεις.
Αυτή είναι η μόνη άποψή μου που θέλω να είναι σε glue mode.
Οκ ?![]()
quote:Κακέ ΤζώνηΜπηΓκούντ,
Αυτό το παιδί έχει κάτι περιέργες αναλαμπές τώρα τελευταία...
κακιστε βριλ, οπως ειπα ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι του και δεν με νοιαζει τι γραφει και τι φλασιες τρωει εφοσον δεν ασχολειται μαζι μου με τον τροπο που το εκανε.
απολαμβανω το χιουμορ, διεγειρομαι με την ειρωνια και τον κυνισμο και ανταποδιδω για να τα απολαυσω, αλλα τα υποτιμητικα-υβριστικα σχολια δεν τα ανεχομαι!
ολα τα αλλα που ανεφερες μου διαφευγουν (γιατι δεν συχναζω στα ιδια τοπικ με τον κυβερνοαφεντη και γιατι δεν τον παρακολουθω) αλλα και δεν με ενδιαφερουν - δικο του προβλημα το τι κανει.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:νομίζω πως η περιφρούρηση αν θέλουμε να γίνεται σωστά, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει επιθετικό τόνο...
αλλιώς κανείς γίνεται μία από τα ίδια...
θεωρεις γλυκεια μου οτι του απαντησα με επιθετικο τονο στο "ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ"?
απλα τον προειδοποιησα να μαζευτει, ακριβως γιατι δεν θελω να περασω σε αληθινα επιθετικους τονους...
quote:
αυτό είναι ένα είδος χιούμορ (γνώμη μου πάντα), το οποίο εγώ η ίδια όπου συναντάω ονομάζω "άγαρμπο"...
επίτρεψε μου ακόμα να πω, πως πολλές φορές, ακόμα κι εσύ ο ίδιος το έχεις χρησιμοποιήσει...
και εγώ...
οχι εγω ομως!
κυνικος εγινα, ειρων εγινα, αλλα αγαρμπος οχι!
quote:να ρίχνουμε μια δεύτερη ματιά μήπως και παίζει και κανα περίεργο/άγαρμπο/άτοπο χιούμορ...
δεν με ενοχλει το αγαρμπο χιουμορ του αρκει να μην απευθυνεται σε μενα!
εκει που τον παιρνει να το κανει.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ.
-ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ VRIL!!!-
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
μη σπρώχνεστε και θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα...
λοιπόν αγαπητέ vril,
δεν περίμενα ούτε ζήτησα καλά λόγια ούτε από σένα ούτε από κανέναν άλλο,
αυτό που ζητάω, είναι να μην έχουμε περιττά λόγια που με αφορούν χωρίς λόγο...
θα παρακαλούσα λοιπόν πολύ αν στο μέλλον χρειαστεί να φέρεις ένα παράδειγμα, να το κάνεις με τρόπο ευκρινή ως το προς σε ποιον αναφέρεσαι (ή να αποκλείεις ευκρινώς εμένα ...
)
και αγαπητέ jonniebegood,
δεν αναφέρθηκα σε σένα στην άποψη μου για την χρήση επιθετικού τόνου, αλλά και πάλι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό
το τι δηλαδή θεωρεί ο καθένας ως επιθετικό τόνο...
πράγμα που ισχύει και για το χιούμορ...
αυτό που εσύ (ή εγώ) θεωρούμε καυστικό, ή ειρωνία μπορεί κάλιστα για κάποιον άλλο να είναι απλώς άγαρμπο...
αυτάαα...
άντε το εξαντλήσαμε το θέμα...
εύχομαι καλή συνέχεια ![]()
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ
ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ "ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ......."
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΓΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ......
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ.....
ΟΜΩΣ ΔΝ ΕΚΑΝΑ QUOTE ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ "BRO" ΔΛΔ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ......
ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.....
ΤΕΣΠΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ......
ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.....
quote:
αυτα εκει που σε παιρνει κυβερνοαφεντη!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΛΔ????
quote:
ΥΓ. τη μαγκια σου ηθελα να τη δω απο κοντα αλλα μου την στερησες...
ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ....
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ......
quote:
δεν σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου απευθυνεσαι με αυτον τον τροπο επειδη ποτε δεν σχολιασα τις βλακειες που κατα περιοδους πετας!
ΟΜΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ.....
quote:
ολα τα αλλα που ανεφερες μου διαφευγουν (γιατι δεν συχναζω στα ιδια τοπικ με τον κυβερνοαφεντη και γιατι δεν τον παρακολουθω) αλλα και δεν με ενδιαφερουν - δικο του προβλημα το τι κανει.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ.......
ΤΕΣΠΑ ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....
ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ) ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ......
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΔΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ (ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ) ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.....
ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.....
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΡΙΛ.....
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.....
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΓΛΕΙΦΤΗ......
ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΚΟΣ.....
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ "ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....."
ΤΕΣΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....
quote:
Αυτό το παιδί έχει κάτι περιέργες αναλαμπές τώρα τελευταία...
ΝΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΚ ΓΕΝΝΗΤΗΣ ΟΜΩΣ.......
quote:
Κάπου πάει "φροντιστήριο" για να μπει στο γνωστό λούκι του αυλικού-κόλακα.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ......
quote:
Έχει "συλληφθεί" να πετάει κάτι αερότουμπες του τύπου
"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω"
"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που υπάρχεις"
"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που γράφεις"
ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ........
quote:
και διάφορους τεμενάδες, που υπόσχονται υψηλό βαθμό προστασίας στα διάφορα διανοητικά του εγκαύματα...
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΒΡΙΛ?
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ BODYGUARDS ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ.....
quote:
Υ.Γ. Α, ξέχασα και τις διάφορες "αγαπητές", που από τη μιά του τα χώνουν και παρόλλα αυτό τρέχει σταθερά ξωπίσω τους.
Λές να χρειαστεί να τυπώσουμε γραμματόσημο-προτομή, που να γράφει "το φτύνουμε από την άλλη μεριά"?
ΠΡΩΤΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.......
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ........
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.....
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ......
ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ
TA YPOLOIPA EINAI ANEY SXOLΙΑΣΜΟΥ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:ΧΜ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.......
Γιαννακη?
εισαι πανω απο 46 και μου διαφευγει, ειμαστε κολλητοι και εχεις το θαρρος, ή διακρινω καποια ειρωνια?
quote:ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ
ριχτηνε κι ας αργησες!
quote:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ "ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ......."
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΓΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ......
ή οτι αυτος που εκανες κουοτ το κειμενο του κακαριζει αντι να μιλαει.
στην περιπτωση μας, εγω!
quote:ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ.....
χωρις να αναφερεις καθολου το ονομα του!
quote:ΟΜΩΣ ΔΝ ΕΚΑΝΑ QUOTE ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ "BRO" ΔΛΔ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ......
ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.....
εσυ τι θα νομιζες στη θεση μου?
quote:ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΛΔ????
μετα τις εξηγησεις που εδωσες μαλλον σε αυτους που δεν ηρθαν, ε?
quote:ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ....
ε τωρα, ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ δεν γραφουνε πολλοι εδω μεσα...
quote:ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ......
quote:
δεν σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου απευθυνεσαι με αυτον τον τροπο επειδη ποτε δεν σχολιασα τις βλακειες που κατα περιοδους πετας!
ΟΜΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ.....
quote:
εχω πεσει τυχαια αρκετες φορες σε μηνυματα σου με αναλογο στυλ.
θελεις κοπυ πεϊστ?
quote:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ.......
προσπερνω το Γιαννακη, και σε ενημερωνω οτι δεν εκρινα εσενα ή ολα τα μηνυματα σου, αλλα τα αναλογου περιεχομενου με το ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ.
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΡΙΛ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΛΗΦΘΕΙΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΠΙΚ!
quote:ΤΕΣΠΑ ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....
ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ) ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ......
αισθανθηκες προσβεβλημενος?
το κατανοω, αφου αυτος ηταν ο σκοπος μου και μπηκα στην θεση σου πριν το κανω.
αλλα κανε τον κοπο αδελφε και μπες και στην δικη μου θεση...
πως λες να ενιωσα οταν ειδα το μηνυμα σου???
quote:ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
την δεχομαι και ελπιζω να μην ξανακανεις το λαθος με τα ονοματα και τις παραθεσεις!
δεξου και την δικη μου (αφου δηλωνεις αθωος σκοπιμοτητος).
νασαι καλα
quote:
quote:
Έχει "συλληφθεί" να πετάει κάτι αερότουμπες του τύπου
"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω"
"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που υπάρχεις"
"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που γράφεις"
ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ........
Cybermaster,
-Έχε υπ όψη σου οτι τα γραπτά μένουν.
-Έχε υπ όψη σου, οτι τα γραπτά τα διαβάζουν πολλοί, άσχετα άν οι περισσότεροι δεν τα καταλαβαίνουν. Υπάρχουν αρκετοί, που και διαβάζουν, και καταλαβαίνουν και θυμούνται τι και πού το διάβασαν.
-έχε υπ'όψη σου, οτι μπορεί να χρησιμοποιείς την τακτική της σουπιάς, αλλά άσχετα με το άν η σουπιά έχει αναπτύξει μια τεχνική διαφυγής, υπάρχουν αρκετές συνταγές για σουπιά, πράγμα που σημαίνει οτι η σουπιά δεν ξεφεύγει πάντα.
-έχε υπ'όψη σου, οτι μπορεί μεν να νομίζεις οτι είσαι πανέξυπνος και τεραπέρατος και όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι, άλλα μπορεί και να ισχύει ακριβώς το αντίστροφο.
-έχε υπ΄όψη σου, οτι δεν είσαι σε θέση να απαιτείς τίποτε. Οι άλλοι, τα ονόματα δεν αναφέρω, δεν έχουν καμία σχέση, άρα και δεν τους ανακατεύω. Εσύ τα έγραψες, όποιος θέλει ας πάει στον πίνακα ανακοινώσεων -και γενικότερα στο φόρουμ- να δεί και να κρίνει εσένα και τα γραπτά σου.
Ίσως να εντυπωσιαστείς και εσύ ο ίδιος, γιατί φοβάμαι οτι έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη.
Άκου... Γιαννάκη !
Τσ τσ τσ...
Αυτά.
ο κακός Βρίλ
Υ.Γ. Αν εγώ θέλω να λέω τον ευατό μου κακό, είναι δικό μου βίτσιο, δικαίωμα ή γούστο.
Ούτε δικαίωμα έχεις εσύ να με κρίνεις γιο αυτό, ούτε τίθεται θέμα κρίσης άν πρέπει ή όχι να το λέω για μένα.
Άν το προεκτείνεις, γιατί να λέγεσαι Cybermaster.
Ούτε Master είσαι, ούτε έχεις κάνει κάτι που να το αποδικνύει, ούτε μπορείς να σταθείς σε κάποιο ύψος, ούτε μπορείς, ούτε θέλεις, και ούτε δύνασαι...
Οπότε, άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται...
(ούφ, για πολλοστή φορά)
Το θέμα του τόπικ ήταν με ημερομηνία λήξης αν δεν κάνω λάθος...εκτός και αν θέλετε να αποδείξετε πόσο επιτυχία μπορεί να έχει στο σκοπό του ο ΠΑΝΤΑ καλοπροαίρετος Labolas Glasya... ![]()
Το διαίρει και βασίλευε το έχετε ακούσει![]()
Τις μύγες που πετάνε σε σμήνη εδώ μέσα τις έχετε δει![]()
Τους λύκους που κυκλοφορούν σε αγέλες προς άγραν σαρκών και ψυχών![]()
Για συνέλθετε λιγάκι...
Αλλωστε συμπεράσματα έχουμε και εμείς οι υπόλοιποι που δεν μιλάμε και που τα κρατάμε για τον εαυτό μας... ή ενίοτε για τους φίλους μας.
Α! και αγαπητέ Vril... δε θέλω να σου στερήσω τη χαρά αλλά μπορεί να είσαι κακός αλλά ο κάκιστος είναι ο Labolas Glasya...![]()
![]()

quote:
Α! και αγαπητέ Vril... δε θέλω να σου στερήσω τη χαρά αλλά μπορεί να είσαι κακός αλλά ο κάκιστος είναι ο Labolas Glasya...
Αγαπητή δημοκρατική Avallon,
εγώ το "κάκιστος" το τοποθετώ διαφορετικά.
Καμία σχέση με τη δράση του Labolas (τρολική συμπεριφορά) και καμία σχέση με αυτά που πιστεύει ο Cybermaster οτι σημαίνει "κακός" (κάτι με βαθμίδες της κόλασης και άλλα τέτοια)
Το "κακός" το έχω συνδέσει με κάτι τελείως διαφορετικό.
Ένα από αυτά είναι και το γνωστό μου, που λέω συνήθως στον JbG όταν έχουμε διαφορετική άποψη σχετικά με κάτι που παρατηρούμε, που λέω "θα γίνω κακός, αλλά αυτό *π.χ.* δεν είναι έτσι" και αλλα τέτοια.
Μια άλλη "ρίζα" της έννοιας "κακός" είναι αυτή, που κάποιος λέει, "ο *τάδε* είναι καλό παιδί". Συνήθως εννοεί και κάτι άλλο, γιατί στην νεοελληνική "καλός" ίσον και ...
Οπότε "παρελθέτω απ εμέ" το καλός.
Απτά.
Ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες, αν και έχω μία ακόμα.
Γιατί τον τελευταίο καιρό επιμένει ο Cybermaster να μου τη λέει ???
Και μια που είπες για αγέλες λύκων, δές λίγο αυτό
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ
Αυτό εμένα μου λέει πολλά.
Ποιός, ο Cybermaster, ο δεκαεπτάχρονος.
Οπότε, λέω καλύτερα να ασχολούμαι με τη μελέτη για τα ... αρδευτικά έργα, παρά με την κοπριά στα λάχανα.
ο κακός Βρίλ
Edited by - Vril on 14/04/2005 14:57:06
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
quote:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται αυτή η συζήτηση.Το θέμα του τόπικ ήταν με ημερομηνία λήξης αν δεν κάνω λάθος...εκτός και αν θέλετε να αποδείξετε πόσο επιτυχία μπορεί να έχει στο σκοπό του ο ΠΑΝΤΑ καλοπροαίρετος Labolas Glasya...
Το διαίρει και βασίλευε το έχετε ακούσει
Τις μύγες που πετάνε σε σμήνη εδώ μέσα τις έχετε δει
Τους λύκους που κυκλοφορούν σε αγέλες προς άγραν σαρκών και ψυχών
Για συνέλθετε λιγάκι...
Αλλωστε συμπεράσματα έχουμε και εμείς οι υπόλοιποι που δεν μιλάμε και που τα κρατάμε για τον εαυτό μας... ή ενίοτε για τους φίλους μας.
Α! και αγαπητέ Vril... δε θέλω να σου στερήσω τη χαρά αλλά μπορεί να είσαι κακός αλλά ο κάκιστος είναι ο Labolas Glasya...
ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Μ@Λ@ΚiEs ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.....
ΒΡΙΛ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ……
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΚΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΔΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…….
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ??????
ΥΓ : 16 ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ 17 ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ……
ΥΓ 2 : ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ……..
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ????
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ……
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Τι σχέση έχει το esoterica ή αν εγώ υπογράφω "ο κακός" με τις ... αναζητήσεις των γονέων σου ???
Κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι δεν έχεις το χιούμορ να αντιληφθείς κάποια πράγματα, άρα και σταμάτησα να ασχολούμαι και να εμπλέκω εσένα σε "πλάκες". Σωστά ?
Το πήρες στραβά, εντάξει, δικαίωμά σου... Λυπάμαι ...
και τέλος.
Μετά, άν είσαι δεκαεπτά ή δεκάξι και κάτι, τι σημασία έχει ?
Εγώ είμαι 37, παντρεμένος και έχω και γιο.
Ξέρεις πόσα έτη φωτός απέχουμε ???
Μπορείς να φανταστείς, οτι αλλιώς τα βλέπεις εσύ και αλλιώς εγώ τα πράγματα ?
Έχεις να πείς τίποτ άλλο ?
quote:
Κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι δεν έχεις το χιούμορ να αντιληφθείς κάποια πράγματα, άρα και σταμάτησα να ασχολούμαι και να εμπλέκω εσένα σε "πλάκες". Σωστά ?
Το πήρες στραβά, εντάξει, δικαίωμά σου... Λυπάμαι ...
και τέλος.
ΤΙ ΠΡΑΜΑ????
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ????
ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΡΑΒΑ????
ΤΕΣΠΑ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ....
ΑΝ ΘΕΣ ΞΗΓΑΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....
quote:
Μήπως, λέω, επειδή εσύ έχεις νευράκια, ξεσπάς εσύ σε άλλους ???
Τι σχέση έχει το esoterica ή αν εγώ υπογράφω "ο κακός" με τις ... αναζητήσεις των γονέων σου ???
ΚΑΜΙΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΝ ΞΕΣΠΑΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ (ΕΓΡΑΨΕΣ) ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ....
quote:
Μετά, άν είσαι δεκαεπτά ή δεκάξι και κάτι, τι σημασία έχει ?
ΑΠΛΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ.....
quote:
Εγώ είμαι 37, παντρεμένος και έχω και γιο.
Ξέρεις πόσα έτη φωτός απέχουμε ???
ΠΟΛΛΑ.....
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ....
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ????(ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ....)
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
Πες μου σε παρακαλώ, γιατί πιστεύεις οτι σε πρόβαλλα ή σε έθιξα ή τελος πάντων, γιατί πιστεύεις οτι σου έχω κάνει εσένα κάτι και πρέπει να μου "την πείς"
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚ "ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ.....
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΣΑΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑ.....
ΕΝΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.....
ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΜΕΕΝΝΑ ΓΛΕΙΦΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ......
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:quote:
Πες μου σε παρακαλώ, γιατί πιστεύεις οτι σε πρόβαλλα ή σε έθιξα ή τελος πάντων, γιατί πιστεύεις οτι σου έχω κάνει εσένα κάτι και πρέπει να μου "την πείς"
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚ "ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ.....
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΣΑΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑ.....ΕΝΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.....
ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΜΕΕΝΝΑ ΓΛΕΙΦΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ......
1. Εδώ ? Το χθεσινό ?
Σε είπα γλείφτη ή αυτό το "διάβασες" μόνος σου ?
Γράφει πουθενά " ο Cybermaster ειναι γλύφτης" ?
Αν ναι, κάντο quote !
2. Στο Μάνο ?
Είσαι ο Μάνος και δεν τοξερα ?
Πως μίλησα εγώ στο Μάνο ? Και που ξέρεις πώς μίλησε σε μένα ο Μάνος ?
Μήπως το διάβασες ?
Μετά, ο Μάνος κατάλαβε οτι έκανε λάθος, επειδή βιάστηκε να μιλήσει και μίλησε και λάθος. Το κατάλαβε, το είπε και δημόσια (και μπράβο του) και τέλος.
Εσύ θα το κανες αυτό ?
3. Μήπως εσύ μου έχεις δώσει αφορμή, με προσωπική επίθεση σου, να έχω άσχημη γνώμη για σένα ?
Για ξανασκέψου το λιγάκι, εδώ είμαι...

Αντε και στην επόμενη συνάντηση. Όχι τίποτε άλλο, γνωρίζουμε και τους φίλους μας..
Τα λόγια σε κάθε περίπτωση είναι φτηνά, εύκολα, και αυξάνουν τα μυνήματα εκεί αριστερά..

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»