ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Aeon of Horus - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Aeon of Horus - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
19/01/2010, 03:08:24
quote:
Εαρινός:
Μπράβο , συνέχισε μια χαρά φαίνεσαι...μια χαρά!

Eυχαριστώ...πρόσεξε μη μουλιάσεις όμως!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Lupus AnimusΜέλος
25/01/2010, 19:08:54
Όταν μιλάμε για τον μαύρο ήλιο ασφαλώς μιλάμε για την τετράκτυ του Πυθαγόρα, για την υπερκόσμια αρχή. Μιλάμε για τον ηλιακό λόγο, για τον Απόλλων έτσι όπως τον ονόμασαν οι Έλληνες, μιλάμε για τον Ώρο, για τον Θώρ κλπ.

ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Το δ' ΕΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, πλήθους Αποφάσσει και δι'Απλότητα Της Μονάδος
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Α - Πολλών
ΑΠΟΛΛΩΝ = Άρνησις των πολλών - πλήθους
Δι'αυτό και ΑΠΡΟΣΜΕΙΚΤΟΣ

<Ουκούν ΕΝ τε ΕΙναι και Άκρατον Αεί τώ ΑΦΘΑΡΤΩι και ΚΑΘΑΡΩι προσήκει>
Επομένως αρμόζει ΕΙς Το ΕΝ το Απρόσμεικτον, να Συνευρίσκεται ΑΕΙΠΟΤΕ Μέτα Του Αφθάρτου και Του Καθαρού
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Και γι 'αυτό το Ιερατικόν:
ΣΥ ΕΙ ΕΝ!
κατέστη απλώς:
ΑΠΟΛΛΟΝ ΕΙ!

Για τους Αζτέκας ο ηλιακός λόγος ηταν ο εσταυρωμένος Quetzalcoatl που συμβολίζει τον θάνατο, την αρχή και το τέλος, τα Α και το Ω, όπως και στα ταρό η 13η κάρτα είναι ο θάνατος.

http://1.bp.blogspot.com/_77F2_SR56yI/S1rZDIoIPbI/AAAAAAAAAAU/d9faRDTZ5mY/s1600-h/aztec_calendar.jpg

Χριστός = 1480 = 13
=

ΠΥΡ = 580 = 13
«εκ του πυρός πάντα και εις πυρ τελευτά»
¨Ηράκλειτος¨

ΠΥΡ = 580 = 13
ΛΟΓΟΣ = 373 = 13
ΣΥ ΕΙ ΕΝ = 670 = 13
ΦΑΝΑΙΟΣ = 832 = 13
ΑΠΟΛΛΟΝ ΕΙ = 346 = 13
ΠΥΘΙΟΣ = 769 = 13

ΕΞΗΝΤΑΕΝΝΕΑ = 535 = 13
ΕΝΕΝΗΝΤΑΕΝΝΕΑ = 580 = 13

=
Απολλυμί = 661 = 13

Το Επίθετό του Απολλύων, προέρχεται από το απόλλυμι που έχει σχέση με την καταστροφη, την απώλεια, τον χαμό . . .

Από Κρατύλο:
ΣΩ.: Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω τι νομίζω. Δεν υπάρχει άλλο όνομα το οποίο, ενώ είναι μόνο ένα να ένωσε τέσσερις ιδιότητες που έχει αυτός ο θεός, ώστε να τις περιέχει όλες και να δηλώνει κατά ορισμένο τρόπο τη μουσική, τη μαντική, την ιατρική και την τοξευτική.
ΕΡΜ.: Λέγε λοιπόν. Μου παρουσιάζεις άλλωστε όνομα παράδοξο.
ΣΩ.: Είναι όμως αρμονικό, καθώς και ο θεός είναι μουσικός. Κατ' αρχάς δηλαδή η κάθαρση και οι καθαρμοί που τελούνται σύμφωνα με την ιατρική και τη μαντική, και όσα γίνονται με ιατρικά φάρμακα και με μαντικά θειαφίσματα, και τα λουτρά σε ανάλογες περιστάσεις και τα ραντίσματα, όλα τούτα μια δυνατότητα έχουν, ν' αποδώσουν τον άνθρωπο καθαρό κατά το σώμα και κατά την ψυχή. Ή όχι;
ΕΡΜ.: Ασφαλώς.
ΣΩ.: Λοιπόν αυτός δεν είναι ο θεός που καθαρίζει και που λούζει και απαλλάσσει από τα κακά αυτά;
ΕΡΜ.: Βεβαίως.
ΣΩ.: Επειδή λοιπόν απαλλάσσει και καθαρίζει, θεωρούμενος γιατρός των τέτοιου είδους κακών, θα μπορούσε να ονομάζεται "Απολούων". Σύμφωνα με τη μαντική και την αλήθεια και το απλό (ενιαίο) αυτά άλλωστε ταυτίζονται - θα ήταν σωστό να ονομάζεται όπως τον ονομάζουν οι Θεσσαλοί. "Άπλουν" δηλαδή ονομάζουν τον θεό αυτόν οι Θεσσαλοί. Επειδή μάλιστα είναι ικανότατος στις βολές, "Αειβάλλων" είναι (ρίχνει συνεχώς τα βέλη του τόξου). Για τη μουσική, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι το άλφα μερικές φορές σημαίνει το "ομού". Έτσι και εδώ σημαίνει την "ομού πόλησιν" (κοινή περιστροφή) γύρω από τον ουρανό, που ονομάζεται "πόλοι" και στην αρμονία του άσματος, που ονομάζεται συμφωνία, γιατί όλα αυτά, όπως λένε οι ειδικοί στη μουσική και την αστρονομία, σύμφωνα με κάποια αρμονία "πολεί άμα πάντα" (περιστρέφονται όλα ταυτόχρονα). Αυτός ο θεός επιβλέπει την αρμονική κίνηση "ομοπολών" (κινώντας ταυτόχρονα) όλα, και τα θεϊκά και τα ανθρώπινα. Και "ομοπολών" = Απόλων. Όμως ο ονοματοθέτης για να μην δημιουργηθεί η κακή λέξη Απόλων (= από το ρήμα απόλλυμι = καταστρέφω, μετοχή μέλλοντα = απολών) πρόσθεσε και το δεύτερο λ και έτσι δημιουργήθηκε το "Απόλλων".

Αποκάλυψις Ιωάννου 9:11
«έχουν βασιλιά τον αγγέλλον της αβύσσου και το όνομα αυτού στα εβραϊκά Αββαδων και στα ελληνικά Απολλυων»

Ο Αββαδών, ο άγγελος της αβύσσου που στα εβραϊκά σημαίνει καταστροφέας, αυτός που έχει τα κλειδιά της αβύσσου σύμφωνα με την αποκάλυψη, αυτός ηγείται του στρατού τον ακρίδων, οι περισσότεροι μελετητές ταυτίζουν τον Απολλύων με τον αντίχριστο και άλλοι με τον Χριστό. Για μένα είναι ένα και το αυτό.

Α'ΚΟΡ α.18
Διότι ο λόγος του σταυρού εις μεν τους απολλυμένους είναι μωρία, εις ημάς δε τους σωζομένους είναι δύναμις Θεού.

Οι Εβραίοι απεικονίζουν τον μαύρο ήλιο με τον κύβο του Μέτατρον, όπου είναι οι δώδεκα διαστάσεις, οι οποίες εκπορεύονται απο τον ηλιακό λόγο που βρίσκεται στο κέντρο.

http://4.bp.blogspot.com/_77F2_SR56yI/S1raP1EgKvI/AAAAAAAAAAc/luj73yyDXTs/s1600-h/Metatron%27sCubeB.jpg

http://lupusanimus.blogspot.com/

Edited by - Lupus Animus on 25/01/2010 19:10:09

Lupus AnimusΜέλος
25/01/2010, 19:14:28
Ομοπολών

Ο συμβολισμός του Απόλλωνα απο τον ειδωλολάτρη νεοφασίστα Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο:

Το ΙΑΩ ειναι υποδηλώνει το υπέρτατο Ων και είναι που είναι πιθανόν να εγράφετο ως ΕΙΑΩ, απο την ανάλυση του οποίου προκύπτει το το Δελφικό ΕΙ και το ΑΩ, του Α και του Ω, της αρχής και του τέλους κάθε εκφάνσεως της δημιουργίας.

Εις Ζεύς, εις Άϊδης, εις ΄Ηλιος, εις Διόνυσος, εις θεός εν πάντεσσι.

Το ΙΑΩ για τους αρχαίους μύστες ήταν το μυστικό όνομα του υπέρτατου όντος και του Απόλλων.

Το ΙΑΩ επίσης ήταν η αρχική μετάφραση του τετραγράμματου απο τους Εβδομήκοντα.

Το οποίο φένεται να έχει σχέση με τον όρκο τον Πυθαγορείων στον αριθμό 36.

H διδασκαλία της Καμπάλα αναφέρει χαρακτηριστικά πως το Τετραγράμματον είναι «ΚΟΣΜΟΣ».

Και εννοούν τόσο τον Εξωτερικό όσο και τον Εσωτερικό Κόσμο. Το αποκαλούσαν και έτσι, διότι και ο αριθμός 4 σχηματίζει τον ιερό και κοσμικό αριθμό 36.

ΙΧΒΧ, το ΙΟΤ (Yod, αρσενικό) και το ΧΕΒΕ (HEVE, θηλυκό).

=

Το 3 είναι το σύμβολο του Γιάνγκ-άσπρου-αρσενικού καθοτι ειναι ο δεύτερος μονός-αρσενικός αριθμός και ειναι αποτέλεσμα της πρόσθεσης του πρώτου μονού-αρσενικού 1 και του πρώτου ζυγού-θηλυκού 2. Είναι η πρώτη φυσική ένωση των αντιθέσεων.

Θέση + Αντίθεση = Σύνθεση

Άρρεν = 255 = 12 = 3
Φαλλός = 831 = 12 = 3

Το 6 είναι ο τρίτος θηλυκός αριθμός και ο πρώτος τέλειος και ειναι το αποτέλεσμα της πρόσθεσης τον δύο πρώτων θηλυκών αριθμών 2+4 και του πρώτου αρσενικού με τον τρίτο αρσενικό 1+5. Ειναι ο πρώτος αριθμός που ενώνει τα όμοια (2+2+2 3+3).

θύλη = 447 = 15 = 6
Αιδοια = 96 = 15 = 6

Ουρανός = 891 = 9 = Άρρεν(3) + θύλη(6)
Γαία = 15 = 6 = Θύλη

Πομπός = 540 = 9
Δέκτης = 537 = 6

Θείον = 144 = 9

Δίνη = 72 = 9

Τετραγράμματο και 36 = ΙΑΩ = Ομοπολών

Τι ενοούσαν οι Έλληνες με το Ομοπολών και το είδωλο-απεικόνιση του ηλιακού λόγου;

Είναι αυτός που κινεί τους πόλους αριστερά η δεξιά, είναι η υπέρτατη κοσμική αρχή.

http://greyfalcon.us/pictures/swastikas.bmp

Η αριστερόστροφη Σβάστικα είναι το θύλη και χρησιμοποιείται κυρίως στον αποκρυφισμό, η δεξιόστροφη ειναι το αρσενικό και ειναι ενα μαγικό σύμβολο, είναι ο τροχός του Shiva.

Σχετικό με τον ηλιακό λόγο είναι και αυτο το σύμβολο:

http://www.chineseastrologer.org/images/enlarged/_yin_yang_symbol.jpg

Όπου το Γιν-μαύρο-θυληκό είναι το αριστερά σύμφωνα με τους Ταοιστές και το Γιανγκ-άσπρο-αρσενικο ειναι το δεξιά.

Μήπως το ποιό πάνω σύμβολο μοιάζει με το 69-96;

The Power of the Black Sun
http://www.youtube.com/watch?v=qukzYFW1uww

Edited by - Lupus Animus on 25/01/2010 19:15:12

Lupus AnimusΜέλος
25/01/2010, 19:17:44
Ο αριθμός 36 ήταν ο όρκος των Πυθαγορείων γιατί είναι το άθροισμα των πρώτων 4 μονών-αρσενικών αριθμών και των πρώτων 4 ζυγών-θυληκών αριθμών, 36 = 1+2+3+4+5+6+7+8 = (1+3+5+7) + (2+4+6+8).

Αυτό είναι το μαγικό τετράγωνο του ήλιου που είναι χωρισμένο σε 36 τεράγωνα:

http://www.redicecreations.com/specialreports/2005/10oct/acrowley6662.gif

36 είναι οι μοίρες των τριγώνων στην κάθε άκρη της πεντάλφας.

Αν πολλαπλασιάσεις το 36 με οποιονδήποτε αριθμό, το ψηφιακό άθροισμα του αποτέλσματος θα είναι πάντα 9.

36 x 2 = 72 (7 + 2 = 9)
36 x 36 = 1296 (1 + 2 + 9 + 6 = 18) (1 + 8 = 9)

Ο ζωδιακός κύκλος εχει 36 δέκανους.

Ο Δίας είχε 9 συζύγους και 27 τέκνα:

32 = 9, οι σύζυγοι και 33 = 27, τα τέκνα
έχουν άθροισμα 32 + 33 = 62 ή 9 + 27 = 36.

Για τον χριστιανό μυστικιστή Jakob Bohme ο αριθμός 36 ειναι ο κόσμος των αγγέλων γιατί είναι το άθροισμα των 8 πρώτων αριθμών, με άλλα λόγια είναι ο αριθμός του ουρανού.

Ο Γνωστικός Βασιλιάδης της Αιγύπτου, έλεγε οτι ο ενδιάμεσος κόσμος μεταξύ του υπερκοσμικού αρχέτυπου και της γής έχει 36 πατώματα τα οποία κυβερνούν 36 άρχοντες.

Ο αρχάγγελος Μέτατρον έχει 36 ζεύγη απο φτερά.

Οι Εβραίοι για τον αριθμό 36 λένε:

http://ezinearticles.com/?Kabbalistic-Chanukah:-The-Downloading-of-Primordial-Light&id=6413

The 36 candles on the menorah correspond to the 36 hours when Adam and Eve were bathed in The Primordial Light of creation. Today, as we kindle our own lights, we call forth a revelation of this now hidden and intense light. (12th century Kabbalist, R. Eliezer of Worms)

The Primordial Light of Creation is hidden in the 36 candles of Chanukah.

The significance of the number 36 will lead us into some further deeper understandings.

God’s Name

God’s Name in Hebrew is Elo-him (language of Moses)

God’s Name in Arabic is Al-lah (language of Mohammed)

God’s Name in Aramaic is Elahh (language of Jesus)

They all share a common three letter root in Hebrew: Alef, Lamed and Heh. The sum gematria, or numerical value of the three letters is 36 (Alef – 1, Lamed – 30, Heh – 5).

25/01/2010, 21:03:14
Lupus Animus διαπιστώνω οτι δίνεις μεγάλη σημασία στην αριθμοσοφία η οποία σύμφωνα με τον Ιάμβλιχο ο ίδιος ο Πυθαγόρας παραδέχεται ότι την θεωρία των αριθμών την κληρονόμησε από τον Ορφέα, ο οποίος δίδασκε ότι οι αριθμοί είναι η αρχή πάντων των εν ουρανό, τη γη και τον μεταξύ τους διαστημάτων και η ρίζα της αιωνιότητας του Θείου.

Το παράξενο είναι ομως οτι εσύ βρίζεις και τους Ελληνες συνεπώς και τον Ορφέα και τον Πυθαγόρα..

Lupus AnimusΜέλος
25/01/2010, 21:10:28
Ο Ιαμβλιχος έβριζε τους Έλληνες όταν έλεγε οτι είναι μωροί και κλέφτες; Tους Πυθαγόρειους τους σφάγιασαν οι Έλληνες και τον Ορφέα τον σταύρωσαν. Μεγάλη σημασία δίνετε στις ταυτότητες.

Edited by - Lupus Animus on 25/01/2010 22:45:25

mimosaΜέλος
25/01/2010, 21:35:56
quote:
Αν πολλαπλασιάσεις το 36 με οποιονδήποτε αριθμό, το ψηφιακό άθροισμα του αποτέλσματος θα είναι πάντα 9

Όντως, 36 χ 7564345 = 272316420 --> 27 --> 9

Για το 12 τι ξέρεις;

Lupus AnimusΜέλος
26/01/2010, 17:24:32
Τι να ξέρω;

Απλά ερευνώ.

12 αποστόλοι και ο Χριστός 13.

12 Ιππότες στην Στρογγυλή Τράπεζα και ο Αρθούρος 13.

Οι Illuminati υιοθέτησαν τον αριθμό 13 όπου υπαρχει το συμβούλιο των 13.

Υπάρχουν 13 πανσέληνοι στο ημερολόγιο των 365 ημερών.

Οι αρχαίοι Μεξικανοί είχαν 13 θεούς φίδια.

Στο ινδικό πάνθεο υπάρχουν 13 Βούδες http://en.wikipedia.org/wiki/Thirteen_Buddhas

Ο γνωστός και ως ο πατέρας του νεοελληνικού αποκρυφισμού Νικόλαος Α. Μαργιωρής ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 13 διαστάσεις.

Η διδασκαλεία της Σαμπάλα μιλάει για 13 διαστάσεις
Τι είναι η Σαμπάλλα
http://www.reikicenter.gr/gr/chamballa-greece/chamballa-meaning.html
Nέα Σαμπάλλα - 13 Διαστάσεις
http://www.reikicenter.gr/gr/chamballa-greece/chamballa-reiki.html

Η διδασκαλία για τις 13 διαστάσεις ειναι κοινή ανάμεσα σε αποκρυφιστικούς κύκλους.

Οι θεοί των Σκανδιναβών ηταν 12, μαζί με τον Λόκι 13.

Οι θεοί των Ελλήνων ήταν 12, μαζί με τον Διόνυσο(τον αντίστοιχο του Λόκι, τον άρχοντα των καρναβαλιών) 13.

http://lupusanimus.blogspot.com/2010/01/masonic-number-13.html

http://lupusanimus.blogspot.com/2010/01/washingtons-sacred-number-13-part-2.html

---

Οι 3 τερτακτυικοί αριθμοί είναι το 4, το 10 και το 36 και ο όρκος αφορά και τους τρείς αριθμούς, άλλωστε και το 13=4 και ΙΑΩ=811=10.

Σε σχέση με το 36 υπάρχει και αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_36_tattvas

ar_iaΜέλος
26/01/2010, 18:10:47
quote:

12 αποστόλοι και ο Χριστός 13.

Εμ γι αυτό τον σταύρωσαν, δεν το ήξερε πως το 13 φέρνει γρουσουζιά?

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

kostakisΜέλος
26/01/2010, 20:53:33
Καλησπέρα σε όλους

Αγαπητέ Lupus Animus, να σε συγχαρώ για την ενασχόληση σου με την αριθμοσοφία. Μία ένσταση μόνο

quote:
Αν πολλαπλασιάσεις το 36 με οποιονδήποτε αριθμό, το ψηφιακό άθροισμα του αποτέλσματος θα είναι πάντα 9.

Αυτό δεν είναι ιδιότητα μόνο του 36, αλλά κάθε πολλαπλασίου του 9 (ήτοι κάθε αριθμού, που το ψηφιακό του άθροισμα είναι 9) και είναι συνέπεια του "κανόνα" που λέει ότι το ψηφιακό άθροισμα του γινομένου δύο αριθμών ισούται με το άθροισμα των ψηφιακών αθροισμάτων των αριθμών αυτών π.χ
α) 22 * 71 = 1.562 (1+5+6+2=14=) 5
(2+2=) 4 * (7+1=) 8 = 32 (3+2=) 5

β) 185 * 274 = 50.690 (5+0+6+9+0=20=) 2
(1+8+5=14=) 5 * (2+7+4=13=) 4 = 20 = 2

γ) 5.689.475 * 572.345 = 3.256.342.568.875 (3+2+5+6+3+4+2+5+6+8+8+7+5=64=10=) 1

(5+6+8+9+4+7+5=44=) 8 * (5+7+2+3+4+5=26=) 8 = 64 (6+4=10=) 1

Άρα δεν είναι ιδιότητα μόνο του 36, αλλά κάθε αριθμού που είναι πολλαπλάσιο του 9, καθώς το τελικό ψηφιακό του άθροισμα θα ισούται με 9 το οποίο πολλαπλασιαζόμενο με οποιοδήποτε άλλο αριθμό θα δίνει επίσης πολλαπλάσιο του 9.
Κατά τα άλλα, επαίρω και πάλι το ενδιαφέρον σου για την αριθμοσοφία.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

12/04/2005, 10:49:01
quote:

"Να βλεπεις τα πραγματα οπως
ειναι και οχι οπως να ναι"

ή και το γνωστό ....

(βλ. πιο κάτω με μεγάλα γράμματα)

12/04/2005, 12:31:48

τι να σας πω, απογοητευτηκα...

ολο θετικοτητα και κατανοηση ηταν η συγκεντρωση.

ουτε ενας καυγας, ουτε ενα βρισιδι!

παρολλο που καναμε χωρο στο κεντρο για να παλεψουν οσοι ηθελαν μεταξυ τους, δεν ειδαμε ουτε λιγο ρεστλινγκ!!!

αστε τα γιαουρτια και τα ξιφη που καποιοι μας υποσχεθηκαν οτι θα φερουν και δεν τηρησαν την υποσχεση τους!

ενα δραμα σας λεω...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

CYBERMASTERΜέλος
12/04/2005, 18:50:21
quote:
τι να σας πω, απογοητευτηκα...

ολο θετικοτητα και κατανοηση ηταν η συγκεντρωση.

ουτε ενας καυγας, ουτε ενα βρισιδι!

παρολλο που καναμε χωρο στο κεντρο για να παλεψουν οσοι ηθελαν μεταξυ τους, δεν ειδαμε ουτε λιγο ρεστλινγκ!!!

αστε τα γιαουρτια και τα ξιφη που καποιοι μας υποσχεθηκαν οτι θα φερουν και δεν τηρησαν την υποσχεση τους!

ενα δραμα σας λεω...

ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ............

ΤΕΣΠΑ BRO ΑΡΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

13/04/2005, 01:52:25

quote:

ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ............

ΤΕΣΠΑ BRO ΑΡΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ......

αυτα εκει που σε παιρνει κυβερνοαφεντη!

δεν σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου απευθυνεσαι με αυτον τον τροπο επειδη ποτε δεν σχολιασα τις βλακειες που κατα περιοδους πετας!

ΥΓ. τη μαγκια σου ηθελα να τη δω απο κοντα αλλα μου την στερησες...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

13/04/2005, 05:16:22
Κακέ ΤζώνηΜπηΓκούντ,

quote:

αυτα εκει που σε παιρνει κυβερνοαφεντη!

Αυτό το παιδί έχει κάτι περιέργες αναλαμπές τώρα τελευταία...

Κάπου πάει "φροντιστήριο" για να μπεί στο γνωστό λούκι του αυλικού-κόλακα.
Έχει "συλληφθεί" να πετάει κάτι αερότουμπες του τύπου

"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω"

"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που υπάρχεις"

"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που γράφεις"

και διάφορους τεμενάδες, που υπόσχονται υψηλό βαθμό προστασίας στα διάφορα διανοητικά του εγκαύματα...

Υ.Γ. Α, ξέχασα και τις διάφορες "αγαπητές", που από τη μιά του τα χώνουν και παρόλλα αυτό τρέχει σταθερά ξωπίσω τους.

Λές να χρειαστεί να τυπώσουμε γραμματόσημο-προτομή, που να γράφει "το φτύνουμε από την άλλη μεριά"?

Edited by - Vril on 13/04/2005 05:20:55

13/04/2005, 08:37:42
Καλημέρα,

νομίζω αγαπητέ vril, πως αν θέλεις να απευθυνθείς στον οποιονδήποτε
και να καταθέσεις την άποψη σου είναι ένα αυτονόητο δικαίωμα σου,

όμως, επίσης νομίζω, πως καλύτερα θα ήταν να αφήνεις απ' έξω τρίτα
άτομα, άσχετα με το θέμα,

καθώς και την νοοτροπία της "ομαδοποίησης" (βλ. αυλικούς/κόλακες)...

δεν παρευρέθηκα στην συνάντηση της κυριακής, αλλά θα συμφωνήσω με κάτι
που έγραψε ο jonniebegood στο τόπικ με τίτλο "Επίσημη Συνάντηση ESOTERICA.gr - 10/4/2005 (για τα Μέλη των Forums)"

quote:
τα φορουμς ειμαστε εμεις που γραφουμε σ αυτα, και απο μας εξαρταται η ευρυθμη λειτουργια τους, οχι απο οποιονδηποτε κανονισμο.

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

13/04/2005, 10:10:09
Καλημέρα και σε σένα αγαπητή Galadriel,

γράφεις

quote:

αν θέλεις να απευθυνθείς στον οποιονδήποτε
και να καταθέσεις την άποψη σου είναι ένα αυτονόητο δικαίωμα σου,

ακριβώς αυτό κάνω και εκτιμώ το φόρουμ που λειτουργεί έτσι.

quote:

ακριβώς έτσι, γι αυτό και έγραψα *διαγράφηκε* και όχι τα ονόματα. Όποιος διαβάζει, και διαβάζει καλά, ξέρει... !

quote:

καθώς και την νοοτροπία της "ομαδοποίησης" (βλ. αυλικούς/κόλακες
)...

μα, αυτό ακριβώς κάνω ! Το κάνω ... προληπτικά, πριν φουντώσει. Αυτό λέγεται "περιφρούρηση".
quote:

δεν παρευρέθηκα στην συνάντηση της κυριακής,

κρίμα... Θα ήθελα να σε ξαναδώ, και ίσως αυτή τη φορά κάτω από άλλες συνθήκες.
quote:

αλλά θα συμφωνήσω με κάτι που έγραψε ο jonniebegood στο τόπικ με τίτλο "Επίσημη Συνάντηση ESOTERICA.gr - 10/4/2005 (για τα Μέλη των Forums)"

quote:
τα φορουμς ειμαστε εμεις που γραφουμε σ αυτα, και απο μας εξαρταται η ευρυθμη λειτουργια τους, οχι απο οποιονδηποτε κανονισμο.

Συμφωνώ απόλυτα. Γι αυτό λοιπόν, όταν δέχομαι εγώ επιθέσεις απαντάω ανάλογα και όταν δέχεται άλλος επιθέσεις πρέπει να απαντάει ανάλογα.
Τώρα, άν αυτές οι συχνές και ανόητες επιθέσεις προέρχονται από τον ίδιο νεανία, τότε σίγουρα θα παρέμβει και κάποιος άλλος, ας πούμε αυτός/αυτή που έχει τις πιο πολλές "σαρδέλλες" στο μανίκι...
ακριβώς για να υπενυθμίζει οτι κάποιες συμμετοχές είναι άκρως εκρυθμες.

Για να μην φτάσουμε ώς εδώ, ας αναλογιστούμε όλοι ΜΑΣ, αυτό που προσυπρογράφεις εσύ πιο πάνω

quote:

Αν μου εξηγήσεις (ρητορικά το λέω) σε τι αποσκοπεί η προσφόνηση με "κοτ κοτ κοτ" ή κάτι ανάλογες βλακείες που έχω δεί για δικά μου λεγόμενα, και σε σχεση με την ευρυθμη λειτουργία του φόρουμ, πολύ θα το χαρώ...

Σε χαιρετώ,

πάντα φιλικά,

ο κακός Βρίλ

13/04/2005, 11:35:48
Αχ, και πάλι αχ...

πρόσεξε τώρα αγαπητέ πόσο εύκολα δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις...

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

ακριβώς έτσι, γι αυτό και έγραψα *διαγράφηκε* και όχι τα ονόματα. Όποιος διαβάζει, και διαβάζει καλά, ξέρει... !

έλα όμως που εγώ αναφερόμουν σε άλλο σημείο του προηγούμενου μηνύματος σου...!

δηλαδή αυτό :

quote:
Υ.Γ. Α, ξέχασα και τις διάφορες "αγαπητές", που από τη μιά του τα χώνουν και παρόλλα αυτό τρέχει σταθερά ξωπίσω τους.

πάμε παρακάτω τώρα...

quote:
Το κάνω ... προληπτικά, πριν φουντώσει. Αυτό λέγεται "περιφρούρηση".

νομίζω πως η περιφρούρηση αν θέλουμε να γίνεται σωστά,
δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει επιθετικό τόνο...

αλλιώς κανείς γίνεται μία από τα ίδια...

τέλος,

quote:
Αν μου εξηγήσεις (ρητορικά το λέω) σε τι αποσκοπεί η προσφόνηση με "κοτ κοτ κοτ" ή κάτι ανάλογες βλακείες που έχω δεί για δικά μου λεγόμενα, και σε σχεση με την ευρυθμη λειτουργία του φόρουμ, πολύ θα το χαρώ...

παρόλο που η ερώτηση ήταν ρητορική, επίτρεψε μου να σου πω την άποψη μου,
αυτό είναι ένα είδος χιούμορ (γνώμη μου πάντα), το οποίο εγώ η ίδια όπου συναντάω ονομάζω "άγαρμπο"...

επίτρεψε μου ακόμα να πω, πως πολλές φορές, ακόμα κι εσύ ο ίδιος το έχεις χρησιμοποιήσει...

και εγώ...

νομίζω λοιπόν, πως καλό θα ήταν για όλους μας πριν προβούμε σε ενέργειες "περιφρούρησης", να ρίχνουμε μια δεύτερη ματιά μήπως και παίζει και κανα περίεργο/άγαρμπο/άτοπο χιούμορ...

φταίω εγώ τώρα να σου πω (χιούμορ είναι, μην αρπαχτείς!) ότι καλά έλεγε κάποιος ότι είσαι ώρες ώρες σε glue mode?

Galadriel

13/04/2005, 11:43:37
Μπα, όχι, γιατί θέλω να πιστεύω οτι το λές καλοπροαίρετα και το ανέφερες σαν παράδειγμα για να δόσεις μια ... έμφαση.
Οπότε...

Και σχετικά με το άλλο με τις "αγαπητές", κατά βάθος δεν αφορούσε (μόνο) εσένα.

Το ανέφερα και εγώ απλά σαν παράδειγμα, για να δόσω μια ... έμφαση.
Οπότε...

(χε χε)

ο κάκιστος.

Υ.Γ. Το κακό της υπόθεσης είναι
(χε χε)
οτι πράγματι είσαι καλή. Έχεις κάποια... χαρίσματα.
Και είναι κρίμα να μένουν αναξιοποίητα.

Edited by - Vril on 13/04/2005 11:46:10

Edited by - Vril on 13/04/2005 11:46:59

13/04/2005, 11:49:19
πολύ ωραία,

σ'αυτήν την περίπτωση λοιπόν θα επανέρθω στην αρχική μου παράκληση...

αν θες να πεις κάτι σε κάποιον μην ανακατεύεις τρίτα πρόσωπα μέσα...

ειδικά αν ένα απ' αυτά είμαι εγώ...

κάτι έχουμε συμφωνήσει νομίζω για το δρόμο του καθενός μας

Galadriel