- Λιαντίνης - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
σε ευχαριστουμε:))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
υ.γ θα σε ρωτησω κατι ,αν γνωριζεις και θελεις απαντας :)υπαρχει αλλος δρομος προς τον ταυγετο ,εκτος απο αυτον που περναει μεσα απο την πολη???:)
συγχωρεσε με που ρωταω ,υπαρχει λογος,τι εννοω αφου ξερεις το επωνυμο του,που οντως ειναι και το σωστο,θα πρεπει να εισαι απο την σπαρτη,οπου εχω αρκετους γνωστους:)))
Μαρία
να ειστε παντα καλα,σας ευχαριστω:)))))))))
πανεμορφα ,πιστευω πως ξεκινησε σωστα η αναζητηση ,μαθαμε μερικα για την περιοχη με την θαυμασια διαδρομη της(βεβαια λιγουλακι χρονοβορα?μακρινη?,αν κανω λαθος σε παρακαλω διορθωσε με μαρια),που καταληγει στην λαμπερη σπαρτη και στο ισχυρο βουνο της, που πολυ ευστοχα μας παρουσιασες,μαθαμε το πραγματικο πατρωνυμο του καθηγητη που μας αναφερε ο Dante :)))))))))))))))))))))))))))
μενει να ερευνησουμε το εργο του ,για να "συλλαβουμε" και να κατανοησουμε τα μηνυματα του:))))))))))))))))
προμηθεα ,ο χρονος θα δειξει ,αν αυτο που αναφερες ισχυει,προσωπικα πιστευω πως η γνωση τον διαλεξε.
βημα βημα ,μαζι θα κατανοησουμε το μεγαλειο της υπαρξης ενος ανθρωπου ,που προσπαθησε να εμφυσησει εναν αλλο ανεμο στα δικα μας μονοπατια.
σας ευχαριστω παιδια που ειστε διπλα μου
Edited by - manos on 24/10/2003 06:50:53
Μαρία
η καθε παραγραφος ειναι δεος,η καθε προταση ειναι...
ενιωσα απειρα πολλα ομορφα πραγματα,παραλληλα ενιωσα τοσο λιγος ,τοσο κενος ,τοσο ανημπορος
ενιωσα...το δυσκολο τωρα ειναι να εξακολουθησω να νιωθω
Έτσι είναι, με τον Λιαντίνη δεν μαθαίνεις μόνο, κυρίως νιώθεις...
Έχει πολύ ενδιαφέρον. Τι να σημαίνει άραγε?
Ο Λιαντίνης πορευτηκε μόνος στη ζωή, όπως και κάθε γνήσιος στοχαστής.
Αν πάντως ανακαλύψω κάποια εικόνα σαν αυτή που θές θα στη στείλω.
Φιλικά
χειμώνιασε
Πυραμιντούλα μου, δεν είχα βρε σκοπό να φύγω, απλά αναρωτήθηκα για το συγκεκριμένο θέμα αν θε έπρεπε να συνεχίσω. Και να ήθελα να φύγω, με τέτοιες γυναίκες γύρω μου δεν θα μπορούσα, είμαι σκλαβωμένος, χαχαχαχα
Όσο για τον χορό του Ζαλλόγγου δεν θα ήθελα να τον χάσω να σου πω την αλήθεια ![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπημένη μου Καταγάλανη σφαίρα
quote:
Αχ καλε μου Μορφεά,όπως λεει κι η Πυραμίδα μπαινουμε εδω για να φωτιστει η ψυχή μας,παιρνουμε ΄δύναμη για ότι αντιμετωπίζουμε κάι προχωραμε βήμα βήμα για ένα καλυτερο εαυτό...και βήμα βήμα άλλοτε ένα μπρος και δύο πίσω αλλά πάντα προχωράμε με την βοήθεια όλων εδω μεσα αλλά με οδηγό εσένα.
Ευχαριστώ πολύ για όσα λες, να είσαι καλά, απλά είναι σημαντικό το ότι είμαστε όλοι μια αλυσίδα, όταν ο ένας κρίκος πάει λίγο πιο μπροστά, τότε και όλη η αλυσίδα μπορεί, με οδηγό την αναζήτηση της αλήθειας.
Χαιρετώ, ![]()
Υ/Γ Πάμε όλοι να χορέψουμε τον του Ζαλλόγγου;
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Καταπατώντας τα όρια που έθεσα στον εαυτό μου ότι δεν θα συμμετάσχω σε περισσότερα από ένα φόρουμ κι αυτό λόγω έλλειψης χρόνου, θέλησα να γράψω για να σε συγχαρώ τόσο για την επιλογή του θέματος όσο και για την αντιμετώπισή του από σένα, αλλά και για να εκφράσω τη χαρά και την ανακούφισή μου για το επίπεδο των απαντήσεων των συμμμετεχόντων.
Επί της ουσίας, έχω μια κάποια ένσταση για την ασπίδα της πυραμίδας την οποία δεν κρίνω σκόπιμο να προβάλλω αυτή τη στιγμή.
Προτού φύγεις από το θέμα των ασπίδων, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τη γαλάζια ασπίδα, την ασημένια ασπίδα και την εξάκτινη ασπίδα.
Προσωπικά, έχω χρησιμοποιήσει παραλλαγές των περισσότερων ασπίδων που περιέγραψες και μπορώ να επιβεβαιώσω τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητά τους.
Πολύ φιλικά,
Unseen
χαίρμαι που το θέμα αυτό αποτέλεσε πειρασμό να παραβιάσεις τα όριά σου...
quote:
Επί της ουσίας, έχω μια κάποια ένσταση για την ασπίδα της πυραμίδας την οποία δεν κρίνω σκόπιμο να προβάλλω αυτή τη στιγμή.
Όποτε και εάν θελήσεις μπορούμε να το συζητήσουμε...
quote:
Προτού φύγεις από το θέμα των ασπίδων, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τη γαλάζια ασπίδα, την ασημένια ασπίδα και την εξάκτινη ασπίδα.
Την εξάκτινη ασπίδα την γνωρίζω, όπως και την πεντάκτινη.
Την ασημένια όμως και την γαλάζια δεν τις γνωρίζω καθόλου. Τι ασπίδες είναι;
Μπορείς να τις περιγράψεις;
Να σαι καλά!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
Ξέρω τον Αρχάγγελο τού Μανταμάδου Γαλάζια Σφαίρα.
Εμείς θεωρούμε σαν φύλακα τον ταξιάρχη απο το Καγιάνι αλλά ούτως ή άλλως ο ίδιος δεν είναι?
Νομίζω οτι η πίστη είναι που βοηθάει και όχι οι εικόνες.Εγώ πιστεύω οτι οι άγγελοι και οι άγιοι είναι αγγελιοφόροι τού Θεού πρός τον οποίο στρέφεται η προσευχή μας, δεν Τον αντικαθιστούν.
Αν πάντως ανακαλύψω κάποια εικόνα σαν αυτή που θές θα στη στείλω.
Φιλικά
Καλημερα σε όλους ,καλημερα Nst.
Ναι καλη μου και βεβαια η πίστη βοηθάει όχι οι εικόνες.Εγω λειτουργω απλά με πολυ παραστατικό τρόπο και μεσα μου , μου αρεσει να έχω εικόνες ίσως να φταιει η δυσλεκτικότητα μου,κι αυτος ειναι ο λογος που μίλησα για αυτες.Θα το δεις και στον τρόπο που γραφω και εκφράζομαι!
Εχεις έρθει στην Μυτιληνη Nst?
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είναι η μοίρα σου να περιστοιχίζεσαι από γυναίκες (και μάλιστα πρόθυμες να χορέψουν το χορό του Ζαλόγγου για σένα), θα πρέπει να σου πω ότι κι εγώ είμαι γένους θηλυκού (αλλά από χορό... τα πάω χάλια!).![]()
Υπάρχουν δύο τύποι γαλάζιας ασπίδας.
Ο πρώτος είναι η απλή ασπίδα που μπορεί κανείς να φορά κάθε πρωΐ όταν σηκώνεται για να "κλείνουν" οι όποιες "τρύπες" υπάρχουν στην αύρα του και είναι μια γενική προστασία:
Οραματιζόμαστε γαλάζιο χρώμα να βγαίνει μέσα από τους πόρους του δέρματός μας (π.χ. σαν ατμός ή όπως αλλιώς θέλουμε) και να γεμίζει το χώρο γύρω από το σώμα μας σε ωοειδές σχήμα και σε απόσταση 70 περίπου εκατοστών από το υλικό σώμα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, κάνουμε μία συγκεκριμένη, την ίδια πάντα κίνηση για να "κλειδώσουμε" την ασπίδα. Με το χρόνο, η κίνηση αυτή από μόνη της δημιουργεί την ασπίδα γύρω από το υλικό μας σώμα. Ως προς την επιλογή της απόχρωσης του γαλάζιου δεν υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός. Όταν κατεβαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγω συνήθως ένα γαλάζιο στο χρώμα του ουρανού που είναι πιο συμπαγές και συγκεκριμένο. Τα σαββατοκύριακα συνήθως "φοράω" μία ασπίδα Η12, πολύ πολύ απαλό γαλάζιο δηλαδή, ίδιο με το χρώμα του Δέντρου της Ζωής.
Α! Να μην ξεχάσω. Η ασπίδα αυτή πρέπει να βγαίνει κάθε βράδυ προτού πάει κανείς για ύπνο. Για να τη βγάλουμε οραματιζόμαστε ότι το χρώμα με όλα όσα έχουν "κολλήσει" επάνω του (π.χ. ενεργειακές κηλίδες) συμπυκνώνεται σε μια γαλάζια σφαίρα γεμάτη ενέργεια, την οποία στέλνουμε σε κάποιο κοντινό φυτό ή δέντρο (γι' αυτά είναι τροφή).
Πολύ φιλικά,
Unsen
Οραματιζόμαστε μια πολύ μακριά γαλάζια ταινία να δημιουργείται στο ύψος της κοιλιακής μας χώρας (μάλιστα παράγεται από αυτήν). Με αυτή τη γαλάζια ταινία τυλίγουμε όλο μας το σώμα (σα μούμια) μία φορά από κάτω προς τα πάνω και άλλη μία από πάνω προς τα κάτω, σε απόσταση 10 περίπου εκατοστών από το υλικό σώμα, γύρω-γύρω από αυτό (και κάτω από τα πόδια και πάνω από το κεφάλι).
Την ασπίδα αυτή βγάζουμε (οραματιζόμαστε πάλι ότι συμπυκνώνεται σε γαλάζια σφαίρα κατά τα παραπάνω) μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας. Είναι σημαντικό να μην ξεχαστούμε και την κρατήσουμε περισσότερο απ' όσο χρειάζεται.
Η εμπειρία μου έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός τρόπος να αποφύγει κανείς τη δυσφορία των μακρινών ταξιδιών, ακόμα και το jet lag...
Πολύ φιλικά,
Unseen
ΥΓ Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη, Μορφέα. Πρόκειται να γράψω για την ανίχνευση ενεργειών σε φυσικούς χώρους σε ένα άλλο φόρουμ ("Ξωτικά και Νεράιδες" κάτω από την ενότητα "Το Παράξενο"). Αν γνωρίζεις σχετικά, θα μπορούσες να κοιτάξεις το ποστ μου και να προσθέσεις/σχολιάσεις επ' αυτού; Σε ευχαριστώ πολύ.![]()
Πολύ φιλικά,
Unseen
ΥΓ Και το Καλλιόπη μου αρέσει πολύ για τη σημασία του "όμορφο βλέμμα"...