- Λιαντίνης - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Εννοώ οποιαδήποτε κίνηση. Εγώ για παράδειγμα πιάνω με το δεξί μου χέρι τον καρπό του αριστερού μου χεριού σαν για να βρω το σφυγμό μου. Μπορείς να τρίβεις τη μύτη σου ή να πιάνεις το αυτί σου ή ο,τιδήποτε άλλο φαντάζεσαι. Δεν έχει σημασία ΤΙ κίνηση κάνεις, αλλά να μην ξεχνάς να την κάνεις και να είναι πάντα η ίδια. Συγνώμη αν δεν ήμουν σαφής στο πρώτο μου μήνυμα.
Πολύ φιλικά,
Unseen
Unseen, ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας τις γνώσεις σου
quote:
Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είναι η μοίρα σου να περιστοιχίζεσαι από γυναίκες (και μάλιστα πρόθυμες να χορέψουν το χορό του Ζαλόγγου για σένα), θα πρέπει να σου πω ότι κι εγώ είμαι γένους θηλυκού (αλλά από χορό... τα πάω χάλια!).
Άντε.... τελικά νιώθω πολύ τυχερός, περικωκλωμένος από γυναίκες ![]()
![]()
Ποιός την χάρη μου !!!
Όσο για τον χορό, δεν βαριέσαι.... θα τον μάθουμε όλοι μαζί..!
Οι γαλάζιες ασπίδες που περιγράφεις είναι πολύ ενιδαφέρον, αλλά ειδικά η δεύτερη είναι και πάρα πολύ πρωτότυπη, δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο...
Λόγω δε του οτι ταξιδεύω πολύ θα μου είναι και πολύ χρήσιμη. Ειδικά τα μακρινά ταξίδια η αλήθεια είναι οτι με σκοτώνουν. Ανυποομονώ να το δοκιμάσω (να μια αφορμή να ταξιδέψω ![]()
)
quote:
Σε καμία περίπτωση δεν προτίθεμαι να "κλέψω" το σκήπτρο του Μορφέα, εξάλλου η συζήτηση είναι στο περιθώριο της σφαίρας των ενδιαφερόντων μου, πιστεύω όμως ότι τέτοιου είδους θέματα είναι πολύ βασικά και απαραίτητα για όλους.
Σκοπός του Θέματος δεν είναι να μιλήσω εγώ αλλά όλοι μας για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με στόχο την βελτίωση της ζωής μας και όσον άλλων....
Καταγάλανή μου σφαίρα...
quote:
Να είσαι καλα και ετσι δυναμώνεται ο χορός γύρω απο τον κορυφαίο....χαχα Μορφέα παιδί μου (τωρα λειτουργει το μαμακίστικο μου,το δικαιουμαι ετσι)για σενα τα λεω.Καλλιόπη
Εχαλιστώ Μανούλα, άντε βρε... θα το πάρω πάνω μου μετά και θα χορεύουμε σαν τους Ινδιάνους γύρω από την φωτιά στην Μυτηλήνη, χαχαχαχα.
Χαιρετώ, σας εύχομαι καλή σας υπέροχη μέρα...
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Ευχαριστώ για τις ευχαριστίες στις ευχαριστίες μου!!
Η ασημένια ασπίδα έχει και αυτή δύο τύπους. Ο ένας είναι πανομοιότυπος με της πρώτης γαλάζιας ασπίδας (αυτής που φοράμε σαν αυγό γύρω μας) αλλά ενώ η γαλάζια ασπίδα είναι μια γενική προστασία, η ασημένια είναι μια πολύ συγκεκριμένη προστασία όταν κανείς μπαίνει σε αρνητικούς ενεργειακά χώρους γιατί "καίει" ο,τιδήποτε χαμηλότερης δόνησης ακουμπά την αύρα. Είναι σημαντικό να οραματίζεται κανείς το ασημί όχι σαν ένα μουντό χρώμα, αλλά σαν κάτι ζωντανό σαν το φως που πέφτει πάνω σε ασημένιες πούλιες ή παγέτες και λαμπυρίζει. Χρόνος προστασίας: 4 ώρες και βγαίνει με τον ίδιο τρόπο όπως η γαλάζια ασπίδα.
Ο δεύτερος τύπος ασημένιας ασπίδας έχει να κάνει με την προστασία χώρων, π.χ. του σπιτιού μας. Οραματιζόμαστε ότι καλύπτουμε με συμπαγές ασήμι όλους τους χώρους του σπιτιού, τοίχο-τοίχο (και ταβάνι και πάτωμα) εκτός από τα εξωτερικά παράθυρα και τις πόρτες. Σε αυτά τοποθετούμε έναν χρυσό σταυρό μέσα σε ένα χρυσό τρίγωνο (η βάση του τριγώνου παράλληλα στο έδαφος). Εάν μέσα στον χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους θέλουμε επίσης να προφυλάξουμε, οραματιζόμαστε ότι και τα πρόσωπά τους καλύπτονται από ασημένιες μάσκες. Το ίδιο και το δικό μας. Αυτή η προστασία έχει 24ωρη διάρκεια και φεύγει μόνη της, δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι για να την αφαιρέσουμε.
Αυτά...
Πολύ φιλικά,
Unseen
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τον μικρό μου που είναι ένας γλύκας αλλά και απίστευτο ζουζούνι!
Παρεμπιπτόντως, τα παιδιά μέχρι την εφηβεία τους έχουν αυτόματη γενική προστασία και χρειάζονται ασπίδες μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Δεν λέω ότι είναι κακό να βάζει κανείς ασπίδα στο παιδί του, απλώς ότι είναι μάλλον άχρηστο, εκτός κι αν συντρέχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι...
Πολύ φιλικά,
Unseen
Οταν λετε ότι μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ασπίδες και για αλλους ,ακόμη και για τα παιδιά μας,όταν υπαρχει ανάγκηίσως,πως γίνεται αυτό,πως μεταφέρεται στον αλλον ...Κάνω εγω την ασπίδα αλλά θέλω να την μεταφερω στον γιό μου ....πως???
Όντως unseen το θέμα με τα ξωτικά είναι πολύ όμορφο. Καλώς ήρθες και από εδώ.
Σωστά κατάλαβες, έχουμε τον Μορφέα μη βρέξει και μη στάξει. Το ίδιο είχαμε και τον Γιάννη αλλά προς το παρόν αποχώρησε, ελπίζω να τον ξαναδούμε σύντομα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις ασπίδες, εάν δεν τις βάλεις πριν από οποιοδήποτε γεγονός, ταξίδι, κ.λ.π. και προσπαθήσεις να το κάνεις κατά την ώρα του συμβάντος, τι γίνεται.
Μπαίνουν, υπάρχει δυσκολία, δεν μπαίνουν?
Με ενδιαφέρει εάν το έχετε κάνει, όχι η πιθανότητα.
Έχω παρατηρήσεις γι΄αυτό ρωτάω.
Καλλιόπη εγώ δεν γνωρίζω την μεταφορά, δεν ξέρω εάν είναι εφικτή. Πρέπει να σχηματίσεις την ασπίδα οραματιζόμενη το παιδί σου, να την κάνεις πάνω του, όχι να την δημιουργήσεις γενικά και μετά να προσπαθήσεις να του την μεταφέρεις. Μέχρι εκεί γνωρίζω.
Unseen πολύ ενδιαφέρον η ασημένια ασπίδα, πραγματικά το ασημί έχει δυνάμεις μετουσίωσης, δεν είναι εξάλλου τυχαίο που οι λυκάνθρωποι πέθαιναν μόνο με ασημένιες σφαίρες.
Μπορεί να είναι φαντασία ο λυκάνθρωπος αλλά όλη φαντασία βγαίνει από την ζωή των ανθρώπων και από βασικές διαχρονικές αλήθειες.

Βέβαια πάντα με προσοχή και σεβόμενοι την ελεύθερη βούληση του άλλου (ειδικά για ενήλικες)
Αγαπητή μου Πυραμιντ,
quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις ασπίδες, εάν δεν τις βάλεις πριν από οποιοδήποτε γεγονός, ταξίδι, κ.λ.π. και προσπαθήσεις να το κάνεις κατά την ώρα του συμβάντος, τι γίνεται.
Μπαίνουν, υπάρχει δυσκολία, δεν μπαίνουν?
Χμμμ... εγώ θα έλεγα ανάλογα με την προστασία. Για παράδειγμα την Πυραμίδα που περιέγραψα παραπάνω ποτέ δεν την βάζεις όταν ήδη εξελίσσεται ένα αρνητικό γεγονός, διότι η ιδιότητα της να σε απομονώνει εξωτερικά είναι και να σε απομονώνει και εσωτερικά. Οπότε εάν έχει ήδη συσσωρευτεί κάποια αρνητικότητα, θα εγκλωβιστεί μέσα στο άτομο.
Όσο όμως για την χρυσή αύρα, ή την ασπίδα του ρόμβου, μπορείς ανά πάσα στιγμή...
Επίσης, ειδικά την πυραμίδα, το καλύτερο είναι να την βάζεις όταν θα είσαι ψυχοσυναισθηματικά καλά. Εάν όμως βρίσκεσαι σε μία περίοδο που για παράδειγμα δεν είσαι καλά... θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια παραλλαγή στην ασπίδα ώστε να μην σε βλάψει...
Απλά το μόνο που θα κάνεις είναι αφού τελειώσεις την προστασία όπως πριν, να οραματιστείς οτι η κορυφή της πυραμίδας είναι ανοική και δεν έχει κλείσει και ότι από κει μπαίνει λευκό ή χρυσό φως. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα εγγυηθεί για την ποιότητα αυτού του φωτός...

Edited by - Μορφέας on 21/10/2005 17:20:17
Γαλάζια σφαίρα δύο εικόνες του αρχάγγελου Μιχαήλ [ επιλογή του γιού μου] για σένα. Εχω έρθει Μυτιλήνη πολλές φορές.
Unseen εγώ ήξερα οτι τα παιδιά έχουν προστασία μέχρι τα δύο τους χρόνια. Ποιά είναι η αλήθεια?
Τι κανετε??? πως πατε καλα ετσι???
Προσπαθεια αλλα και πιστη ...που μπορει να φερει τα πανω κατω....!!!
Ολα αλλαζουν....τα παντα.....!!!!!!!!!!! καλα ειναι...σας παρακολουθω μονο.....!!!!
Να ειστε ολοι καλα...
Sunrise zero
Υ.Γ... ευχαριστω Ρουλα....
Edited by - aries0 on 22/10/2005 02:14:31
Θα μου επιτρεψετε...να πω.... χωρις να θιξω κανεναν Αγιο ..οτι περισσοτερο συνεργασιμος ειναι ο Αγ, Ραφαηλ .....
Εχω επισκευθει ..!!!!!!!!! .και τους δυο....αλλα προτιμω τον Αγ. Ραφαηλ...
Καλλιοπη ...ξερεις εσυ...!!! σχετικα..........πηγες καθολου?
Sunrise zero
Μορφέα σχετικά με τις ασπίδες και αυτό που ρώτησα.
Στις 20/10/05 είχα ένα δικαστήριο, δεν τα αντέχω καθόλου, με το που μπαίνω σφίγγεται το στομάχι μου. Είναι τόση η αρνητική ενέργεια που υπάρχει που μέχρι να φτάσει η σειρά μου κάνω χαλάρωση, δεν ακούω τίποτα από ότι συμβαίνει ούτε καν το όνομά μου.
Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω την ασπίδα της χρυσής αύρας, αλλά τίποτα δεν πέτυχε. Παρόλο που την οραματιζόμουν δεν έμπαινε. Έκανα προσπάθεια 3 φορές, αποτυχία πλήρης.
Βέβαια ας είσαι καλά για το Ιώχρουν πυρ, δεν χρειάστηκα περισσότερο από 1 λεπτό, αυτό ήταν, πλήρης ηρεμία και βοήθεια από ότι αποδείχτηκε στη συνέχεια.
Τι μπορεί να έγινε και δεν μπαίναν οι ασπίδες?
Καλώς τον Αριες...
Ο Άγιος Ραφαήλ πράγματι είναι πιο κοντά στους ανθρώπους, μιας και είναι και Ραφα - ηλ Θεός της θεραπείας. Θα έλεγα όμως οτι για θέματα προστασίας ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι πολύ πιο δυναμικός.
Πυραμιντ....
quote:
Μορφέα σχετικά με τις ασπίδες και αυτό που ρώτησα.
Στις 20/10/05 είχα ένα δικαστήριο, δεν τα αντέχω καθόλου, με το που μπαίνω σφίγγεται το στομάχι μου. Είναι τόση η αρνητική ενέργεια που υπάρχει που μέχρι να φτάσει η σειρά μου κάνω χαλάρωση, δεν ακούω τίποτα από ότι συμβαίνει ούτε καν το όνομά μου.
Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω την ασπίδα της χρυσής αύρας, αλλά τίποτα δεν πέτυχε. Παρόλο που την οραματιζόμουν δεν έμπαινε. Έκανα προσπάθεια 3 φορές, αποτυχία πλήρης.Βέβαια ας είσαι καλά για το Ιώχρουν πυρ, δεν χρειάστηκα περισσότερο από 1 λεπτό, αυτό ήταν, πλήρης ηρεμία και βοήθεια από ότι αποδείχτηκε στη συνέχεια.
Τι μπορεί να έγινε και δεν μπαίναν οι ασπίδες?
Χμμμ.......
Κοίταξε, καταρχήν να σε ρωτήσω... την οραματίστηκες όλη την τεχνική; Και αφού την οραματίστηκες δεν λειτούργησε;
Αυτό που συμβαίνει είναι οτι ένα άτομο είναι αγχωμένο και η νόησή του βρίσκεται σε σύγχυση ή σε πολύ μεγάλη εγρήγορση, υπάρχει δυσκολία στις προστασίες αυτές. Βέβαια, ούτως ή άλλως στις περιπτώσεις αυτές θα σου συνηστούσα εξ αρχης την ασπίδα της αγάπης, ή την απροσπέλαστη προστασία της πυραμίδας που είναι πολύ πιο δυναμικές και πιο άμεσες.
Βέβαια, έπραξες πάρα πάρα πολύ καλά που επικαλέστηκες την Ιώχρουν Φλόγα, γιατί σε τέτοιες στιγμές οι επικλήσεις είναι πάρα πολύ ισχυρές και σίγουρα ιδιαίτερα άμεσες...

Ναι Μορφέα την οραματίστηκα όλη την τεχνική. Η ασπίδα δεν προχωρούσε κάτω από τους ώμους, εκεί σταματούσε όλες τις φορές.
Το φαντάστηκα ότι ήταν θέμα σύγχυσης ή άγχους.
Την ασπίδα της πυραμίδας δεν την θυμόμουν, δεν είχα προλάβει να την εξασκήσω. Και από ότι είπες μάλλον καλύτερα που δεν την θυμόμουν, θα είχα εγκλωβίσει όλη την αρνητική ενέργεια.
Αλλά η Ιώχρους φλόγα με έχει βοηθήσει πολύ.
Έβγαλα σαν συμπέρασμα ότι όσα λιγότερα έχεις να οραματιστείς τόσο καλύτερα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις. Εννοώ όταν δεν έχεις κάνει την όλη δουλειά πριν από το οποιοδήποτε γεγονός.
Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αναφέρθηκε ότι κάποιες ασπίδες προστατεύουν ακόμα και από επιθέσεις άλλων ατόμων. Δηλαδή υπάρχει κάτι που εμποδίζει το οτιδήποτε υλικό? Πως εξηγείται αυτό, εάν εξηγείται. Το έχετε δει στην πράξη?
Έχετε κάτι για τα αεροπλάνα, τα φοβάμαι πολύ. Όποτε μπαίνω μέσα με πιάνει άγχος. Και άντε το άγχος που πιάνει εμένα το καταφέρνω, το άγχος που με πιάνει όταν συμβεί να μπει το παιδί μου μέσα δεν το καταφέρνω. Φοβάμαι πάντα ότι κάτι θα πάθει, ότι θα πέσει το αεροπλάνο.
Έχω βγάλει κάτι δικό μου που δεν το έχω διαβάσει πουθενά αλλά προτιμώ να μου πείτε κάτι δικό σας.
quote:
Ναι Μορφέα την οραματίστηκα όλη την τεχνική. Η ασπίδα δεν προχωρούσε κάτω από τους ώμους, εκεί σταματούσε όλες τις φορές.
Το φαντάστηκα ότι ήταν θέμα σύγχυσης ή άγχους.
Λύθηκε λοιπόν το ζήτημα, άρα η ασπίδα δεν έμπαινε και μάλιστα λες οτι εμποδιζόταν στους ώμους. Οι ώμοι λοιπόν αποτελούν το Κέντρο της Έντασης, και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επιτράπηκε να μπει η ασπίδα, η έντασή σου ήταν ήδη πολύ πιο ισχυρή από την ασπίδα...
quote:
Έβγαλα σαν συμπέρασμα ότι όσα λιγότερα έχεις να οραματιστείς τόσο καλύτερα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πράγματι σε στιγμές κρίσεις πρέπει να δρας όσο πιο σύντομα και δραστικά, ούτως η άλλως σε αυτές τις στιγμές ο οραματισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος.
quote:
Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αναφέρθηκε ότι κάποιες ασπίδες προστατεύουν ακόμα και από επιθέσεις άλλων ατόμων. Δηλαδή υπάρχει κάτι που εμποδίζει το οτιδήποτε υλικό? Πως εξηγείται αυτό, εάν εξηγείται. Το έχετε δει στην πράξη?
Ναι, η ασπίδα του Ρόμβου και της Πυραμίδας ενεργούν ακόμα και επί του υλικού. Αυτό γίνεται γιατί η δύναμή τους είναι πολύ ισχυρή και μπαίνουν κυρίως σε αιθερικό επίπεδο, σε αντίθεση με τα άλλα που μπαίνουν σε αστρικό ή συναισθηματικό ή νοητικό επίπεδο. Το αιθερικό είναι το πλησιέστερο στάδιο με την ύλη. Δηλαδή μετά την ύλη περιέχει την μεγαλύτερη πυκνότητα.
Όταν λοιπόν μια ασπίδα μπαίνει σε αυτό το επίπεδο έχει άμεσο αντίκτυπο και στην ίδια την ύλη. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα όταν ένας άνθρωπος κάνει πολλά χρόνια μια τέτοια προστασία μπορεί να την φτάσιε και σε τέτοιο επίπεδο ώστε ο άλλο να τον πλησιάσει και να συναντάει έναν αδιαπέραστο τοίχο μπροστά του κουτουλώντας πάνω στη ασπίδα.
Εγώ έχω δύο σχετικές εμπειρίες μία φορά με τον Ρόμβο και μία φορά με την πυραμίδα.
Ήμασταν με έναν φίλο μου πάνω στην μηχανή του κι οδηγούσε σαν τρελλός παρότι του φώναζα να ηρεμήσει. Κάποια στιγμή προαισθάνθηκα οτι κάτι θα συμβεί και έβαλα την ασπίδα του Ρόμβου (δεν ήξερα τότε την πυραμίδα). Και έτσι όπως το σκέφτηκα βγαίνει ένα αυτοκίνητο μπροστά μας για να στρίψει και όπως πηγαίναμε με 90 χτυπάμε καρφί το αυτοκίνητο. Φυσικά σε ένα τέτοιο χτύπημα, ο πιο εκτεθιμένος είναι αυτός που κάθεται πίσω γιατί δεν κρατιέται από πουθενά, ενώ ο μπροστινός τουλάχιστον κρατιέται από το τιμόνι.
Μόλις χτυπήσαμε λοιπόν εγώ εξφενδονίστηκα στον αέρα 5 μέτρα, χτυπωντας το κεφάλι μου στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο (δεν φορούσα κράνος)...
Αποτέλεσμα..........................
Μου έσπασαν τα γυαλιά ηλίου μου που φορούσα, και είχα και κάποιες γρατσουνιές στο μέτωπο... Περιττό να πω οτι ο κόσμος δεν το πίστευε που είχε μαζευτεί γύρω μου, πήγα και στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και δεν είχα απολύτως τίποτα. Όταν εξήγησα σοτυς γιατρούς πως έπεσα και πως χτύπησα το κεφάλι μου δεν το πίστευαν που δεν είχαν πάθει ούτε καν μια μικρή διάσειση....
Ο φίλος μου από την άλλη έσπασε το χέρι του και έπαθε εξάρθρωση γονάτου που απλά πετάχτηκε ένα μέτρο και δεν χτύπησε πουθενά...
Άσχημη ιστορία αλλά ένα πολύ μεγάλο μάθημα.
Όσο για την πυραμίδα την εχω βιώσει σε στιγμή που είμαι στην ομόνοια και περπατάω σε έναν πολύ περίεργο δρόμο για να βγω στην Σταδίου να πάρω ταξί...
Μόλις είδα τον δρόμο έβαλα την προστασία καλού κακού.
Σε λίγο βγήκαν δύο τύποι μπροστά μου, ένας μπροστά και ένας πίσω ο οποίος κρατούσε μια πεταλούδα. Ο μπροστινός έρχεται μπροστά μου και μου λέει δώσε μου το τσαντάκι σου, (τσαντάκι μέσης που το κρατούσα στα χέρια μου). Μόλις μου το είπε αυτό, άρχισε να τραυλίζει και να ψιλοτρέμει, ο πίσω άρχισε να γίνεται πολύ νευρικός και του λέει του μπροστινού, ρε άστον (τον λέω ευγενικά), πάμε να φύγουμε.
Αυτός που ήταν κοντά μου άρχισε να γίνεται πολύ νευρικός, και μου λέει "καλά δώσε μου δύο ευρώ" τα οποία ευτυχώς είχα στην τζέπη μου και του τα έδωσα. Έφυγαν τρέχοντας σαν να είχαν δει κανένα φάντασμα.
Όταν έφτανα στο τέλος του δρόμου ένας τύπος ήρθε τρέχοντας πισω μου, και μου λέει "φίλε που είναι το τμήμα; Δύο τύποι μου έκλεψαν το πορτοφόλι, κρατούσαν και μαχαίρι"........................
Τα σχόλια δικά σας
quote:
Έχετε κάτι για τα αεροπλάνα, τα φοβάμαι πολύ. Όποτε μπαίνω μέσα με πιάνει άγχος. Και άντε το άγχος που πιάνει εμένα το καταφέρνω, το άγχος που με πιάνει όταν συμβεί να μπει το παιδί μου μέσα δεν το καταφέρνω. Φοβάμαι πάντα ότι κάτι θα πάθει, ότι θα πέσει το αεροπλάνο.
Όσο γι αυτό, είναι ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι γιατί έχει να κάνει με φοβία. Εάν δε είναι φοβία που είχες πάντα σημαίνει οτι μπορεί να προέρχεται και από εμπειρία προηγούμενης ενσάρκωσης (αν πιστεύεις στην μετενσάρκωση). Εάν σου έχει εμφανιστεί τώρα, δεν είναι τίποτα είναι απλά προσωρινός φόβος.
Όπως και να έχει όμως είναι μια δύσκολή περίπτωση και δεν γνωρίζω κάποια μορφή ΤΕΧΝΙΚΗΣ για να θεραπευτεί στιγμιαία αυτό παρά μόνο με εσωτερική χρόνια εργσία.
Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι ένα κατασταλτικό φοβιών το οποίο όμως έχει προσωρινή δράση κάποιων ωρών και σίγουρα δεν θα σου λύσει ολοκληρωτικά το πρόβλημα. Είναι σαν να λέμε ένα παυσίπονο φοβιών...
Κάνεις την τεχνική της χρυσής άυρας, αλλά αντί για χρυσό χρώμα, πρέπει να είναι σμαραγδί. Ακολουθείς ακριβως την ίδια διαδικασία και το αποτέλεσμα αυτού θα είναι η κατά μεγάλο μέρος καταστολή οποιονδήποτε έντονων αρνητικών συναισθημάτων όπως φοβία ή εξαρση θυμού κ.λ.π....
quote:
Έχω βγάλει κάτι δικό μου που δεν το έχω διαβάσει πουθενά αλλά προτιμώ να μου πείτε κάτι δικό σας.
Θα μας ενδιέφερε πολύ να μας το περιγράψεις και να μας πεις και για την δράση του, εάν μπορείς φυσικά.

Edited by - Μορφέας on 23/10/2005 20:49:05
Ζητώ συγνώμη για την μικρή απουσία αλλά ευθύνεται το ότι δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο ίντερνετ από το σπίτι.
Γαλάζια σφαίρα
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες όσον αφορά τη μεταφορά ασπίδας. Δεν γίνεται. Τη σχηματίζεις γύρω από αυτόν που θέλεις να προστατεύσεις -με τη συγκατάθεσή του μόνον εάν πρόκειται για ενήλικα.
Πολύ φιλικά,
Unseen
Απ' όσα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, τα παιδιά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την Πηγή της Δημιουργίας (και γι' αυτό πρακτικά απρόσβλητα) μέχρι την εφηβεία τους. Μάλιστα ένας πιθανός λόγος για την "τρέλλα" της εφηβείας είναι η αποκοπή από αυτόν τον ομφάλιο λώρο.
Πολύ φιλικά,
Unseen
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Η γαλάζια ασπίδα δεύτερου τύπου (για τα ταξίδια) μπαίνει απαραιτήτως ΠΡΙΝ από το ταξίδι.
Με πρόλαβες, σκόπευα κι εγώ να ρωτήσω για ασπίδα κατά των φόβων, αλλά ευτυχώς το έκανες εσύ και μάλιστα απάντησε ήδη ο Μορφέας.
Πες μας για την προστασία που ανακάλυψες εσύ...
Πολύ φιλικά,
Unseen