ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βυζαντινοί Ύμνοι --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βυζαντινοί Ύμνοι --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Αρχιμανδρίτης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/02/2011, 22:24:41
Εν χριστο αδελφε Αρχιμανδρίτη ,νομιζω ξεφυγες του υψους των περιστασεων ,της μεγαλοψυχιας και βαζεις ταμπελες και ετικετες.

21/02/2011, 22:32:28
http://www.youtube.com/watch?v=Ew22VLOOaE8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fttWNp4fKn0&feature=related

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

21/02/2011, 22:34:51
quote:

Εν χριστο αδελφε Αρχιμανδρίτη ,νομιζω ξεφυγες του υψους των περιστασεων ,της μεγαλοψυχιας και βαζεις ταμπελες και ετικετες.

Το είχε ήδη κάνει με την ανάρτηση και μόνο του εν λόγω θέματος και επιβεβαιώθηκε αυτό με την πρώτη αντίδρασή του...τωρα ως Χριστιανός τι δουλειά έχει με την ψυχολογία που είναι επιστήμη δεν μπορώ να αντιληφθώ...
Θρησκεία και ψυχολογία...δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι...δυο εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις των πραγμάτων...η μια "θεοκρατική" και η άλλη ανθρωποκεντρική...η μια απο την Ιουδαία και η άλλη άκρως Ελληνική και αναγεννησιακή....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
21/02/2011, 23:28:37
Να μάθετε παιδιά μου να περιφρονείτε τους ψυχικά άρρωστους συνανθρώπους μας που προσπαθουν να διαταράξουν την ψυχική σας ηρεμία. Η περιφρόνηση είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς. Εφόσον δεν θέλουν να μας ακούνε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους μιλάμε. Απλά προφύλαξτε εκτός από τις ψυχές σας και τα παιδιά μας και αν είναι να σώσετε τα παιδιά μας από την ανωμαλία της ψυχής τους μην διστάσετε να αμαρτήσετε. Θα είναι μία ακόμα θυσία για τους συνανθρώπους μας και για τις αγνές ψυχές των παιδιών μας.

21/02/2011, 23:38:39
http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w&feature=related

Mιάς και μιλά[με]τε για ύμνους....λέει και ο Τζιμάκος...

21/02/2011, 23:38:52
[quote]
Να μάθετε παιδιά μου να περιφρονείτε τους ψυχικά άρρωστους συνανθρώπους μας που προσπαθουν να διαταράξουν την ψυχική σας ηρεμία. Η περιφρόνηση είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς. Εφόσον δεν θέλουν να μας ακούνε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους μιλάμε. Απλά προφύλαξτε εκτός από τις ψυχές σας και τα παιδιά μας και αν είναι να σώσετε τα παιδιά μας από την ανωμαλία της ψυχής τους μην διστάσετε να αμαρτήσετε. Θα είναι μία ακόμα θυσία για τους συνανθρώπους μας και για τις αγνές ψυχές των παιδιών μας.

-----------------------------------------------------------

Να τους σκοτωνουμε δηλαδη Λουπους?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

21/02/2011, 23:42:15
quote:
Εαρινός:
Δεν υπάρχει καμμιά τέτοια περίπτωση και το λέω ευθέως , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω ... ότι και σε αυτό το χώρο , δεν υπήρξαν καλοί και με καλή διάθεση φωτισμένοι άνθρωποι...και αυτοί κυρίως εκπορευόμενοι απο τον απλό λαό...

Ωστόσο , τις απόψεις μου για πολλά πράματα τις έχω πολλάκις καταθέσει , όπως και την γνώμη μου για το περιεχόμενο και την συνεισφορά των Θρησκειών στην ψυχική οικονομία του κάθε ανθρώπου....

Το ξέρω , ότι αυτές μου οι απόψεις με καθιστούν στα μάτια ορισμένων φίλων ως "κακό" και "άπιστο"...ίσως και ανθέλληνα..."παράπλευρες απώλειες" , θα έλεγε κανείς...

Όχι βρε Εαρινέ! ούτε κακό σε λέω, ούτε ανθέλληνα, πλανεμένο σε λέω και σε βλέπω με συμπόνοια και όχι με μίσος!

quote:
Εαρινός:
Ωστόσο , είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τις απόψεις μου και θα αγωνίζομαι όσο μπορώ γι'αυτές και μάλιστα καθημερινά συζητώντας με πολύ κόσμο...κυρίως παιδιά...

Ε! βέβαια μόνο παιδιά μπορείς να πλανέψεις!

quote:
Εαρινός:
Δεν χρειαζόμαστε καθοδηγητές και Θεούς ή Διαβόλους φίλε μου...καλούς ανθρώπους και λεύτερους χρειαζόμαστε , προκειμένου να αναδείξουν περιεχόμενα του είναι τους , εγκλωβισμένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα...με ολα όσα αυτό συνεπάγεται...βλέπεις ο δικός μου ο Θεός είναι αλήτης και λεύτερος...και με θέλει με ψηλά το κεφάλι και περήφανο....αξιοπρεπή!!!

Δεν ζητάει να προσκυνάω μπροστά του , διότι δεν το έχει ανάγκη αυτό...ούτε την υποταγή μου , ουτε και με δεσμεύει....απλά χαίρεται όταν διαπιστώνει , ότι καταλαβαίνω τα περιεχόμενά του , με τα οποία είμαι φτιαγμένος...δικά του υλικά που διαχέονται σε όλη την ύπαρξή μου...και προπάντων???

Μιλάει απευθείας μαζί μου , χωρίς διαμεσολαβητές...

Δεν τον γνωρίζω...τον αφουγκράζομαι όμως

Μπράβο σου που δε χρειάζεσαι γιατί από αρχαιοτάτων χρόνων, ο άνθρωπος χρειαζόταν το Θεό του, αυτά τουλάχιστον μας λέει και ο Πλάτωνας αλλά και οι σοφοί άλλων λαών.

Η προσκύνηση δεν είναι τίποτε άλλο από το να κινήσεις γι' αυτόν. Χωρίς λοιπόν προσκύνηση πώς θα τον συναντήσεις?

quote:
Αρχιμανδρίτης:
Όχι φίλε stiv ο αδελφός Εαρινός, έχει κάποιο πολύ σοβαρό ψυχικό πρόβλημα και επιθετική διάθεση και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και συμπόνια.

Αν του λέγαμε σε όλα ναι?

quote:
Εαρινός:
Φίλε μου , δεν έκανα κάτι που θα με καθιστούσε ασέβαστο...αν ωστόσο θέλεις να τοποθετούνται μόνο όσοι καταθέτουν "Βυζαντινούς ύμνους" όπως τους αποκαλείς , προσωπικά αποχωρώ προκειμένου να βρείτε την ψυχική σας απωλεσθείσα ψυχική ηρεμία , με την κατάθεση "Βυζαντινών ύμνων"....όσο για τον αναζητούμενο σεβασμό που αναφέρεις -με πολύ έντεχνο τρόπο- θα έλεγα , ότι δεν προκύπτει απο την σύνταξη της παρατήρησής σου "λίγος σεβασμός για μια φορά έστω στην ζωή σας"...αντίθετα μάλιστα!!!

Kαλή συνέχεια!!!

Να ορίστε!....τον διώξατε!
Εαρινέ εγώ σε αγαπώ! γύρνα ξανά!

quote:
αθεος:
όταν δείξετε ότι καταλάβατε το τι καταστροφή φέρατε στην ελλάδα με τις καταστροφές της πνευματικής μας κληρονομιάς, με την δαιμονοποίηση των αρχαίων ελλήνων, όταν λοιπόν δείξετε μεταμέλεια και ζητήσετε συγνώμη και όταν τα δις που έχετε για να γεμίζετε τις σαπιοκοιλιές σας τα χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τον κόσμο, τότε θα υπάρξει και ο σεβασμός, μέχρι τότε η εκκλησία είναι ανάξια σεβασμού

Δεν μας φέρνεις και κανάν ιστορικό να σε επιβεβαιώνει? Γιατί αυτοί που έχω φέρει εγώ κατά καιρούς, μας λένε ότι χριστιανισμός και ελληνισμός είναι ένα και πάνε πακέτο.

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"

21/02/2011, 23:45:18
quote:

[quote]

-----------------------------------------------------------

Να τους σκοτωνουμε δηλαδη Λουπους?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Ποιός lUPUS ρε συ Νικόμαχε...
Ο Συνδίκτυος λέγεται Αρχιμανδρίτης...και μιλάει για Βυζαντινούς ύμνους αγάπης...
http://www.youtube.com/watch?v=PvkeS7m7WWc&feature=related

21/02/2011, 23:47:04
Αδελφέ δεν stiv δεν θα ήθελα να σε χαρακτηρίσω αφελή, αλλά αδυνατώ κατανοήσω τον υπαινιγμό σου. Εδώ μέσα ανοίξαμε ένα θέμα για Βυζαντινούς ύμνους και κάποιοι ψυχικά άρρωστοι που μας έχουν ταμπελώσει προσπαθούν να καταστρέψουν το θέμα.

21/02/2011, 23:50:02
Φιλε μου Εαρινε

Αν αυτος ειναι Αρχιμανδριτης εγω ειμαι καρδιναλιος.
Επεσαν πολλοι στην παγιδα του.
Δεν εισαι ο μονος που θελεις...ψυχιατρο!

Και να δεις που θα μπει και ο Λου+πους τωρα με αλλο
νικ και θα βριζει για να ξεκαρφωσει τον Αρχιμανδριτη.

Τελειωνει η επηρεια των φαρμακων,λεει ο αθεος!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

21/02/2011, 23:51:49
quote:
Αρχιμανδρίτης:
Κάπου σε κάποιο άλλο θέμα διάβασα ότι ο αδελφός Zip πρότεινε στον αδελφό Εαρινό να επισκεφθεί ψυχίατρο. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι να τον βοηθήσουμε με αυτήν την μανία καταδίωξης που έχει εναντίον κάθε τι χριστιανικού, τότε ίσως να ήταν καλό να επισκεφθεί έναν καλό ψυχίατρο και να σταματήσει να επιτίθετε στι ψυχές του κόσμου, νομίζοντας μάλιστα ότι κάνει κάτι καλό, γιατί απλά δεν έχει την δύναμη να αντισταθεί στους δαίμονες του.

Έχεις δίκιο!
Εγώ πάντως κατά καιρούς του διάβασα κάτι ευχές σαν κι αυτές αλλά δεν έπιασαν....προσπαθώ όμως!

quote:
Αρχιμανδρίτης:

Εγώ δέσποτα θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να σώσω τον αμαρτωλό Εαρινό!, ξέρω ότι είναι επικίνδυνο πολύ! αλλά κάθε φορά που γράφω, έχω κι ένα γουρουνάκι δίπλα μου! έτσι αν βγει ο δαίμονας από μέσα του θα πάει στο γουρούνι!

Υ.Γ. stiv σ΄ ευχαριστούμε για τους ύμνους!

Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"