ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι "Αγανακτισμένοι" ... πίθηκοι ? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Οι "Αγανακτισμένοι" ... πίθηκοι ? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

AitheroVamon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/11/2011, 10:56:25
anna999
quote:
Μην μου προσάπτεις όμως χαρακτηρισμούς η συκοφαντία, η δισφήμιση και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν μ΄αγγίζουν..
Απ' ότι φαίνεται, σε αγγίζουν
quote:
Μπορούμε στην πορεία να δούμε τον ψυχισμό σου, διότι η ψυχολογια του βάθους είναι μια Επιστήμη που δεν επιδέχεται τσαρλατανισμούς.
Πάντες όμως είστε εκτεθειμένοι στον επάνω κόσμο, το ότι, παρουσίασα, αυτό που εσείς είδατε, δεν λέει απολύτως τίποτα.
Έπρεπε να κινηθώ έτσι δια να μπλοκάρω το κακό, κι έτσι πάντες είστε αναπολόγητοι!
Όταν το σύμπαν θεωρεί παραλογισμό έρχεται προς εσάς εκατό φορές πιο παράλογο για να σας μπλοκάρει..
Πρόσεξε τώρα τι κάνεις σε αυτή την παράγραφο, για να δείς γιατί οι άλλοι (και εγώ) λένε ότι τα γραπτά σου είναι ακατανόητα.

Στην πρώτη πρόταση της παραγράφου μιλάς για τον ψυχισμό κάποιου (προφανώς εμένα αλλά δεν το έχεις αναφέρει κάπου). Μετά μέσα στην ίδια πρόταση κάνεις μια γενικόλογη αναφορά για κάποια "ψυχολογία του βάθους" (εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό, όσοι είναι άσχετοι όμως δεν θα 'χουν ιδέα τι εννοείς με αυτό)

Μετά στην δεύτερη πρόταση της ΙΔΙΑΣ παραγράφου μιλάς για το οτι "όλοι" είμαστε "εκτεθειμένοι" στον "επάνω κόσμο" (εμείς πρέπει να μαντέψουμε τι εννοείς με αυτό;) και ότι "αυτά που είδαμε" (τι είδαμε;) δεν λένε τίποτα (δηλαδή; τι πάει να πει αυτό;)

Μετά στη τρίτη πρόταση, πάλι της ίδιας παραγράφου (μια παράγραφος υποτίθεται ότι πρέπει να 'χει νοηματική συνοχή), λες ότι "έπρεπε να μπλοκάρεις το κακό" (ποιο κακό;) και ότι δεν μπορούμε να "απολογηθούμε" (να απολογηθούμε για τι πράγμα;).

Τέταρτη πρόταση λες: "όταν το σύμπαν θεωρεί παραλογισμό, έρχεται προς εσάς 100 φορές πιο παράλογο". Αυτή η πρόταση δεν στέκει ΟΥΤΕ συντακτικά, ΟΥΤΕ νοηματικά.

Έγραψες λοιπόν πέντε προτάσεις χωρίς φανερή λογική συνοχή μεταξύ τους (δεν αρκεί εσύ να γνωρίζεις την όποια νοηματική συνοχή, όταν γράφεις πρέπει να τη μεταδίδεις και στους άλλους) με περιεχόμενο.. ακατανόητο.
Μετά όμως θα μου πεις, ότι είναι συκοφαντία να πω για σένα ότι αυτά που γράφεις δεν έχουν λογική συνοχή. Αλλά ενώ όλοι λένε ότι δεν καταλαβαίνουν τι λες, εσύ το καλάμι σου.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/11/2011 10:58:56

ΧΜέλος
19/11/2011, 11:00:52
quote:
Κάνω έκλυση προς πάντες και ιδιαίτερα στους νέους,ώστε να προλάβω το κακό!
Και εγώ κάνω έκκληση προς την διαχείριση να σταματήσει το τρολάρισμά σου.

Να δούμε αν θα εισακουστώ...

anna999Μέλος
19/11/2011, 11:35:06

Για τον εξοπλισμό της ετοιμασίας σου αγόρι μου, γι αυτό σχολίασε πρώτα!για τις ελλείψεις σου!
σχολίασε την αρχή, ας αναρωτηθείς, που οδεύω ξυπόλητος στα αγκάθια? Αυτό θα πεις πρώτα,πως πολιτεύομαι?

anahs

19/11/2011, 11:43:57
Αγαπητή anna999
πολύ φοβάμαι ότι αυτά που καταθέτεις στο παρόν θέμα είναι από λίγο έως πολύ άσχετα με το θέμα, τουλάχιστον απ' ότι καταλαβαίνει το φτωχό - μη μυημένο μυαλό μου.

Αρκετά σωστά στα λέει δε και ο Dr Jekyll Mr Hyde, στον οποίο καθώς φαίνεται απευθύνεσαι, πλην όμως... τι φταίει η παρούσα συζήτηση να ξεφεύγει από το θέμα της και τι φταίνε οι υπόλοιποι συζητητές και αναγνώστες της συζήτησης να αναρωτιούνται για το τι εννοείς;

19/11/2011, 12:02:14
@ Χ:
Αν θες να βοηθήσεις Χ στο να παραμένουν οι συζητήσεις στο θέμα τους υπάρχουν τρόποι:

- Μπορείς για παράδειγμα να συνεχίσεις να τοποθετείσαι επί του θέματος και να προσπαθήσεις έτσι να δώσεις έναυσμα ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση εντός του θέματός της.
- Μπορείς να κάνεις εσύ μια ευγενική σύσταση (στο μέλος που θεωρείς ότι ξεφεύγει από το θέμα) για να επανέλθει η συζήτηση στο θέμα της.
- Και μπορείς να μας στείλεις (π.χ. στο mail μου) ένα μήνυμα αναφέροντας ένα θέμα στο οποίο υπάρχει πρόβλημα. Δεδομένου βέβαια ότι είδες πως οι συντονιστές αγνοούν ότι υπάρχει πρόβλημα ή ότι το πρόβλημα συνεχίζει και διογκώνεται και είναι αναγκαίο να παρέμβουμε σύντομα και δεν έχουμε κάνει καμία παρέμβαση μέχρι τη στιγμή που κρίνεις αναγκαίο να μας ειδοποιήσεις.

Στο παρακάτω που μας απευθύνεις:

quote:
Και εγώ κάνω έκκληση προς την διαχείριση να σταματήσει το τρολάρισμά σου.

Να δούμε αν θα εισακουστώ...

(Η υπογράμμιση, δική μου)

προκαταβάλλεις ότι πιθανόν αγνοούμε το πρόβλημα που υπάρχει και ότι επίσης δεν θα εισακουστεί η έκκλησή σου, εφόσον αναρωτιέσαι εάν εισακουστείς, με τρεις τελείες μάλιστα να συνοδεύουν την απορία σου!

Φυσικά, εάν παρακολουθείς έστω και στοιχειδώς τα forums, θα έχεις δει ότι σχετικά με το θέμα που θίγεις έχουν ήδη γίνει πολλές επεμβάσεις και παρεμβάσεις. Θα έχεις δει επίσης την απάντηση του Dying_Incubus σε ανάλογη "σύσταση" που κάνεις σε άλλο θέμα, με το ίδιο δεικτικό ύφος:

quote:
quote:
X:

Απ' οτι βλέπω κάποιοι ανοίγουν θέματα απλώς για να κάνουν κήρυγμα.

Να δούμε πότε θα ασχοληθεί η διαχείριση. Άν ασχοληθεί...

quote:
X:

Σοβαρέψου ρε μάσεντον. Ένα φόρουμ δεν είναι άμβωνας και η εκάστοτε διαχείριση οφείλει να φροντίζει για τέτοια ζητήματα.

Αλλά απ' οτι βλέπω...

Dying_Incubus:

Μπορείς να προσπαθήσεις να βλέπεις καλύτερα λοιπόν, X...

(Η υπογράμμιση, δική μου)

"Να δούμε αν θα εισακουστώ..."
"Άν ασχοληθεί..."

Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις X;

19/11/2011, 13:44:49
Αμαλία

Δεν νομίζω οτι ο Χ,προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Απλά είναι αγανακτισμένος απο την ακατάσχετη και ακατανόητη φλυαρία του μέλους anna999.

Οπως όλοι μας!

οπως κι εσείς!

Ο Χ και οι υπόλοιποι,επιθυμούμε γρήγορη αντιμετώπιση του θέματος,περισσότερο για τον χώρο στον οποίο συμμετέχουμε ώς ενεργά μέλη,παρά για την προσωπική μας ικανοποίηση.

Θα μπορούσαμε να αφήνουμε αναπάντητα τα σχόλια της anna999,αδιαφορώντας για τις ασυναρτησίες της.Ετσι όμως δίνουμε ¨βήμα" στον κάθε "θεοπάλαβο",να οργώνει το φόρουμ και ο αντίκτυπος,όπως και σεις καταλαβαίνετε,είναι μεγάλος,επειδή μεγάλη είναι και η αποδοχή του φόρουμ στο αναγνωστικό κοινό.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/11/2011, 15:10:56
Φίλοι συμφορουμίστες, θεωρώ ότι η διαχείριση έχει κάνεις όλες τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει, για να αντιμετωπίσει το ζήτημα που συζητάτε. Αν κάνει οτιδήποτε άλλο, θα παραβιάζει την αρχή της ελευθερίας του λόγου και των απόψεων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένα επιεική μέτρα για τα μέλη που δεν τηρούν καποιους κανόνες σωστής παράθεσης (στον σωστό χώρο δηλαδή). Εγώ από τη μεριά μου σταματάω εδώ κάθε διάλογο άσχετο με το θέμα.
Αυτά.
anna999Μέλος
19/11/2011, 15:47:11
O διάλογος σταμάτησε το παρόν θέμα.
Αν το μέλος Dr jekyll Mr Hyde γνωρίζει την ερώτηση που του έθεσα, ας απαντήσει, αλλιώς ας σιωπά.
Ας απαντήσει στο θέμα του "ανέλιξη της ψυχής".

anahs

RedArrowZΜέλος
19/11/2011, 16:13:37
Φαίνεται να μην ενδιαφέρει την πλειοψηφία των Ελλήνων το πως οργανώνονται οι συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων"-ψυχολογικά διαλυμένων...προκαλώ οποιαδήποτε παρέα από έξυπνα άτομα, με καλή καρδιά και ιδέες να οργανώσουν μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα και να καταφέρουν να μαζέψουν τουλάχιστον 17.000 likes στην facebookική σελίδα της εκδήλωσης, και ακόμα περισσότερους παρευρισκόμενους στην ίδια τη συγκέντρωση και να βάλουν τα γυαλιά σε γσεε αδεδυ κ.λ. λαμόγια ...

...φαίνεται επίσης ότι έχουμε γεμίσει δειλούς ψευτοεπαναστάτες και μη σκεπτόμενα άτομα που λένε ότι "θα τους δείξουμε" και ότι ο Έλληνας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και ότι νύχτα θα φύγουν οι κυβερνώντες κ.λ. δηλώσεις για σου πέφτουν τα μαλλιά. Είναι οι ίδιοι που με δική τους πρωτοβουλία δεν θα κατέβαιναν στο Σύνταγμα, αλλά ελπίζουν ότι κάποιος άλλος θα μπει για εκείνους να τα κάνει λίμπα στη Βουλή (και γιατί; είναι ένα πολύ ωραίο κτήριο - μπορεί να χρησιμεύσει στο μέλλον, γιατί να διαλυθεί το Σύνταγμα ή η Βουλή;)

Συχνά είναι οι ίδιοι που δεν έχουνε καταλάβει ότι οι ΙΔΙΟΙ που φέρανε τη χούντα είναι οι ΙΔΙΟΙ που την κατήργησαν και οι ΙΔΙΟΙ που δημιούργησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου - για την οποία μας λένε ένα σωρό μπαρούφες μέσα από τα σχολεία και τα media - η οποία μάζεψε αρκετό αθώο και ανώριμο ίσως κοσμάκη σε fashion σημερινών "αγανακτισμένων".

Συχνά είναι οι ίδιοι που αν τους ζητήσεις να επεξεργαστούν μία διαφορετική εκδοχή της Ιστορίας, θίγονται προσωπικά, σε κοιτάζουν περίεργα, αμφιβάλοντας για την πνευματική σου υγεία και σπεύδουν να υπερασπιστούν την Ιστορία ακόμα και αν δεν έχουν κανένα προσωπικό συμφέρον και ακόμα και αν γνωρίζουν ότι εσύ που τους δίνεις τη διαφορετική εκδοχή δεν έχεις προσωπικά συμφέροντα (αν εξαιρέσουμε ότι το καλό της ανθρωπότητας είναι καλό και για εσένα, δηλαδή σε συμφέρει).

Οι ίδιοι λοιπόν, που το παίζουν επαναστάτες ή διαφημίζουν τη δύναμη του επαναστάτη και οργισμένου Έλληνα είτε γιατί τους αρέσει να αισθάνονται επαναστάτες είτε γιατί αν διαφημίσουν τη δουλεία του Έλληνα - που είναι η πραγματικότητα - θα πέσουν οι άλλοι να τους 'φάνε' χωρίς λόγο και αιτία, είτε λόγω μιας κερδοφόρας - στην περίπτωση της amitaς - μαλακίας που λέγεται θετική ενέργεια που υποτίθεται ότι πρέπει να διατηρούμε ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάτι στην κοινωνία να μας τροφοδοτήσει την καλή διάθεση και άρα θα πρέπει να καταπιέσουμε τον εαυτό μας για να την αποκτήσουμε, είτε επειδή είναι κρυφοκαθυστερημένοι, είτε επειδή τους αρέσει να ζούνε σε ένα χαρούμενο συννεφάκι μακριά από τη ζοφερή πραγματικότητα...

...αυτοί λοιπόν, αν τους ζητήσεις να 'καθίσουνε' μαζί σου γύρω από ένα τραπέζι
σε στυλ συμμορίας των 11 και να αναλύσετε διεξοδικά το σχέδιο των αγανακτισμένων και το πως θα επιτευχθούν οι στόχοι του κινήματος (π.χ. η δικαιοσύνη, η αποκατάσταση των συντάξεων/μισθών)...

...αν θα βρουν τη διάθεση για κάτι τέτοιο, αφού "μία τέτοια συζήτηση δεν βοηθάει τη χώρα", αφού πρέπει να αφήσουμε τα πολλά τα λόγια και να πάμε στο Σύνταγμα,
αφού ίσως θα πρέπει να πάμε να στήσουμε πικνίκ και να φέρουμε τα φαγητά μας στο Σύνταγμα και να κάνουμε και διάφορα άλλα πανυγηράκια εκεί (ποοοοοόσοι με καλέσανε σε γιορτούλες κουζίνας στους "αγανακτισμένους" δεν το φαντάζεστε), να δούμε κόσμο και γκομενάκια κ.λ. ...

...τότε 99% το πόρισμα θα είναι ότι τα βήματα είναι τα εξής

1 - και μοναδικό - )Μαζευόμαστε στο Σύνταγμα και φωνάζουμε ειρηνικά γιατί είμαστε "αγανακτισμένοι" και γιατί δεν είμαστε βάρβαροι και γιατί όταν μας τα έχουνε κάνει όλα εκτός από το να βιάσουν τη μαμά μας, εμείς είμαστε ειρηνικοί. Οι κυβερνώντες που καθ' όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας βρίσκονται μέσα στο κτήριο της Βουλής και που αισθάνονται πιεσμένοι από τις απόψεις μας, αλλά και ντροπή για τη γνώμη που τόσες χιλιάδες κόσμος έχει σχηματίσει για εκείνους, αυτομάτως ικανοποιούν όλα μας τα αιτήματα.
Ας έχουμε και ένα εναλλακτικό σχέδιο όμως, για την περίπτωση που δεν αφήσουν την ειρηνική μας διαμαρτυρία να εξελιχθεί ομαλά.

1) Μαζευόμαστε στο Σύνταγμα, απλά γιατί εκεί βρίσκεται το κτήριο της Βουλής. ( σε αυτό το σημείο ο George Clooney και ο Brad Pitt αρχίζουν να τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού δεν υπάρχει κάτι να κλέψουν στη Βουλή)

2) Αρχίζουμε να φωνάζουμε, γιατί έτσι θα μας...ακούσουν; Γιατί έτσι, τους μιλάμε σε επίπεδο χρήματος και άρα μας καταλαβαίνουν...όχι γράψτε λάθος, απλά τους φωνάζουμε, έτσι. Γιατί έτσι... θα φοβηθεί το κτήριο της Βουλής και θα το βάλει στα πόδια. Γιατί έτσι... ο Παπανδρέου θα γίνει φτωχότερος και άρα θα πρέπει να μας πάρει στα σοβαρά...α όχι, πάλι λάθoς - sorry Brad.

3) Τέλοσπαντων, αρχίζουμε και φωνάζουμε (ίσως μας λυπηθούνε επειδή το νιώθω ρε παιδί μου, έχουν κάποια ανθρωπιά μέσα τους - κάπου φάνηκε σε αυτά που λένε και σε αυτά που πράττουν - ή ίσως εντελώς μαγικά ο βασικός μισθός γίνει 1000 την επόμενη μέρα) και επειδή δεν είμαστε ηλίθιοι και καταλαβαίνουμε ότι είναι απαραίτητες και οι πράξεις ορμάμε και στους αστυνομικούς που κλήθηκαν για την προστασία της Βουλής και την αντιμετώπιση των "αγανακτισμένων" (σαφώς επιλέχτηκαν και αρκετά γομάρια και κακά παιδάκια...ουπς λάθος, όλοι τους αλήτες είναι).
Αλλά όχι όπως και όπως! Θα τους πετάξουμε κολλώδεις ουσίες και μπογιά τοίχου ώστε να αναγκαστούν να βγάλουνε τις μάσκες τους και οπότε να μη μπορούν να πετάνε τα δακρυγόνα τους! Μπα όχι, είναι αναίμακτη λύση, βρήκα κάτι καλύτερο - ορμάμε όπως να 'ναι και τους σαπίζουμε στο ξύλο αφού αυτό μας κάνουν και εκείνοι και αν καταφέρουμε να τους σκοτώσουμε όλους θα είναι τέλεια γιατί θα λυπηθεί η κυβέρνηση και θα αναγκαστεί να βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα τα συμφέροντα των τραπεζών!

Σε αυτό το σημείο με έχουνε ταράξει τόσο πολύ στη φάπα ο Pitt και οι υπόλοιποι 10 που θεωρώ τυχερό τον Αλέκο Τζανετάκο...

...η κοινή λογική φαίνεται να παραείναι αρρωστημένη, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Όταν οι Λίβυοι θα παίρνουν μισθούς Ελλάδας θα τους κοπεί το γέλιο και η καλή διάθεση που είχαν όταν χειροκροτούσαν για το χαμό του Καντάφι. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί που τον έφαγαν είναι μεγαλύτεροι μαφιόζοι και ότι η Λιβύη είχε από τους υψηλότερους μισθούς της Αφρικής όταν η κεντρική τους τράπεζα ανήκε στον Καντάφι. Τώρα που ανήκει σε ιδιώτες (Rothschild :) ) ας απολαύσουν τον αργό θάνατό τους. Το στήσιμο νέας κεντρικής τράπεζας ήταν το πρώτο μέλημα των 'επαναστατών'. Anyway στα δικά μας, εμείς δίνουμε ρεσιτάλ ηλιθιότητας...

Εάν ζητήσεις από κάποιον "αγανακτισμένο" να σου πει πως ακριβώς η συγκέντρωση και το φασκέλωμα θα φέρουν αποτελέσματα, οι απαντήσεις θα είναι κάπως έτσι

"Θα δουν ότι όλος ο λαός δεν αντέχει και δεν τους θέλει..."
"Η φωνή του λαού είναι δύναμη..."
"Θα φοβηθούν από τις χιλιάδες αγανακτισμένων, δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν..."
"Δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν, θα τους πάρει ο κόσμος με τα γιαούρτια..."

Εάν θίξεις το κίνημα των "αγανακτισμένων" με επιχειρήματα, η συνηθισμένη απάντηση που θα λάβεις είναι:

"Ε και τι να κάνουμε, μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες, αλλά δεν πρέπει να σηκωθούμε να διαμαρτυρηθούμε; Δεν πρέπει να καθόμαστε και να μην αντιδρούμε στα μέτρα!"

Η απάντηση είναι η ίδια, αν με επιχειρήματα δείξεις ότι ποτέ οι Ισπανοί δεν "αγανάκτισαν" με τη μη συμμετοχή μας ή ότι ποτέ δεν φώναξαν ή ότι δεν ξυπνήσαμε ή ότι ποτέ δεν μας ξύπνησαν (πόσο μου τη σπάει να το ακούω από τον οποιονδήποτε που κοιμάται!)

Άλλη μία απάντηση που ακολουθεί την προηγούμενη ή που για την πλειοψηφία των διαλόγων είναι η μοναδική, είναι:

"Εσύ τι κάνεις;"

... οπότε εκεί δικαίως σκέφτεσαι...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΡΕ #@%^$#&*%^ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ με το οτι δεν έχεις πάρει χαμπάρι από την απάτη και με το ότι είσαι ανίκανος να διακρίνεις και να καθορίσεις τους στόχους αλλά απλά ανταποκρίνεσαι σε ένα κάλεσμα σαν υπνωτισμένο ζώο και με το ότι εγώ στο επισημάνω???????????????

Τι κάνω;;; Το εύκολο. Εντοπίζω τα ψέματα και τις μαλακίες και αν έχω κάποια καλή ιδέα τη μοιράζομαι. Γιατί μόνο αυτό; Επειδή είμαι επαναστάτης όταν δωθεί η ευκαιρία, αλλά δεν είμαι τσάμπα μάγκας και ψευτοεπαναστάτης και αναγνωρίζω ότι δυστυχώς είμαι δούλος και ότι ευκαιρία δεν έχει δωθεί. Όλοι πρέπει να αναγνωρίσουν την τρέχουσα ιδιότητά τους, αν θέλουνε από δούλοι να γίνουνε πολίτες ενός κράτους δικαίου. Επίσης, γιατί είμαι ανίσχυρος...ή μάλλον όχι...είμαι αρκετά δυνατός, αλλά όχι αρκετά θαρραλέος και ανιδιοτελής ώστε να δώσω μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξοπλιστώ και να μπουκάρω στο κτήριο της οδού Αχαρνών 19 και να τους γαζώσω όλους, κάνοντας ένα καλό για τη χώρα αλλά παράλληλα καταστρέφοντας τη δική μου ζωή...Και μόνο που δηλώνω κάτι τέτοιο είναι σημάδι θάρρους, γιατί έχουμε γεμίσει με τόσους Μασόνους που σίγουρα κάποια στιγμή, κάποιος θα διαβάσει αυτή τη συζήτηση, όπως και εγώ έπεσα τυχαίο πάνω στο forum την πρώτη μου φορά...

...οπότε έχω κάτι να απευθύνω στον όποιο αγαπητό (μασόνο ή όχι) πέσει πάνω σε αυτό το post:

Μαλάκα Έλληνα, ακούς τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

19/11/2011, 16:42:21
RedArrowZ απ' ότι κατάλαβα, έχεις αγανακτίσει με τους αγανακτισμένους. Ηρέμισε, και μη βλέπεις παντού μασόνους και "εχθρούς".

Το γεγονός ότι το κράτος συνεχώς προσπαθεί να διαλύει τις διαδηλώσεις, πώς το ερμηνεύεις;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/11/2011 16:43:58

ΧΜέλος
19/11/2011, 16:49:36
Αμαλία,
quote:
Φυσικά, εάν παρακολουθείς έστω και στοιχειδώς τα forums, θα έχεις δει ότι σχετικά με το θέμα που θίγεις έχουν ήδη γίνει πολλές επεμβάσεις και παρεμβάσεις.
Αφού είχαν ήδη ανοιχτεί τρία θέματα απ' το ίδιο μέλος τα οποία είχαν ξεπεράσει τις έξι σελίδες.
quote:
Και μπορείς να μας στείλεις (π.χ. στο mail μου) ένα μήνυμα αναφέροντας ένα θέμα στο οποίο υπάρχει πρόβλημα.
Ή πιο απλά μπορείτε να παρακολουθείτε τα θέματα (αυτή δεν είναι η δουλειά σας;) και να τηρείτε την τάξη.

Αν πρέπει σε κάθε πρόβλημα να στέλνουμε και από ένα μήνυμα ζήτω που καήκαμε.

quote:
Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις X;
Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω καμμία εντύπωση, παρακολουθώ και βλέπω τι γίνεται.

Και αυτό που έχω διαπιστώσει μετά λύπης μου είναι οτι μπορεί κάποιος να τρολάρει ή να μπουρδολογεί, να γεμίζει 10 σελίδες, να κάνει ένα θέμα πουτ... και να μην ασχολείται κανένας.