ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/08/2016, 14:10:47
Επειδή κλάνει το...γατί!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/08/2016, 14:15:04
quote:
Επειδή κλάνει το...γατί!
Να μάθεις χαζούλη ότι, όταν με καβαλάει ο διάολος, να μην πετάγεσαι σαν κλανιά. (παρομοίωση)

Edited by - Αίολος on 23/08/2016 14:16:52

23/08/2016, 14:29:44
Περιμένω την θέση του λάθους.

Edited by - Αίολος on 23/08/2016 14:30:04

23/08/2016, 16:36:47
quote:

quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:

Αγαπητέ Βασίλειε

Η ταχύτητα του φωτός, έχει άμεση σχέση με το θέμα που συζητάμε.
Δώσε μου την ευκαιρία να σου το αποδείξω, λέγοντάς μου πόση είναι η ταχύτητα αυτή.

Με τον τρόπο που φέρεσαι αγαπητέ Μάριε, δείχνεις να υποστηρίζεις κάτι το ένοχο και προσπαθείς να βρεις συνένοχο.

Ανακίνησες εσύ το θέμα “η ταχύτητα του φωτός;” Το ανακίνησες. Λοιπόν, ανάπτυξε τη συλλογιστική σου, που να δεικνύει ότι η ταχύτητα του φωτός συσχετίζεται με τα θέματα που συζητάμε, φέρε τα παραδείγματά σου, και συνεχίζουμε.

Και για να κάνουμε καλές εξηγήσεις: Αν δεν ανταποκριθείς στα πάνω, θα σημαίνει ότι η ταχύτητα του φωτός, με τον τρόπο που την έθεσες, δεν συνδυάζεται με τα της κοσμογονίας θέματα που συζητάμε (= πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή = θέματα μη παρατηρούμενα), οπότε είναι άχρηστη.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αγαπητέ Νικόμαχε. Για να συνεχισθεί η μεταξύ μας συζήτηση, σου υποδείχθηκε πιο πάνω ο τρόπος.

Όσο δεν ανταποκρίνεσαι θα ισχύουν αυτά:

quote:

Και για να κάνουμε καλές εξηγήσεις: Αν δεν ανταποκριθείς στα πάνω, θα σημαίνει ότι η ταχύτητα του φωτός, με τον τρόπο που την έθεσες, δεν συνδυάζεται με τα της κοσμογονίας θέματα που συζητάμε (= πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή = θέματα μη παρατηρούμενα), οπότε είναι άχρηστη.

23/08/2016, 16:45:15
quote:

kost:

αδυνατούν να προσδιορίσουν

Πράγματι τα παράγωγα του «πανεπιστήμιου» = οι «επιστήμονες» αδυνατούν να
προσδιορίσουν, όχι μόνο την ηλικία του σύμπαντος (παρά μόνο ασυνάρτητες χρονολογικές θέσεις εκφράζουν, με άπειρη χρονολογική διαφορά μεταξύ τους), αλλά αδυνατούν να αρθρώσουν έστω και μισή αποδεδειγμένη θέση έναντι όλων των θεμάτων κοσμογονίας. Μόνο κάτι θεωρίες/αμπελοσοφίες εξέφρασαν, που ως είναι φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση, και γκρεμίστηκαν σαν χάρτινος πύργος. Κοίταξε εδώ: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379
Απεστάλη: 26/06/2015, 12:52:16

quote:

kost:

Έτσι θα πείσετε τις νέες γενιές, έτσι θα πορευθείτε στη νέα εποχή;;;

Ναι έτσι, αγαπητέ kost, θα πείθουμε τις νέες γενιές, και έτσι θα πορευόμαστε, όχι μόνο στη νέα εποχή, αλλά για πάντα. Ιδού πως: Ακολουθούντες την Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία μας εύφρανε, εμάς τα πιστά μέλη της, με τη θαρραλέα θέση της στην πρόσφατη Πανορθόδοξη Σύνοδο της Κρήτης: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=5&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12285 Απεστάλη: 15/08/2016, 21:56:19

Βεβαίως, σχετικά με την εξιχνίαση των θεμάτων της κοσμογονίας, δεν χρειάζεται να πείθουμε εμείς τις νέες γενιές. Διότι τον ρόλο αυτόν τον έχει αναλάβει η επιστήμη, η οποία απέδειξε αληθείς τις βάσει της Αγίας Γραφής εξαγγελλόμενες κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12285

23/08/2016, 17:30:54
Αγαπητέ Βασίλειε ΟΧΙ.

Εχω στα χέρια μου την επίσημη απάντηση της ορθοδόξου Εκκλησίας, δια 'στόματος" πατέρα Κωστώφ, αρχιμανδρίτου φυσικού.

Επομένως μου είναι αδιάφορο, αν συμφωνείς ή όχι.

Αφού λοιπόν αποδεδειγμένα η ταχύτητα του φωτός ( http://www.esoterica.gr/forums/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=12285&FORUM_ID=6&CAT_ID=3&Forum_Title=%2E%2D%3D+%CC%D5%C8%CF%D3+%26+%C8%D1%C7%D3%CA%C59), είναι 300.000 χιλ/s, μένει να σου ζητήσω το εξής:

Ποιά ακριβώς είναι η θέση της επίσημης Ορθοδόξου Εκκλησίας, για την απόσταση Ηλίου-Γης?
Είναι αυτή 150.000.000 χιλ. ή όχι?

Αν δεν απαντήσεις εσύ, θα απευθυνθώ πάλι στον πατέρα Κωστωφ και θα σε κάνω ρεζίλι δημοσίως ένθεν κακείθεν, αποδεικνύοντας πως είσαι ανίκανος για διάλογο και επικίνδυνος για τις θέσεις της Ορθοδόξου ημών Εκκλησίας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/08/2016, 21:26:41
Μάριε, σου επιβεβαίωσε ο Κωστώφ ότι η ταχύτητα του φωτός (στο κενό) είναι επίσης σταθερά;

Abyssus Abyssum Invocat

23/08/2016, 21:44:53
quote:

Μάριε, σου επιβεβαίωσε ο Κωστώφ ότι η ταχύτητα του φωτός (στο κενό) είναι επίσης σταθερά;

Abyssus Abyssum Invocat

Δεν ρώτησα επί τούτου.
Ρώτησα απλά αν είναι 300.000χιλ/s και μου απάντησε πως είναι έτσι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/08/2016, 01:28:50
Αιολε χάλια... δουλειά δεν είχε ο διαολος που λένε...
24/08/2016, 06:54:44
24/08/2016, 09:17:35
Μα είναι φυσιολογικό. Όταν μαζέψεις όλα τα σκουπίδια του ίντερνετ, τότε θα καταντήσεις η χωματερή των φόρουμ. Αναρωτιέμαι που βρίσκεται ο πάτος. Δεν το κλείνετε καλύτερα πριν γράψετε νέο ρεκόρ;

Abyssus Abyssum Invocat

24/08/2016, 11:50:43
Ζητώ συγγνώμη για τις εκφράσεις μου.
Εχει δίκιο ο αστράκιας. Χάνω το δίκιο μου.
Προσωπικά προβλήματα από εκείνα που λίγο πολύ έχουμε όλοι μας...
Είμαι και λίγουλάκι οξύθυμος, ε, δεν θέλει και πολύ το κακό να γίνει.

24/08/2016, 11:52:45

24/08/2016, 11:58:37
24/08/2016, 14:39:24
24/08/2016, 15:49:36
quote:

Μεσαιωνιστής:

δεν εχεις καταλαβει οτι η ορθοδοξια βουλιαζει

Θα αστειεύεσαι αγαπητέ Μεσαιωνιστή. Η Ορθοδοξία όχι μόνο δεν βουλιάζει, αλλά βρίσκεται στο ζενίθ. Απόδειξη τούτου είναι η θαρραλέα θέση της στην πρόσφατη Πανορθόδοξη Σύνοδο της Κρήτης: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=5&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12285 Απεστάλη: 15/08/2016, 21:56:19

Διάβασε σε παρακαλώ το κείμενο στο οποίο παραπέμπει ο πάνω σύνδεσμος προσεκτικά. Είμαι σίγουρος ότι θα απαλλαγείς από το αίσθημα της αποθάρρυνσης, και θα ενδυθείς τα αισθήματα της αισιοδοξίας και του θάρρους. Αυτά τα αισθήματα, και όχι μόνο, χαρακτηρίζουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

quote:

Μεσαιωνιστής:

σε πατουν και σε αφανιζουν

Από τους συνομιλητές μου, κανένας δεν μπορεί να με πατήσει, ή να με αφανίσει, ή να με κάνει ρεζίλι δημοσίως, καθώς δεν μπορούν να αντικρούσουν τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

24/08/2016, 18:04:03
quote:
Αίολος:
Ποίος είσαι ρε όργιο που ούτε μια αυθεντική σκέψη δεν έχεις εκφράσει;;;
Ποίος είσαι ρε όργιο που, ενώ κρίνουμε τους γονείς μας και τον ίδιο τον θεό, δεν δέχεσαι την κρίση;;;
Αν δεν δέχεσαι τις κρίσεις, φασισταριό του κερατά, ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ανεγκέφαλο όν...

Πραγματικά, είσαι για λύπηση...

Ουσιαστικά δεν νιώθω οτι πρέπει να απολογηθώ, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν "ΝΙΚΟΜΑΧΟ"...
Ούτε θα κάνω διάλογο με κατα φαντασίαν "Αρίους"

Τόσα καταλαβαίνεται... τόσα λέτε*

quote:
Αίολος:
η "καρέκλα" δεν σε καθιστά θεό ηλίθιε!
ρίξε μου κι άλλη "κόκκινη" μαλάκα...
μονο αν με διαγράψεις θα ησυχάσεις...

Ωραία ιδέα...
(θα προτιμούσα βέβαια να σε βλέπω να ξεφτιλίζεσαι κατά καιρούς...)
...αλλά κάτι θα κάνουμε και για εσένα.

Μέχρι να εξεταστεί, η τελευταία, αλλά και η συνολική σου στάση στο φόρουμ,
ο λογαριασμος Αίολος θα παραμείνει απενεργοποιημένος

* ΥΓ
Η τοποθέτηση του Heretic
(που έδειξε να αντιλαμβάνεται καταστάσεις)
ομολογώ με απογοήτευσε.

24/08/2016, 18:34:34
Εμένα aitherovamon, με εχει απογοητεύσει η εικόνα του forum. Αν δεν εχεις αντιληφθει για ποια εικονα μιλαμε, δες το παρακατω βιντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=TI7FkvGC5GA

Abyssus Abyssum Invocat

24/08/2016, 18:56:50
Δε θα διαφωνήσω δυστυχώς
Το εχω επαναλάβει και στο παρελθόν,
τα φόρουμ (γενικότερα) είναι σε κάμψη, τόσο ως προς την ποσοτική οσο και την ποιοτικη συμμετοχή.
Επίσης εχω καταθέσει την άποψη μου για το δικό μας φόρουμ.
Είναι ενα "εξειδικευμένο" ως προς την θεματολογία του,
μονο που αυτή η εξειδικευμένη θεματολογία του, δύσκολα πλέον μπορεί να κρατήσει ενα στοιχειώδες επίπεδο.
Απο τη μια τα trolls κι απο την άλλη ο κάθε ταλιμπάν ένθεν κακείθεν

Και για να εξηγούμαι,
πιστεύω να συμφωνήσουμε (?)
οτι είναι θεμιτό, να γράψει κάποιος οπαδός μιας θρησκείας,
αυτα που πιστεύει,
εστω κι αν είναι μέσα απο ενα πρίσμα που πια μοιάζει ξεπερασμένο.
Αν εσυ ή εγω διαφωνουμαι με αυτα, και η άλλη πλευρά, δεν κάνει πίσω...
ποιος είναι ο "λογικός" ?
oxi βέβαια αυτός που συνεχίζει να προσπαθεί να αποδείξει στον οπαδό
οτι η Γη γυρίζει...

24/08/2016, 19:08:07
Πουθενά δεν ζήτησα την απολογία σου Ανδρέα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.