ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TEST: ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- TEST: ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/08/2005, 22:16:34
ειμαστε δυο ειμαστε τρεις σε λιγο χιλιοιδεκατρεις

τρεις με δυο μηδενικα στο τελος ειταν και οι σπαρτιατες και αν δεν υπηρχε ο εφιαλτης δεν θα περναγανε οι περσες
και εδω δεν βλεπω κανεναν εφιαλτη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Deghar AdharkΜέλος
30/08/2005, 23:49:13
συντροφοι....ολοι οι δρομοι οδηγουν στο...λεμονι!{}

αν ετσι εχουν τα πραγματα πρεπει αμεσως να βρεθουν και αλλα λεμονια να μας υποστιριξουν.
μπορουμε ομως να υπογραψουμε μια συνθηκη με τα αχλαδια{που ειναι πιο κοντα μας συγγενικα} και με το πεπονι{που ειναι μονο του}
ετσι θα μπορεσουμε να καταπολεμησουμε τις ντοματες τις οποιες λογικα θα υπερασπιστουν οι μπανανες.....και τοτε θα φενερωθει το μυστικο μας οπλο και θα εχουμε με εναν σμαρο 2 τρυγωνια

31/08/2005, 00:49:12
τα αχλαδια για την ωρα θα κρατησουν ουδετερη σταση
θα οργανωσουν μια επιτροπη θα τεθουν τα ζητηματα απο τα φρουτα και τα ζαρζαβατικα και θα αποφασισουν ποιος εχει δικιο
οι αντιφρονουντες στην αποφαση της επιτροπης θα γινουν σαλατα

σκοπος μας ειναι να μπορεσουμε ολοι μαζι να συνυπαρξουμε σε μια φρουτοποιια χωρις πολεμους αρκει να δεχεστε αυτα που λεμε
στην αντιθετη περιπτωση θα φτυσετε το λιπασμα του γεωργου σας

PurePoisonΜέλος
31/08/2005, 10:00:45
Τελικα εμεις τα λεμονια θα παμε μπουζουκια?

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

indian28Νέο Μέλος
31/08/2005, 11:45:48
ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ.
rizitisΜέλος
31/08/2005, 15:13:25
Η ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΗ κατάταξη αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

φράουλες 9 (συμπεριλαμβανομένου ενός προδότη ανανά)

μπανάνες 8

τομάτες 5

λεμόνια 5

αχλάδια 3

πεπόνια 1 (αργίτικο)

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Deghar AdharkΜέλος
31/08/2005, 15:32:32
quote:
θα οργανωσουν μια επιτροπη θα τεθουν τα ζητηματα απο τα φρουτα και τα ζαρζαβατικα και θα αποφασισουν ποιος εχει δικιο
οι αντιφρονουντες στην αποφαση της επιτροπης θα γινουν σαλατα

σκοπος μας ειναι να μπορεσουμε ολοι μαζι να συνυπαρξουμε σε μια φρουτοποιια χωρις πολεμους αρκει να δεχεστε αυτα που λεμε
στην αντιθετη περιπτωση θα φτυσετε το λιπασμα του γεωργου σας

καλη ιδεα.δεν μπορω να καταλαβω πως οι φραουλες ανεβηκαν τοσο ψηλα.

quote:

31/08/2005, 18:34:24
quote:

Ακριβώς, για την ώρα...
AtvaΜέλος
31/08/2005, 19:40:45
Και όταν κρίνουν ότι το «πόλεμος» έχει πάρει συγκεκριμένη κλίση στον πάγκο του μανάβη αναλόγως θα γείρουν και τα αχλάδια τα κοτσάνια τους!

"Κονξ Ομ Πανξ"

01/09/2005, 14:25:41
atva κανενα αχλαδι δεν ειπε
οτι θα παρει το μερος καποιου αλλου φρουτου η ζαρζαβατικου

το μονο που ειπαμε εμεις τα αχλαδια ειναι οτι θα φτιαξουμε μια επιτροπη που σκοπος της θα ειναι να φερει την ειρηνη στον τοπο
για να πετυχουμε την ειρηνη
ισως να χρειαστει να μπλεντεριασουμε
καποια φρουτα/ζαρζαβατικα που εχουν τυρανικες τασεις

πρεπει να ζουμε σε μια δημοκρατικη φρουτοποιια ολοι πρεπει να κανουμε το σωστο οι αντιφρονουντες θα ξεζουμιστουν

nst
<<Ακριβώς, για την ώρα...>>
με πιανεις

01/09/2005, 15:24:52

.

riziti φιλε μου, καπου με ρωτησες τι φρουτο ειμαι.

με ετικετιασανε ως ντοματα.

αλλα με πολυ σολανινη...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

01/09/2005, 16:51:30
quote:

Γεια σου συναδέλφισσα PurePoison! (by the way με τέτοιο nickname δεν περίμενα να βγεις και τίποτε άλλο εκτός από Λεμονίτσα!)

Εμείς οι ξινοί και κίτρινοι θα πάμε να γλεντήσουμε και θα αφήσουμε τους άλλους να πλακωθούνε μεταξύ τους και να αλληλοφαγωθούνε και να αλληλοστιφτούνε και μετά θα έρθουμε για να πάρουμε τα λάφυρα και την πρωτοκαθεδρία!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

spiritΜέλος
01/09/2005, 16:52:06
αλλος για ντοματες?

rizitisΜέλος
01/09/2005, 17:15:00
quote:
riziti φιλε μου, καπου με ρωτησες τι φρουτο ειμαι.

με ετικετιασανε ως ντοματα.

ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΙΡΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΟ!!!!!!!!!

ΒΟΗΘΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...

quote:
spirit :ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ...

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

rizitisΜέλος
01/09/2005, 17:21:10
Η ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΗ κατάταξη αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

φράουλες 9 (συμπεριλαμβανομένου ενός προδότη ανανά)

μπανάνες 8

τομάτες 6

λεμόνια 5

αχλάδια 3

πεπόνια 1 (αργίτικο)

ΥΓ.jonniebegood ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ DEVA ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ "ΚΟΥΠΑΣ" -ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΙΝΟΥΣ!!!- ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΓΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΙΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ.

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

snoopyΜέλος
01/09/2005, 20:47:52
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
MercuryΜέλος
01/09/2005, 21:41:58
quote:

Μα για αυτό θα μείνουμε 5 τελικά...για να μας χωρέσει το ταξί.

Εγώ φυσικά θα κάτσω πίσω με την ανήσυχη και την pure poison και ο PY8AGORAS μπροστά στην...τρυφερή αγγαλιά του Degh Adhard...μπρρρρρ...

Ταξιτζής το αργίτικο πεπόνι.

Deghar AdharkΜέλος
02/09/2005, 00:07:12
quote:

Μα για αυτό θα μείνουμε 5 τελικά...για να μας χωρέσει το ταξί.

Εγώ φυσικά θα κάτσω πίσω με την ανήσυχη και την pure poison και ο PY8AGORAS μπροστά στην...τρυφερή αγγαλιά του Degh Adhard...μπρρρρρ...

Ταξιτζής το αργίτικο πεπόνι.

και μια σημειωση:οποιος απο αυτους που δεν εχουν κανει το τεστ βγει λεμονι θα παει στο πορτ μπαγκαζ

rizitisΜέλος
02/09/2005, 04:00:03
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «THE GARDENER », Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ .

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ RED POWER TOM & ATO CORPORATIONS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΙΤΕ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ RED POWER TOM & ATO CORPORATIONS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΙΣ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!!!!!!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ :ATVA, JONNIEBEGOOD, BRIE BOY ,INANDBOVE, NIGHTINGAIL KAI RIZITIS.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Edited by - rizitis on 02/09/2005 04:01:50

sentnaΝέο Μέλος
02/09/2005, 05:38:51
ΜΠΑΝΑΝΑ!ΜΠΑΝΑΝΑ!ΜΠΑΝΑΝΑ!ΜΠΑΝΑΝΑ!