ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/09/2005, 15:52:27
quote:
WWalker:
«Το ξέρω, βολεύει άγρια.»

Μα, γι’αυτό σου λέω: ΓΑΝΤΙ σου πάει αδερφέ!!!!!!!!!!

Είδες ε; Και δεν μου λες, σε τέτοια

περίπτωση τι κάνουμε;

quote:
WWalker:
«Ως γνωστόν, σε δύο περιπτώσεις λένε "ΑΞΙΟΣ".
Και εγώ για παπάς δεν πάω.»

Βρε, καλύτερα ΑΞΙΟΣ παρά…….ΑΝΑΞΙΟΣ!!!!!

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

WWalker:
«Άρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γιατί ο Schwabe αναφωνεί "ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ".»

Μάλιστα! Ότι πείτε κύριε…….

15/09/2005, 15:55:24
WWalker:
«Είδες ε; Και δεν μου λες, σε τέτοια
περίπτωση τι κάνουμε;»

Τι άλλο?? ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!!

VELISSARIOSΜέλος
15/09/2005, 16:39:59
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.
KrisnnaΜέλος
15/09/2005, 17:30:32
Θα έλεγα μιάς και είναι η εποχή και ο μήνας επίκαιρος λόγω Champions League και Πρωταθλήματος να φτιάξετε δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.
Οι μέν θα έχετε έμβλημα τον Δία, οι δέ τον Κύριο
Οι Χριστιανοί ίσως δυσκολευτούν λίγο περισσότερο στον σχηματισμό εντεκάδας αλλά τελικά και αυτοί θα τα καταφέρουν.
Προπονητές-μάνατζερ δέν το συζητάμε Schwabe και Ψηλός.
Απομένει μετά να βρεθούν διαιτητές και γήπεδα, το πρόγραμμα φτιάχνεται εύκολα!!
Και καλή συνέχεια ...

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

15/09/2005, 19:11:29
Krishna, όπως βλέπεις έχουμε ένα μικρό... τεχνικό πρόβλημα, και ο Schwabe δεν βοηθάει, παρά μόνο μου λέει να κάτσω στα αβγά μου, οπότε εγώ αυτή την στιγμή έχω εγκλωβιστεί στην υπερσύγχρονη πολυθρονάρα μου!

Τουλάχιστον θα παρακολουθώ τον αγώνα αναπαυτικά.

15/09/2005, 19:29:59
Χε Χε!!
Με γκολ από τα αποδυτήρια θα ξεκινήσουμε!!!

Θα τους πάρουμε και τα σώβρακα!!!

Φιλικά όπως πάντα

GDS1Μέλος
15/09/2005, 19:41:01
Γιατί ρε δικό σου σώβρακο δεν έχεις;;;;;;

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

15/09/2005, 19:52:27
quote:
Γιατί ρε δικό σου σώβρακο δεν έχεις;;;;;;

Και τι κατάφερες τώρα με τα εσχατολαγνικά σου δεκανίκια μου λες; Αποδείξεις έχεις; Τεκμήρια; Στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία χαριεντίζεσαι; Ή μήπως νομίζεις πως με τις σωτηριολογικές σου μπαρούφες θα καταφέρεις να πείσεις τον κάθε εγκεφαλικά μη ευνουχισμένο εγκέφαλο; Λέω γιατί το πολύ κανέναν περιτμημένο εγκέφαλο να πείσεις. ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΟΜΩΣ ΑΡΤΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Σε ρωτάω λοιπόν: ΠΟΥ είναι τα στοιχεία σου; ΠΩΣ μου ζητάς να δεχθώ κάτι το οποίο ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ; Λέω, γιατί ως γνωστόν, ότι δεν δρα, δεν υπάρχει, και επίσης ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Κατά συνέπεια, κάνε μας την χάρη και μέχρι να βρεις τεκμήρια, τρανταχτές αποδείξεις που να δικαιολογούν το σωτηριολογικό εσχατολογικό θαυματολαγνικό σου ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑ, ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΗΘΕΝ" ΣΩΒΡΑΚΟ του Ψηλού ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΟΥΤΟΝ 'Η ΤΟΝ ΠΑΣΚΑΛ Ή ΤΟΝ BOYLE.

GDS1Μέλος
15/09/2005, 20:06:34
χαχαχαχαχαχα γουστάρω...πάμε....

Αυτό που έχω να απαντήσω είναι ότι εσείς που καφετίζετε τα σώβρακα εξυπηρετείται ξένα συμφέροντα, που σκοπό έχουν να ξεβρακώσουν τους σωβρακοφορεμένους....ζητάτε αποδείξεις και χάνεται την ουσία...το σώβρακο φοριέται κάτω από τα ρούχα αγαπητέ...και πολλοί νέοι, που παραπλανάτε με την προπαγάνδα σας κατά των σώβρακων, μπορούν να ακολουθούν το ξεβράκωτο αλλά σύντομα θα κρυώσουν και θα βραχούν τα π@π@ρι@ τους....έρχεται χειμώνας

Μόνο η ζεστασιά ενός μάλλινου σώβρακου ή σωβρακοφανέλας θα τους προστατέψει από το απάγκιο....

Ακόμα και οι Βυζαντινοί φορούσαν σώβρακα ανθέλληνα, ακόμα και οι προγονοί μας το 21...όσο και να μας καφετίζετε εδώ και 2000 χρόνια το σώβρακο είναι της μόδας και θα παραμείνει για πάντα...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

15/09/2005, 20:45:56
quote:
Αυτό που έχω να απαντήσω είναι ότι εσείς που καφετίζετε τα σώβρακα εξυπηρετείται ξένα συμφέροντα

Επιστημονικά έωλο.

quote:
που σκοπό έχουν να ξεβρακώσουν τους σωβρακοφορεμένους....

ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ!?!?!

quote:

ζητάτε αποδείξεις και χάνεται την ουσία...

Είναι δυνατόν να μου ζητάς να δεχθώ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ; ΠΑΡ'ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΣΑΓΚΟΥΝΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!

quote:
το σώβρακο φοριέται κάτω από τα ρούχα αγαπητέ...

Κάποιο στοιχείο πάνω σε αυτό;

quote:
και πολλοί νέοι, που παραπλανάτε με την προπαγάνδα σας κατά των σώβρακων

Εχ ρε GDS1 με αυτά τα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΙΑ!!!! ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ; ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ; ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ!!!!

quote:
μπορούν να ακολουθούν το ξεβράκωτο αλλά σύντομα θα κρυώσουν και θα βραχούν τα π@π@ρι@ τους....έρχεται χειμώνας

ΧΑΧΑΧΑ!!!!
Ε ρε GDS1, έλεος πια με την ασχετοσύνη σου! Ακούς εκεί θα κρυώσουν τα π@π@ρια τους! Δεν έχεις ακούσει ποτέ αγαπητέ για την ειδική ισοθερμική π@π@ροθήκη, που φοριέται σε όλα τα χρώματα χειμώνα καλοκαίρι από τους απανταχού γρ@ψ@ρχίδες του κόσμου; Ακόμα και ειδικό διακόπτη για αυτόματο ξύσιμο έχει!

Αλλά τι σας λέω τώρα! Ζώα, κουτοί! Αυτό είστε! Σας δουλεύουν οι παπάδες για να σας παίρνουν τα λεφτά! Μια ζωή στο μεσαίωνα θα ζείτε να κρυώνουν τα π@π@ρια σας! Παρτε το χαμπάρι ΡΕΕΕΕ!!!! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!

quote:
Μόνο η ζεστασιά ενός μάλλινου σώβρακου ή σωβρακοφανέλας θα τους προστατέψει από το απάγκιο....

Α ρε GDS1, το παλεύεις άνθρωπέ μου, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!

Και αυτό γιατί το κίνημα της σωβρακοφανέλας ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ.

Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά. Αφού διαβάζεις ιστορία από το βιβλίο του Λυκείου, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ.

Εκτός αυτού, να μην ξεχνάμε ότι η μόνη πηγή για την εγκυρότητα της ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΑΣ προέρχεται από τον ελεεινό, τον γλειώδη τον ΕΥΣΕΒΙΟ, ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, ο οποίος και ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ!!!!

quote:
Ακόμα και οι Βυζαντινοί φορούσαν σώβρακα ανθέλληνα, ακόμα και οι προγονοί μας το 21...όσο και να μας καφετίζετε εδώ και 2000 χρόνια το σώβρακο είναι της μόδας και θα παραμείνει για πάντα...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

Έλεος πια ρε GDS1 με την ιστορική σου ασχετοσύνη! Έλεος πια!
ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ, ο οποίος και έζησε γύρω στο 10101010111010101101010101 (σε BCD) Απο Αδάμ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΪΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ mr Sovrakofanela think tank?

----------------------------------------------------------------
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
amalia